VarioStream 7100 series Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e printimit

Teknologjia LED, toner i thatë

Teknologjia e shkrirjes

Shkrirje flesh

Funksionalitet

Simpleks

Përdorimi

Ekrani me prekje 17", Ndërfaqja grafike e përdoruesit

Transport i letrës

Furnizim me gjilpëra

Futja e letrës

Grupim, grupim xhumbo, çmbështjellës

Dalje letre

Elementi i grupimit, i rikthimit dhe përpunimit të mëtejshëm të integruar me ndërfaqen e Tipit 1

Rezolucioni i printimit

600×600 dpi

Shpejtësi printimi A4 faqe në minutë

VarioStream 7110: 108


VarioStream 7170: 172

Cikli i punës milion A4 në muaj

VarioStream 7110: 0,8 - 3


VarioStream 7170: 1 - 5

LETRA

Gjerësia e printimit

Maks. 17” (maks. 432 mm)

Gjatësia e faqes

7”-20” (178-508 mm)

Gjerësia e letrës

7”–18” (178–457 mm)

Gjatësia e formularit

Grupuesi i brendshëm: 7”–14” (178–355 mm), opsional: grupuesi i jashtëm 7”–20” (178–508 mm)

Pesha e letrës

64–209 gr/m² (64–120 gr/m² me grupuesin e brendshëm)¹

Baza

Letër e printuar më parë, lazer dhe e ricikluar, fletë metalike, etiketa, karta të holla plastike¹

KËRKESAT E ENERGJISË

Lidhja (EU)

VarioStream 7110: 230 V ±10%, 47–62 Hz, me një fazë


VarioStream 7170: 400 V ±10%, 47–62 Hz, me tre faza

Konsumi i printimit (EU)

VarioStream 7110: 4,55 kVA


VarioStream 7170: 6,37 kVA

Konsumi pa punë (EU)

0.3 kVA

MJEDISI

Temperatura

Diapazoni normativ 15–25 °C, diapazoni i kufizuar 10–30 °C

Lagështia

Diapazoni normativ 35–70% lagështi relative, diapazoni i kufizuar 30–80% lagështi relative

Lartësia

Niveli i detit deri në 2100 m

Zhurma e punimit

Maksimumi 65 dB

RRJEDHA E PUNËS

Kontrolluesi

Kontrollues SRA

Format i të dhënave të printerit

AFP/IPDS (IS/3), PCL 6, PDF¹

Menaxher printimi (opsional)

PRISMAproduction® / PRISMA®spool

Lidhshmëria

Gigabit Ethernet (bakër)

TË DHËNA FIZIKE

Përmasat (L × W × H)

1725 mm × 1090 mm x 1460 mm

Pesha (EU)

VarioStream 7110: 470 kg


VarioStream 7170: 570 kg

Shënimi në fund të faqes

¹ Peshat e rënda të mundshme pas testimit dhe miratimit

¹ Bazat duhet të plotësojnë specifikimet e medias të printimit

¹ PCL6 dhe PDF janë formate opsionale të të dhënave

¹ Peshat e rënda të mundshme pas testimit dhe miratimit

¹ Bazat duhet të plotësojnë specifikimet e medias të printimit

¹ PCL6 dhe PDF janë formate opsionale të të dhënave