Canon imagePRESS C6011S Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji

Konsolë

Rezolucioni

1200 dpi x 1200 dpi
256 klasifikime

Rendimenti

Pesha (gsm) / Simpleks (ppm)
A4
60 deri në 135 : 61.7
136 deri në 220 : 53.6
221 deri në 325 : 41.2
A3:
60 deri në 135 : 33.0
136 deri në 150 : 30.8
151 deri në 220 : 26.8
221 deri në 256 : 23.0
256 deri në 325 : 20.6
SRA3:
60 deri në 135 : 31.0
136 deri në 150 : 28.8
151 deri në 220 : 25.0
221 deri në 256 : 21.5
256 deri në 325 : 19.2
13"x19":
60 deri në 135 : 28.8
136 deri në 150 : 26.8
151 deri në 220 : 23.3
221 deri në 256 : 20.1
256 deri në 325 : 17.9

Vëllimi i rekomanduar mujor

C6011S: 30,000 deri në 150,000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

C6011S: 700,000 faqe (A4)

Toleranca e rregjistrimit

+/- 0.5 mm

Madhësitë e letrës

A5R*, A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x 19"(330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 182 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm
*Kërkon fletëmbajtës anashkalues (opsional).

Pesha e letrës

60 deri në 325 gsm

Kapaciteti i letrës

Fletëmbajtës standard: 1,000 fletë x 2 sirtar (80 gsm)
Kapaciteti gjithsej i furnizimit me letër: maksimumi 10 000 fletë
Kapaciteti gjithsej i përfunduesit të letrës: maksimumi 17 000 fletë

Kujtesa

1,5 gb

Hard Disku

80 GB x 2

Ekrani

15" LCD Touch Panel UI

Ndërfaqja

Ethernet (100Base-TX/10Base-T)

Energjia elektrike

380 - 415V ( 3-faza 5-tela), 32A

Konsumi i energjisë

8,68 kW maks.

Përmasat (Gj x Th x L)

2,586 x 1,152 x 1,330 mm (pa panelin vertikal)
2,586 x 1,152 x 1,750 mm (me dritën njoftuese OCE të operatorit)

Pesha

1.200 kg

SPECIFIKIMET E PRINTIMIT

Emri

Kontrollor PRISMAsync R3

Përshkrimi

Kontrollori i performancës së lartë Océ PRISMAsync për imagePRESS C6011S

Karakteristikat

Programuesi në panelin e operimit: planifikim 8 orë para për funksione për disa punë njëkohësisht; Punë në pritje/Punë të programuara në radhë, Arkivi i punëve të printuara; Një radhë dhe menaxhim punësh për printimin dhe fotokopjen; Ngarkim (bobinë gjatë RIP gjatë printimt gjatë pastrimit): gjatësi pa fund punësh në shpejtësi konstante printimi përmes pastrimit gjatë printimit; Profile të shumëfishta standarde dhe të personalizuara të punës; Operimi në bazë media me katalogun e medias PRISMA; Editori i parametrave të kontrollorit me bazë uebi; Menaxhim profesional me shpejtësi të lartë të ngjyrave me modulin e menaxhimit të ngjyrave Adobe ACE dhe GPU të dedikuar, kalibirim për familje mediash dhe gjysmëton, modifikimi i ngjyrës pikë përfshirë vlerën CMYK për ngjyrimet e pikës, përkufizim pa limit i ngjyrave për ripërdorim të lehtë dhe që kursen kohë; Automatizimi i punës përmes radhëve LPR dhe folderave PDF/PS; licencë IPDS, PDF për licencën IPDS për printim vendas IPDS; Motor Printimi Adobe PDF (r3.1); Lidhje pajisjeje dhe suport profili ngjyrash me emër

Lloji i serverit

I jashtëm

Sistemi i përdorimit

Windows 7

Përpunuesi

Intel QuadCore i7

GPU

nVidia GeForce GTS650

Kujtesa

16 GB

Disku i ngurtë

3 x 3.5" SATA II, 250 GB, 7200 RPM

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), TCP/IP (LPR / LPD, 9100 Socket, SMB), Static IP / Auto-IP (DHCP)

Gjuha e përshkrimit të faqes

Adobe Postscript 3 (3020)/APPE (Release 3.1); PDF 1.7, Extension Level 3 (for Acrobat 9); PDF-X; Optimised PS; Optimised PDF, PDF/ VT (Level1)

