Canon imagePRESS Server A2100

imagePRESS Server A2100

Ky imagePRESS Server A2100 është krijuar për imagePRESS C7000VP / C6000VP / C6000 dhe ndërtuar për nevojat e mjediseve të ngarkuara të prodhimit.

Përfitimet

  • Për mjediset e punës të ngarkuar
  • Administrim dhe kontroll i përgjithshëm i ngjyrës
  • Paketa e Arteve Grafikë
  • Rrjedhë pune të fuqishme VDP
  • Karakteristika të sofistikuara të sigurisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS Server A2100

Cilësia e kontrollit të ngjyrës


Një komplet i veglave për administrimin e ngjyrës, provat dhe kontrollin e cilësisë sigurojnë rezultatet më të mirë me motorrët tuaj të prodhimit të ngjyrës. Paketa e Arteve Grafikë e përfshirë ndihmon përdoruesit në dhënien e ngjyrës së qëndrueshme dhe të parashikueshme, duke lejuar kursimin e kohës dhe krijimin e provave të sakta. Mjedise shtesë lejojnë riprodhimin e saktë të ngjyrave PANTONE®, plus funksionet e kapjes automatike për kontroll të kapjes dhe rregjistrimit.

Sistemi ColorWise® i administrimit të ngjyrës gjithashtu i integruar për kontrollin maksimal dhe saktësi në të gjitha platformat, përdorimet dhe llojet e mjeteve të komunikimit.

Produktivitet maksimal


Ndërtuar për rrjedhë pune të ngarkuara, imagePRESS Server A2100 përfshin një komplet të plotë dhe të gatshëm të veglave të administrimit të punës, për të lejuar që përdoruesit të përpunojnë me shpejtësi dhe saktësi edhe detyrat më të ndërlikuara. Një karakteristikë e fuqishme e krijuesit të broshurës gjithashtu është gati për prodhimin e shpejtë të broshurave profesionale me qepje me mbështjellje.

Vegla e Imponimit ndihmon në imponimin e punëve statike dhe të Ndryshuedhme të Printimit të të Dhënave. Rrjedhët e punës VDP janë të mundësuara falë një kompleti të përgjithshëm të mjeteve që integrohen me të gjitha gjuhet kryesuese-industriale.

Një ndërfaqje e thjeshtë siguron një shikim në kohë reale të statusit të prodhimit të printimit, duke ndihmuar në shpejtimin e prodhimit dhe zvogëlimin e gabimeve.

I padëmshëm dhe i sigurtë


Një komplet i karakteristikave të sigurisë që është në përputhje me standartet e industrisë ndihmon për të siguruar që informacioni konfidencial të qëndrojë i tillë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS Server A2100, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.