Canon imagePRESS C6011S

imagePRESS C6011S

Ndërtuar për printerat tregtarë dhe departamentet e brendshme imagePRESS C6011S siguron të shkëlqyer printim, zgjidhje të reja pune dhe përfundim të zgjeruar në linjë për një rikthim të mirë të investimit.

Përfitimet

  • Cilësi e imazhit që duket dhe ndihet si printim ofset.
  • Menaxhimi i punimit të Océ PRISMAsync R3
  • Rezultate të qëndrueshme dhe të parashikueshme
  • Kontroll Procesi i1 për printim të kontrolluar të ngjyrave dixhitale
  • Shumëllojshmëri mediash deri në 325 gsm
  • Shpejtësi deri në 61 ipm
  • Aftësia të mëdha përfundimi

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS C6011S

Ripërcaktimi i prodhimit të ngjyrave


Teknologjia më e fundit të Canon-it dhe puna e Océ PRISMAsync R3 mundësojnë që imagePRESS C6011S të ripërcaktojë mundësitë e prodhimit të ngjyrave.

Cilësi akoma më e lartë


Sistemi i tonerit-V të Canon-it kombinohet me tekonologji të përparuara të kontrollit të imazht për të siguruar optimizimin e shkëlqimit për një lustër mahnitëse në të gjitha mediat.

Cilësi e qëndrueshme


Një gamë e zgjeruar ngjyrash ndihmon në ruajtjen e printimit të pasur, duke siguruar riprodhim të besueshëm për t'ia shtuar punëve të prodhimit. Sistemi Advanced Image Control System (ARDCAT) i Canon-it dhe teknologjia e stabilizimit të dendësisë sigurojnë qëndrueshmëri mahnitëse ngjyrash edhe në punime për kohë të gjata.

Kontrolli i Procesit i1 ndihmon që të arrihet printim i qëndrueshëm dhe i kontrolluar i ngjyrave dixhitale. Ndërfaqja e thjeshtë e softuerit lejon përdoruesit të ndërtojnë profile International Colour Consortium (ICC) për pajisjet e ekspozimit dhe të daljes CMYK.

Standarde të reja në kontrollin e punës


Integrimi i plotë me sistemin e kontrollorit Océ PRISMAsync R3 siguron standardet më të larta të performancës së punës. Lehtësirat e menaxhimit të ngjyrave janë inkorporuar qoftë duke përdorur modelet e thjeshta ose veçoritë e avancuara. Mbështetja e fuqishme VDP me sjellje sistemi me bazë regjistrimi dhe mjete qendrore operatori rritin produktivitetin.

I shpejtë dhe produktiv


Shpejtësitë e prodhimit kapin 61 ipm në materiale deri në 135 gsm dhe mund të përballohen dhe materiale më të rënda ose të veshura deri në 325 gsm. Një katalog të madh mediash garanton aplikime të shumta për artet grafike dhe ambientet në kompleks. Një maksimum i furnizimit të medias prej 10,000 fletësh nga 8 burime të ndryshme mundëson disa orë punimi të pandërprerë.

Falë aftësieve të saj për përmasa më të mëdha të medias - dhe produktivitetit të lartë në aplikime printimi në dy anë si raporte dhe broshura - përfunduesi shalë mundëson aplikime si për shembull të ofrohen Pitch Book.

I saktë dhe i besueshëm


Teknologjia inteligjente e regjistrimit (IRT) e Canon-it siguron përpikëri të jashtëzakonshme regjistrimi para-mbrapa dhe anë për anë. Teknologjia e përparuar e zbutjes (AST) rrit cilësinë e printimit duke eliminuar ngjyrat me kontrast që shfaqen kur kombinohet teksti me grafikë të ndërlikuar. Një sistem efikas rezolucioni kryen rregullime inteligjente të imazhit bazuar mbi mënyrën se si shihen printimet me sy të lirë.

Sistemi i përparuar i furnizimit i ndihmuar me ajër siguron nivele të larta qëndrueshmërie me një sistem të ri diktimi ultrazanor me furnizim të dyfishtë që zbulon ushqimet e shumëfishta dhe i korrigjon ato pa ndërprerë funksionimin.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS C6011S, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.