Canon imagePRESS C6011VP Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji

Konsolë

Rezolucioni

1200 dpi x 1200 dpi
256 klasifikime

Rendimenti

Pesha (gsm) / Simpleks (ppm)
A4
60 deri në 325 gsm : 61.7
A3:
60 deri në 209 gsm : 33.0
210 deri në 325 gsm : 30.8
SRA3:
60 deri në 209 gsm : 31.0
210 deri në 325 gsm : 28.8
13" x 19":
60 deri në 209 gsm : 28.8
210 deri në 325 gsm : 26.8

Toleranca e rregjistrimit

+/- 0.5 mm

Madhësitë e letrës

A5R*, A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x 19"(330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 182 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm
*Kërkon fletëmbajtës anashkalues (opsional).

Pesha e letrës

60 deri në 325 gsm

Kapaciteti i letrës

Fletëmbajtës standard: 1,000 fletë x 2 sirtar (80 gsm)

Kapaciteti total i furnizimit të letrës

10,000 fletë maks.

Kapaciteti total i përfundimit të letrës

17,000 fletë maks.

Kujtesa

1,5 gb

Hard Disku

80 GB x 2

Ekrani

Ekran me prekje 10,4" TFT

Ndërfaqja

Ethernet (100Base-TX/10Base-T), USB2.0

Protokollet e rrjetit

TCP/IP*(LPD/Port9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX(NDS,Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Energjia elektrike

400 V (3 faza, 5 tela), 32 A

Konsumi i energjisë

8,5 kW maks.

Përmasat (Gj x Th x L)

2,586 x 1,152 x 1,040 mm (pa panelin vertikal)

Pesha

1,200 kg (përfshirë Lexuesin e Imazhit me Ngjyra)

SPECIFIKIMET E PRINTIMIT

Emri

imagePRESS Server A3300 / A2300

Gjuha e përshkrimit të faqes

Adobe Postscript 3, Adobe PDF Print Engine

Rezolucioni

1200dpi x 1200dpi (Text only) , 600dpi x 600dpi

Kujtesa

A3300: 4GB
A2300: 3GB

Disku i ngurtë

A3300: 250GB x 1 ,500GB x 2
A2300: 500GB x 1

CPU

A3300: Intel® Hex Core Xeon X5660 2.8GHz
A2300: Intel® Core i7 860 2.8GHz

Protokolli i rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port9100/IPP/SMB/FTP)
*Suport IPv 4 / IPv 6

Emri

imagePRESS CR Server A7300

Rezolucioni

1.200 dpi x 1.200 dpi (tekst, vetëm rresht), 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

4 GB

Disku i ngurtë

500GB x 2 , 500GB x 2

CPU

i7 Intel Quad Core, 2.8 GHz deri në 3.46 GHz me turbo boost

SPECIFIKIMET E FURNIZUESIT TË DOKUMENTEVE

Emri i lexuesit të imazhit me ngjyra

Lexues i Imazhit me Ngjyra-H1

Madhësia e letrës

A5, A5R, A4, A4R, A3

Rezolucioni për leximin

600 dpi x 600 dpi

Përmasat dhe pesha

732 x 595 x 105 mm
17,5 kg

Emri i lexuesit të imazhit me ngjyra

DADF-R1

Madhësia e letrës

A5, A4, A4R, A3, Përmasa të lira (182 x 139.7 to 297 x 432 mm)

Pesha e letrës

A4, A5: 50 to 216 gsm (një anë / dy anë)
A3, A4R: 50 deri në 216 gsm (në anë), 50 deri në 200 gsm (dy anë)

Maks. numri i origjinaleve

100 fletë (80 gsm)

Shpejtësia e skanimit të dokumenteve (maks.)

Fotokopje (Një anë): A4 50 ipm 600 dpi (B&Z, Ngjyra)
Skanim (Një anë): A4 80 ipm 300 dpi (B&Z, Ngjyra)
Fotokopje (Dy anë): A4 30 ipm 600 dpi (B&Z, Ngjyra)
Skanim (Dy anë): A4 40 ipm 300 dpi (B&Z, Ngjyra)

Përmasat dhe pesha

646 x 570 x 143 mm
22 kg

SPECIFIKIMET E FURNIZIMIT TË LETRËS

Emri i njësisë

Fletëmbajtësi POD-A1 / Fletëmbajtësi POD-A1 dytësor

Madhësia e letrës

A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x19" (330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 182 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm

Pesha e letrës

60 deri në 325 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur, etiketa,
transparente, letër me skedë, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