Protokollët

SNMP v1/v2c/v3, Host resources MIB, System group MIB II, Printer MIB, Job Monitor MIB

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake
Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave

Libraritë e ngjyrave spot

HKS K, HKS K 3000+, HKS N, HKS N 3000+Pantone® Goe un/coated, Pantone®+ solid un/coated

Drajvërat e printerit

Windows Vista, Windows 7 (32 dhe 64 bit), Windows 8, Windows Server 2003 / 2008 R2 / 2012, Mac OS X 10.6/10.7/10.8 (32 bit)/10.7, Funksionet PPD: Zgjedhje e medias, Zgjedhje e faqosjes, Programimi i faqes përfshirë kalimin tab dhe diciturat tab, Zgjedhje e (nën) seteve, Dupleksi / simpleksi i përzier i printimit të (nën) seteve, Lëvizje kufiri, parametra të cilësisë të imazhit dhe ngjyrave, caktime ngjyrash, përkufizim modeli, shënime ujërash

Siguria

E-shredding, HTTPS SNMP v3; Mbrojtje fjalëkalimi për rol përdoruesi (operator kyç, administrator sistemi, teknik shërbimi) sds, omap, DocBox dhe HotFolders

Aksesorë

Opsionet: DocBox, Programim Faqeje, Licenca e Shikimit në Distancë, Licenca bllokimi, Licenca skanimi, Licencë E-shredding, Licencë IPDS, PDF për Licencë IPDS, Shto. Adaptor rrjeti (për IPDS) Licencë e menaxhimit të Avancuar të Ngjyrave, Licencë e Shërbimit në Distancë, X-Rite i1 Bazë për kalibrim; X-Rite i1 Kontroll Procesesh (softuer, i1 spektrofotometër pa-UV),X-Rite i1 Prodhim i Kontrollit të Proceseve (softuer, i1 specktrofotometër jo-UV, i1 IO tabelë skanimi)

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Licenca e skanimit

Licenca opsionale që mundëson funksionalitetin e skanimit/fotokopjes, Veçoritë: integrimi direkt i profileve të ngjyrave sRGB ose Adobe RGB për skanim PDF; skanim gjatë ngrohjes; modele skanimi dhe fotokopje standarde dhe të caktuara nga përdoruesi

Scan Speed

Simpleks: 20 ipm Dupleks: 15 ipm

Scan Resolution

150 dpi, 300 dpi, 600 dpi

Destinacionet

Skanimi në email, Skanim në FTP, Skanimi në radhë, Skanimi në punët në pritje, Skanimi në PRISMAaccess, Skanimi në SMB

Formati i skedarit

(Një / Shumë faqe) TIFF, JPEG, PDF

SPECIFIKIMET E FURNIZUESIT TË DOKUMENTEVE

Emri i lexuesit të imazhit me ngjyra

Lexuesi i Imazhit me Ngjyra-H1

Madhësia e letrës

A5, A5R, A4, A4R, A3

Rezolucioni për leximin

600 dpi x 600 dpi

Përmasat dhe pesha

732 x 595 x 105 mm
17,5 kg

Emri i lexuesit të imazhit me ngjyra

DADF-R1

Madhësia e letrës

A5, A4, A4R, A3, Përmasa të lira (182 x 139.7 to 297 x 432 mm)

Pesha e letrës

A4, A5: 50 to 216 gsm (një anë / dy anë)
A3, A4R: 50 deri në 216 gsm (në anë), 50 deri në 200 gsm (dy anë)

Max. number of originals

100 fletë (80 gsm)

Shpejtësia e skanimit të dokumenteve (maks.)

Simpleks 20 ipm, dupleks 15 ipm

Përmasat dhe pesha

646 x 570 x 143 mm
22 kg

SPECIFIKIMET E FURNIZIMIT TË LETRËS

Emri i Njësisë

Fletëmbajtësi POD-A1 / Fletëmbajtësi POD-A1 dytësor

Madhësia e letrës

A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13" x 19"(330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 182 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm
Kapaciteti i letrës: 4,000 fletë (80 gsm): 1,000 fletë x 2 sirtar, 2,000 fletë x 1 sirtar

Pesha e letrës

60 deri në 325 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur, etiketa,
transparente, letër me skedë, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

Zbulim i furnizimit dysh dhe sirtar daljeje

Po (fletëmbajtësi POD kryesor)

