Canon imagePRESS Server J100

imagePRESS Server J100

Kontrolluesi i jashtëm imagePRESS Server J100 jep fuqi, rendiment dhe shpejtësi në mjedise të printimit të sofistikuar.

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS Server J100

Rendiment i lartë me automatizimin e fuqishëm të rrjedhëve të punës


Një përpunues i fuqishëm i dyfishtë siguron se të gjitha nevojat e prodhimit të printimit trajtohen shpejt. Plus një shumëllojshmëri të veglave të thjeshta për t'u përdorur për dërgimin e punes dhe automatizimin e rrjedhës së punës ndihmojnë në uljet e kostove, zvogëlimin e gabimeve dhe minimizojnë nevojën për personel shtesë të prodhimit.

Efi Command Workstation® funksionon në qendër të rrjedhës tuaj të punës të prodhimit dixhital, duke ofruar aftësi të jashtëzakonshme që gjithshka të funksionojë në nivelin optimal të tij. Për shembull, një karakteristikë Pezullo nëse është Përshtatje e gabuar, njofton përdoruesit nëse shtypja përmban një mjet të komunikimit të ndryshëm nga ai që është krijuar në punën e programuar të printimit. Hot folders janë përfshirë gjithashtu që lejojnë që punët tuaja të tërhiqen dhe të lëshohen nga desktop për grumbullimin automatik të dokumentit.

Shtoni kapacitetin ashtu si duhet


Ndërsa kërkesat tuaja zgjerohen, imgePRESS Server J100 është i krijuar të zgjerohet me to. Shërbimet e Imponimit dhe Kompozimit (Imponimi EFI dhe Kompozimi EFI) mund të konfigurohen ashtu si duhet.

Vegla e shërbimit të Kompozimit siguron një shikim paraprak dhe mjedis redaktimi të përparuar. Sfera e gjërë e tij e veglave të kompozimit të sofistikuar të dokumentit dhe ndërfaqja e përparuar WYSIWYG e përdoruesit përmirëson verifikimin e dokumentit, përshpejton kompozimin dhe u lejon përdoruesve me më pak përvojë që të kryejnë funksione të ndërlikuara të dokumentit.

I padëmshëm dhe i sigurtë


Një komplet i karakteristikave të sigurisë që është në përputhje me standartet e industrisë ndihmon për të siguruar që informacioni konfidencial të qëndrojë i tillë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS Server J100, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.