Canon Printer Kit-P2

Printer Kit-P2

Për mjedise që kërkojnë printim me ngjyrë me cilësi të lartë, por që nuk kanë grafikë intensive, Kompleti P2 i Printerit është kontrolluesi i përsosur për imazhin tuaj PRESS C1+.

Përfitimet

  • Kontrollues i përfshirë për imagePRESS C1+
  • Printim me cilësi të lartë që mbështet PCL 5c, emulimin PCL6 amp; & Postscript 3
  • Mundësi të printimit të qartë nga toneri

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Printer Kit-P2

Printim me cilësi të lartë


ky Printer P2 është ideal për përdorim në zyra të ngarkuara ose brenda një mjedise të shumëfishimit të përbashkëta, që mbështesin PCL 5c, PCL 6 dhe emulimin Postscript 3. Përfshin gjithashtu UFR II (Dhënia Ultra e Shpejtë) e patentuar e Canon, që lejon përpunimin me shpejtësi të lartë të të gjithë skedarëve.

ky Printer P2 ka aftësinë për të printuar shabllonë të qartë të mbulimit të tonerit përmes kompozimit të formës.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Printer Kit-P2, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.