Kapaciteti i letrës

4,000 fletë (80 gsm): 1,000 fletë x 2 sirtarë, 2,000 fletë x 1 sirtar

Zbulim i furnizimit dysh dhe sirtar daljeje

Po (fletëmbajtësi POD kryesor)

Përmasat (Gj x Th x L)

POD Deck-A1 982 mm x 792 mm x 1,095 mm
POD Deck-A1 + POD Deck-A1 dytësor 1,793 mm x 792 mm x 1,095 mm

Pesha

POD Deck-A1: 250 Kg
POD Deck-A1 + POD Deck-A1 dytësor: 480 Kg

Energjia

Fletëmbajtësi POD-A1: 240 V, 6 A
Fletëmbajtësi POD-A1 dytësor: 240 V, 2,8 A

Emri i njësisë

Fletëmbajtësi-AC1

Madhësia e letrës

A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x19" (330.2 x 482.6 mm)

Pesha e letrës

64 deri në 300 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur,
transparente, për etiketa, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

Kapaciteti i letrës

3.500 fletë (80 gsm)

Përmasat dhe pesha

601 x 621 x 570 mm
51 kg

Emri i njësisë

Fletëmbajtësi anashkalues-A1

Madhësia e letrës

A5R, A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x19" (330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 139,7 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm

Pesha e letrës

64 deri në 256 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur,
transparente, për etiketa, letër me skedë, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

Kapaciteti i letrës

100 fletë (80 gsm)

SPECIFIKIMET E DALJES

Emri i përfunduesit

Stivues me kapacitet të lartë-C1 (mund të lidhen deri në 2 stivues)

Madhësia e letrës

Sirtari i grupimit: A4, A3, SRA3, 13" x 19", Letër Tab (A4), Përmasë e lirë (216 x 182 mm deri në 330.2 x 487.7 mm)
Sirtari i daljes: A5R, A4, A4R, A3, SRA3, 13"x19", Letër Tab (A4), Përmasë e lirë (139.7 x 182 mm deri në 330.2 x 487.7 mm)

Pesha e letrës

Mbajtësi i grupuesit: 64 deri në 300 gsm
Mbajtësja e daljes: 60 deri në 325 gsm

Kapaciteti i grupimit

Sirtari i grupimit: 5,000 fletë (80 gsm)
Sirtari i daljes: 1,000 fletë (80 gsm)

Përmasat dhe pesha

860 x 765 x 1.240 mm
217 kg

Energjia

240 V, 4 A

Emri i përfunduesit

Me kapacitet të lartë Stacker-F1

Përshkrimi

Grupim i drejtë dhe offset në karrocë. Ndërfaqe për përfunduesit e palëve të 3ta nëse montohet mjeti opsional DFD. Mund të instalohet një grupues kapaciteti. Merr 6000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 secila në sirtarin kryesor të daljes. 200 fletë të tjera

Kapaciteti i daljes

Kapaciteti i daljes në sirtarin e sipërm. Shkarkimi gjatë printimit siguron kapacitet pa fund daljeje.

Pesha dhe madhësia e letrës

Siç është përcaktuar për motorin kryesor për të gjitha vendet e daljes

Emri i përfunduesit

Përfunduesi-AJ1 / Përfundues astari-AJ2

Numri i mbajtëseve

2 mbajtëse

Kapaciteti i sirtarit (pa kapëse)

Sirtari A: A4/A4R/A5R 3,000 fletë, A3 1,500 fletë, SRA3/13" x 19" 1,000 fletë
Mbajtësja B: A4/A4R 2000 fletë, A3 1000 fletë

Kapaciteti i sirtarit (kapëse)

Mbajtësja A: A3/A4/A4R 1000 fletë/100 komplete
Mbajtësja B: A4/A4R 2000 fletë/100 komplete, A3 1000 fletë/ 100 komplete

Pozicioni i kapëses

Në cep, dyfish, lidhje pamfletesh (vetëm përfundues astari-AJ2)

Kapaciteti i kapëseve (80 gsm)

A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë

Madhësia e letrës së lidhjes së pamfleteve

A3, A4R,SRA3, 13" x 19"
Përmasë e lirë 210 x 279,4 mm to 330.2 x 487.7 mm

Pesha e letrës së lidhjes së pamfleteve

Faqet e brendshme: 60 deri në 220 gsm
Kapaku: 64 deri në 300 gsm

Kapaciteti i kapëseve të lidhjes së pamfleteve

2-25 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i stivimit të pamfleteve

30 sete (80 gsm / 5 fletë)

Përmasat (Gj x Th x L)

