VarioPrint 6320 Ultra+ Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e imazhit

Teknologjia Gemini për printimin e menjëhershëm nga të dyja anët, teknologjia rregjistrimi i përparuar aktiv, logjika e letrës

Rezolucioni i motorit

LED, 600 x 1200 dpi, 85/106/125/141/180 lpi

SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Ultra VarioPrint 6320: A4: 314 imazhe / A3: 168 imazhe¹²


Ultra VarioPrint 6250: A4: 250 imazhe / A3: 132 imazhe¹²


Ultra VarioPrint 6200: A4: 200 imazhe / A3: 106 imazhe¹²


Ultra VarioPrint 6160: A4: 170 imazhe / A3: 88 imazhe¹²

SEGMENT

Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor ( A4)

Ultra VarioPrint 6320: 1.000.000 - 10.000.000 (imazhe A4)


Ultra VarioPrint 6250: 750.000 - 8.000.000 (imazhe A4)


Ultra VarioPrint 6200: 500.000 - 5.000.000 (imazhe A4)


Ultra VarioPrint 6160: 300.000 - 2.500.000 (imazhe A4)

TË PËRGJITHSHME

Përdorimi i përdoruesit

Ekran intuitiv me prekje me ngjyra 15 inç

Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)

1443 x 1070 x 1204 mm

Pesha e motorrit kryesor

760 kg

MJEDISI

Niveli i fuqisë së tingullit

Modaliteti i gatishmërisë: 46dB


Modaliteti i printimit: 63dB

Konsumi i energjisë

Gatishmëria: 1 KW


VarioPrint 6320 4,9 KW


VarioPrint 6250 4,4 KW


VarioPrint 6200 4,3 KW


VarioPrint 6160 4,0 KW

TRAJTIMI I LETRËS

Futja e letrës

Standarde: Moduli i letrës me 4 sirtarë të letrës


Opsione: moduli i dytë dhe i tretë i letrës

Kapaciteti maksimal i letrës

13.800 fletë nga katër 4 sirtarë standardë dhe 8 opsionalë të letrës (80 gsm media)

Pesha e letrës

Ndjeshmëria automatike e gjuhës për PostScript, PDF dhe PCL 6

Madhësia e letrës

203 x 203 mm - 320 x 488 mm (8" x 8" - 12,6" x 19,2"); Deklaratë (178 x 252 mm, 7" x 10")

MODULI STANDARD I LETRËS

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standarde i letrës

4600 fletë

Dimensionet e motorit kryesor (GjxThxL)

940 x 716 x 1150 mm

Pesha e motorrit kryesor

180 kg

MODULI OPSIONAL I LETRËS

Përshkrimi

Pranë modulit standard të letrës, dy module shtesë të letrës mund të përfshihen

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 1 x 1700 fletë (80 gsm) për modul të letrës

Kapaciteti maksimal i letrës

9200 fletë (2 module të letrës)

Madhësia e letrës

203 x 203 mm - 320 x 488 mm (8" x 8" - 12,6" x 19,2"); Deklaratë (178 x 252 mm, 7" x 10")

Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)

940 x 716 x 1150 mm

Pesha e motorrit kryesor

180 kg

MODULI I NDËRFAQES SË FUTJES

Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)

470 x 1060 x 1150 mm

Pesha e motorrit kryesor

100 kg

STIVUES ME KAPACITET TË LARTË

Përshkrimi

Tre stivues me kapacitet të lartë mund të përfshihen

Stivat

2 x 3000 fletë (80 gsm) për stivues

Madhësia e letrës

203 x 203 mm - 320 x 488 mm (8" x 8" - 12,6" x 19,2")

Kapaciteti maksimal i letrës

18.000 fletë (3 stivues)

Dimensionet e motorrit kryesor (GjxThxL)

1154 x 850 x 1150 mm; 1154 x 850 x 1928 mm (përfshirë kapësin e integruar me shumë formate)

Pesha e motorrit kryesor

178 kg (290 kg përfshirë kapësin e integruar me shumë formate)

Karakteristikat

Printimi i etiketave, nxjerrja OEM për përfundimin e palëve të treta

KAPËSI I INTEGRUAR ME SHUMË FORMATE

Kapaciteti i daljes

2000 fletë të kapura

Kapja

Kapja në cep, kapa e dyfishtë

Madhësia e letrës

A4, A3

Karakteristikat

Kapja e formatit të përzierë

PËRFUNDUESI OPSIONAL

Kapaciteti i daljes

3500 fletë të kapura (80 gsm, A4)

