Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Shumëfunksional lazer me ngjyra (Lexuesi/Printeri të ndarë)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim* dhe Faks Opsional


* Kërkon LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F1 ose LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-E1 ose LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2.


Versioni vetëm printeri kërkon MBULESËN E PRINTERIT-C2.

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ/NGJ)

iR-ADV C5235i: 35/30 fnm (A4), 20/17.5 fnm (A3), 20/17.5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)


iR-ADV C5240i: 40/35 fnm (A4), 20/17.5 fnm (A3), 20/17.5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)


iR-ADV C5250: 50/45 fnm (A4), 27,5/25,5 fnm (A3), 27,5/25,5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)


iR-ADV C5250i: 50/45 fnm (A4), 27,5/25,5 fnm (A3), 27,5/25,5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)


iR-ADV C5255: 55/51 fnm (A4), 27,5/25,5 fnm (A3), 27,5/25,5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)


iR-ADV C5255i: 55/51 fnm (A4), 27,5/25,5 fnm (A3), 27,5/25,5 fnm (A4R), 13/4 fnm (A5R)

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorshme:


USB memory key, Karta të kujtesës (SD, Compact Flash dhe Memory Stick përmes LEXUESIT/SHKRUESIT MULTIMEDIA-A2 opsional)


Llojet e skedarëve që lejohen për printimin e drejtpërdrejtë: JPEG, TIFF, PDF*, XPS* (* iR-ADV C5235i/5240i/5250/5255 kërkon KOMPLETIN E PRINTERIT AR1 PS për PDF ose KOMPLETIN E PRINTIMIT TË DREJTPËRDREJTË (për PDF/XPS)-H1 për PDF/XPS. Printimi i drejtpërdrejtë XPS nga mediat e heqshme nuk është i disponueshëm.)

Ndihmë për printimin e lëvizshëm dhe në re

Një sferë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 550 fletë (80 gsm) dhe një sirtar me shumë qëllime me 100 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

2 kaseta x 550 fletë (80 gsm) (NJËSIA E FURNIZUESIT TE KASETES-AD2)


1 tryezë letrash anësore x 2700 fletë (A4, 80 gsm) (NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-B2)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

5000 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

Pa Përfundues: 250 fletë (80 gsm)


Me Përfunduesin e Brendshëm: 500 fletë (me 1 sirtar); Kur është instaluar sirtari i dytë: 100 fletë (sirtari i sipërm) + 200 fletë (sirtari i poshtëm) (80 gsm)


Me Përfunduesin e Jashtëm: 3000 fletë (sirtari i sipërm: 1300 fletë, sirtari i poshtëm: 1700 fletë) (80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup


Me njësitë opsionale të përfundimit: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


E hollë, E zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, Zarfa*, Letër kartele*


*Ndihma për zarfin vetëm përmes kasetës 2. Kërkon BASHKËNGJITJEN E FUTJES SË ZARFIT-D1 opsionale.


*Letra e kartelës mund të futet nga kaseta 2 kur KOMPLETI I BASHKËNGJITJES SË FUTJES SË KARTËS-B1 opsional është i instaluar.


Sirtari shumëfunksional:


E hollë, E zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, Kartelë, E lidhur, Transparente, Etiketë, Zarfa

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta e letrës 1: A4, A4R, A5, A5R, B5, Madhësia e lirë: 139,7 mm x 182 mm to 304,8 mm x 390 mm


Kasetat e letrës 2, 3 dhe 4: A4, A4R, A3, A5, A5R, B5, Madhësia e lirë: 139,7 mm x 182 mm deri në 304,8 mm x 457,2 mm


Zarfat*: No.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL


*Ndihma për zarfin vetëm përmes kasetës së letrës 2. Kërkon BASHKËNGJITJEN E FUTJES SË ZARFIT-D1 opsionale.


Sirtari me shumë funksione: A4, A4R, A3, SRA3, A5, A5R, B5, Madhësia e lirë: 99 mm x 139,7 mm deri në 320 mm x 457,2 mm


Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat: 52 deri në 220 gsm, Sirtari me shumë qëllime: 52 deri në 256 gsm


Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII (Standard)


PCL5e/6 (Standard për iR-ADV C5235i/5240i/5250i/5255i, opsional për iR-ADV C5250/5255 me KOMPLETIN E PRINTERIT-AR1 PCL)


Adobe PostScript Niveli 3 (Standart për iR-ADV C5250i/5255i, opsional për iR-ADV C5235i/5240i/5250/5255 me KOMPLETIN E PRINTERIT-AR1 PS)

Gërmat

Gërmat PCL: 93 Romake, 10 Bitmap, 2 gërma OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japoneze, koreane, kineze e thjeshtëzuar dhe tradicionale) (*Kërkon KOMPLETIN E GERMAVE NDËRKOMBËTARE -A1 PCL)


Gërmat PS: 136 gërma romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PCL: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8


PS: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9,1 ose më i ri, MAC OS X (10.2.8 ose më i ri), Windows Server 2003/Server 2008/XP/Vista/Windows 7/Windows 8


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

iR-ADV C5235i (BZ/NGJ): Përafër. 5,4/8,1 sek ose më pak


iR-ADV C5240i (BZ/NGJ): Përafër. 5,4/8,1 sek ose më pak


iR-ADV C5250/5250i (BZ/NGJ): Përafër. 3,9/6,0 sek ose më pak


iR-ADV C5255/5255i (BZ/NGJ): Përafër. 3,9/6,0 sek ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi për shenja/rreshta, 600 dpi x 600 dpi për grafikë/imazhe

