Canon imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Shumëfunksional lazer me ngjyra (Lexuesi/Printeri të ndarë)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

imageRUNNER ADVANCE C9280 PRO: Printim *, Fotokopje**, Skanim**, Dërgim** dhe Faks Opsional


* Kërkon imagePASS-A2 ose ColorPASS-GX400


** Kërkon DUPLEX COLOUR IMAGE READER UNIT-F1


Versioni vetëm printeri kërkon MBULESEN E PRINTERIT-B1

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BW/CL)

A4 e zakonshme:


52-105 gsm: 80/70 ppm


106-220 gsm: 40/35 ppm


221-300 gsm: 26.7/23.3 ppm


Me shtresë:


106-180 gsm: 23.3/21.6 ppm ose 40/35 ppm


181-300 gsm: 23.3/21.6 ppm oser 26.7/23.3 ppm


në varësi të metodës


A3 e zakonshme:


52-105 gsm: 40/35 ppm


106-220 gsm: 20/17,5 ppm


221-300 gsm: 13,3/11,6 ppm


Me shtresë:


106-180 gsm: 11.7/10.8 ppm oser 20/17.5 ppm


181-300 gsm: 11.7/10.8 ppm oser 13,3/11.6 ppm


në varësi të metodës

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printim dupleks

Automatik pa grumbull standard

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorshme:


USB memory key, Karta të kujtesës (SD, Compact Flash dhe Memory Stick përmes LEXUESIT/SHKRUESIT MULTIMEDIA-A2 opsional)


Llojet e mbështetura të skedarëve për printim direkt përfshirë printimin nga Remote UI, Advanced Space dhe Web Access: JPEG, TIFF, PDF*, XPS*


* kërkon DIRECT PRINT KIT(për PDF/XPS)-H1 për PDF/XPS. Printimi i drejtpërdrejtë XPS nga mediat e heqshme nuk është i disponueshëm.

Kapaciteti i letrës

Standard: 2 x kaseta 1100-fletë (80 gsm)


2 x kaseta 550-fletë (80 gsm)


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Kapaciteti i letrës (Opsion)

Opsion: 1 x pako letre anash 3500 fletë (A4) (PAPER DECK UNIT-C1)


1 x pako letre anash 3500 fletë (A4/A3/SRA3) (POD DECK LITE-A1)


1 x pako letre multi-sirtar 6000 fletë (A4/A3/SRA3) (MULTI-DRAWER PAPER DECK-A1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

9300 fletë (A4); 7100 fletë (A3)

Kapaciteti i daljes së letrës

4250 fletë (sirtari sipër: 1500 fletë, sirtari i mesit: 250 fletë, sirtari i poshtëm: 2500 fletë) (A4 80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Radhitje, Grupim (Standard) Offset, Kapëse, Qepje, Vrima Shpimi (modele të ndryshme), Prerje, Futje, Palosje (palosje C, palosje Z, palosje përgjysmë, paralel dyshe, akordion Z)

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër e lidhur, Kokë letre, Letër tab


Sirtari shumëfunksional:Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë, Letër Vellum


Pako letrash opsional


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, Letër me shtresë*, Letër me thurje*, Transparencë*, Etiketë*, Kokë letre*, Letër tab**


*Kërkon POD DECK LITE-A1 ose MULTI-DRAWER PAPER DECK-A1


** Kërkon MULTI DRAWER-PAPER DECK-A1

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetë letre 1, 2:


Masa standarde: A4


Kasetë letre 3, 4:


Masa standarde: A4, A4R, A5, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)


Masë e lirë: 139.7 mm x 182 mm to 330.2 mm x 487.7 mm


Sirtari shumëfunksional:Masa standarde: A4, A4R, A5, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 x 483 mm)


Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mmZarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat: 52 deri në 220 gsm


Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm


Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL / Adobe PostScript Level 3 (Opsional)

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e fotokopjes (BW/CL)

Deri në 80/70 ppm (A4), deri në 40/35 ppm (A3), deri në 56.6/49.5 ppm (A4R), deri në 80/70 ppm (A5R)

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Rreth


4.4/6.0 sekonda

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%


Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Emri

imagePASS-A2 i integruar, ColorPASS-GX400 i jashtëm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (vetëm për imagePASS-A2)


