Canon imagePASS-A1

imagePASS-A1

Ideal për përdoruesit që kërkojnë aftësi të vërteta të Adobe Postscript dhe Konvertim me shpejtësi të lartë me kontroll të gjërë të ngjyrës, imagePASS A1 është krijuar për prodhimin e lehtë të Canon, imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO Seritë.

Përfitimet

  • Kontrollon i përfshirë për imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO Seritë
  • Përpunimi inteligjent përfshin Konvertim ndërsa printon
  • Administrim i gjërë i ngjyrës
  • Funksionim i fuqishëm, por intuitiv

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePASS-A1

Nivele të lartë të rendimentit


Duke patur një përpunues Intel Core Duo T2500 2,0 GHz me deri në 1GB të RAM, imagePASS A1 oferon shpejtësi të lartë të përpunimit dhe mbështet një shumëllojshmëri të madhe të formateve të skedarëve, duke përqafuar shumëllojshmërinë e të dhënave të prodhuara në prodhimin e ngjyrës dixhitale.

Teknologjia SmartRIP 2 përdor përpunimin mjaft inteligjent për të rritur rendimentin e Konvertimit, duke dhënë vijat më të lëmuara dhe tekstin më të qartë me rezolucion të lartë. Aftësitë e konsiderueshmë për detyra të shumta gjithashtu sigurojnë se imagePASS A1 mund të kryejë në të njëjtën kohë një punë printimi Konvertimi, ndërsa përpunon një tjetër, për rezultate përpara afatit.

Cilësi e shkëlqyer


Detyrat e para të shtypjes ndihmohen përmes ColorWise 3. Ky sistem i administrimit të ngjyrës i gjeneratës së ardhshme lejon kontrolle të gjërë të ngjyrave, nga kalibrimi në administrimin e profilit ICC, si dhe përpunim të gjurmëve dhe përpunim më të madh për printim. Kur një skedar ka një përzierje të të dhënave CMYK dhe RGB, është e mundshme për të kontrolluar secilin lloj të të dhënave në mënyrë të pavarur.

Vegla të jashtëzakonshme të kontrollit të dokumentit


Command Workstation 5, i dhënë me imagePASS A1 tuaj e bën prodhimin e lehtë më intuitiv dhe fleksibël se ndonjëherë. Lejon administrimin e centralizuar të punës, lidhet me servera në rrjet dhe arrin rezultate optimale për rritjen e rendimentit të punës. Ndërfaqja e thjeshtë për t'u përdorur paraqet aftësi të shumtë të tërhiq-dhe-lësho; që nënkupton se edhe përdoruesit me aftësi të kufizuara mund të administrojnë me besim rrjedhje pune të sofistikuara.

Hot folders janë të mbështetura gjithashtu, duke lejuar që punët të tërhiqen dhe lëshohen në dosje me cilësime të para-konfiguruara, duke kursyer kohë - sidomos kur përpunohen punë më të ndërlikuara.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePASS-A1, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.