Canon Seria imageRUNNER ADVANCE C7500 Specifikimet

NJËSIA KRYESORE

Lloji i makinës

Lazer Multifunksional me Ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Shpejtësia e procesorit

Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz

Paneli i kontrollit

Standard: Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")


Opsional: Paneli i kontrollit SVGA me ngjyra vertikal 26,4 cm (10,4")

Memoria

Standard: 4.0GB RAM

Disku i ngurtë

Standard: 250 GB Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional (250GB, 1TB)

Lidhja e ndërfaqes

NETWORK Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n); Opsional: NFC, Bluetooth Low Energy


Standardi - të tjera: USB 2.0 (pritës) x2, USB 3.0 (pritës) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; Opsionale: Ndërfaqja seriale, Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 1100 fletë (80 g/m2) + 2 kaseta x 550 fletë (80 gm2)


Sirtari me shumë funksione me 250 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

1 raft anësor i letrës me 3500 fletë (80 g/m2) (PAPER DECK UNIT-E1)


1 raft anësor i letrës me 3500 fletë (80 g/m2) (POD DECK LITE-C1)


1 raft anësor i letrës me shumë sirtarë me 6000 fletë (80 g/m2) (MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

9300 fletë (80 g/m2)

Kapaciteti i daljes së letrës

Me Përfunduesin e detyrave: 3500 fletë (A4, 80 g/m2) *STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2


4250 fletë (A4, 80 g/m2) *STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1

Kapacitetet e përfundimit

Ngjitje, Grupim, Ofset


Me Përfunduesin e jashtëm: kapëse, qepje, shpim vrimash (shumë modele), prerje e anëve, futje, palosje (C-/Z-/gjysmë/paralele dyshe/fizarmonikë-palosje Z)

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me vrima paraprake, fletë transparente, letër e lidhur, letër me kokë, zarf, kartolinë, skedë


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me vrima paraprake, fletë transparente, letër e lidhur, letër me kokë, zarf, kartolinë, skedë, letër me gjurmim, etiketa, letër me veshje, letër me reliev


Tryeza opsionale të letrës:


Letër e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, e trashës, me ngjyra, me vrima paraprake, letër me kokë, e lidhur, indeks**, fletë transparente**, kartolinë në dy anë*, kartolinë në katërsh*, etiketa**, zarf*, e veshur**, me reliev**, me gjurmim*


*Kërkon POD DECK LITE-C1


** Kërkon POD DECK LITE-C1 ose MULTIDRAWER PAPER DECK-C1

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta 1/2:


A4, B5


Kaseta 3/4:


Madhësia standarde: A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm), zarf ( Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)


Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Madhësia e personalizuar e zarfit: 98 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Sirtari shumëfunksional:


Madhësia standarde: A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm), zarfe: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL, Madhësia e personalizuar e zarfit: 90 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Madhësia e personalizuar: 100,0 mm x 148,0 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Madhësia e lirë: 100 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Madhësitë e mbështetura të medias 2

PAPER DECK UNIT-E1:


A4, B5


POD DECK LITE-C1:


A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm)


Zarfe: (Nr.10(COM10), Monarch, ISO-C5, DL)


Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1:


A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13”x19” (330 mm x 483 mm)


Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta 1/2: 52 deri në 220 g/m2


Kaseta 3/4: 52 deri në 256 g/m2


Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm


Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak¹


Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda ose më pak


Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

689 mm x 941 mm x 1.220 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

1913 mm x 1524 mm (Baza: Sirtari me shumë përdorime i hapur + Booklet Finisher-V2)


3818 mm x 1524 mm (Plotësisht të konfiguruara: MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1 + DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 + MULTI FUNCTION PROFESSIONAL PUNCHER-A1 + DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 + BOOKLET FINISHER-X1)

Pesha

Rreth 270 kg me tonerin

SPECIFIKIMET E PRINTIMIT

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Shpejtësia e printimit (BW/CL)

iR-ADV C7565i:


65/60 faqe/min (A4), 32/30 faqe/min (A3), 46/42 faqe/min (A4R), 65/60 faqe/min (A5R)


iR-ADV C7570i:


70/65 faqe/min (A4), 35/32 faqe/min (A3), 49/46 faqe/min (A4R), 70/65 faqe/min (A5R)


iR-ADV C7580i:


