Canon imageRUNNER ADVANCE C7270i Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Shumëfunksional lazer me ngjyra (Lexuesi/Printeri të ndarë)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim* dhe Faks Opsional


* Kërkon NJËSI LEXIMI TË DYANSHME ME NGJYRA TË IMAZHIT-F1; Versioni i printerit kërkon MBULESËN E PRINTERIT-B1

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ/NGJ)

iR-ADV C7260i: 60/55 fnm (A4), 30/27.5 fnm (A3), 42,4/38,9 fnm (A4R), 60/55 fnm (A5R)


iR-ADV C7270i: 70/65 fnm (A4), 35/32.5 fnm (A3), 49,5/46 fnm (A4R), 70/65 fnm (A5R)


iR-ADV C7280i: 80/70 fnm (A4), 40/35.5 fnm (A3), 56,6/49,5 fnm (A4R), 80/70 fnm (A5R)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorshme:


USB memory key, Karta të kujtesës (SD, Compact Flash dhe Memory Stick përmes LEXUESIT/SHKRUESIT MULTIMEDIA-A2 opsional)


Llojet e skedarëve të përdorshëm për printim të drejtpërdrejtë: JPEG, TIFF, PDF*, XPS* (*Kërkon KOMPLETIN E PRINTERIT-AS1 PS për PDF ose KOMPLETIN E PRINTIMIT DREJTPËRDREJT (për PDF/XPS)-H1 për PDF/XPS. Printimi i drejtpërdrejtë XPS nga mediat e heqshme nuk është i disponueshëm.)

Ndihmë për printimin e lëvizshëm dhe në re

Një sferë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 1100 fletë, 2 kaseta x 550 fletë (80 gsm) dhe sirtar me 100 fletë me shumë qëllime

Futja e Letrës (Opsion)

1 tryezë letrash nga anash x 3500 fletë (A4) (NJËSIA E TRYEZËS SË LETRAVE-C1)


1 tryezë letrash nga anash x 3500 fletë (A4/A3) (POD DECK LITE-A1)


1 x tryezë letrash nga anash me shume sirtare 6000 fletë (A4/A3) (TRYEZA E LETRAVE ME SHUMË SIRTARE-A1) vetëm për iR-ADV C7280i

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

iR-ADV C7260i/7270i: 6900 fletë (A4), 4600 fletë (A3)


iR-ADV C7280i: 9300 fletë (A4), 7100 fletë (A3)

Kapaciteti i daljes së letrës

iR-ADV C7260i/7270i: Me Përfundues: 4000 fletë (A4, 80 gsm)


iR-ADV C7280i: Me Përfundues: 4250 fletë (A4, 80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

iR-ADV C7260/7270i: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave, Futje, Palosje (palosje C-/Z)


iR-ADV C7280i: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave (me shumë modele), Prerje, Futje, Palosje (palosje C-/Z-/Përgjysmë/Paralel e dyfishtë/Fizarmonikë-Z)

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


E hollë, E zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, Kartelë, E lidhur, Letër me logo


Sirtari shumëfunksional:


E hollë, E zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, Me shtresë, E shpuar paraprakisht, Kartelë, E lidhur, Transparente, Etiketë, Zarfa, Letër me logo


Tryeza opsionale të letrës:


E hollë, E zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, Me shtresë*, Me ndërtim të fortë*, E lidhur*, Transparente*, Etiketa*, Letër me log*, Kartelë**


*Kërkon POD DECK LITE-A1 për iR-ADV C7260/7270i


*Kërkon POD DECK LITE-A1 ose TRYEZEN E LETRES ME SHUME SIRTARE-A1 për iR-ADV C7280i


** Kërkon TRYEZEN E LETRES ME SHUME SIRTARE për iR-ADV C7280i

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetat e letrës 1, 2: A4


Kasetat e letrës 3, 4: A4, A4R, A5, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 mm x 483 mm), Madhësia e lirë: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Sirtari me shumë qëllime: A4, A4R, A5, A5R, A3, SRA3, 13"x19" (330 mm x 483 mm), Madhësia e lirë: 100 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm


Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat: 52 deri në 220 gsm; Sirtar me shumë qëllime: 52 deri në 300 gsm;


Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII/PCL (Standart), Adobe PostScript Niveli 3 (kërkon KOMPLETIN E PRINTERIT-AS1 PS)

Gërmat

Gërmat PCL: 93 Romake, 10 Bitmap, 2 gërma OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japoneze, koreane, kineze e thjeshtëzuar dhe tradicionale)


*Kërkon KOMPLETIN E GERMAVE NDERKOMBETARE -A1 PCL.


