Canon imagePRESS 1135

imagePRESS 1135

Mbani çdo gjë para afatit me imagePRESS 1135, produkti i prodhimit tonë monokrom më të shitur dixhital me volum mesatar.

Përfitimet

  • Prodhim me shpejtësi të plotë në të gjitha mediat deri në 300 gm/2
  • Tekst dhe imazhe më të mprehta për kategori me kualitet të lartë
  • Regjistrim shumë i saktë
  • Mundësi të ndryshme të trajtimit të mediave
  • Nxjerrje e jashtëzakonshme e letrës duke pvrfshirë edhe lidhje të përkryer

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS 1135

Produktivitet maksimal


I aftë në çdo gjë nga kthimi i shpejtë, te Printimi i të dhënave variable komplekse imagePRESS 1135 sjell shpejtësi prodhimi mbresëlënëse deri në 135 shtypje në minutë. Me një madhësi letre maksimale prej 19,2" x 13" dhe një kapacitet të mundshëm prej 14.000-fletësh, imagePRESS 1135 është një alternativë e suksesshme ndaj prodhimit mono me zhvendosje, duke ofruar deri në 1,5 orë prodhim të pandërprerë.

Performanca nuk kufizohet te punët specifike. Kjo makinë shtypi mirëmban në mënyrë konsistente produktivitet të plotë përmes një intervali të gjerë mediash nga 52 deri 300gsm, duke trajtuar çdo gjë nga fletët e paraprintuara me futje te letrat e tejdukshme dhe kapakët - shpejt dhe pa mundim.

Cilësi printimi e shkëlqyer


Toni i ri i Canon eB me mono-komponent krijon të zeza të pastra dhe të pasura, ndërsa një njësi zhvillimi e dyfishtë minimizon laracimin dhe krijon shkrime më të plota.

Regjistrim i faqes aktive (e cila siguron rrafshim para-mbrapa brenda tolerancës 0,5 mm) dhe lazerat e kuq të dyfishtë lejojnë 1.200 dpi me 256 gjysmëtone. Prodhon qoshet më të lëmuara, gradientët më të pastër dhe imazhet më të pastra dhe tekstin që mund të imagjinohet.

Nxjerrja më e përkryer e letrës


Përsa i përket nxjerrjes së letrës, imagePRESS 1135 me të vërtetë shkëlqen. Një larmi e mundësive në-linjë të nxjerrjes së letrës janë të disponueshme duke përfshirë lidhjen, palosjen e shumëfishtë, qepjen me mbështjellje, shpimin e vrimave, prerjen me një ose tre skaje dhe stivimin me kapacitet të lartë.

Qëndrueshmëri e pakonkurueshme


Ushqimi i ndihmuar me ajër siguron qëndrueshmëri të pakrahasueshme. Ngrohësit e ajrit fryjnë ajrin e ngrohtë për të siguruar që media e veshur shumë statike të futet si duhet. Ventilatorët shtesë sigurojnë ushqim të rrjedhshëm, pritje dhe ndarje të mediave. Një sistem zbulimi ultrasonik i ushqimit të dyfishtë i avancuar brenda Pakove të letrës me kapacitet të lartë zbulon furnizimiet e shumëfishta, duke korrigjuar problemet e mundshme pa ndërprerë punën.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS 1135, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.