80/70 faqe/min (A4), 40/35 faqe/min (A3), 56/49 faqe/min (A4R), 80/70 faqe/min (A5R)

Rezolucioni i printimit

2400 dpi x 2400 dpi

Gjuhët e përshkrimit të faqes

UFR II, PCL 6, Genuine Adobe PostScript niveli 3 (Standard)

Printimi në dy anë

Automatik (standard)

Printimi i drejtpërdrejtë

Printim direkt i disponueshëm nga pajisje memorieje USB, hapësirë e avancuar, Remote UI dhe Web Access¹


Llojet e mbështetura të skedave: TIFF, JPEG, PDF, EPS, dhe XPS.

Printimi nga celulari dhe në renë kompjuterike

Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.


Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Fontet

Fontet PCL: 93 Roman, 10 fonte Bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fontet e barkodit**


Gërmat PS: 136 Romake


*Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional


**Kërkon paketën opsionale BARCODE PRINTING KIT-D1

Sistemi operativ

UFRII: Windows Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Server 2012/Windows 8.1/Server 2012 R2/Windows 10, MAC OS X (10.6.8 ose version i mëvonshëm)


PCL: Windows Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Server 2012/Windows 8.1/Server 2012 R2/Windows 10


PS: Windows Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Server 2012/Windows 8.1/Server 2012 R2/Windows 10, MAC OS X (10.6.8 ose version i mëvonshëm)


PPD: MAC OS 9.1 ose version i mëvonshëm, MAC OS X (10.3.9 ose version i mëvonshëm), Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows8.1/Windows10


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.


Referojuni http://www.canon-europe.com/support/business-product-support për më shumë informacione.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV C7565i: 65/60 faqe/min (A4), 32/30 faqe/min (A3), 46/42 faqe/min (A4R), 65/60 faqe/min (A5R)


iR-ADV C7570i: 70/65 faqe/min (A4), 35/32 faqe/min (A3), 49/46 faqe/min (A4R), 70/65 faqe/min (A5R)


iR-ADV C7580i: 80/70 faqe/min (A4), 40/35 faqe/min (A3), 56/49 faqe/min (A4R), 80/70 faqe/min (A5R)

Koha e kopjimit të parë

iR-ADV C7565i: Afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak


iR-ADV C7570i: Afro 4,8/5,9 sekonda ose më pak


iR-ADV C7580i: Afro 4,4/5,4 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: Deri në 2,400 dpi x 2,400 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në Up to 999 kopje

Zmadhimi

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Lloji standard

Ngjyra platen dhe furnizuesi automatik i dokumenteve me një kalim në dy anë

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, B4, A4R, A4, B5R, B5, A5R, A5, B6R

Specifikimet e skanimit me tërheqje

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA


Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8/8.1/10


Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme

Madhësia e medias Platen: Fletë, Libër, Objekte 3-dimensionale (deri në 2kg)


Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve: A3, B4, A4R, A4, B5R, B5, A5R, A5, B6R


Pesha e medias për furnizuesin e medias:


Skanimi në një anë: 38 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)


Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet


Skanimi në celularë ose pajisje të lidhura në internet:


Një gamë e gjerë zgjidhjesh janë të disponueshme për të ofruar skanimin në pajisjet celulare ose në pajisjet e lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.


Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.


Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë (bardhë e zi): 120 ipm (300pi) / 120 ipm (600 dpi)


Skanimi në një anë (me ngjyra): 120 ipm (300pi) / 70 ipm (600 dpi)


Skanimi në dy anë (bardhë e zi): 240 ipm (300pi) / 150 ipm (600 dpi)


Skanimi në dy anë (me ngjyra): 220 ipm (300pi) / 90 ipm (600 dpi)

Kapaciteti i letrës

300 fletë (80 gm2)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Destinacioni

E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),


Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)


Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skeda: FTP, SMB , WebDAV


Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (Kompakt, I kërkueshëm, Apliko rregulloren, Optimizo për Web, PDF A/1-b), XPS (Kompakt, I kërkueshëm), Office Open XML (PowerPoint, Word)


Opsional: PDF (Trace&Smooth, Enkriptuar), PDF/XPS (Firmë dixhitale)

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Linjat maksimale të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps


G3: 14,4 kbps

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3


*Dërguar si A4

Memoria e FAKSIT

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

SPECIFIKIMET E RUAJTJES

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,


50 kuti hyrëse për faks konfidenciale


Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Karakteristikat:


Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV


Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)


Lidhjet njëkohësisht (Maks.): Lidhjet njëkohësisht (Maks.): SMB: 64, WebDAV: 3 (Seanca aktive)


Hapësira e disponueshme e diskut:


Rreth 16 GB (HDD standard)


Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Media e memories

Standarde: Memoria USB

SPECIFIKIMET E SIGURISË

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut i ngurtë, Spastrimi i diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta (DIN ISO 15408)


Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standard: Printim i sigurt, Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5 Integration


Opsional: PDF e enkriptuar, Printim i sigurt i enkriptuar, Firma të përdoruesit dhe pajisjes, Watermark të sigurta, Kyçje e skanimit të dokumenteve

SPECIFIKIMET E MJEDISIT

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

iR-ADV C7565i/C7570i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp


iR-ADV C7580i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 11 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. C7570i/7565i: 2,0 kW C7580i: 2,5 kW


Printimi: C7565i : Afro 1056 W ose më pak, C7570i: 1071 W ose më pak, C7580i: 1151W ose më pak¹


Në Pritje: Rreth 136,6 W


Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W²


Plugin i fikur: Rreth 0,25 W¹


Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC)³:


4,5 kWh (iR-ADV C7565i)


4,8 kWh (iR-ADV C7570i)


5,6 kWh (iR-ADV C7580i)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të tingullit (LwAd)¹


iR-ADV C7565i: Aktive (bardhë e zi): 70,2dB ose më pak², Aktive (CL): 70,2dB ose më pak², Në gatishmëri: 39,8dB ose më pak³


iR-ADV C7570i: Aktive (bardhë e zi): 72,8dB ose më pak², Aktive(CL): 71,7dB ose më pak², Në gatishmëri: 39,8dB ose më pak³


iR-ADV C7580i: Aktive (bardhë e zi): 70,7dB ose më pak², Aktive(CL): 70,6dB ose më pak², Në gatishmëri: 39,8dB ose më pak³


Presioni i tingullit (LpAm)¹


Pozicioni në afërsi:


iR-ADV C7565i: Aktive (bardhë e zi): 54,8dB ose më pak², Aktive(CL): 54,8dB ose më pak², Në gatishmëri: 26,1dB ose më pak³


iR-ADV C7570i: Aktive (bardhë e zi): 57,4dB ose më pak², Aktive(CL): 56,3dB ose më pak², Në gatishmëri: 26,1dB ose më pak³


iR-ADV C7580i: Aktive (bardhë e zi): 55,3dB ose më pak², Aktive(CL): 55,2dB ose më pak², Në gatishmëri: 26,1dB ose më pak³

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®


Shenja e ekonomisë


Blerje ekologjike


Engjëlli blu


RoHS

MENAXHIMI I PRINTERIT DHE SOFTUERËT

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:


Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (monitorim i pjesëve të konsumueshme, status dhe lajmërime, shpërndarjen e librave të adresave, konfigurimi i cilësimeve, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, rregjistrimi i matësit, administrimi i drajverit e burimeve)


Mirëmbajtja elektronike:


Shërbimet e përputhshme nëpërmjet RDS të integruar (bën të mundur regjistrimin e matjes, menaxhimin e pjesëve të konsumit, diagnostikimin në distancë dhe raportimin për ofruesit e shërbimeve për të ofruar mirëmbajtje të efektshme, të shpejtë dhe proaktive)


Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:


Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet e iR dhe aplikacionet e MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) - një ndërfaqe e bazuar në ueb për çdo pajisje që bën të mundur menaxhimin dhe kontrollin e pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:


Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:


Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)


Instaluesi i pajisjes NetSpot:


Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):


Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.


