Canon imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO

imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO

I projektuar që të ofrojë vlerë të shkëlqyer për mjediset e prodhimit, imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO jep cilësi imazhi të shkëlqyer, përfundim të shkëlqyer dhe integrim rrjedhe pune të fuqishëm.

Përfitimet

  • Motor prodhimi deri në 60 ppm
  • Prodhoni punë komplekse dhe me ngjyra sipas kërkesës
  • Integrim i fuqishëm i rrjedhës së punës
  • Mundësi të përparuara të dokumentit
  • Trajtim fleksibël i mjeteve të ruajtjes
  • Kredenciale mjedisi origjinale

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO

Performancë produktiveimageRUNNER ADVANCE C9060 PRO është projektuar për produktivitet maksimal në mjediset e CRD, Printimit komercial dhe Printimit me pagesë. Në sajë të përdorimit të tij shumë të thjeshtë për përdoruesit, punët që kërkojnë shumë ngjyrë dhe komplekse janë të thjeshta për t'u përfunduar.

Shpejtësi printimi deri në 60 ppm me ngjyra ose bardhë e zi, një furnizim me letër maksimal prej 9.300 fletësh në linjë, plus toner që mund të rimbushet gjatë printimit theksojnë kredencialet me rendiment të lartë. Kjo mund të përmirësohet më shumë me eMaintenance Advanced nga Canon, duke mundësuar kursim kohe, lexime të automatizuara dhe porositje të pjesëve të konsumueshme.

Trajtim dhe përfundim i shkëlqyer i mediaveJepuni klientëve tuaj një sërë zgjedhjesh në sajë të mundësive tepër të thjeshta të trajtimit të mediave të imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO. Materiale të paveshur, media me shkëlqim, një madhësi letre standarde maksimale e SRA3 (ose 330,2 x 487,7 mm për madhësi të çrregullt), plus pesha të trasha deri 300 gsm sigurojnë mundësi të mëdha.

Shpimi, palosja profesionale (palosje-Z, e brendshme-C, e jashtme-C, paralele dyshe dhe palosje qendrore), futje dhe përfundim me ngarkim me prerje janë thjeshtësisht të bëshme, duke u lejuar që të ofroni zgjedhje të shkëlqyer për klientët tuaj.

Cilësi mbresëlënëseimageRUNNER ADVANCE C9060 PRO përfshin shumë inovacione që ndihmojnë në cilësinë e printimit në nivelin më të lartë. Sistemi i tonerit i Canon zgjeron zonën e riprodhimit të ngjyrave, duke siguruar shkrirje të jashtëzakonshme dhe cilësi imazhi për tekstin më të qartë dhe grafikat më të pastra.

Teknologjia e kalibrimit ARCDAT e patentuar nga Canon siguron që ngjyrat të prodhohen në mënyrë konsistente, duke matur automatikisht dhe akorduar me detaje densitetin në çdo punë.

Integrim i fuqishëm i rrjedhës së punësIntegrimi me zgjidhjen HELIX Production Workflow nga Canon mundëson përfitime të mëdha të kohës shtesë dhe të kursimit të kohës, me veçori si porositje në internet, regjistrim punësh dhe pagesash dhe integrim direkt me aplikimet e Printimit me të dhëna të ndryshme (Variable Data Printing).

imageRUNNER ADVANCE ColorPASS-GX300 RIP optimizon motorin dhe rendimentin e përdoruesit për të përmirësuar produktivitetin dhe rikthimin në investim.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE C9060 PRO, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.