Canon iRC3580Ne Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i Makinerisë

Lazer Multifunksional me Ngjyra

Funksionet thelbësore të disponueshëm

Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks standard

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ/NGJ)

A4: 35/30 fnm
A3: 15/15 fnm
A4R: 17/17 fnm
A5R: 13/13 fnm (Maks), 4/4 fnm (Min)*
*Rregullimet për temperaturën e makinerisë ose cilësinë e imazhit mund të bëjnë që veprimet e makinerisë të ndalojnë se të ngadalësohen kur përdoren vazhdimisht.

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1200 dpi x 1200 dpi (gjysmë shpejtësi)

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Jo i disponueshëm

Ndihmë për printimin e lëvizshëm dhe në re

Printim Celular Canon: mbështetje për printim nga iPAD/iPhone (iOS) dhe pajisje Android.
Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të Canon për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

Kaseta letre: 4 x 550 fletë (80 gsm)
Sirtar multi-funksional: 50 fletë

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

2250 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

Pa Përfundues: 250 fletë (80 gsm)
Me Organizues të Brendshëm: 500 fletë (1 sirtar)
Me Organizues të Jashtëm: 2000 fletë (sirtari i sipërm: 1000 fletë, sirtari i poshtëm: 1000 fletë) (A4, 80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup
Me njësitë opsionale të përfundimit: Sistemim, Grupim, Zhvendosje, Kapje, Qepje me mbështjellje*
(Qepja me Mbështetje është e disponueshme vetëm me Përfunduesin me Mbështetje)

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:
Letër e zakonshme, e Ricikluar, me Ngjyra, e Rëndë 1 (106 - 163 gsm), E shpuar paraprakisht, Transparencë
Sirtari shumëfunksional:
Letër e zakonshme, e Riciklular, me Ngjyra, e Rëndë 1 (106 - 163 gsm), e Rëndë 2 (164 - 220 gsm), e Shpuar paraprakisht, Etiketa, Zarfe

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetë letre 1: A4, A4R, A5R
Kasetat e letrës 2, 3 dhe 4: A4, A4R, A3, A5R, 305 mm x 457 mm
Sirtar Multi-funksional: A4, A4R, A3, SRA3, A5, A5R, 305 mm x 457 mm, Përmasë e lirë: 99 mm x 140 mm to 320 mm x 457 mm
Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetë letre 1: 64 deri në 105 gsm
Kasetë letre 2, 3 dhe 4: 64 deri në 163 gsm
Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 220 gsm
Nga të dyja anët: 64 deri në 120 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII/PCL5/6 (Standard)
Emulimi i Nivelit 3 Postscript (Opsional)

Gërmat

Fonte PCL: 80 Romake, 1 Bitmap, 2 fonte OCR;
Gërmat PS: 136 gërma romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.5.x ose më i ri)
PCL: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/
Windows 8
PS: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/
Windows 8, MAC OS X (10.5.x ose më i ri)
PPD: MAC OS 9.1 ose më i ri, MAC OS X (10.3.9 ose më i ri), Windows XP/Server 2000/Windows 7/Windows 8
Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.
Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

A4: 35/30 fnm
A3: 15/15 fnm
A4R: 17/17 fnm
A5R: 13/13 fnm (Maks), 4/4 fnm (Min)*
*Rregullimet për temperaturën e makinerisë ose cilësinë e imazhit mund të bëjnë që veprimet e makinerisë të ndalojnë se të ngadalësohen kur përdoren vazhdimisht.

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Përafër. 5,9/8,9 sek ose më pak (BZ/NGJ)

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printim: 1200 dpi x 1200 dpi për karaktere/rreshta,
600 dpi x 600 dpi për grafikë/imazhe

Kopjim i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi: 25-400 % me rritje 1 %
Raporti i Fiksuar i Zmadhimit: 25 %, 50 %, 71 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

SPECIFIKIMET E KONTROLLUESIT TË PRINTIMIT FIERY

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Një NJËSI E LEXUESIT TË IMAZHIT ME NGJYRA siguron:
Njësi skanimi me ngjyra dhe një furnizues automatik dokumentesh dupleks me 50-fletë (FADD).

Madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R;
Përmasa të lira (Gje x Gja): Min. 123 mm x 148 mm, Maks. 297 mm x 432 mm

Peshat e mediave të përdorshme

Skanim njëanësh: 42 deri në 128 gsm (BZ/NGJ)
Skanim dyanësh: 50 deri në 128 gsm (BZ/NGJ)

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Njëanësh:
28/28 ipm (BW/CL, 600 dpi);
44/44 ipm (BZ/NGJ, 300 dpi);
Dyanësh:
13/13 ipm (BZ/NGJ, 600 dpi);
44/44 ipm (BZ/NGJ, 300 dpi);

Metodat e skanimit

Nxitje Skanimi: Funksion standard dërgimi,
Tërheqja e skanimit: Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA,
Skanimi në pajisje memorjeje USB : nuk mbështetet

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes Drajvërit të Rrjetit TWAIN (Rrjeti me Ngjyra ScanGear):
OS-të e Mbështetura: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në metodën e pajtueshmërisë)*
WIA përmes Drajvërit WIA të Rrjetit:
OS-të e Mbështetura: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit)*
*Drajvërit janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 1800)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