800 x 792 x 1.180 mm

Pesha

Finisher-AJ1: 126 kg
Saddle Finisher-AJ2: 180 kg

Energjia

240 V, 8 A

Emri i përfunduesit

Punch Unit-BC1/BD1
(kërkon qoftë Saddle Finisher -AJ2 ose Finisher-AJ1)

Njësia brendshme e shpimit në linjë

BC1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme

Lloji i shpimit

BD1: 4 vrima (Swe)

Pesha e pranueshme e letrës së shpuar

60-200 gsm

Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar

2 vrima: A3, A4 4 vrima: A3, A4

Diametri i vrimës së shpimit

6,5 mm

Emri i përfunduesit

Njësia e futjes së dokumentit-C1

Numri i mbajtëseve

2 mbajtëse

Madhësia e letrës

Sirtari i sipërm: A4, A4R, Përmasë e lirë (182 × 182 mm deri në 297 × 330.2 mm)
Sirtari i poshtëm: A4, A4R, A3, SRA3, 13" × 19", Përmasë e lirë (182 × 182 mm deri në 330.2 × 487.7 mm)

Pesha e letrës

60 deri në 300 gsm

Kapaciteti i letrës

200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)

Përmasat dhe pesha

625 × 667 × 213 mm
17 kg

Emri i përfunduesit

Booklet Trimmer-D1
Prerja në njërën anë (E përparme)
(kërkon Saddle Finisher-AJ2)

Gjerësia e shkurtimit

2-20 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 faqe (përfshin kapakun)

Kapaciteti i mbajtëses

30 sete (80 gsm / 5 fletë)

Pesha e pranueshme e letrës

60 deri në 300 gsm

Përmasat dhe pesha

1.575 x 770 x 1.040 mm
152 kg

Emri i përfunduesit

Prerës Broshure me Dy Thika-A1
Prerje e anës së sipërme dhe fundore
(Kërkon Prerës Broshure)

Gjerësia e shkurtimit

2-15 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 faqe (përfshin kapakun)

Kapaciteti i mbajtëses

30 sete (80 gsm / 5 fletë)

Pesha e pranueshme e letrës

60 deri në 300 gsm

Përmasat dhe pesha

536 x 770 x 1.040 mm
145 kg

Energjia

240 V, 2,3 A

Emri i përfunduesit

Perfect Binder-B1
(kërkon Document Insertion Unit-C1)

Madhësia e pamfletit

Gjerësia: 203 deri në 297 mm, Gjatësia: 138 deri në 216 mm

Trashësia e pamfletit

Deri në 25 mm

Diapazoni i prerjes

Lart/poshtë: 13 deri në 79 mm, buzët e kapakut: 6,5 deri në 49,5 mm

Faqet në trup

Numri i Fletëve: 10 deri në 200 fletë (80 gsm)
Përmasat: A4, SRA4, Përmasë e lirë (Gjerësia: 257 deri në 320 mm, Gjatësia: 182 deri në 228.6 mm)

Pesha e letrës

60 deri në 163 gsm*
*106 deri në 163 gsm: deri në 10 si letër e futur

Kapaku

Numri i fletëve: 1 fletë
Përmasat: A3, SRA3, Përmasë e lirë (Gjerësia: 257 deri në 330.2 mm, Gjatësia: 364.0 deri në 487.7 mm)
Pesha e letrës: 90 deri në 300 gsm

Kapaciteti i mbajtëses

127mm ose total rreth 1,000 fletë

Përmasat dhe pesha

922 x 791 x 1.360 mm
316 kg

Energjia

240 V, 2,6 A

Emri i përfunduesit

Shpuesi profesional-B1
Njësia e shpimit e jashtme në linjë

Pesha e pranueshme e letrës së shpuar

75-216 gsm (letër e zakonshme), Pro Click:75-176 gsm (letër e zakonshme)

Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar

A4

Mjetet e shpimit:

Krehëri plastik 21-vrima
Unazë e dyfishtë 23-vrima (e rrumbullakët)
Unazë e dyfishtë 34-vrima (e rrumbullakët)
Bobinë me ngjyra 47-vrima
Lidhja Velo 12-vrima
Gjethe të lirë me 4-vrima shpim
Gjethe të lirë me 2-vrima shpim
Gjethe të lirë me 4-vrima (suedisht)
Pro Click 34-Hole

Përmasat dhe pesha

305 × 792 × 1.040 mm
80 kg

Emri i përfunduesit

Njësia-A1 e integrimit të shpuesit profesional
E detyrueshme për shpuesin profesional B1

Përmasat dhe pesha

250 × 792 × 1.040 mm
40 kg

Energjia

240 V, 3,1 A