Canon imagePRESS Server J200

imagePRESS Server J200

imagePRESS Server J200 është një kontrollues i jashtëm në krye të serisë që jep fuqi, rendiment dhe shpejtësi optimale në mjedise dhe ne fund të prodhimit të sofistikuar.

Përfitimet

  • Server në krye të serisë për imagePRESS B&W
  • Prodhim dhe kontroll i fuqishëm i përdoruesit
  • Drejtuar nga EFI Command Workstation
  • Përfshin Kompozimi EFI dhe Imponimi EFI
  • Karakteristika të sofistikuara të sigurisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS Server J200

Rendiment i lartë me automatizimin e fuqishëm të rrjedhëve të punës


Një përpunues i fuqishëm Intel Core 2 Duo siguron se të gjitha nevojat e prodhimit të printimit trajtohen shpejt dhe lejon përpunimin e dyfishtë ultra të shpejtë. Plus një shumëllojshmëri të veglave të thjeshta për t'u përdorur për dërgimin e punes dhe automatizimin e rrjedhës së punës ndihmojnë në uljet e kostove, zvogëlimin e gabimeve dhe minimizojnë nevojën për personel shtesë të prodhimit.

Efi Command Workstation® funksionon në qendër të rrjedhës tuaj të punës të prodhimit dixhital, duke ofruar aftësi të jashtëzakonshme që gjithshka të funksionojë në nivelin optimal të tij. Për shembull, një karakteristikë Pezullo nëse është Përshtatje e gabuar, njofton përdoruesit nëse shtypja përmban një mjet të komunikimit të ndryshëm nga ai që është krijuar në punën e programuar të printimit. Hot folders janë përfshirë gjithashtu që lejojnë që punët tuaja të tërhiqen dhe të lëshohen nga desktop për grumbullimin automatik të dokumentit.

Kompozim dhe Imponimi i Sofistikuar


imagePRESS Server J200 është i pajisur me softuerin e mirënjohur të Kompozimit të EFI-të, i cili siguron një mjedis të përparuar të shikimit paraprak dhe redaktimit. Sfera e gjërë e tij e veglave të kompozimit të sofistikuar të dokumentit dhe ndërfaqja e përparuar WYSIWYG e përdoruesit përmirëson verifikimin e dokumentit, përshpejton kompozimin dhe u lejon përdoruesve me më pak përvojë që të kryejnë funksione të ndërlikuara të dokumentit. Imponimi EFI sigurohet gjithashtu për të ndihmuar në procesimin e imponimit të dokumentit.

I padëmshëm dhe i sigurtë


Një komplet i karakteristikave të sigurisë që është në përputhje me standartet e industrisë ndihmon për të siguruar që informacioni konfidencial të qëndrojë i tillë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS Server J200, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.