Canon Seria imageRUNNER ADVANCE C7500

imageRUNNER ADVANCE C7580i

Seria imageRUNNER ADVANCE C7500 siguron një cilësi ngjyrash dhe një produktivitet të shkëlqyer për biznesin tuaj. E projektuar për vëllime të larta printimi dhe me opsionet e saj të larmishme të përfundimit të detyrave, ajo është një investim ideal për komunikimet e brendshme dhe me klientët. Ajo ofron po ashtu një përdorim intuitiv për përdoruesin dhe i mbron informacionet, duke e bërë këtë seri një element shtesë të vlefshëm për biznesin tuaj.

Canon imageRUNNER ADVANCE C7565i

Kjo pajisje shumëfunksionale A3 me ngjyra e nivelit të lartë siguron një cilësi të shkëlqyer të ngjyrave dhe opsione të larmishme të përfundimit të detyrave për të përmirësuar komunikimet e biznesit. Integrimi pa ndërprerje në çdo mjedis pune, mbrojtja e informacioneve dhe aftësitë e përparuara të menaxhimit të kostos e bëjnë këtë një investim të rëndësishëm për biznesin tuaj.

23_C7580i_Buffer Pass M1_StpFin V2_P Deck E1_S_EU_CROP.jpg

Përfitimet

 • Rezultate me ngjyra dhe bardhë e zi në 60 dhe 65 faqe/min
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25.7 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Printimi UFRII, PCL dhe Adobe PS3
 • Kontrolluesit opsionalë EFI Fiery
 • Kapacitet deri në 9,300 fletë
 • Aftësi mbresëlënëse të botimit brenda kompanisë
 • Opsione të përfundimit profesional
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Canon imageRUNNER ADVANCE C7570i

Kjo pajisje shumëfunksionale A3 me ngjyra e nivelit të lartë siguron një cilësi të shkëlqyer të ngjyrave dhe opsione të larmishme të përfundimit të detyrave për të përmirësuar komunikimet tuaja të biznesit. Integrimi pa ndërprerje në çdo mjedis pune, mbrojtja e informacioneve dhe aftësitë e përparuara të menaxhimit të kostos e bëjnë këtë një investim të rëndësishëm për biznesin tuaj.

Përfitimet

 • Rezultate me ngjyra dhe bardhë e zi në 65 dhe 70 faqe/min
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25.7 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Printimi UFRII, PCL dhe Adobe PS3
 • Kontrolluesit opsionalë EFI Fiery
 • Kapacitet deri në 9,300 fletë
 • Aftësi mbresëlënëse të botimit brenda kompanisë
 • Opsione të përfundimit profesional
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

23_C7580i_Buffer Pass M1_StpFin V2_P Deck E1_S_EU_CROP.jpg

Canon imageRUNNER ADVANCE C7580i

Kjo pajisje shumëfunksionale A3 me ngjyra e nivelit të lartë siguron një cilësi të shkëlqyer të ngjyrave dhe opsione të larmishme të përfundimit të detyrave për të përmirësuar komunikimet tuaja të biznesit. Integrimi pa ndërprerje në çdo mjedis pune, mbrojtja e informacioneve dhe aftësitë e përparuara të menaxhimit të kostos e bëjnë këtë një investim të rëndësishëm për biznesin tuaj.

25_C7580i_UpCntl E1_Buffer Pass M1_BookletFin X1_Insert N1_P.jpg

Përfitimet

 • Rezultate me ngjyra dhe bardhë e zi në 70 dhe 80 faqe/min
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25.7 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Printimi UFRII, PCL dhe Adobe PS3
 • Kontrolluesit opsionalë EFI Fiery
 • Kapacitet deri në 9,300 fletë
 • Aftësi mbresëlënëse të botimit brenda kompanisë
 • Opsione të përfundimit profesional
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Specifikimet

Zbuloni më shumë rreth imageRUNNER ADVANCE seria C5500, veçorive të tij dhe se çfarë mund të bëjnë.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Brochure

Discover more about the imageRUNNER ADVANCE portfolio

Galeria

Çmime

Imazhet e produkteve janë vetëm për qëllime ilustruese. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutemi shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për detaje të mëtejshme.