Gërmat PS: 136 Romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PCL: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8


PS: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9,1 ose më i ri, MAC OS X (10.2.8 ose më i ri), Windows Server 2003/Server 2008/XP/Vista/Windows 7/Windows 8


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

iR-ADV C7260i: Përafër. 4,9/6,6 sekonda (BZ/NGJ)


iR-ADV C7270i: Përafër. 4,9/6,6 sekonda (BZ/NGJ)


iR-ADV C7280i: Përafër. 4,4/6,0 sekonda (BZ/NGJ)

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi: 25-400 % me rritje 1 %


Raporti i fiksuar i zmadhimit: 25 %, 50 %, 70 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

SPECIFIKIMET E PRINIMIT TE KONTROLLUAR NGA FIERY

Opsional/Standard

Opsional

Emri

imagePASS-A2 (i përfshirë), ColorPASS-GX400 (i jashtëm)

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PostScript v. 3019


PCL6/PCL5 i përmirësuar (vetëm imagePASS-A2)


FreeForm v. 1 i përmirësuar dhe v. 2.1


PPML GA v. 2,2 (vetëm ColorPASS-GX400)


Motorri i Printimit Adobe PDF (vetëm ColorPASS-GX400)

Kujtesa

imagePASS-A2: 2 GB, ColorPASS-GX400: 2 GB

Njësia e diskut të ngurtë

imagePASS-A2: 160 GB SATA, ColorPASS-GX400: 500 GB SATA

Shpejtësia e procesorit

imagePASS-A2: Intel E5300 2,6GHz, ColorPASS-GX400: Intel Core i5 660 3,6 GHz

Gërmat

138 gërma të instaluara të Adobe PS, ndihma për gërmat me bajt të dyfishtë

Versioni/Platforma e Sistemit Fiery

imagePASS-A2: Sis 10e/E100, ColorPASS-GX400: Sis 10/PRO80-3

Ndërfaqja

1000/100/10MbE,


USB x 8 (Përpara x 2, Pas x 6) (ColorPASS-GX400),


USB x 4 (imagePASS-A2)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk, Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, NTP, IPv6

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

NJËSIA E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-F1 opsionale: Njësia e skanimit me shtrat të sheshtë me ngjyra dhe futësi automatik i dokumentit nga të dyja anët me 300 fletë (Skanimi nga të Dyja Anët me një Kalim)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): 139,7 mm x 128 mm to 432 mm x 304,8 mm

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanimi nga njëra anë: 38 deri në 220 gsm; Skanimi nga të dyja anët: 50 deri në 220 gsm

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Nga njëra anë (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 120/120 ipm


Nga të dyja anët (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 200/140 ipm


Nga njëra anë (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm


Nga të dyja anët (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm

SCAN SPEED (A4, 300 DPI)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet.


Skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin dhe pajisje që mbështeten në re: Një sferë zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN për Drajvërit TWAIN të Rrjetit (Rrjeti me Ngjyra ScanGear): Sistemet e përdorimit të përdorshme: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në rregjim përshtatje)*


WIA për Drajvërit WIA të Rrjetit: Sistemet e përdorimit të përdorshme: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit)*


* Drajvërit janë të disponueshme përmes http://software.canon-europe.com/

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Të disponueshme me NJESINE E LEXIMIT TE IMAZHIT ME NGJYRA NGA TE DYJA ANET-F1

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL TË PËRPARUAR-E1: Krijoni PDF të përvijuar (Ndjekje dhe butësi), Adobe Reader Extensions PDF.


KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL ME SIGURI-D1: Dërgoni PDF të shifruar dhe shtoni firmën e pajisjes digitale te skedarët PDF/XPS.


KOMPLETI I FIRMËS DIGITALE TË PËRDORUESIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL KIT-C1: Shtoni firmën digitale te përdoruesit te skedarët PDF/XPS.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet (kërkon TRYEZEN E FAKSIT-AD2 SUPER G3)

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6 kbps (Deri në 3 sek/faqe)¹

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 6000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Koha e ngrohjes

Rreth 31 sek nga ndezja (modaliteti normal). 7 sek nga ndezja (modaliteti fillimi i shpejtë)

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

30 sek

Lloji i ndërfaqes

USB2.0 me shpejtësi të lartë; Ethernet 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T; 2 x USB Host

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,8 Ghz

Kujtesa

2,5 GB

Njësia e diskut të ngurtë

Hard Disk Drive Standard 320 GB (hapësira e përdorshme 160 GB), e zgjerueshme deri në 1 TB

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra TFT SVGA 21,3 cm (8,4 inç) (Standard); Panel i kontrollit i drejtë me ngjyra SDGA 26,4 cm (10,4 inç) (Opsional)

Përmasat (Gj x Th x L)

689 mm x 932 mm x 1221 mm (me NJËSINË E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANET-F1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

iR-ADV C7260i/7270i:


Konfigurimi standart: 2320 mm x 1450 mm (me PERFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 DHE NJESINE E TRYEZES SE LETRES-C1)


Me të gjitha opsionet: 2850 mm x 1450 mm (me POD DECK LITE-A1, PERFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 dhe NJESINE E FUTJES/PALOSJES-G1)


iR-ADV C7280i:


Konfigurimi standart: 2621 mm x 1450 mm (me PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 dhe POD DECK LITE-A1)


Me të gjitha opsionet: 3977 mm x 1450 mm (me TRYEZËN E LETRËS ME SHUMË SIRTARE-A1, PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1, NJËSINË E FUTJES SË DOKUMENTIT-H1, NJËSINË E PALOSJES SË LETRËS-G1 dhe SHPUESIN PROFESIONAL TË VRIMAVE-C1 (përfshirë NJËSINË E INTEGRIMIT-B1)

Pesha

Rreth 282 kg (me LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-F1)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

iR-ADV C7260i/7270i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10A


iR-ADV C7280i: 220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 15A

Konsumi i energjisë

iR-ADV C7260i/7270i:


Maximumi: Përafër. 2 KW/2.5 kW


Në Pritje: Rreth 200 W


Modaliteti i fjetjes: Rreth 0,9 W¹


Vlerësimi TEC²: 4,2 kwh/4,9 kwh


iR-ADV C7280i:


Maximumi: Përafër. 2,5 KW


Në Pritje: Rreth 200 W


Modaliteti i fjetjes: Rreth 0,9 W¹


Vlerësimi TEC²: 5,6 kwh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës (BZ/NGJ)

Presioni i zërit¹


Aktiv: BZ/NGJ: iR-ADV C7260i: 57db, iR-ADV C7270i: 58db, iR-ADV C7280i: 58db


Në pritje: iR-ADV C7260i: 35db, iR-ADV C7270i: 35db, iR-ADV C7280i: 33db

Adminstrimi i printerit dhe programet

iW Management Console për administrimin e centralizuar të pajisjes (Vëzhgimin e njoftimet për pjesët e konsumueshme e gabimet, libri i adresave, konfigurimi dhe azhornimi i firmuerit, shpërndarja e aplikacioneve të MEAP, regjistrimi i matësit, administrimi i drajvërit e burimeve);


Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon regjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);


Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes (Shpërndarja nga larg e firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet e MEAP);


Vegla e Konfigurimit të Drajvërit të Canon; Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI); ScanGear e Rrjetit; Instaluesi i Pajisjes NetSpot; MEAP (Platforma e Integruar Shumëfunksionale e Aplikacioneve); MEAP Internet

Karakteristikat e sigurisë

Standart: Filtrimi i Adresës së IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802,1X, Moduli i Platformës së Besueshme (TPM), Printimi i Sigurtë, Kyçja e Fjalëkalimit HDD, Fshirja e HDD, Administratori i Futjes Universale, ID i Departamentit, SSO-H, Kutia postare, Sistemi i Administrimit të Përdorimit.