MEAP në ueb:


Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:


Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

SPECIFIKIMET E KONTROLLORIT FIERY PRINT 1

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-N1 (i integruar)

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PS3, PCL6

Memoria dhe hard disku

2 GB / 500 GB

Shpejtësia e procesorit dhe sistemi

Intel Cerelon G1820 2.7GHz / Fiery FS200

Fontet

PS: 138 Fonte


PCL: 113 Fonte

Sistemet operative të mbështetura

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / MAC OS (10.7, 10.8, 10.9, 10.10, 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

295 mm x 285 mm x 93 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (Mbrapa x 2), USB2.0 x 4 (Mbrapa x 4)

Kontrolluesi i printimit Fiery

Veçoritë standarde:


Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan / Hot Folders License


Opsionet:


Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Productivity Package Web Activate (duke përfshirë Fiery JDF)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / SMB / FTP) / DNS

SPECIFIKIMET E KONTROLLORIT FIERY PRINT 2

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet

Emri

COLORPASS-GX500 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PS 3, PCL5 (pa drajver)

Memoria dhe hard disku

4 GB / 1 TB

Shpejtësia e procesorit dhe sistemi

Intel Core i5-4570S 2.9 GHz deri në 3.6 GHz w/ Turbo / Fiery FS200 Pro

Fontet

PS: 138 Fonte


PCL: 113 Fonte

Sistemet operative të mbështetura

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2012 vetëm 64bit / Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.7 , 10.8 , 10.9 , 10.10 , 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

485 mm x 215 mm x 483 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 6 (Para x 2, Mbrapa x 4), USB2.0 x 2 (Para x 2)

Kontrolluesi i printimit Fiery

Veçoritë standarde:


Fiery Hot Folders / Virtual Printers / Unity Display (kërkohet monitor) / Fiery JDF / Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan


Opsionet:


Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Graphic Arts Package Premium Web Activate / HDD Kit-B1 i lëvizshëm / Ndërfaqe integrimi dhe Mbajtëse (ekran 19", tastierë dhe maus)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / FTP / SMB) / DNS

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 52 TONER BK/C/M/Y

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 5%)

C-EXV 52 TONER BK: 82 500 faqe


C-EXV 52 TONER C/M/Y: 66 500 faqe

OPSIONET E FURNIZIMIT TË LETRËS

Njësia(të) e raftit të letrës

Emri: PAPER DECK UNIT-E1


Madhësia e letrës: A4, B5


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gje x Th x L): 363 mm x 630 mm x 572 mm


Pesha: Rreth 34 kg


Emri: POD DECK LITE-C1


Madhësia e letrës: A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13" x 19", Zarf (Nr.10(COM10), Monarch, DL, ISO-C5)


Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 148,0 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2


Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gje x Th x L): 656 mm x 686 mm x 570 mm


Pesha: Rreth 68 kg

Njësia(të) e raftit të letrës 2

Emri: MULTI-DRAWER PAPER DECK-C1


Madhësia e letrës: A3, B4, A4, A4R, B5R, B5, A5R, SRA3, 13" x 19", Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182,0 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2


Kapaciteti i letrës: 2000 fletë x 3 sirtarë, totali 6000 fletë (80 g/m2)


Përmasat (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 155 kg

OPSIONET E DALJES

Përfundues me kapje

Emri: STAPLE FINISHER-V2 (i jashtëm)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 256 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 256 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 3000 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 1500 fletë


Pozicioni/kapaciteti i kapëses së letrës: Në cepa dhe dyshe/ A4,B5: 65 fletë (52 deri në 90 g/m2)


A3, B4, A4R: 30 fletë ( 52 deri në 90 g/m2)


Kapësja ekologjike me tela: A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2), 4 fletë (65 deri në 81,4 g/m2), 3 fletë (81,5 deri në 105 g/m2)


Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 g/m2)


Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten zgjatuesi dhe sirtari rrotullues)


Pesha: Rreth 35 kg

Përfunduesi i Kapëseve 2

Emri: STAPLE FINISHER-X1 (i jashtëm)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 1500 fletë, A3, B4, B5R, A4R, 13" x 19" 750 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të poshtëm: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5 2500 fletë (modaliteti i ngarkimit në vijimësi)


Pozicioni/kapaciteti i kapëses së letrës: Në cepa, dyshe/A4,B5: 100 fletë (52 deri në 80 g/m2)


A3,B4,A4R: 50 fletë ( 52 deri në 80 g/m2)


Përmasat (Gj x Th x L): 782 mm × 765 mm × 1040 mm (kur zgjatet sirtari zgjatues)


Pesha: Rreth 64 kg

Përfunduesi i broshurave

Emri: BOOKLET FINISHER-V2 (i jashtëm)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 256 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 256 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 3000 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 1500 fletë


