Canon imagePRESS 1110

imagePRESS 1110

I projektuar për dhomat e printimit që kërkojnë standardet më të larta, imagePRESS 1110 sjell printimet më të mprehta dhe trajton një shumëllojshmëri mediash për përdorim pa probleme.

Përfitimet

  • Prodhim me shpejtësi të plotë në të gjitha mediat deri në 300 gm/2
  • Tekst dhe imazhe më të mprehta për kategori me kualitet të lartë
  • Regjistrim shumë i saktë
  • Mundësi të ndryshme të trajtimit të mediave
  • Përfundim i jashtëzakonshëm duke përfshirë edhe lidhje të përkryer

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePRESS 1110

Produktivitet maksimal


I aftë në çdo gjë nga kthimi i shpejtë, deri te Printimi i të dhënave variable komplekse imagePRESS 1110 sjell shpejtësi prodhimi madhështore deri në 125 shtypje në minutë. Me një madhësi letre maksimale prej 19,2” x 13” dhe një kapacitet të mundshëm prej 10.000-fletësh, imagePRESS 1110 është një alternativë e suksesshme ndaj prodhimit mono me zhvendosje, duke ofruar mbi 1,5 orë prodhim të pandërprerë.

Performanca nuk kufizohet te punët specifike. Kjo makinë shtypi mirëmban në mënyrë konsistente produktivitet të plotë përmes një linje të gjerë mediash nga 52 deri 300gsm, duke trajtuar çdo gjë nga fletët e paraprintuara me futje te letrat e tejdukshme dhe mbulesave - shpejt dhe pa mundim.

Cilësi printimi e shkëlqyer


Toneri i ri i krijuar nga Canon eB me mono-komponent krijon të zeza të pastra dhe të pasura, ndërsa një njësi zhvillimi e dyfishtë minimizon laracimin dhe krijon shkrime më të plota.

Regjistrim i faqes aktive (e cila siguron rrafshim para-mbrapa brenda tolerancës 0,5 mm) dhe lazerat e kuq të dyfishtë lejojnë 1.200 dpi me 256 gjysmëtone. Prodhon qoshet më të lëmuara, gradientët më të pastër dhe imazhet më të pastra dhe tekstin që mund të imagjinohet.

Përfundimi i përkryer


Përsa i përket përfundimit, imagePRESS 1110 me të vërtetë shkëlqen. Një diversitet i mundësive në-linjë të përfundimit janë të disponueshme duke përfshirë lidhjen, palosjen e shumëfishtë, qepjen me mbështjellje, shpimin e vrimave, prerjen me një ose tre skaje dhe stivimin me kapacitet të lartë.

Qëndrueshmëri e pakonkurueshme


Furnizimi i ndihmuar me ajër siguron qëndrueshmëri të pakrahasueshme. Ngrohësit e ajrit fryjnë ajrin e ngrohtë për të siguruar që media e veshur shumë statike të futet si duhet. Ventilatorët shtesë sigurojnë furnizim të rrjedhshëm, pritje dhe ndarje të mediave. Një sistem zbulimi ultrasonik i furnizimit të dyfishtë i avancuar brenda Pakove të letrës me kapacitet të lartë zbulon furnizimet e shumëfishta, duke korrigjuar problemet e mundshme pa ndërprerë punën.

* Për skenarët më të vegjël të prodhimit, një konfigurim alternativ më pak i specifikuar është gjithashtu i disponueshëm.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePRESS 1110, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.