Canon imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO

imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO

Ideal për zyrat që kanë më shumë punë si dhe mjediset e prodhimit, imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO ofron përfundim të shkëlqyer profesional, integrim të fuqishëm me flukset e punës dhe kredenciale të shkëlqyera mjedisore.

Përfitimet

  • Printim produktiv bardhë e zi deri në 85ppm
  • Ekran me prekje Intuitive 10,4" TFT SVGA
  • Aftësi profesionale të përfundimit në linjë
  • Skanim me shpejtësi të lartë nga të dyja anët deri në 200 inm në B&Z dhe 100 inm me ngjyra
  • Kapacitet i madh i letrës deri në 7700 fletë
  • Integrim i fuqishëm i rrjedhës së punës
  • Kredeciale mjedisore udhëheqëse të kategorisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO

Performancë e fuqishme


8085 PRO është projektuar për produktivitet maksimal në zyrat më të zëna dhe mjediset e prodhimit. Shpejtësi të mëdha printimi deri në 85 ppm bardhë e zi, një mbajtje e madhe letre dhe aftësia për të futur tonerin gjatë punës ndihmojnë në printimin e sigurt me ndërhyrje minimale.

Mjaft i gjithanshëm


Konfiguroni 8085 PRO që të përshtatet me nevojat specifike të mjedisit tuaj - qoftë të kufizuara nga hapësira, buxheti ose mundësitë e përfundimit.

Aftësitë fleksible të trajtimit të mediave ju mundësojnë të zgjidhni nga burime të shumta letre dhe të përdorni media të rënda deri në 256 gsm. Dhe me shpimi profesional palosjen (palosje-Z, e brendshme-C, e jashtme-C, paralele dyshe dhe palosje qendrore), futje dhe përfundim me ngarkim me prerje të disponueshme në linjëka shumë zgjedhje për t'jua ofruar klientëve tuaj.

Një RIP opsional bazuar në Fiery do të thotë që 8085 PRO mund të përshtatet thjesht në rrjedhën tuaj ekzistuese të punës dhe është i thjeshtë të lidhet me pajisje të tjera. Në mënyrë alternative, ju mund të merrni një kontroller Canon, që ofron performancë të madhe dhe mbështetje për Genuine Adobe Postscript 3 dhe PCL 5e/6.

I thjeshtë për t'u përdorur dhe personalizuar


8085 PRO ka një ekran me ngjyra me prekje me regiam të lartë 10,4 inç SVGA me ikona të thjeshta për përdoruesin duke e bërë përdorimin shumë të thjeshtë. Përdoruesit mund të personalizojnë panelin dhe madje të konfigurojnë detyrat që kryhen zakonisht si rrjedhje pune "me një prekje" te Menyja e shpejtë.

Cilësi mbresëlënëse


Një toner i zhvilluar të fundmi jep rezultate të shkëlqyera me tekst / riprodhim pikash të shkëlqyera me gjysmë të saktë. Përpunim i imazhit është përmirësuar gjithashtu, duke përdorur teknologjinë e ndarjes së imazheve me saktësi të lartë, e cila klasifikon pikselat e tekstit e imazheve dhe në mënyrë inteligjente i ndan ato në elementët përbërës, për t'i përpunuar sipas llojit të tyre për rezultatet e imazhit më të mirë.

Kredencialë të fortë mjedisorë


E gjithë sfera e imageRUNNER ADVANCE është krijuar për të përmbushur standardë mjedisorë të rreptë. Ashtu si pjesa tjetër e sferës, Seria imageRUNNER ADVANCE 8000 PRO ka marë vlerësimin Energy Star për efektshmëri të jashtëzakonshme të energjisë, duke u mburrur me një nga vlerësimet më të ulët të TEC (Konsumi Gjithsej i Energjisë) në kategorinë e saj.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.