Kapaciteti i kapjes

100 fletë (80 gsm)

Madhësia e letrës

208 x 275 mm - 220 x 306 mm (8,2" x 10,8" - 8,7" x 12")

Kapja

Kapja në cep, kapja nga të dyja anët

Pozicionet e kapjes

Portret, Tablo, Libër

Karakteristikat

Kapëse opsionale me shkurtër për 50 faqe

KONTROLLUESI

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T)

Gjuha e përshkrimit të faqes

PostScript 3 (standart), PDF, PCL 5e / PJL, PCL 6, IPDS

Protokollët

TCP/IP, IPP, SMB, LPR / LPD, printimi nga priza, SNMP (MIB II, Printer MIB, Vëzhgimi i punës MIB)

RRJEDHA E PUNËS

Rrjedha e punës

Ndjeshmëria automatike e gjuhës për PostScript, PDF dhe PCL 6


Kalimi i menjëhershëm nga IPDS ose PCL5e /PJL në PostScript 3, PDF ose PCL 6


Sjellja e rrjedhjes për të gjitha PDL-të


Ndihmë e programit kompjuterik Xerox DigiPath®/FreeFlow dhe bileta e punës me programin kompjuterik DPlink


Ndihmë e lidhjes Kodak SmartBoard® me KDKlink

PROGRAMI KOMPJUTERIK PRISMA®

Programi kompjuterik PRISMA®

PRISMAaccess, PRISMAprepare, PRISMAproduction, PRISMAsatellite për ERP, Krijuesi i përparuar i dokumenteve, PRISMAspool, Dpconvert, Vpconvert, MeterManager

KRIJUESI I BROSHURËS (BLM200)

Kapaciteti i kapjes

2-25 fletë (80 gsm media)

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Varet nga trashësia e broshurës: deri në 100 broshura; PowerStacker opsional i disponueshëm


Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes

Pesha e letrës

Faqet e broshurës: 60 - 300 gsm


Kopertina e broshurës: deri në 300 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203mm x 248mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

320mm x 470mm

Dimensionet (GjxThxL), Pesha e njësisë

1540 x 680 x 1135 mm, 150 kg

Kërkesa për energji

240 V; 7 A

Karakteristikat

Qepja me mbështetëse duke përdorur kutinë e kapëseve, Palosja përgjysmë (1 fletë)

Opsionet

Modul i prerjes së fletës; moduli SquareFold; Rrotulluesi për rritjen në maksimum të rendimentit të prodhimit të broshurës A5; Stivuesi energjitik për deri në 400 broshura

KRIJUESI I BROSHURËS (BLM550)

Kapaciteti i qepjes me mbështetje

2-50 fletë (80 gsm media); 2-55 fletë 70 gsm media

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Varet nga trashësia e broshurës: deri në 35 broshura; PowerStacker opsional i disponueshëm


Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes

Pesha e letrës

Faqet e broshurës: 70 - 250 gsm


Kopertina e broshurës: deri në 250 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203mm x 203mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

320mm x 488mm

Dimensionet (GjxThxL), Pesha e njësisë

1675 x 1870 x 1330 mm, 700 kg

Kërkesa për energji

240 V; 4 A

Karakteristikat

Qepja me mbështetje: deri në 6 qepje për broshurë, palosja përgjysmë (1 fetë); Prerja e fletës; Formimi i mbajtëses katrore; Rrotulluesi për rritjen në maksimum të rendimentit të prodhimit të broshurës A5

Opsionet

Stivuesi i librave për mjediset e prodhimit:


Kapaciteti i stivimit 930 mm, që do të thotë afërsisht:


- 400 broshura prej 10 fletë/40 faqe (mbajtëse 2 mm )


- 175 broshura prej 25 fletë/100 faqe (mbajtëse 2 mm )


- 80 broshura prej 50 fletë/200 faqe (mbajtëse 2 mm )


Kur Stivuesi i librave shitet me BLM550, sistemi njihet si BLM550 PRO

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit varet nga lloji i mediave dhe pesha e letrës


² Paraqet azhornimin e shpejtësisë së përhershme ose të përkohshme