Pozicioni/kapaciteti i kapëseve: Në cep, dyshe/A4, B5: 65 fletë (52 deri në 90 g/m2) A3, B4R, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 g/m2)


Kapësja ekologjike me tela: A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2), 4 fletë (65 deri në 81,4 g/m2), 3 fletë (81,5 deri në 105 g/m2)


Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 g/m2)


Madhësia e letrës të broshurave të qepura: A3, B4, A4R, Madhësi e personalizuar (195,0 x 270 deri në 304,8 x 457,2 mm)


Kapaciteti i kapëseve të broshurave të qepura: 20 fletë x 10 sete (81 gsm) (me 1 fletë kapaku deri në 256 gsm)


Përmasat (Gj x Th x L): 656 mm × 623 mm × 1195 mm (kur zgjaten zgjatuesi dhe sirtari rrotullues)


Pesha: Rreth 58 kg

Përfunduesi i broshurave 2

Emri: BOOKLET FINISHER-X1 (i jashtëm)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 1.500 fletë, A3, B4, B5R, A4R, SRA3, 13" x 19" 750 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të mesit: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë


Pesha/kapaciteti i sirtarit të poshtëm: 52 deri në 300 g/m2/A4, B5 2500 fletë (modaliteti i ngarkimit në vijimësi)


Pozicioni/kapaciteti i kapëses së letrës: Në cepa, dyshe/A4,B5: 100 fletë (52 deri në 80 g/m2)


A3,B4,A4R: 50 fletë (52 to 80 g/m2)


Madhësia e letrës të broshurave të qepura: A3, B4, A4R, SRA3S, 13"x19", Madhësi e personalizuar (210,0 mm x 279,4 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm)


Kapaciteti i kapëseve të broshurave të qepura: 20 fletë x 5 sete (81 g/m2) (me 1 fletë kapaku deri në 256 g/m2)


Përmasat (Gj x Th x L): 896 mm × 765 mm × 1040 mm (kur zgjatet sirtari zgjatues)


Pesha: Rreth 110 kg

Prerësi i pjesës së brendshme të broshurës

Emri: INNER BOOKLET TRIMMER-A1


*Kërkon BOOKLET FINISHER-X1


Kapaciteti i sirtarit të harxhimit: 1500 fletë


Pesha e pranueshme e letrës: 60 deri në 300 g/m2


Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

Njësia/njësitë e shpimit

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:


Dy ose katër vrima


* Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 g/m2/Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R; Katër vrima A3, A4


4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:


Katër vrima


* Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 g/m2/Katër vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R


PUNCHER UNIT-BG1(2/F4H): Dy ose katër vrima


*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 256 g/m2/Dy vrima A3, A4, A4R, B5R; Katër vrima A3, A4


PUNCHER UNIT-BH1(S4H): Katër vrima


*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 256 g/m2/Katër vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R

Njësia(të) e shpueses 2

MULTI FUNCTION PROFESSIONAL PUNCHER-A1


*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1


Madhësia e pranueshme e letrës me vrima: A3, A4, A4R, SRA3/Kalimi: 52 deri në 300 g/m2, Shpimi: 75 deri në 300 g/m2


Stampat e mbështetura të shpimit (opsionale): Fletë e shpuar e lirë (2/4-vrima,4-vrima), Krehri plastik 21-vrima, VeloBind 12-vrima, Shinë teli me unaza dyshe 23/21-vrima, 23-vrima, 34/32-vrima, 34-vrima, Spirale me ngjyra 47-vrima


Përmasat (Gj x Th x L): 445 mm × 795 mm × 1040 mm


Pesha: Rreth 102 kg

Sirtari i kopjimit

COPY TRAY-R2: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.


Kapaciteti: 250 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gj x Th x L): 420 mm × 382 mm × 175 mm (kur zgjatet sirtari zgjatues) (kur lidhet me pajisjen)


Pesha: Rreth 1,1 kg

Njësia e futjes së dokumentit

DOCUMENT INSERTION UNIT-Q1


*Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2


Kapaciteti i sirtarit: 100 fletë (80 g/m2)


Pesha/lloji i pranueshëm i letrës: 60 deri në 256 g/m2/letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë


Madhësitë e pranueshme të letrës: A3 , A4 , A4R , B4 , B5 , B5R , SRA3, 13" x 19"