Adobe PostScript Level 3

Rezolucioni

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

imagePASS-A2: 2GB


ColorPASS-GX400: 2GB

Njësia e diskut të ngurtë

imagePASS-A2: 160GB


ColorPASS-GX400: 500GB

Shpejtësia e procesorit

imagePASS-A2: 2.6GHz (Intel Pentium dual core E5300 2.6GHz, FSB800MHz)


ColorPASS-GX400: 3.3GHz (Intel Core i5-660 3.33GHz deri në 3.6GHz w/Turbo boost)

Fontet

Fonte 138 Adobe PS, fonte 113 PCL (vetëm për imagePASS-A2)

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows XP, Server 2003, Server 2008, Vista, 7, MacOS 10.5, 10.6, 10.7

Ndërfaqja

Ethernet 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB, Konektor D-sub 15-kunja (vetëm për ColorPASS-GX400)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk, Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

DUPLEX COLOUR IMAGE READER UNIT-F1

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Lloji

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min.


139,7 mm x 128 mm, Maks.


432 mm x 304,8 mm, Maks.

Pesha/t e mbështetura të materialit (BW/CL)

Skanim në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm; Skanim në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanim dupleks

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Nga njëra anë (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 120/120 ipm


Nga të dyja anët (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 200/140 ipm


Nga njëra anë (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm


Nga të dyja anët (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes Drajvërit të Rrjetit TWAIN (Rrjeti me Ngjyra ScanGear)


OS-të e suportuar: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në metodën e pajtueshmërisë) (drajver i disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/)


WIA përmes Drajvërit WIA të Rrjetit


OS-të e suportuar: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit) (drajver i disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/)

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard në të gjitha modelet (Kërkon DUPLEX COLOUR IMAGE READER UNIT-F1.)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV. Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

UNIVERSAL SEND ADVANCED FEATURE SET-E1 (opsion): Krijo PDF online (Trace and Smooth), Adobe Reader Extensions PDF (PDF të kërkueshme/XPS është veçori standarde.)


KOMPLETI I TIPARIT TE DERGIMIT UNIVERSAL ME SIGURI-D1 (opsion): Dërgoni PDF të shifruar dhe shtoni firmën e pajisjes dixhitale tek skedarët PDF/XPS.


KOMPLETI I FIRMES DIGITALE TË PERDORUESIT TË DERGIMIT UNIVERSAL-C1 (opsion): Shtoni firmën digitale të përdoruesit te skedarët PDF/XPS.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Opsional në të gjithë modelet

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 6000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Koha e ngrohjes

Rreth


31 sekonda nga ndezja. Në metodën Quick Start 7 sekonda nga ndezja

Lloji i ndërfaqes

USB2.0 Hi-speed


Ethernet: 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T


Standard: 2 x USB Host

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1.66 Ghz

Kujtesa

2,5 GB

Njësia e diskut të ngurtë

Hard Disk standard 160 GB (hapësira e përdorshme 160 GB), mund të shtohet deri në 1TB

Paneli i kontrollit

Ekran TFT me Ngjyra me Ndriçim nga Pas 26.4 cm (10.4 inç)

Përmasat (Gj x Th x L)

1180 mm × 932 mm × 1403 mm (me panel vertikal dhe DUPLEX COLOUR IMAGE READER UNIT-F1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

Konfigurimi standard: 2381mm x 1450mm (meBOOKLET FINISHER-K1 dhe POD DECK LITE-A1)


Me të gjitha opsionet: 3977mm x 1450mm (me TRYEZËN E LETRËS ME SHUMË SIRTARE-A1, PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1, NJËSINË E FUTJES SË DOKUMENTIT-H1, NJËSINË E PALOSJES SË LETRËS-G1 dhe SHPUESIN PROFESIONAL TË VRIMAVE-C1 (përfshirë NJËSINË E INTEGRIMIT-B1)

Pesha

Rreth


279kg (me DUPLEX COLOUR IMAGE READER-F1)

Mjedisia e përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 15A (rryma e llogaritur input: 11A)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 2,5 KW


Në Pritje: Rreth


200 W


Modaliteti i fjetjes: Rreth


1 W ose më pak¹


Vlerësimi i Konsumit Tipik të Elektricitetit (TEC)²:


9.9 kwh

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹


Aktiv: 58 db


Në pritje: 33 db

Adminstrimi i printerit dhe programet

iW Management Console për administrimin e centralizuar të pajisjes (Vëzhgimin e njoftimet për pjesët e konsumueshme e gabimet, libri i adresave, konfigurimi dhe azhornimi i firmuerit, shpërndarja e aplikacioneve të MEAP, regjistrimi i matësit, administrimi i drajvërit e burimeve);


Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon regjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);


Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes (Shpërndarja nga larg e firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet e MEAP);


Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon


Ndërfaqe e Përdoruesit në Distancë (RUI);


ScanGear Rrjeti;


Instaluesi i Pajisjes NetSpot;


MEAP (Platformë Aplikacioni e Integruar Multifunksionale);


MEAP Web

Karakteristikat e sigurisë

Standard: Filtrim i Adresës IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, Modul Platforme i Besuar (TPM), Printim i Sigurt, Kyç Fjalëkalimi për Hard Diskun, Fshirje e Hard Diskut, MEAP LOG-IN, Department ID, SSO, SSO-H, Kuti Postare, Sistem për Menaxhim Aksesi.


Opsional: Printimi i Sigurtë i Shifruar, PDF e Shifruar, Pasqyrimi dhe Shifrimi i Hard Disk, Firmat e Përdoruesit dhe të Pajisjes, Shenjat e Sigurisë, Kyçja e Skanimit të Dokumentit, Heqja e Hard Disk.


Elementët e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW: Printimi i sigurtë Printimi Im Kudo, Parandalimi i Humbjes së të Dhënave.

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 44 TONER BK/CY/MG/YL (rendimenti K: 72K faqe, CMY: 54K faqe¹)

OPSIONET E FUTJES SË LETRËS DHE PËRFUNDIMIT

PAPER DECK UNIT-C1

Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 323 mm x 583 mm x 570 mm


Pesha: Rreth


37kg

POD DECK LITE-A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 601 mm x 621 mm x 570 mm


Pesha: Rreth


50 kg

MULTI-DRAWER PAPER DECK-A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 3 x 2000 fletë, total 6000 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth


150kg

STAPLE FINISHER-K1

Kapaciteti i sirtarit:Sirtari i sipërm (A): A4/A5R 1,500 fletë, A3/A4R/SRA3/13"x19" 750 fletë


Sirtari i mesit (B): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë, SRA3/13"x19" 30 fletë


Sirtari i poshtëm (C): A4 2,500 fletë, A5R 1,500 fletë, A3/A4R/SRA3/13"x19" 750 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i Kapëseve: A4 100 fletë; A3/A4R 50 fletë


Përmasat (Gj x Th x L)


782 mm x 765 mm x 1040 mm (kur zgjatet sirtari)


654 mm x 765 mm x 1040 mm (kur mbyllet sirtari)


Pesha: Rreth


64kg

BOOKLET FINISHER-K1

Njëlloj si STAPLE FINISHER-K1 me funksionalitet shtesë për bërje librash


Pozicioni i kapëses: Qoshe, Dyshe, Qepje broshure


Kapaciteti i Kapëseve: A4 100 fletë; A3/A4R 50 fletë


Përmasa e letrës së Broshurës së Qepur: A3, A4R, SRA3, 13"×19", Përmasë së lirë (210 x 279.3 mm to 330.2 x 487.7 mm)


Kapaciteti i Kapëseve Qepjes së Librit: 20 fletë (80 faqe, 80gsm)


Përmasat (Gj x Th x L)


896 mm x 765 mm x 1040 mm (kur zgjatet sirtari)


767 mm x 765 mm x 1040 mm (kur mbyllet sirtari)


Pesha: Rreth


110kg

INNER BOOKLET TRIMMER-A1

Kërkon BOOKLET FINISHER-K1


Prerja në njërën anë (E përparme)


Gjerësia e prerjes: 2 deri në 20 mm


Trashësia e prerjes: Deri në 20 fletë (përfshin Kapakun)


Pesha e letrës: 60 deri në 300 gsm


Pesha: Rreth


32kg

PUNCHER UNIT-BG1/BH1

Kërkon BOOKLET FINISHER-K1 ose STAPLE FINISHER-K1


Lloji i vrimës së shpuar:


BG1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të përzgjedhshme, BH1: 4 vrima (Swe)


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 2 vrima A3, A4, A4R; 4 vrima A3, A4