Opsional: Printimi i Sigurtë i Shifruar, PDF e Shifruar, Pasqyrimi dhe Shifrimi i HDD, Firmat e Përdoruesit dhe të Pajisjes, Shenjat e Sigurisë, Kyçja e Skanimit të Dokumentit, Heqja e HDD.


Elementët e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW: Printimi i sigurtë Printimi Im Kudo, Parandalimi i Humbjes së të Dhënave.

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

TONERI C-EXV 45, BK/CY/MG/YL (rendimenti: 80 000 faqe (BK), 52 000 faqe (CY/MG/YL))¹

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Kapësja/Përfunduesi i Broshurave 1

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-L1/PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-L1 për iR-ADV C7260i/7270i


Numri i sirtarëve: 3


Kapaciteti i sirtarit:


Sirtari i sipërm (A): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Sirtari i mesëm (A): A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë


Sirtari i poshtëm (C): A4 2450 fletë, A4R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Pozicioni i kapëseses: Cep, E dyfishtë, Qepje e broshurës (vetëm përfunduesi i broshurave)


Kapaciteti i kapëses: A4 50 fletë; A3/A4R 30 fletë


Madhësia e letrës për qepjen e broshurave (vetëm përfunduesi i broshurave): A3, A4R


Kapaciteti i kapëses për qepjen e broshurave (vetëm përfunduesi i broshurave): 16 fletë (64 faqe, 80 gsm)


Përmasat (Gj x Th x L)


761 mm x 656 mm x 1121 mm (me sirtarin e tërhequr)


646 mm x 656 mm x 1121 mm (kur sirtari është i mbyllur)


Pesha: Rreth 48 kg (përfunduesi i kapëses), 72 kg (përfunduesi i broshurave)

Përfunduesi i Kapëseve/Broshurave 2

PËRFUNDESI I KAPËSEVE-K1/PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-K1 për iR-ADV C7280i


Numri i sirtarëve: 3


Kapaciteti i sirtarit:


Sirtari i sipërm (A): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë, SRA3/13"x19" 30 fletë


Sirtari i mesëm (B): A4/A5R 1500 fletë, A3/A4R/SRA3/13"x19" 750 fletë


Sirtari i poshtëm (C): A4 2500 fletë, A5R 1500 fletë, A3/A4R/SRA3/13"x19" 750 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Pozicioni i kapëseses: Cep, E dyfishtë, Qepje e broshurës (vetëm përfunduesi i broshurave)


Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë; A3/A4R 50 fletë


Madhësia e letrës për qepjen e broshurave (vetëm përfunduesi i broshurave): A3, A4R, SRA3, 13"×19", Madhësia e Lirë: 210 mm x 279,3 mm to 330,2 mm x 487,7 mm;


Kapaciteti i kapëses për qepjen e broshurave (vetëm përfunduesi i broshurave): 20 fletë (80 faqe, 80 gsm)


Përmasat (Gj x Th x L)


782 mm x 765 mm x 1040 mm (me sirtarin e tërhequr)


654 mm x 765 mm x 1040 mm (kur sirtari është i mbyllur)


Pesha: Rreth 64 kg (përfunduesi i kapëseve), 110 kg (përfunduesi i broshurave)

BOOKLET FINISHER

Prerësi i broshurave

PRERËSI I BROSHURAVE I BRENDSHËM-A1 për iR-ADV C7280i


Prerja në njërën anë (E përparme)


Gjerësia e prerjes: 2-20 mm


Trashësia e prerjes: Deri në 20 fletë (përfshin Kapakun)


Pesha e letrës: 60 deri në 300 gsm


Pesha: Rreth 32 kg

Njësia e Tryezës së Letrës 1

NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-C1 për iR-ADV C7260i/7270i/7280i