KOMPLET VEÇORISH TË PËRPARUARA DËRGIMI UNIVERSAL TË PDF- A1: Mundëson PDF me ngjeshje të lartë, PDF të kërkueshme (OCR), PDF të shkallëzueshme (Gjurmim dhe Sheshim)
KOMPLET VEÇORISH SIGURIE TË DËRGIMIT UNIVERSAL TË PDF-A1: Shton PDF të enkriptuara dhe PDF me firmën e pajisjes
KOMPLET PDF-JE ME FIRMËN DIXHITALE TË PËRDORUESIT-A1: aktivizon bashkëngjitjen e firmës elektronike në PDF.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Standard

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6 kbps (Deri në 3 sek/faqe ¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 3800 faqe ¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

HDD

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Përafër. 42.5 sekonda nga ndezja

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

15-30 sek

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0, Shpejtësi e lart; Ethernet: 100Base-TX/10Base-T

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/SMB/FTP), IPv6, IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

533MHZ & 400MHz (Përdor CPU-në e njësisë kryesore)

Kujtesa

1,5 gb

Mekanizimi i Hard Diskut

80 GB

Paneli i kontrollit

Panel me Prekje me Ngjyra TFT VGA 19 cm (7.5 inç)

Përmasat (Gj x Th x L)

565 mm x 760 mm x 1180 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

868 mm x 1301 mm (kur sirtari multifunksional është i shtrirë + sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Përafër. 152,5 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15 deri në 27.5 ºC (59 deri në 815 ºF)
Lagështia: 25 deri në 75 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

AC 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW
Në Pritje: Përafër. 101 W
Modaliteti i kursimit të energjisë: Përafër. 35,1 W
Modaliteti i fjetjes: Përafër. 2.84 W ose më pak ¹
Vlerësimi i Konsumit Tipik të Energjisë (VTE) ²: 5,928 kwh
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zërit ¹
Aktive: 71,25 dB
Në pritje: 53 dB

Adminstrimi i printerit dhe programet

Konsol Menaxhimi iW për menaxhimin e centralizuar të pajisjes (Monitorim dhe lajmërim i të konsumueshmeve dhe gabimeve);
Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon rregjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);
Mjet i Konfigurimit të Drajverit Canon; Ndërfaqe Përdoruesi nga Larg (RUI); ScanGear Rrjeti; MEAP (Platformë Aplikacioni e Ngulitur Multifunksionale)

Karakteristikat e sigurisë

Standarte:
Filtrim i Adresës IP/Mac, SSL, Printim i Sigurt, Fshirje e të Dhënave, SSOH, ID Departamenti, Kuti postare
Opsionale:
Enkriptim i sigurt, ujëra sigurie, firma të pajisjes dhe përdoruesit, PDF të enkriptuara

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 21 TONER BK/CY/MG/YL
(rendimenti 26000/14000/14000/14000 faqe ¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Kapësja/Përfunduesi i Broshurave 1

PËRFUNDUES-Z1 (përfundues i brendshëm kompakt)
Numri i sirtarëve: 1
Kapaciteti Standard i Sirtarit: 500 fletë (A4/A5/A5R), 250 fletë (A3, A4R) (80 gsm)
Pesha e letrës: 64 deri në 220 g/m2
Vendi i kapëses: Kënd, dyfish
Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë
Përmasat (Gje x The x La): 696 x 550 x 217 mm (kur sirtari i hapjes është i shtrirë)

Përfunduesi i Kapëseve/Broshurave 2

Organizuesi i Fletëve-Y2 ER (i Jashtëm) (përfshirë NJËSINË E KALIMIT)
Numri i sirtarëve: 2
Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1000 fletë, A3/A4R 500 fletë
Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1000 fletë, A3/A4R 500 fletë
Pesha e letrës: 64 deri në 220 g/m2
Pozicioni i kapëses: Qoshe, Dyshe, Qepje broshure
Kapaciteti i kapëses: A4 50 fletë; A3/A4R 30 fletë
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R
Kapaciteti i kapëseve të qepjes së broshurave: 15 fletë (60 faqe, 64-80 gsm) x 10 broshura
Përmasat (Gja x The x La): 747 mm x 657 mm x 1074 mm (kur sirtari i hapjes është i shtrirë)

OPSIONE SHTESË

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLET PRINTERI PS ME NGJYRA-Q3: Mundëson printimin Postscript.
KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT-D1: Mundëson printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.

Botimi i dokumentit

IW Desktop: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumenta nga burime të ndryshme, zbaton përfundimin për të krijuar dokumente me pamje profesionale dhe lidhet pa probleme me printerin. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së PDF për rrjedhë pune dixhitale si korrigjimi dhe autorizimi.

Pajisjet shtesë të sistemit

SOFUTER PËR MUNDËSI TË PËRDORIMIT TË INTERNETIT-H1 Siguron përdorimin e faqeve në Internet dhe përmbajtjes tjetër të mbështetur në Internetin.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLET I ENKRIPTIMIT TË TË DHËNAVE TË HDD-B1: Enkripton të gjitha të dhënat e imazheve dhe cilësimet e pajisjes përpara ruajtjes së tyre në hard drive të pajisjes.

Pajisjet shtesë të sigurisë së dokumentit

SHENJA E SIGURISE-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.
PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TE SHIFRUAR-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit tek pajisja dhe kërkon një fjalëkalim te printeri përpara sesa dokumentet sensitive të mund të printohen.

Pajisjet shtesë të përdorueshmërisë

PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.

Opsione të tjera

Kutia e bojës së stampimit - C1 GP
Kapëse CRG-J1 GP
Kapëse CRG-D3

OPSIONE TË TJERA

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1.

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1.

¹ Konsumimi i përcaktuar i metodës të gjumit mund të mos jetë i mundur në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion.
² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me with ISO 7779.

¹ Bazuar në mbulimin 5%.