Canon imagePRESS Server A3100

imagePRESS Server A3100

Ky imash PRESS Server A3100 është një server i sofistikuar, i krijuar për mjediset më të ngarkuar të prodhimit dhe drejton imagePRESSC7000VP / C6000 VP / C6000.

Përfitimet

  • Për mjediset e prodhimit më intensiv
  • Administrim dhe kontroll i përgjithshëm i ngjyrës
  • Paketa e Edicionit Premium të Arteve Grafikë
  • Rrjedhë pune të fuqishme & amp integrim VDP
  • Karakteristika të sofistikuara të sigurisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS Server A3100

Cilësia e kontrollit të ngjyrës


Një komplet i veglave për administrimin e ngjyrës, provat dhe kontrollin e cilësisë sigurojnë rezultate optimalë me motorrët tuaj të prodhimit të ngjyrës. Paketa e Edicionit Premium të Arteve Grafikë është një sferë e përgjithshme e mjeteve që lejojnë përdoruesit të sigurojnë ngjyrë të qëndrueshme, të parashikueshme, duke lejuar kursimin e kohës dhe krijimin e provave të sakta. Mjedise shtesë lejojnë riprodhimin e saktë të ngjyrave PANTONE®, plus funksionet e kapjes automatike për kontroll të kapjes dhe rregjistrimit.

Sistemit të menaxhimit më ngjyra ColorWise® gjithashtu i integruar për kontrollin maksimal dhe saktësi në të gjitha platformat, përdorimet dhe llojet e medias.

Produktivitet maksimal


Krijuar për rrjedhët e punës më të ngarkuara, the imagePRESS Server A3100 përfshin një përpunues jashtëakonisht të shpejtë të dyfishtë që printon dhe përpunon në të njëjtën kohë për rezultatin maksimal. Një komplet i plotë i administrimit të punës dhe vegla gati për të lejuar përdoruesit që të përpunojnë me shpejtësi dhe saktësi edhe detyrat më të ndërlikuara. Një karakteristikë e fuqishme e krijuesit të broshurës gjithashtu është gati për prodhimin e shpejtë të broshurave profesionale me qepje me mbështjellje.

Vegla e Imponimit ndihmon në imponimin e punëve statike dhe të Ndryshuedhme të Printimit të të Dhënave. Rrjedhët e punës VDP janë të mundësuara falë një kompleti të përgjithshëm të mjeteve që integrohen me të gjitha gjuhet kryesuese-industriale.

Një ndërfaqje e thjeshtë siguron një shikim në kohë reale të statusit të prodhimit të printimit, duke ndihmuar në shpejtimin e prodhimit dhe zvogëlimin e gabimeve.

I padëmshëm dhe i sigurtë


Një komplet i karakteristikave të sigurisë që është në përputhje me standartet e industrisë ndihmon për të siguruar që informacioni konfidencial të qëndrojë i tillë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS Server A3100, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.