Canon imageRUNNER C1335iFC Specifikimet

Lloji i makinës

Laser Multifunksional me Ngjyra A4 (Lexues/Printer standard)

Funksionet thelbësore të disponueshme

Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi dhe faksi standard

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ/Ngjyra)

35/35fnm (A4 në një anë), 26/26fnm (A5 në një anë), 35/35fnm (A4 në dy anë), 26/26fnm (A5 në dy anë)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2400 dpi ekuivalent x 600 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim direkt

Printimi i drejtpërdrejtë i disponueshëm nga memoria USB


Llojet e mbështetura të skedarëve: JPEG, TIFF, PDF

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Një seri softuerësh janë të disponueshëm për të siguruar printimin nga pajisjet celulare ose të lidhura në internet. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 550 fletë (80 gm2)¹, sirtar me shumë përdorime me 100 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

Jo i disponueshëm

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

1200 fletë (80 gm2)

Kapaciteti i daljes së letrës

250 fletë (80 gm2)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta/t:


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Zarfa*


*Ndihma për zarfin vetëm përmes kasetës 1.


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër me vrima, Transparencë, Etiketa, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetë letre 1:


Përmasë standarde: A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, DL)


Përmasë e lirë (98.4 mm deri në 216 mm X 190,5 mm deri në 355,6 mm)


Kasetat e letrës 2:


Madhësia standarde: A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, STMT


Përmasë e lirë (98.4 mm deri në 216 mm X 190,5 mm deri në 355,6 mm)


Sirtari shumëfunksional:Madhësia standarde: A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, Deklaratë, Madhësia e përshtatur (98,4mm deri në 216mm x 148mm deri në 355,6mm), Zarf (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5,DL)

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta/t : 60 deri në 163 gsm


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 220 gsm


Nga të dyja anët: 60 deri në 163 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII , PCL5c/6, Adobe PostScript Niveli 3

Fontet

Fontet PCL: 93 Roman, 10 Bitmap, 2 fonte OCR


Gërmat PS: 136 gërma romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008R2/Windows 8/Windows 8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose version i mëvonshëm)


PCL: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Windows 8.1/Server 2012/Server 2012R2


PS: Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows8/Windows 8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose version i mëvonshëm)


PPD: MAC OS 9.1 or later, MAC OS X (10.3.9 ose version i mëvonshëm), Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e fotokopjes (BZ/Ngjyra)

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

5,9 sek / 7,4 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 600 dpi x 600 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%


Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Standard (DADF 50 fletë)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A4, A5, B5, Përmasa të lirë: 140 mm to 216 mm x 128 mm to 356 mm (kur furnizohet përmes DADF)

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanim njëanësh: 50 deri në 105 gsm (DADF)


Skanim dyanësh: 64 deri në 105 gsm (DADF)

Rezolucioni i skanimit

Skanimi bardhë e zi: 100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi


Skanim Ngjyra: 100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësia e skanimit

BZ njëanësh: 35ipm (A4, 300dpi X 300dpi), BZ dyanësh: 11ipm (A4, 300dpi X 300dpi)


Ngjyra njëanëshe: 35ipm (A4, 300dpi X 300dpi), Ngjyra dyanëshe: 11ipm (A4, 300dpi X 300dpi)

Metodat e skanimit

Shtytja e skanimit: Funksionaliteti i dërgimit me ngjyra është standard.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet


Skanimi në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: një gamë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose në pajisje të lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN/WIA Tërheqja e skanimit


Windows XP


Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Window8.1


Skanimi në Mac (vetëm TWAIN)


Mac OS X 10.5.8 ose version i mëvonshëm


*Drajverët janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

Email, faks, kompjuter (SMB, FTP)

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (Maks. 50 të kërkueshëm), lokal (maks. 300 përfshirë 281 numra të shpejtë)