*Përmasat (Gj x Th x L): 247 mm × 679 mm × 1242 mm


**Përmasat (Gj x Th x L): 662 mm × 679 mm × 1242 mm


Pesha: Rreth 40 kg

Njësia e futjes së dokumenteve 2

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTIT-N1


*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1


Kapaciteti i sirtarit të sipërm: 200 fletë (80 g/m2)


Kapaciteti i sirtarit të poshtëm: 200 fletë (80 g/m2)


Pesha/lloji i pranueshëm i letrës: 52 deri në 300 g/m2/letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me vrima paraprake, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë, letër me gjurmim


Madhësitë e pranueshme të letrës: A3 , A4 , A4R , B4 , B5 , B5R , SRA3, 13" x 19", Madhësia e personalizuar (182,0 × 182,0mm - 330,2 × 487,7 mm)


*Përmasat (Gj x Th x L): 336 mm × 793 mm × 1.407 mm


**Përmasat (Gj x Th x L): 746 mm × 793 mm × 1.407 mm


Pesha: Rreth 61 kg

Njësia e Futjes/Palosjes së Dokumentit

DOCUMENT INSERTION/FOLDING UNIT-K1


*Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2


Tipi i palosjes: palosje Z, palosje C


Pesha e pranueshme e letrës: palosje Z/palosje C: 60 deri në 105 g/m2, Njësia e futjes: 60 deri në 256 g/m2


Lloji i pranueshëm i letrës: palosje Z/palosje C: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, Njësia e futjes: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e trashë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me reliev, letër me ngjitje, letër e veshur, letër me skeda, letër me kokë


Madhësitë e pranueshme të letrës: palosje Z: A4R , B4 , A3, palosje C: A4R, Njësia e futjes: A3 , A4 , A4R , B4 ,B5 ,B5R , SRA3 , 13" x 19"


*Përmasat (Gj x Th x L): 247 mm × 679 mm × 1242 mm


**Përmasat (Gj x Th x L): 662 mm × 679 mm × 1242 mm


Pesha: Rreth 76 kg

Njësia e futjes/palosjes së dokumenteve 2

NJËSIA E PALOSJES SË LETRËS-J1


*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1


Tipi i palosjes: palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë, palosje paralele dyshe


Pesha e pranueshme e letrës: palosje Z, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë :52 deri në 105 g/m2, Palosje paralele dyshe: 52 deri në 90 g/m2


Tipi i pranueshëm i letrës: letër e hollë, letër e thjeshtë, letër me ngjyra, letër e ricikluar, letër me ngjitje


Madhësitë e pranueshme të letrës: palosje Z: A4R , B4 , A3, palosje Z fizarmonikë, palosje C, palosje në gjysmë, palosje paralele dyshe: A4R


Përmasat (Gj x Th x L): 336 mm × 793 mm × 1.190 mm


Pesha: Rreth 71 kg

AKSESORËT HARDUERË

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW


COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)


COPY CARD READER ATTACHMENT-A4 - paketa e lidhjes vetëm për Copy Card Reader-F1.

Të tjerë

TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-F1 - Lidhet me kasetën "2" për furnizim tabesh. I lejon përdoruesit të printojnë në letër tab me madhësi A4 të futur në kasetën e 2të të letrave. Letrat tab mund të kalohen gjithashtu përmes bajpasit të tufës.


BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara


SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

OPSIONET E SIGURISË

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.


FILIGRANI I SIGURT-B1 - shmang dublikimin e dokumenteve delikate duke vendosur filigranë të fshehur që bëhen të dukshëm kur kopjohen.


ENCRYPTED PRINTING SOFTWARE-D1 - Enkripton punën e printimit në kalimin në pajisje dhe kërkon një fjalëkalim në printer para se të printohen dokumentet.

Sigurua e të dhënave

PAKETA E PASQYRIMIT TË HDD-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.


HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.


HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


PAKETA E HDD E HEQSHME-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

OPSIONET E SISTEMIT DHE TË KONTROLLUESIT

Aksesorët e printimit

PAKETA E FONTEVE NDËRKOMBËTARE PCL-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).

