Canon VarioStream 4000 Specifikimet

SPECIFIKIMET

Shpejtësia e printimit (metra në minutë)

VarioStream 4200: 27 m/min


VarioStream 4300: 39 m/min


VarioStream 4400: 52 m/min


VarioStream 4450: 65 m/min


VarioStream 4550: 74 m/min


VarioStream 4650: 89 m/min

Shpejtësia e printimit (faqe A4 në minutë)

Me një:


VarioStream 4200: 180 faqe/min


VarioStream 4300: 260 faqe/min


VarioStream 4400: 350 faqe/min


VarioStream 4450: 440 faqe/min


VarioStream 4550: 500 faqe/min


VarioStream 4650: 600 faqe/min


Me dy:


VarioStream 4200: 360 faqe/min


VarioStream 4300: 520 faqe/min


VarioStream 4400: 700 faqe/min


VarioStream 4450: 880 faqe/min


VarioStream 4550: 1000 faqe/min


VarioStream 4650: 1200 faqe/min

Cikli i punës (milionë A4 në muaj)

Me një:


VarioStream 4200: 1-5


VarioStream 4300: 2-8


VarioStream 4400: 3-11


VarioStream 4450: 3-13


VarioStream 4550: 4-15


VarioStream 4650: 4-18


Me dy:


VarioStream 4200: 3-11


VarioStream 4300: 4-16


VarioStream 4400: 5-21


VarioStream 4450: 7-27


VarioStream 4550: 7-30


VarioStream 4650: 9-36

Lidhja elektrike

400/230 V ±10%

Konsumi i energjisë në printim (BE)

VarioStream 4200: 7,2 kW¹


VarioStream 4300: 7,9 kW¹


VarioStream 4400: 9,0 kW¹


VarioStream 4450: 10,3 kW¹


VarioStream 4550: 11,5 kW¹


VarioStream 4650: 13,0 kW¹

Konsumi i energjisë në gatishmëri (BE)

VarioStream 4200: 1,9 kW¹


VarioStream 4300: 1,9 kW¹


VarioStream 4400: 2,0 kW¹


VarioStream 4450: 2,0 kW¹


VarioStream 4550: 2,1 kW¹


VarioStream 4650: 2,1 kW¹

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e printimit

Teknologjia LED, toner i thatë

Teknologjia e shkrirjes

Shkrirja me presion nxehtësie

Funksionalitet

Në një ose dy faqe (me dy njësi)

Paneli i përdorimit

Ndërfaqja grafike e përdoruesit e ekranit me prekje

Transport i letrës

Pa gjilpërë ose me tërheqje¹

Futja e letrës

Grupim, grupim xhumbo, çmbështjellës

Dalje letre

Stivosja, mbështjellja ose opsione të tjera pas përpunimit të integruara me ndërfaqen e tipit 1

Rezolucioni i printimit

600 × 600 dpi me teknologjinë Super Cell

LETRA

Gjerësia e printimit

Pa gjilpërë: maks. 18,25” (463,5 mm), me tërheqje: maks. 17” (431,8 mm)

Gjatësia e faqes

3”-28” (76,2-711,2 mm)

Gjerësia e letrës

Pa gjilpërë: 6,5”-19” (165-482,6 mm), me tërheqje: 6,5”-18” (165-457,2 mm)

Gjatësia e formularit

Stivosësi i brendshëm: 6”-16” (152,4-406,4 mm)

Pesha e letrës

Pa gjilpërë: 50-160 g/m2, me tërheqje: 70-160 g/m2¹

Baza

Format e vazhduara me një shtresë me ose pa margjinat e furnizimit me tërheqje (vetëm pa gjilpërë), me shpim, me ngjyra ose me printim paraprak

MJEDISI

Temperatura

Gama operative 15-28 °C, gama e kufizuar 10–30 °C

Lagështia

Gama operative 40-75%, gama e kufizuar 40–80%

Zhurma operative (me stivosësin)

Maksimumi 68,7 dB

RRJEDHA E PUNËS

Kontrolluesi

Kontrolluesi SRA i bazuar në server

Formatet e të dhënave të printerit

AFP/IPDS (IS/3), PCL 6, PDF

Menaxher printimi (opsional)

PRISMAproduction® / PRISMAproduction® Host

Lidhshmëria

Gigabit Ethernet (bakër ose optik)

OPSIONET

Opsionet

Ndërfaqja shtesë e rrjetit


Formatet shtesë të të dhënave të printerit


Dritë vëmendjeje për përdoruesin


Opsioni MICR


Stivosësi elektrik


Stacioni shtesë i zhvilluesit me ndryshim të shpejtë

TË DHËNAT FIZIKE

Përmasat (L × W × H)

2711 mm × 1063 mm x 1550 mm¹

Pesha (EU)

1310 kg¹

Shënimet e fundfaqes

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Transporti i letrës me tërheqje i disponueshëm vetëm për VarioStream 4200, 4300, 4400 dhe 4450

¹ Letra me peshë më të lartë mund të përdoret pas testimit dhe miratimit, me Paketën e letrës me peshë të lehtë, materialet e lehta deri në 35 g/m² mund të përdoren me transportin pa gjilpërë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Transporti i letrës me tërheqje i disponueshëm vetëm për VarioStream 4200, 4300, 4400 dhe 4450

¹ Letra me peshë më të lartë mund të përdoret pas testimit dhe miratimit, me Paketën e letrës me peshë të lehtë, materialet e lehta deri në 35 g/m² mund të përdoren me transportin pa gjilpërë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë

¹ Të gjitha vlerat janë të vlefshme për motorin në një konfigurim të dyfishtë