Formatët e skedarit

SMB : JPEG, TIFF, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme


Email : PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

Paketa e veçorive të sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E: dërgoni PDF të kriptuar dhe shtoni nënshkrimin dixhital të pajisjes në skedarët PDF.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Standard

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33.6 kbps (Deri në 3 sekonda për faqe¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 281

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 310 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Rreth


31 sekonda nga ndezja

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

10 sekonda ose më pak

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed,1000BaseT/100Base-TX/10Base-T, 1 x pritës USB (para), 1 x pritës USB (prapa), 1 x pajisje USB


Zgjidhja pa tela e rekomanduar e palës së tretë është Silex SX-BR-4600WAN. Për më shumë detaje ju lutem shikoni www.silex-europe.com

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery)


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Kujtesa

1,0 GB

Hard Disku

Jo i disponueshëm

Paneli i kontrollit

Ekrani LCD me ngjyra QVGA 8,9 cm (3,5 inç) me mbështetje të prekjes/rrëshqitjes

Përmasat (Gj x Th x L)

511 mm x 549 mm x 1035 mm¹

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

852 mm x 858 mm (njësia kryesore + sirtari multifunksional i hapur + sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Rreth


58 kg pa tonerin

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 3.7 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW


Në Pritje: Rreth


30 W


Modaliteti i fjetjes: Rreth


1,0 W ose më pak¹


Koha për ta kaluar pajisjen në modalitetin e gjumit: 60 sek


Vlerësimi i konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC)²: 1,2 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Nivelet e Zhurmës së Presionit të Zërit¹


(të dhëna referencë, LpAm, pozicioni i spektatorit):


Aktiv: 51 dB


Në gatishmëri: nuk mund të dëgjohen (më pak se 30 dB)

Adminstrimi i printerit dhe programet

iW Management Console: Softeur me bazë serveri për menaxhimin e centralizuar të një sërë pajisjesh.


eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.


Sistemi i firmuerit në largësi (GDLS): lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit


Remote User Interface (RUI): Ndërfaqe e mbështetur në internet për secilën pajisje që ndihmon të sigurojë administrim dhe kontroll nga larg të pajisjes.


Canon Driver Configuration Tool (ofrohet nëpërmjet shërbimit): Një mjet për ndryshimin e parametrave të parazgjedhura të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon

Karakteristikat e sigurisë

Standard:


Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, Printimi i sigurt, ID-ja e departamentit


Opsionale:


Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E


Elementet e mëposhtme kërkojnë printimin e sigurt uniFLOW: My Print Anywhere

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishe toneri

Toneri C-EXV 48 i zi/i kaltër/i purpurt/i verdhë (Rendimenti: i zi 16 500 / CMY 11 500 faqe)¹

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Pajisjet shtesë të harduerit 2

Aksesori i lexuesit të kartës për kopjimin H1


DOREZA J1 EUR/DOREZA J1 SA


Lexuesi i kartës për kopjimin - F1


Paketa e aksesorit MiCARD A1

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

PAKETA E PRINTIMIT TË BARKODIT D1@E: lejon printimin e barkodit me teknologjinë Jet Caps.

Pajisjet shtesë së sistemit

Paketa e ndërfaqes së kontrollit të kopjimit C1: lejon lidhjen (CCVI I/F) midis terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe gamës imageRUNNER/iR-ADV të Canon për rikuperimin e kostos.

Pajisjet shtesë së sigurisë së dokumentit

Paketa e veçorive të sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E: dërgoni PDF të kriptuar dhe shtoni nënshkrimin dixhital të pajisjes në skedarët PDF.

Pajisjet shtesë së përdorueshmërisë

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ C351iFC nuk mund të porositet pa Cassette Feeding Unit-AH1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ C351iFC nuk mund të porositet pa Cassette Feeding Unit-AH1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 5% (A4)

¹ C351iFC nuk mund të porositet pa Cassette Feeding Unit-AH1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ C351iFC nuk mund të porositet pa Cassette Feeding Unit-AH1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 5% (A4)