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 323 mm x 583 mm x 570 mm


Pesha: Rreth 37 kg

Njësia e Tryezës së Letrës 2

POD DECK LITE-A1 për iR-ADV C7260i/7270i/7280i


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 601 mm x 621 mm x 570 mm


Pesha: Rreth 50 kg

Njësia e Tryezës së Letrës 3

TRYEZA E LETRËS ME SHUMË SIRTARE-A1 për iR-ADV C7280i


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 2000 fletë x 3 sirtarë, gjithsej 6000 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 950 mm x 797 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 150 kg

Njësia/njësitë e shpimit

NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME ME 2 VRIMA-A1, NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME ME 2/4 VRIMA-A1, NJËSIA E JASHTME E SHPIMITE ME 4 VRIMA-A1 për iR-ADV C7260i/7270i


(Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 ose PËRFUNDUESIN E KAPESEVE-L1)


Lloji i vrimës së shpuar:


NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME ME 2 VRIMA-A1: 2 vrima


NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME 2/4 VRIMA-A1: 2 vrima (FRN) dhe 4 vrima (FRN)


NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME ME 4 VRIMA-A1: 4 vrima (SWE)


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 2 vrima A3, A4, A4R* (*vetëm NJËSIA E SHPIMIT E JASHTME ME 2 VRIMA-A1), 4 vrima A3, A4

Njësia/njësitë e shpimit

Njësia e Shpimit-BG1/BH1 për iR-ADV C7280i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 ose PËRFUNDUESIN E KAPESEVE-K1)


Lloji i vrimës së shpuar:


Njësia e Shpimit-BG1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme


Njësia e Shpimit-BH1: 4 vrima (SWE)


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 2 vrima A3, A4, A4R; 4 vrima A3, A4

Njësia e Futjes/Palosjes së Dokumentit

NJËSIA E FUTJES/PALOSJES SË DOKUMENTIT-G1 për iR-ADV C7260i/7270i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-L1)


Palosja:


Palosja Z: A4R, A3; Pesha e Letrës: 60 deri në 105 gsm


Palosja C: A4R, A3; Pesha e Letrës: 60 deri në 105 gsm


Kapaciteti i prodhimit: Palosja C 40 fletë


Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar


Madhësia e letrës së futjes: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës së futjes: 60 deri në 256 gsm


Kapaciteti i letrës: 100 fletë x 1 sirtar (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 247 mm x 679 mm x 1242 mm


Pesha: Rreth 76 kg

Njësia e futjes së dokumentit

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTIT-J1 për iR-ADV C7260i/7270i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-L1)


Numri i sirtarëve: 1 sirtar


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19"


Pesha e letrës: 60 deri në 256 gsm


Kapaciteti i letrës: 100 fletë x 1 sirtar (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 247 mm x 679 mm x 1242 mm


Pesha: Rreth 40 kg

Njësia e futjes së dokumentit

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTIT-H1 për iR-ADV C7280i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-K1)


Numri i sirtarëve: 2 sirtarë


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", Madhësia e lirë: 182 mm x 182 mm to 330,2 mm x 487,7 mm;


Pesha e letrës: 52 deri në 300 gsm


Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 336 mm x 793 mm x 1407 mm


Pesha: Rreth 61 kg

Njësia e palosjes së dokumentit

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTIT-H1 për iR-ADV C7280i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-K1)


Palosja:


Palosja Z: Madhësia e letrës: A3, A4R; Pesha e letrës: 52 deri në 105 gsm


Palosja C: Madhësia e letrës: A3, A4R; Pesha e letrës: 52 deri në 105 gsm


Palosja Z fizarmonikë: Madhësia e letrës: A3, A4R; Pesha e letrës: 52 deri në 105 gsm


Paralele e dyfishtë: Madhësia e letrës: A3, A4R; Pesha e letrës: 52 deri në 90 gsm


Palosja përgjysmë: Madhësia e letrës: A3, A4R; Pesha e letrës: 52 deri në 105 gsm