Dimensions and weight

POD Deck-A1 982 mm x 792 mm x 1,095 mm
POD Deck-A1 + POD Deck-A1 dytësor 1,793 mm x 792 mm x 1,095 mm
POD Deck-A1: 250 Kg
POD Deck-A1 + POD Deck-A1 dytësor: 480 Kg

Energjia

Fletëmbajtësi POD-A1: 240 V, 6 A
Fletëmbajtësi POD-A1 dytësor: 240 V, 2,8 A

Emri i Njësisë

Fletëmbajtësi-AC1

Madhësia e letrës

A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13" x 19"(330 x 483 mm)
Kapaciteti i letrës: 3,500 fletë (80 gsm)

Pesha e letrës

64 deri në 300 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur,
transparente, për etiketa, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

Përmasat dhe pesha

601 x 621 x 570 mm
51 kg

Emri i Njësisë

Fletëmbajtësi anashkalues-A1

Madhësia e letrës

A5R*, A4, A4R, A3, SRA3 (320 x 450 mm), 13"x 19"(330.2 x 482.6 mm)
Përmasë e lirë 139,7 x 182 mm to 330.2 x 487.7 mm
Kapaciteti i letrës: 100 fletë (80 gsm)

Pesha e letrës

64 deri në 256 gsm

Lloji i letrës

E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyrë, me shpim paraprak, letër e lidhur,
transparente, për etiketa, letër me skedë, e veshur, letër me thurje, e lëmuar

SPECIFIKIMET E DALJES

Emri i përfunduesit

Me kapacitet të lartë Stacker-C1
(Mund të lidhen deri në dy grupues)

Madhësia e letrës

Sirtari i Grupimit: A4, A3, SRA3, 13"x19", Letër Tab (A4), Përmasë së lirë (216 x 182 mm deri në 330.2 x 487.7 mm)
Sirtari i daljes: A5R, A4, A4R, A3, SRA3, 13"x19", Letër Tab (A4), Përmasë së lirë (139.7 x 182 mm deri në 330.2 x 487.7 mm)

Pesha e letrës

Mbajtësi i grupuesit: 64 deri në 300 gsm
Mbajtësja e daljes: 60 deri në 325 gsm

Kapaciteti i grupimit

Sirtari i grupimit: 5,000 fletë (80 gsm)
Sirtari i daljes: 1,000 fletë (80 gsm)

Përmasat dhe pesha

860 x 765 x 1.240 mm
217 kg

Power

240 V, 4 A

Emri i përfunduesit

Me kapacitet e lartë Stacker-F1

Përshkrimi

Grupimi i drejtë dhe offset në karrocë. Ndërfaqe për përfunduesit e palëve të 3ta nëse montohet mjeti opsional DFD. Mund të instalohet një grupues kapaciteti. Merr 6000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 secila në sirtarin kryesor të daljes. 200 fletë të tjera
Kapaciteti i daljes: Kapaciteti i daljes në sirtarin e sipërm. Shkarkimi gjatë printimit siguron kapacitet pa fund daljeje.
Pesha dhe përmasa e letrës: Siç është përcaktuar për motorin kryesor për të gjitha vendet e daljes

Emri i përfunduesit

Përfunduesi-AJ1 / Përfundues astari-AJ2

Numri i mbajtëseve

2 mbajtëse

Kapaciteti i sirtarit (pa kapëse)

Sirtari A: A4/A4R/A5R 3,000 fletë, A3 1,500 fletë, SRA3/13" x 19" 1,000 fletë
Sirtari B: A4/A4R 2000 fletë, A3 1000 fletë

Kapaciteti i sirtarit (kapëse)

Sirtari A: A3/A4/A4R 1000 fletë/100 komplete
Sirtari B: A4/A4R 2000 fletë/100 komplete, A3 1000 fletë/ 100 komplete

Pozicioni i kapëses

Në cep, dyfish, lidhje pamfletesh (vetëm përfundues astari-AJ2)

Kapaciteti i kapëseve (80 gsm)

A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë

Madhësia e letrës së lidhjes së pamfleteve

A3, A4, SRA3, 13"x19"
Përmasë së lirë 210 x 279,4 mm to 330.2 x 487.7 mm

Pesha e letrës së lidhjes së pamfleteve

Faqet e brendshme: 60 deri në 220 gsm
Kapaku: 64 deri në 300 gsm

Kapaciteti i kapëseve të lidhjes së pamfleteve

2-25 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i stivimit të pamfleteve

30 sete (80 gsm / 5 fletë)