Opsionet e dërgimit

PAKETA E VEÇORIVE Të SIGURISË PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-D1 - bën të mundur që përdoruesi të dërgojë skedarë PDF të kriptuar si dhe të shtojë nënshkrime dixhitale të pajisjes te një skedar PDF/XPS që ndihmojnë për të identifikuar pajisjen nga është dërguar dokumenti nëpërmjet nënshkrimeve të dukshme dhe/ose të padukshme dixhitale.


PAKETA E NËN SHKRIMIT TË PËRDORUESIT DIXHITAL PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.


PAKETA E SKEDARËVE PDF ME GJURMIM DHE ZBUTJE PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

Printimi i barkodeve

PAKETA E PRINTIMIT TË BARKODEVE-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

Kontrolluesi Fiery 1

IMAGEPASS-PS1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e printimit të bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.


Opsionet e Kontrolluesit Fiery;


PRODUCTIVITY PACKAGE WEB ACTIVATE - Shton veçori për menaxhim të avancuar të punëve dhe produktivitet përveç disa veçorive të edicionit premium për artet grafike. Komponentët përfshijnë: Hotfolders, Postflight, ImageViewer.


HOT FOLDERS LICENSE - Bën të mundur produktivitetin duke automatizuar paraqitjen e punëve me kërkesa të ngjashme konfigurimi. Ky opsion ndihmon gjithashtu në uljen e printimeve të këqija nga gabimet në rregullimin e punës. Hot Folders u lejojnë përdoruesve të hedhin skedat në një folder me parametra printimi të përcaktuara më parë.

Kontrolluesi Fiery 2

COLORPASS - Kontrollori GX500 EFI me bazë FIERY ofron pçroduktivitet të avancuar dhe menaxhim të sofistikuar të ngjyrave për ambientet me grafike intensive.


Opsionet e Kontrolluesit Fiery;


GRAPHIC ARTS PACKAGE PREMIUM WEB ACTIVATE- I ndihmon përdoruesit t'i përmbahen standardeve të industrisë dhe stimulon karakteristikat për procese të tjera duke siguruar ndërkohë lehtësira optimale për punën. Mbështetje për Window 7 OS.


MBAJTËSE DHE PAJISJE GUI PËR SERVERIN - Përfshin monitorin, tastierën, mausin dhe mbajtësen për ColorPASS-GX500.


REMOVABLE HARD DISK DRIVE KIT-B1 - I jep përdoruesit aftësinë të heqë hard diskun e serverit (kur nuk përdoret) për ta mbajtur në një vend të sigurt.

Opsionet e Kontrolluesit Fiery (të dyja)

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.


FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.


FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

Aksesorët e sistemit

WEB ACCESS SOFTWARE-K1 - ofron aksesin në sajte uebi dhe në materiale të tjera në ueb.


COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.


SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.


BLUETOOTH CONNECTION KIT - A1 - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth


NFC CONTROL PANEL-A1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në. Për panelin vertikal


NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në. Për panelin e sheshtë

Aksesorët e faksit

PANELI I FAKSIT SUPER G3-AR1 - shton funksionalitetin e faksit.


PANELI I LINJËS 2 TË FAKSIT SUPER G3-AS1 - shton një linjë të dytë faksi


PAKETA E FAKSIT NË LARGËSI-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.


IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (kërkon Super G3 FAX Board-ASF1) i lejon përdoruesit të dërgojnë dhe të marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

OPSIONE TË TJERA

Aksesorët e aksesit

DOREZA E AKSESIT PËR ADF-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.


PAKETA E UDHËZIMEVE ME ZË-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.


PAKETA E PËRDORIMIT ME ZË-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

Njësia e kapëseve

STAPLE-P1 - Për kapëse (2 x 5000 copë)


STAPLE-N1 - Për kapëse (3 x 5000 copë)


STAPLE CARTRIDGE-X1 - Për qepje (3 x 5000 copë)


STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)

Shënimi në fund të faqes

¹ Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni start

¹ Mbështetet vetëm printim PDF nga faqet e internetit

¹ Të dhënat merren nga shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Modaliteti i gjumit 0,8W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.


³ Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779


² Të dhënat merren nga shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


³ Të dhënat merren nga deklarata ECO

¹ Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni start

¹ Mbështetet vetëm printim PDF nga faqet e internetit

¹ Të dhënat merren nga shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Modaliteti i gjumit 0,8W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.


³ Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779


² Të dhënat merren nga shënimet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


³ Të dhënat merren nga deklarata ECO