Canon Printer Kit-A1

Printer Kit-A1

Krijuar për motorrët e prodhimit imagePRESS bardhë-e-zi, Kompleti A1 i Printerit imagePRESS është një kontrollues i përfshirë që ofron fuqi shtese në mjediset e prodhimit.

Përfitimet

  • Kontrollues i përfshirë për imagePRESS B&W
  • Printim me cilësi të lartë që mbështet PCL5e, PCL6 & Postscript 3
  • Karakteristikat e sigurisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon Printer Kit-A1

Prodhim i fuqishëm


Kompleti A1 i Printimit e vendos fuqinë e plotë në dispozicion tek përdoruesit që mbërrijnë drejtpërdrejtë në tryezë, duke lejuar që secila pajisje të funksionojë në nivelin e plotë të shpejtësisë së saj.

Printim me cilësi të lartë


Ndërtuar në një CPU prej vetëm 1,86GHz, ky kontrollues i krijuar nga Canon lejon rezolucionin e vërtetë të printimit 1200 x 1200 dpi me drajvera Postscript me mbështetje të nivelit 256 të shkallës gri. Me printimin PCL, rezolucioni i printimit i barabartë me 2400 x 600 dpi print është në dispozicion më mbështetje të shkallës gri 256.

PCL5e, PCL6 dhe Postscipt 3 janë të gjithë të mbështetur për fleksibilitet maksimal.

I padëmshëm dhe i sigurtë


Një sferë e karakteristikave të sigurisë mbështetet gjithashtu, të tilla si aftësia për të vendosur filigranë të sigurtë në dokumentë konfidencialë janë po printohen.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon Printer Kit-A1, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.