Emri i përfunduesit

Punch Unit-BC1/BD1
(kërkon qoftë Saddle Finisher -AJ2 ose Finisher-AJ1)

Njësia brendshme e shpimit në linjë

BC1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme

Lloji i shpimit

BD1: 4 vrima (Swe)

Pesha e pranueshme e letrës së shpuar

60-200 gsm

Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar

2 vrima: A3, A4 4 vrima: A3, A4

Diametri i vrimës së shpimit

6,5 mm

Emri i përfunduesit

Njësia e futjes së dokumentit-C1

Numri i mbajtëseve

2 mbajtëse

Madhësia e letrës

Sirtari i sipërm: A4, A4R, Përmasë e lirë (182 × 182 mm deri në 297 × 330.2 mm)
Sirtari i poshtëm: A4, A4R, A3, SRA3, 13" × 19", Përmasë së lirë (182 × 182 mm deri në 330.2 × 487.7 mm)

Pesha e letrës

60 deri në 300 gsm

Kapaciteti i letrës

200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)

Përmasat dhe pesha

625 × 667 × 213 mm
17 kg

Emri i përfunduesit

Booklet Trimmer-D1
Prerja në njërën anë (E përparme)
(kërkon Saddle Finisher-AJ2)

Gjerësia e shkurtimit

2-20 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 faqe (përfshin kapakun)

Kapaciteti i mbajtëses

30 sete (80 gsm / 5 fletë)

Pesha e pranueshme e letrës

60 deri në 300 gsm

Përmasat dhe pesha

1.575 x 770 x 1.040 mm
152 kg

Emri i përfunduesit

Prerësia e Broshurës me Dy Thika-A1
Prerje e anës së sipërme dhe fundore
(Kërkon Prerës Broshure)

Gjerësia e shkurtimit

2-15 mm

Trashësia e prerjes

Deri në 50 faqe (përfshin kapakun)

Kapaciteti i mbajtëses

30 sete (80 gsm/ 5 fletë)

Pesha e pranueshme e letrës

60 deri në 300 gsm

Përmasat dhe pesha

536 x 770 x 1.040 mm
145 kg

Energjia

240 V, 2,3 A

Emri i përfunduesit

Perfect Binder-B1
(kërkon Document Insertion Unit-C1)

Madhësia e pamfletit

Gjerësia: 203 deri në 297 mm, Gjatësia: 138 deri në 216 mm

Trashësia e pamfletit

Deri në 25 mm

Diapazoni i prerjes

Lart/poshtë: 13 deri në 79 mm, buzët e kapakut: 6,5 deri në 49,5 mm

Faqet në trup

Numri i Fletëve: 10 deri në 200 fletë (80 gsm)
Përmasat: A4, SRA4, Përmasë e lirë (Gjerësia: 257 deri në 320mm, Gjatësia: 182 deri në 228.6 mm)

Pesha e letrës

60 deri në 163gsm*
*106 deri në 163 gsm: deri në 10 si letër e futur

Kapaku

Numri i fletëve: 1 fletë
Përmasat: A3, SRA3, Përmasë e lirë (Gjerësia: 257 deri në 330.2 mm, Gjatësia: 364.0 deri në 487.7 mm)
Pesha e letrës: 90 deri në 300 gsm

Kapaciteti i mbajtëses

127 mm ose total rreth 1,000 fletë

Përmasat dhe pesha

922 x 791 x 1.360 mm
316 kg

Energjia

240 V, 2,6 A

Emri i përfunduesit

Shpuesi profesional-B1

Pesha e pranueshme e letrës së shpuar

75-216 gsm (letra e zakonshme), Pro Click:75-176 gsm (letra e zakonshme)

Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar

A4

Mjetet e shpimit:

Krehëri plastik 21-vrima
Unazë e dyfishtë 23-vrima (e rrumbullakët)
Unazë e dyfishtë 34-vrima (e rrumbullakët)
Bobinë me ngjyra 47-vrima
Lidhja Velo 12-vrima
Gjethe të lirë me 4-vrima shpim
Gjethe të lirë me 2-vrima shpim
Gjethe të lirë me 4-vrima (suedisht)
Pro Click 34-Hole

Përmasat dhe pesha

305 × 792 × 1.040 mm
80 kg

Emri i përfunduesit

Njësia-A1 e integrimit të shpuesit profesional
E detyrueshme për shpuesin profesional B1

Përmasat dhe pesha

250 × 792 × 1.040 mm
40 kg

Energjia

240 V, 3,1 A