Canon imagePRESS C8000VP

imagePRESS C8000VP

Printeri imagePRESS C8000VP ndërthur një cilësi, produktivitet dhe elasticitet të jashtëzakonshëm për të siguruar rezultate vërtet mahnitëse në një larmi të madhe përdorimesh. Ai e sjell printimin dixhital me ngjyra vërtet në një nivel tjetër.

Përfitimet

  • Produktivitet optimal në një gamë të gjerë të materialeve multimediale deri në 350 g/m2
  • Shpejtësitë deri në 80 faqe/min edhe në detyra të zgjatura ose me materiale multimediale të përziera
  • Cilësi e jashtëzakonshme dhe uniforme e ngjyrave nga printimi i parë e deri tek i fundit
  • Cilësi me ngjyra të gjalla edhe në materiale me reliev
  • Optimizimi i shkëlqimit për t'iu përshtatur shkëlqimit të letrës
  • Regjistrim shumë i saktë
  • Toner novator me gjallëri uniforme të ngjyrave (CV)
  • 4 opsione të kontrolluesve të fuqishëm
  • Aftësi të zgjeruara për proceset përfundimtare nga Canon dhe palë të treta
  • Kohë funksionale e jashtëzakonshme

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imagePRESS C8000VP

Produktivitet optimal nga fillimi deri në fund


Me shpejtësi të vazhdueshme me 80 faqe/min - edhe në kartonë me peshë të rëndë dhe përdorime me materiale të përziera - mund të shijoni produktivitetin optimal nga fillimi deri në fund, pa bërë kompromis për cilësinë. Ai mund të funksionojë po ashtu me shpejtësi maksimale dhe të prodhojë me lehtësi printime në dy anë me materiale deri në 350 g/m2. Një njësi fiksimi të dyfishtë me aftësi të përmirësuara të ftohjes ofron një administrim më të mirë të materialeve të përziera, ndërsa një rrip i jashtëm i nxehtësisë siguron një rendiment të qëndrueshëm të fiksimit në shpejtësi të larta. Një kompresor ajri me një funksion ndarjeje parandalon furnizimet e shumë letrave, duke bërë të mundur printimin në materialeve multimediale të holla, të veshura deri në 70 g/m2 të holla, praktikisht pa bllokime të letrave. Kontrolli i thjeshtë i regjistrimit automatik minimizon ndërprerjen e punës, ndërsa Mirëmbajtja e pjesëve nga operatori, si njësia e fiksimit, njësia e jashtme dytësore e transferimit dhe ruli i furnizimit, shpejtojnë shërbimin dhe mirëmbajtjen për një kohë shërbimi maksimale.

Cilësi printimi e shkëlqyer


Teknologjitë novatore sigurojnë një cilësi të shkëlqyer nga printimi i parë deri tek i fundit, pa rrezikuar produktivitetin. Toni i zhvilluar së fundi me gjallëri konstante (CV) nga Canon përmirëson efikasitetin e transferimit për një uniformitet më të mirë të ngjyrave dhe një saktësi më të lartë në një larmi të madhe materialesh - edhe në kartonë me reliev - ndërsa teknologjia e regjistrimit aktiv me saktësi të lartë me orientuese anësore për korrigjimin e animit siguron rezultate të jashtëzakonshme, gjithmonë dhe në çdo rast tjetër. Optimizimi i shkëlqimit siguron një cilësi optimale në letra me shkëlqim. Ndërkohë, njësia e laserit R-VCSEL arrin një rezolucion të jashtëzakonshëm me 2400 dpi duke bërë mundur një precizion edhe më të lartë në printimin e tekstit dhe imazheve. Ai përfshin po ashtu një ekran me pika si me ofset ose motive vijash të bazuara tek ekrani për një elasticitet më të lartë dhe një cilësi optimale. Një sensor spektroskopik në linjë dhe Teknologjia e re e rregullimit të dendësive të shumta (Multi D.A.T) realizojnë kalibrimin e ngjyrave në kohë reale për të siguruar një cilësi uniforme çdo ditë - me ndërhyrje minimale të operatorit.

Maksimumi i aftësive të larmishme


imagePRESS C8000VP ofron një gamë të gjerë të aftësive dixhitale për përdoruesin dhe për përfundimin e punëve në linjë që bëjnë të mundur krijimin e detyrave të ndryshme dhe novatore në një gamë të gjerë materialesh multimediale. Mundësitë e ndryshme të kontrolluesve produktivë dhe intuitivë përfshijnë EFI (dy opsione), PRISMAsync dhe CREO. Kontrolluesi PRISMAsync ofron një pikë të vetme kontrolli për të gjithë prodhimin, falë funksionimit të tij intuitiv dhe ndarjes efikase të detyrave, si dhe përfshin funksionalitetin IPDS për printimin e transaksioneve. Kontrolluesi EFI siguron performancë të fuqishme, të shpejtë dhe mbështet printimin e shpejtë Fiery të të dhënave variabël për printim të personalizuar me bordurë të lartë.Kontrolluesi CREO ofron një rendiment dhe cilësi optimale për mjediset e grafikave artistike dhe mund të integrohet me flukset profesionale të punës me mundësitë e hapura të lidhjes me standardet JDF, si Sistemi i fluksit të punës KODAK PRINERGY. Aftësitë e gjera të zgjedhura për procesin përfundimtar të automatizuar në linjë përfshijnë krijimin e broshurave, lidhjen e përsosur në linjë, stivosjen me kapacitet të lartë dhe opsionet e shumta të palosjes, bashkë me pajisjet e proceseve përfundimtare në linjë nga palë të treta. Një pajisje e re profesionale e shpimit mbështet një gamë të gjerë të formateve, duke përfshirë SRA3, A3, A4R dhe A5 në palosja në linjë është e disponueshme po ashtu për herë të parë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS C8000VP, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.