Kapaciteti i prodhimit: Palosja C dhe palosja Z fizarmonikë: 40 fletë, Paralele e dyfishtë: 20 fletë


Dimensionet (Gj x Th x L): 336 mm x 793 mm x 1190 mm


Pesha: Rreth 71 kg

Shpues profesional

SHPUES PROFESIONAL-C1 për iR-ADV C7280i (Kërkon ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-K1 dhe NJËSINË E INTEGRIMIT TË SHPUESIT PROFESIONAL-B1)


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpuar: 75 deri në 216 gsm (letër e zakonshme), Pro Click: 75 deri në 176 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpuar: A4


Veglat e shpimit: Krëhër plastik me 21 vrima, Unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullaktë), Unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullaktë), Bobinë me ngjyra me 47 vrima, Lidhja Velo me 12 vrima, Shpimi si gjethe e lirë me 4 vrima i rrumbullaktë, Shpimi si gjethe e lirë me 2 vrima i rrumbullaktë, Gjethe e lirë me 4 vrima (SWE), Gjethe e lirë me 3 vrima, Pro Click me 34 vrima


Dimensionet (Gj x Th x L): 305 mm x 792 mm x 1040 mm


Pesha: Rreth 80 kg

OPSIONE SHTESE

Pajisjet shtesë të harduerit

KOMPLETI I TRYEZËS SË LETRËS I ZBULUMIT TË FUTJES SË DYFISHTE-A1: Lejon zbulimin e futjes së dyfishtë nga tryeza e letrës me shumë sirtarë për të përmirësuar saktësinë e futjes së letrës.


SIRTARI I VEGLAVE-A2: Siguron një zgjatje shtesë të sipërfaqes së punës për vendosjen e tastierës.


NJËSIA E TASTIT TË ÇELESIT-B1: Lejon që administratorët të aktivizojnë dhe/ose të çaktivizojnë funksionet e sistemit që janë të përdorshme për të gjithë përdoruesit me një çelës fizik.


LEXUESI I KARTËS NGA AFËR MiCARD PLUS: Një lexuesi i kartës nga afër për autentifikimin e përdoruesit mbështetur tek karta, duke lejuar përdorimin e teknologjive të shumta të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare, etj.).

HARDWARE ACCESSORIES 2

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT TE SHIRITI-D1: Lejon printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumenta nga burime të ndryshme, zbaton përfundimin për të krijuar dokumente me pamje profesionale dhe lidhet pa probleme me printerin. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së PDF për rrjedhë pune dixhitale si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsione të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

i1 KONTROLL I PROCESIT: Përmban një spektrometër për matjen e ngjyrave, mbikqyrjen dhe kontrollin e cilësisë së printerit dhe lejon krijimin e profilit ICC për monitorë dhe printera CMYK.


KOMPLETI I HEQJES SË HDD-B1 (për colorPASS-GX400): I siguron përdoruesit aftësinë për të kyçur hard disk drive të servërit në sistem për përdorimin normal dhe aftësinë për të hequr drive në një vend të sigurtë pas fikjes së servërit.


KOMPLETEI I VENDOSJES DHE GUI PER SERVERIN: Përfshin monitorin, tastierën, mouse dhe vendosjen për ColorPASS-GX400.

Opsionet 2 të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

PAKETA E RENDIMENTIT (për imagePASS-A2): Shton tipare për administrimin dhe rendimentin e përparuar të punës përveç disa tipare të artit grafik të edicionit premium. Elementët përbërës përfshijnë: Hot folders, Postflight, ImageViewer.


PAKETA E ARTEVE GRAFIKE, EDICIONI PREMIUM, V.2,2 (për colorPASS-GX400): Siguron aftësi të fuqishme të korrigjimit dhe rrjedhje pune të optimizuar me simulime të prodhimit për mjedisin e arteve grafike.


SEEQUENCE IMPOSE: Një zgjidhje e vendosjes së dokumentit që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të Punës të Komandimit në kontrolluesin e mbështetur në FIERY.


