Canon VarioStream 4000

VarioStream 4000

Sisteme printimi në monokrom me furnizim të vazhdueshëm dhe mjaft elastike që ofrojnë cilësinë dhe produktivitetin më të lartë për ambiente me një nivel të lartë prodhimi, përdorimin e lehtë dhe intuitiv dhe integrimin e pandërprerë në fluksin e punës.

Përfitimet

  • Shpejtësia dhe elasticiteti në zgjedhjen e medias
  • Cilësi printimi e përmirësuar
  • Konfigurime në një anë, në dy anë dhe të dyfishta në një anë
  • Në përputhje me standardet më të fundit për gjuhët e botës dhe barkodet
  • Teknologjia e stacionit të zhvilluesit me ndryshim të shpejtë
  • Integrimi pa ndërprerje në flukset e punës me ngjyra
  • Përdorimi intuitiv dhe i lehtë për përdoruesin i ekranit me prekje
  • Mund të përmirësohet

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon VarioStream 4000

Elasticitet me rendiment të lartë


E projektuar për printime me cilësi të lartë në vëllime mesatare deri në shumë të larta në një gamë të gjerë materialesh multimediale, seria e qëndrueshme dhe e sigurt VarioStream 4000 e sistemeve kompakte të prodhimit në bardhë e zi dhe me furnizim të vazhdueshëm ofron një elasticitet të pakrahasueshëm për të plotësuar kërkesa të vështira të aktiviteteve. Mund të printoni me shpejtësitë 27-89 m/minutë ose 180- 1200 faqe A4 në minutë në materiale multimediale nga 35-160 g/m2 me gjerësi printimi deri në 463,5 mm - dhe të shijoni rezultate të shkëlqyera në çdo kohë. Printoni në një anë, në dy anë ose edhe dy printime në një anë në të njëjtën kohë dhe ndërroni me lehtësi mes cilësisë së printimit grafik dhe të prodhimit ose kaloni te një sistem printimi MICR falë Stacioneve të zhvilluesit me ndryshim të shpejtë (QCDS).

Cilësi printimi e shkëlqyer


Dokumentet me ngjyra dhe bardhë e zi printohen shumë bukur me 256 nuanca të grisë dhe me ngjyra të plota më të mira se në sistemet e tjera. Një sistem i rulit të transferimit siguron që toneri vendoset me shumë saktësi në faqe, duke përmirësuar cilësinë e imazhit në konfigurimet e transportit pa gjilpërë. Për printimin e skedarëve PDF, motori origjinal i printimit Adobe PDF Print Engine siguron një cilësi optimale të printimit.

Printoni me besim detyrat tuaja më të rëndësishme


Kur dëshironi të printoni çdo gjuhë evropiane ose gjuhë të tjera të botës me karaktere unike, mbështetja për tekstin kompleks unicode i zgjeron më tej mundësitë tuaja për dokumentet. Si dhe nëse kërkoni barkodet dhe kodet 2D më të fundit, si GS1-Databar dhe Royal Mail MailMark, seria VarioStream 4000 është gati për ju.

Përdorimi intuitiv me ekranin me prekje


Paneli operativ me ekran të madh me prekje e bën përdorimin të lehtë, duke minimizuar kohët e përgatitjes të punës dhe duke përshpejtuar produktivitetin e përgjithshëm.

Lehtësisht i përmirësueshëm


Sistemi VarioStream 4000 mund të përmirësohet me lehtësi në të ardhmen për të plotësuar kërkesat e vështira të printimit dhe për të mbrojtur investimin tuaj. Mund ta përmirësoni nga printimi në një anë në atë në dy anë; të rritni produktivitetin nga 27 metra/minuta në 89 metra/minutë dhe të përmirësoni cilësinë e printimit duke shtuar një toner premium.

Integrimi pa ndërprerje në fluksin e punës


VarioStream 4000 është i pajisur me kontrolluesin më të fundit SRA® me menaxhimin e integruar të ngjyrave për lehtësi integrimi në fluksin e printimeve me ngjyra në të gjithë motorët e rinj të printimit me aftësinë për ngjyra të plota. Ai ka aftësinë për të administruar shumë rezolucione të të dhënave dhe mbështet përparimet më të fundit në AFP/IPDS IS/3. Sistemi i zbulimit automatik të rezolucionit i printerit ju mundëson të kombinoni menjëherë burimet me rezolucione të ndryshme, si p.sh. tekstin me 240 dpi, logot me 300 dpi dhe ilustrimet me 600 dpi, pa kryer paraprakisht rregullime manuale ose konvertime. Me paketën e softuerit PRISMAproduction, sistemet mund të integrohen po ashtu pa ndërprerje në çdo fluks pune standard industrial.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon VarioStream 4000, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutemi shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për detaje të mëtejshme.