ImageStream 3500

ImageStream 3500

Preza tipografike me rrjetë me ngjyra të plota inkjet ImageStream 3500 siguron printime të shpejta, të qëndrueshme dhe me shpejtësi të lartë - edhe në materiale offset - duke e bërë atë ideale për aktivitetet e promocioneve dhe botimeve.

Përfitimet

  • Produktiviteti në offset me elasticitetin dixhital
  • Gamë e gjerë e materialeve multimediale, duke përfshirë materialet standarde me veshje offset
  • Shpejtësi deri në 160 m/min në materiale multimediale të gjera 30"
  • 3232 imazhe në A4 për minutë
  • Cilësia origjinale e imazheve në 1200×1200 dpi
  • Integrimi me lehtësi me flukset standarde të punës
  • Qëndrueshmëri e përsosur

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi ImageStream 3500

Printimi dixhital me ngjyra në materiale standarde offset


ImageStream 3500 përfshin një ndërthurje inteligjente të kokave origjinale të printimit 1200 dpi të zhvilluara së fundi, dhe me një bojë të re me pigment, me teknologjinë piezoelektrike të hedhjes-sipas-kërkesës DigiDot - më të shpejtat dhe më të qëndrueshmet në këtë industri - si dhe teknikat novatore të menaxhimit të ngjyrave dhe të tharjes së përshtatur. Kjo siguron printime me cilësi të lartë në një gamë shumë më të gjerë të materialeve multimediale, duke përfshirë materialet standarde pa veshje dhe me veshje offset, pa ndikuar te shpejtësia.

Një biznes i ri


Hapni një gamë të gjerë të mundësive të reja emocionuese të biznesit për aktivitete promocionale dhe botimesh, duke përfshirë libra me cilësi të lartë, revista, manuale, katalogë dhe postime të drejtpërdrejta.

Produktiviteti në offset me elasticitetin dixhital


Shijoni printimin e shpejtë, të qëndrueshëm dhe me shpejtësi të lartë me deri në 160m/min në një rrjetë të gjerë 30". Prodhoni mbi 19 200 fletë të formatit B2 në orë ose 3232 imazhe në A4 në minutë me printimin e të dhënave të ndryshme.

Rritni vëllimin me mbulimin e nivelit më të lartë
E projektuar për vëllime mujore printimi nga 23 deri në 104 milionë printime me ngjyra të plota, kjo presë tipografike siguron një gjerësi printimi me 750 mm (29,5“) deri në 762mm (30“) në letër të gjerë, duke lejuar shtypjen për deri në 3 e më shumë A4 ose 5 e më shumë A5.

Merrni kontrollin


PRISMAproduction® dhe një kontrollues i gjeneratës së tretë i Arkitekturës së interpretimit të shkalllëzueshëm (SRA®) MP garantojnë integritetin e të dhënave dhe një fluks të pandërprerë të punës për aktivitetet transaksionale dhe të artit grafik.

Integrimi pa ndërprerje në fluksin e punës


Paketa e fuqishme e softuerit për fluksin e punës e PRISMA® integrohet në mënyrë uniforme në proceset standarde të industrisë duke siguruar një menaxhim efektiv dhe të qëndrueshëm të fluksit të punës nga shtypi paraprak te procesi i përfundimit. Personalizimi i larmishëm i katalogëve ose dokumenteve promocionale mund të integrohet me lehtësi në flukset ekzistuese të punës dhe mbështetja për shumë formate të dhënash është e përfshirë. Sistemet pranojnë drejtpërdrejt transmetimet e të dhënave IPDS, si dhe PostScript, TIFF, PDF, ASCII, LCDS dhe Metacode, me përdorimin e zgjidhjeve të fluksit të punës së PRISMA.

Punoni në mënyrë të qëndrueshme


Qëndrueshmëria ekonomike dhe ekologjike sigurohet nëpërmjet printimit sipas kërkesës dhe printimit të të dhënave të ndryshme, si dhe efikasitetit në përdorimin e bojës dhe kërkesave të ulëta për energji. Mundësia e heqjes së bojës ndihmon për mundësinë e riciklimit dhe printimin ekologjik.

Jini të sigurt për bojën


Falë teknologjisë RFID, ngjyra e duhur e bojës instalohet në modulin e duhur të printimit duke siguruar një kohë funksionale maksimale.

Linja e procesit përfundimtar


Integrimi në linjë i rrjetës së ngushtë për zgjidhjet e procesit përfundimtar të ofruara nga partnerët garanton një produktivitet maksimal, ndërsa një ndërfaqe inteligjente e përpunimit përfundimtar e Tipit 1 siguron rendimentin më të mirë.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për ImageStream 3500, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.