SEEQUENCE COMPOSE: Një zgjidhje e hartimit dhe bashkimit të dokumentit për kontrolluesin e mbështetur në FIERY me ndërfaqen WYSIWYG, që është e disponueshme përmes Stacionit të Punës të Komandimit.


SEEQUENCE SUITE: Një paketë që përfshin si SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose

Pajisjet shtesë të sistemit

BORDI I FAKSIT SUPER G3 LINJA E 2-TE AD1: Shtoni këtë bord për të patur një linjë të dytë të faksit në pajisjen tuaj.


KOMPLETI I FAKSIT NGA LARG-A1: Lejon që pajisja të lidhet si një klient me dhe të dërgojë/marë faks nga një pajisje tjetër imageRUNNER ADVANCE në rrjet, që ka mundësinë për faks.


PROGRAMI KOMPJUTERI I PERDORIMIT TE INTERNETIT-H1: Ju jep mundësinë për të përdorur faqet në internet dhe përmbajtjen tjetër në internet, në mënyrë që t'a shkarkoni dhe t'a printoni atë pa nevojën për një kompjuter.


KOMPLETI I NDERFAQES SERIALE-K1: (Për zgjidhjet e rimarrjes së kostos) lejon komunikimin serial ndërmjet pajisjeve të palës së tretë të shitjes me monedha dhe pajisjeve të sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos. Një modalitet i integruar (Modaliteti i Ngarkimit MFP) është aktivizuar në pajisje duke përdorur Kompletin e Ndërfaqes Seriale-K1.


KOMPLETI I NDERFAQES SE KONTROLLIT TE KOPJIMIT-A1: (Për zgjidhjen e rimarrjes së kostos) lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLETI I SHIFRIMIT DHE PASQYRIMIT TË TË DHËNAVE TE HDD-C1: Paketë shtesë e njësisë së diskut të ngurtë, që siguron shifrimin dhe pasqyrimin e të dhënave të përkohshme dhe të përhershme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Funksioni i pasqyrimit kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.


HDD 2,5INÇ / 160GB-G1: HDD shtesë për funksionin e pasqyrimit.


HDD 2,5INÇ / 1TB-H1: Një HDD zëvendësues për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Ju lutemi vini re: Për të përdorur funksionin e pasqyrimit të HDD keni nevojë për një HDD të dytë 1 TB.


KOMPLETI I HDD TE HEQSHEM-AC1: Lejon heqjen fizike të Hard Disk Drive kur pajisja është pa mbikqyrje ose jo në përdorim për të mbrojtur të dhëna konfidenciale dhe për të ofruar një nivel më të lartë sigurie.

DOCUMENT SECURITY

Pajisjet shtesë të sigurisë së dokumentit

KOMPLETI I KYÇJES SË SKANIMIT TË DOKUMENTIT-B1: Rrit nivelet e sigurisë së dokumentit duke përfshirë kod të rregjistrimit dhe kyçjes brenda dokumentave të kopjuar ose printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të pa-autorizuar.


SECURE WATERMARK-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TE SHIFRUAR-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit te pajisja dhe kërkon një fjalëkalim te printeri përpara sesa dokumentet sensitive të mund të printohen.

Pajisjet shtesë të përdorueshmërisë

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.


KOMPLETI I UDHEZIMIT ME ZE-F2: Zëri i rregjistruar siguron konfirmim të cilësimeve thelbësore të menusë, duke e bërë sistemin më të thjeshtë për t'u përdorur për njerëzit me pa-aftësi të shikimit.


KOMPLETI I PERDORIMIT ME ZE-C2: Lejon që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme në pajisje duke përdorur udhëzime me gojë dhe komente të dëgjueshme.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI C1


FISHEKU I KAPESEVE-D3: Fisheku i kapëseve për mbështjellje për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1


KAPESE-J1: Fisheku i kapëseve të thjeshta për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-L1 dhe PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-L1


KAPESE-N1: Fisheku i kapëseve të thjeshta për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1 dhe PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-K1


KAPESE-P1: Fisheku i kapëseve të thjeshta për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-K1

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%