DOCUMENT INSERTION UNIT-H1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë


Përmasa e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (182 × 182 mm to 330.2 × 487.7 mm)


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)


Përmasat (Gje x The x La): 336 mm × 793 mm × 1407 mm


Pesha: Rreth


61 kg

PAPER FOLDING UNIT-G1

Palosje Z: Përmasa e Letrës: A3, A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm


Palosje C: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm


Palosje Z fizarmonikë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm


Paralele dyshe: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 90 gsm


Palosje përgjysmë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm


Kapaciteti i prodhimit: Palosja C dhe palosja Z fizarmonikë: 40 fletë, Paralele e dyfishtë: 20 fletë


Përmasat (Gje x The x La): 336 mm × 793 mm × 1,190 mm


Pesha: Rreth


71kg

PROFESSIONAL PUNCHER-C1

Kërkon qoftë BOOKLET FINISHER-K1 ose STAPLE FINISHER-K1, PROFESSIONAL PUNCHER INTEGRATION UNIT-B1


Pesha e Pranueshme e Letrës me Vrimë: 75-216 gsm (Letër e zakonshme), Pro Click:75-176 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpuar: A4


Mjetet e Shpimi: Krëhër plastik me 21 vrima, Unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullaktë), Unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullaktë), Bobinë me ngjyra me 47 vrima, Lidhja Velo me 12 vrima, Shpimi si gjethe e lirë me 4 vrima, Shpimi si gjethe e lirë me 2 vrima, Gjethe e lirë me 4 vrima (Suedez), Gjethe e lirë me 3 vrima, Pro Click me 34 vrima


Përmasat (Gje x The x La): 305 mm × 792 mm × 1040 mm


Pesha: Rreth


80kg

PROFESSIONAL PUNCHER INTEGRATION UNIT-B1

Kërkon PROFESSIONAL PUNCHER-C1


Përmasa: 250 × 792 × 1040 mmPesha: Rreth


40 kg

OPSIONE SHTESE

Pajisjet shtesë së harduerit 1

PRINTER COVER-B1: Kapak printeri për t'u përdorur kur kërkohet funksioni i skanimit/fotokopjes në pajisje.


KOMPLETI I TRYEZËS SË LETRËS I ZBULUMIT TË FUTJES SË DYFISHTE-A1: Lejon zbulimin e futjes së dyfishtë nga tryeza e letrës me shumë sirtarë për të përmirësuar saktësinë e futjes së letrës.


SIRTARI I VEGLAVE-A2: Siguron një zgjatje shtesë të sipërfaqes së punës për vendosjen e tastierës.


NJËSIA E TASTIT TË ÇELESIT-B1: Lejon që administratorët të aktivizojnë dhe/ose të çaktivizojnë funksionet e sistemit që janë të përdorshme për të gjithë përdoruesit me një çelës fizik.

Pajisjet shtesë të harduerit 2

COPY CARD READER-F1: Sistemi i aksesit të kartës fizike magnetike që kufizon aksesin e sistemit vetëm për përdoruesit e autorizuar, ndërsa duke ndihmuar kontrollin e kostos duke gjurmuar aktivitetin e përdoruesit.


COPY CARD READER ATTACHMENT-A2: Shtesë për Copy Card Reader-F1.

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLETI I PRINTIMIT TË DREJTPËRDREJTË(PËR PDF/XPS)-H1: U lejon përdoruesve të printojnë skedarë PDF/XPS drejtpërdrejt në pajisje.


KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT TE SHIRITI-D1: Lejon printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.

Kontrolluesi i mbështetur në EFI-Fiery

X-RITE i1 PROCESS CONTROL: Përmban një spektrometër për matjen e ngjyrave, mbikëqyrjen dhe kontrollin e cilësisë së printerit dhe lejon krijimin e profilit ICC për monitorë dhe printerë CMYK.


REMOVABLE HDD KIT-B1: I siguron përdoruesit aftësinë për të kyçur hard diskun e serverit në sistem për përdorimin normal dhe aftësinë për të hequr mekanizmin në një vend të sigurt pas fikjes së serverit.


KOMPLETEI I VENDOSJES DHE GUI PER SERVERIN: Përfshin monitorin, tastierën, mouse dhe vendosjen për ColorPASS-GX400.

