Canon imageRUNNER C1225

imageRUNNER C1225

imageRUNNER C1225 është një pajisje multifunksionale me ngjyra A4 me shumë veçori për personat e kujdesshëm ndaj kostove dhe grupet e vogla të punës, e cila siguron një administrim të shpejtë dhe efikas të dokumenteve pa pasur nevojë për asnjë ndryshim. Modeli i disponueshëm ekskluzivisht vetëm në rajone të caktuara[1].

Përfitimet

  • Printimi, kopjimi, skanimi me ngjyra dhe dërgimi automatik në dy anë
  • Rezultat me ngjyra dhe B&Z në 25 fnm
  • Kapaciteti deri në 1100 fletë
  • Ekrani LCD me ngjyra 8,9 cm me prekje dhe me rrëshqitje
  • Rrjeti i gatshëm me mbështetjen e printimit dhe skanimit celular
  • Mbështetja e zgjeruar e gjuhëve rajonale[2]
  • E gatshme për përdorim; e lehtë për të instaluar dhe ndërruar pjesët e konsumit
  • Toneri standard i përfshirë në kuti që siguron deri në 12 muaj printim me ngjyra[3]
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageRUNNER C1225

Produktive dhe elastike

imageRUNNER C1225 është një pajisje multifunksionale produktive me ngjyra A4 që ofron deri në 25 faqe në minutë, duke siguruar rezultate me ngjyra me cilësi të lartë. Një ndërfaqe e re e përdoruesit 8,9 cm me ngjyra, me prekje dhe me rrëshqitje, siguron një përdorim të lehtë dhe të thjeshtë për përdoruesin. Aftësitë elastike të printimit dhe të skanimit celular si Apple AirPrint™, printimi Mopria si dhe aplikacionet e printimit dhe skanimit celular janë një mbështetje për efikasitetin e punonjësve në lëvizje. Përdoruesit mund të skanojnë dhe të dërgojnë me lehtësi dokumente drejtpërdrejt në një larmi destinacionesh të ndryshme, përfshirë emailin dhe dosjet e ndara.

Profesionale dhe efikase në kosto

imageRUNNER C1225 është një zgjidhje A4 për ata që janë më të kujdesshëm për kostot. Një paketë e plotë e shisheve të tonerëve në kuti ju lejon ta përdorni menjëherë pajisjen. Uleni konsumin e letrës me funksionalitetin automatik të printimit, kopjimit dhe skanimit në dy anë. Përdorni teknologjinë e imazheve me ngjyra V² (të ndezura dhe të gjalla) nga Canon për t'u siguruar që dokumentet tuaja do të lënë përshtypje dhe do të dallohen nga të tjerat.

Qetësi e mendjes dhe kontroll

Përdoruesit mund ta konfigurojnë dhe ta instalojnë pajisjen në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë, thjesht duke ndjekur udhëzuesin e konfigurimit që hapet nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit. Një pajisje "e gatshme në kuti" e plotësuar me tonerë i siguron përdoruesve gjithçka që u duhet për të filluar. Blini pjesët e konsumit kur ju duhen ose imageRUNNER C1225 mund të integrohet me shërbimet bazë të printimit që sigurojnë mbledhjen automatike të matjeve dhe diagnostikimin në largësi.

E përshtatshme për ambiente të ndryshme të zyrave

Me një model kompakt, imageRUNNER C1225 përshtatet në mënyrë të njëtrajtshme në ambiente të ndryshme të zyrave ku hapësira është e vlefshme dhe është e përshtatshme për grupe të vogla pune në organizata të çdo madhësie, si një pajisje tavoline ose e vendosur në dysheme me njësinë opsionale të furnizimit të kasetës. Mbështetja e zgjeruar e gjuhëve për menutë e funksioneve, programet drejtuese të printimit dhe etiketat i jep përdoruesve mundësinë të navigojnë në gjuhën e tyre[2].

I përgjegjshëm për mjedisin

Kjo pajisje e kualifikuar nga ENERGY STAR® ofron një vlerësim të lartë në kategorinë e saj TEC[4] dhe konsumon vetëm 1W ose më pak në modalitetin e gjumit. Ajo është projektuar që të jetë me efikase për energjinë, duke ulur konsumin e energjisë në përdorim dhe ndikimin e saj mjedisor. Pajisja imageRUNNER C1225 ka kredenciale të forta mjedisore duke u kualifikuar gjithashtu për certifikimin strikt Blue Angel.

[1] Ky produkt është i disponueshëm vetëm nëpërmjet Canon Lindja e Mesme, Canon Euroazia, Canon Afrika e Jugut, Canon Evropa Qendrore dhe Lindore, Canon Poloni, Canon Republika Çeke, Canon Sllovaki, Canon Hungari dhe Canon Rusi,
[2] imageRUNNER C1225 është i përshtatur në të gjitha gjuhët standarde evropiane, si dhe në rusisht, turqisht, arabisht, polonisht, hungarisht, çekisht dhe sllovakisht. Sidoqoftë, ndërfaqja e përdoruesit në arabisht nuk mbështetet.
[3] Rezultatet aktuale do të variojnë dhe mund të jenë më të larta ose më të ulëta se 12 muaj në varësi të përdorimit individual. Printimi me ngjyra për 12 muaj bazohet në një vëllim printimi mujor prej 1000 faqesh, 30% faqe me ngjyra dhe standardi ISO me mbulim A

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER C1225, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

High print quality

Me cilësi të lartë të shtypura

Duplex Automatic Document Feeder

Ushqyes Automatik Dokumentesh Dupleks

Use and share over network

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

USB connection

Lidhje USB

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

Network scanning

Skanimi i rrjetit

Scan to email & folder

Skano në email dhe dosje

Secure print

Printim i sigurt

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Touch panel

Panel me prekje

AirPrint

AirPrint

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.

Hapat e Ardhshëm

Frequently asked Questions

Produktet që kanë lidhje