Canon ColorPASS GX-300

ColorPASS GX-300

E projektuar për të printuar në kërkesë të aplikimit që kërkon një produktivitet të lartë dhe mundësi të rrjedhjes së punës gjithëpërfshirëse, ColorPASS GX-300 është një server me një performancë shumë të lartë për seritë imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO.

Përfitimet

  • Server me një cilësi arti dhe produktivitet të lartë
  • Procesimi inteligjent përshirë edhe RIP deri sa bënë printimin
  • Menaxhim gjithëpërfshirës të ngjyrës
  • Funksionim intuitiv dhe të fuqishëm
  • Edicion Premium i Artit të Grafikës (opc)
  • Rrjedhë të printimit të të shënimeve variabël

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon ColorPASS GX-300

Nivele të larta të performansës


ColorPASS GX-300 shfrytëzon një teknologji të cilësisë jashtëzakonisht të lartë për të mundësuar një procesim jashtëzakonisht të shpejtë dhe përkrah formate të ndryshme e të gjera të skedarëve, përfshirë diversitetin e shënimeve të prodhuara në një produkt dixhital me ngjyrë.

Teknologjia SmartRIP 2 përdor një përpunim të cilësisë dhe inteligjencës së lartë për të ngritur performancën RIP, duke prodhuar vija shumë të lehta dhe një tekst shumë të gjallë në një rezolucion të lartë. Aftësi të theksueshme shumë detyrëshe gjithashtu sigurojnë se ColorPASS GX-300 njëkohësisht mund të bëj një RIP të një pune deri sa proceson një tjetër për rezultate që të arrijnë një afat të caktuar.

Cilësi mahnitëse


Detyrat para shtypjes ndihmohen me një ndihmë nga Colorwise 3. Kjo gjeneratë e rradhës e sistemit të menaxhimit të ngjyrës mundëson kontrollë të zgjeruar të ngjyrës nga kalibrimi i menaxhimit të profilit ICC, si dhe procesimi e pikave dhe një procesim më të madh për të printuar. Kur skedari do të ketë një përzierje të shënimeve CMYK dhe RGB, është e mundur që të kontrolloni secilin lloj të shënimit në mënyrë të pavarur.

Pajisje të kontrollit të dokumentit në mënyrë të jashtëzakonshme


Komandë të stacionit të punës 5, siguruar nga ColorPASS GX-300 i juaj e bënë prodhimin e dritës më intiutive dhe më fleksibile se kurr më parë. Mundëson një menaxhim të centralizuar të punës, lidhet me serverin në rrjet, dhe arrinë rezultate optimale për produktivitet në rast rritje të punës. Interfejsi për përdoruesin paraqet aftësi merr dhe vendos; që nënkupton madje edhe operatorët me aftësi të limituara mund të menaxhojnë me lehtësi rrjedhën e punës së sofistikuar.

Dosjet Hot janë të mbështetur duke i lënë punët që të mund të merren dhe vendosen në folderë me konfigurim të paracaktuar, duke kursyer kohën - posaqërisht kur bënë procesimin e punëve më të rënda. Rrjedhoja e të shtypurit të të dhënave variabël mund të krijohen me ndihmë të të gjitha formateve standarde të industrisë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon ColorPASS GX-300, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.