Opsionet 2 të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

PRODUCTIVITY PACKAGE: Shton veproi për menaxhim më të mirë të punës. Elementët përbërës përfshijnë: Hot folders, Postflight, ImageViewer.


GRAPHIC ARTS PACKAGE, PREMIUM EDITION, V.2.2: Siguron aftësi të fuqishme të korrigjimit dhe rrjedhje pune të optimizuar me simulime të prodhimit për mjedisin e arteve grafike.


SEEQUENCE IMPOSE: Një zgjidhje e vendosjes së dokumentit që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të Punës së Komandimit në kontrolluesin e mbështetur në FIERY.


SEEQUENCE COMPOSE: Një zgjidhje e hartimit dhe bashkimit të dokumentit për kontrolluesin e mbështetur në FIERY me ndërfaqen WYSIWYG, që është e disponueshme përmes Stacionit të Punës së Komandimit.


SEEQUENCE SUITE: Zgjidhja e vendosjes dhe hartimit të dokumentit për kontrolluesin e mbështetur në FIERY, që përfshin si SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë.

Pajisjet shtesë së sistemit

SUPER G3 FAX BOARD-AD2: Shton funksionin e faksit në pajisjen tuaj.


SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AD1: Shton një linjë të dytë faksi në pajisjen tuaj.


REMOTE FAX KIT-A1: Mundëson pajisjen që të marrë/dërgojë faks përmes një pajisjeje tjetër imageRUNNER ADVANCE në rrjet.


WEB ACCESS SOFTWARE-H1: Aksesi në faqet e internetit, në këtë mynrë mund të shkarkoni dhe printoni pa nevojën e një kompjuter.


SERIAL INTERFACE KIT-K1: Për zgjidhje të rikuperimit të shpenzimeve. Një modalitet i integruar (Modaliteti i Ngarkimit MFP) është aktivizuar në pajisje duke përdorur Kompletin e Ndërfaqes Seriale-K1.


COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Për zgjidhje të rikuperimit të shpenzimeve. Lejon lidhjen(CCVI I/F) midis terminalit të kontrollit të fotokopjes së palës së tretë dhe gamën e imageRUNNER ADVANCE të Canon-it për përdorimin të rikuperimit të kostove.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLETI I SHIFRIMIT DHE PASQYRIMIT TË TË DHËNAVE TE HDD-C1: Paketë shtesë e njësisë së diskut të ngurtë, që siguron shifrimin dhe pasqyrimin e të dhënave të përkohshme dhe të përhershme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Funksioni i pasqyrimit kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.


HDD 2,5INÇ / 160GB-G1: HDD shtesë për funksionin e pasqyrimit.


HDD 2,5INÇ / 1TB-H1: Një HDD zëvendësues për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Për të përdorur funksionin e pasqyrimit HDD, ju duhet një HDD 1TB i dytë.


KOMPLETI I HDD TE HEQSHEM-AC1: Lejon heqjen fizike të Hard Disk Drive kur pajisja është pa mbikqyrje ose jo në përdorim për të mbrojtur të dhëna konfidenciale dhe për të ofruar një nivel më të lartë sigurie.

Pajisjet shtesë së sigurisë së dokumentit

KOMPLETI I KYÇJES SË SKANIMIT TË DOKUMENTIT-B1: Rrit nivelet e sigurisë së dokumentit duke përfshirë kod të rregjistrimit dhe kyçjes brenda dokumentave të kopjuar ose printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të pa-autorizuar.


SECURE WATERMARK-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.

Pajisjet shtesë së përdorueshmërisë

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.


KOMPLETI I UDHEZIMIT ME ZE-F2: Zëri i rregjistruar siguron konfirmim të cilësimeve thelbësore të menusë, duke e bërë sistemin më të thjeshtë për t'u përdorur për njerëzit me pa-aftësi të shikimit.


KOMPLETI I PERDORIMIT ME ZE-C2: Lejon që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme në pajisje duke përdorur udhëzime me gojë dhe komente të dëgjueshme.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI C1


STAPLE-N1: Kuti kapësesh të zakonshme për BOOKLET FINISHER-K1 dhe STAPLE FINISER-K1


KAPESE-P1: Fisheku i kapëseve të thjeshta për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e testit është përcaktuar nga ENERGY STAR (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e testit është përcaktuar nga ENERGY STAR (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%