Kopjim i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi: 25-400 % me rritje 1 %


Raporti i fiksuar i zmadhimit: 25 %, 50 %, 70 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

SPECIFIKIMET E PRINIMIT TE KONTROLLUAR NGA FIERY

Opsional/Standard

Opsional

Emri

imagePASS-B2 (i përfshirë i disponueshëm për të gjitha modelet),


ColorPASS-GX400 (lloji i jashtëm i disponueshëm për iR-ADV C5255/5250)

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PostScript v. 3019


PCL6/PCL5 i përmirësuar (vetëm imagePASS-B2)


FreeForm v. 1 i përmirësuar dhe v. 2.1


PPML GA v. 2,2 (vetëm ColorPASS-GX400)


Motorri i Printimit Adobe PDF (vetëm ColorPASS-GX400)

Kujtesa

2 GB

Njësia e diskut të ngurtë

160 GB SATA (imagePASS-B2), 500 GB SATA (ColorPASS-GX400)

Shpejtësia e procesorit

Intel E5300 2,6GHz (imagePASS-B2), Intel Core i5 660 3,6GHz (ColorPASS-GX400)

Gërmat

138 gërma të instaluara të Adobe PS, ndihma për gërmat me bajt të dyfishtë

Versioni/Platforma e Sistemit Fiery

Sis 10e/E100 (imagePASS-B2), Sis 10/PRO80-3 (ColorPASS-GX400)

Ndërfaqja

1000/100/10MbE,


USB x 8 (Përpara x 2, Pas x 6) (ColorPASS-GX400),


USB x 4 (imagePASS-B2)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk, Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, NTP, IPv6

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

NJËSIA E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA-F1: Njësia e skanimit me shtrat të sheshtë me ngjyra dhe një futës automatik i dokumenteve nga të dyja anët me 100 fletë (DADF).


NJËSIA E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-E1: Njësia e skanimit me shtrat të sheshtë me ngjyra dhe një futës automatik i dokumenteve me ngjyra nga të dyja anët me 150 fletë (Skanim nga të dyja anët me 1 kalim).


NJËSIA E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA-F2: Njësia e skanimit me shtrat të sheshtë dhe mbulesa plateni.

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA-F1: A3, A4, A4R, A5, A5R, B5, B5R, B6; Madhësi të lira (W x L): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 297 mm x 431,8 mm


LEXUES I IMAZHIT ME NGJYRA NGA TE DYJA ANET-E1: A3, A4, A4R, A5, A5R, B5, B5R, B6; Madhësi të lira (W x L): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 297 mm x 431,8 mm


LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA-F2: Maks. 432 mm x 297 mm

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA-F1 (BZ/NGJ): Skanimi nga njëra anë: 42 deri në 128 gsm/64 deri në 128 gsm; Skanimi nga të dyja anët: 50 deri në 128 gsm/64 deri në 128 gsm;


LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA-F1 (BZ/NGJ): Skanimi nga njëra anë: 42 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm; Skanimi nga të dyja anët: 50 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm;

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

SHPEJTËSI E SKANIMIT

Scan speed (A4, 300 dpi)

LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA-F1:


Nga njëra anë: 51/51 inm (BZ/NGJ); Nga të dyja anët: 19,6/19,6 ipm (BZ/NGJ)


LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA NGA TE DYJA ANET-E1:


Nga njëra anë: 75/75 inm (BZ/NGJ); Nga të dyja anët: 120/120 inm (BZ/NGJ)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet


Skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin dhe pajisje që mbështeten në re: Një sferë zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN për Drajvërit TWAIN të Rrjetit (Rrjeti me Ngjyra ScanGear): Sistemet e përdorimit të përdorshme: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në rregjim përshtatje)*


WIA për Drajvërit WIA të Rrjetit: Sistemet e përdorimit të përdorshme: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit)*


* Drajvërit janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard në të gjitha modelët (me LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F1 ose LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-E1 ose LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2.)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL TË PËRPARUAR-F1: Krijoni PDF të përvijuar (Ndjekje dhe butësi), Adobe Reader Extensions PDF.


KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL ME SIGURI-D1: Dërgoni PDF të shifruar dhe shtoni firmën e pajisjes digitale te skedarët PDF/XPS.


KOMPLETI I FIRMËS DIGITALE TË PËRDORUESIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL KIT-C1: Shtoni firmën digitale te përdoruesit te skedarët PDF/XPS.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet (me BORDIN E FAKSIT SUPER G3-AE2)

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6kbps ( 3 sek/faqe)¹

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 6000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PERGJITHSHME

Koha e ngrohjes

Rreth 31 sek nga ndezja (modaliteti normal), 7 sek nga ndezja (modaliteti fillimi i shpejtë)

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

18 sek (iR-ADV C5235i/5240i), 15 sek (iR-ADV C5250/5250i/5255/5255i)

Lloji i ndërfaqes

USB 2,0 Shpejtësi e lartë, Ethernet: 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T, 1 x USB Host (2,0), Opsional 2 x USB Host (2,0) (I disponueshëm me PORTEN E PAJISJES USB E1)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,8 Ghz

Kujtesa

2,5 GB

Njësia e diskut të ngurtë

Hard Disk Drive Standard 320 GB (hapësira e përdorshme 160 GB) / Hard Disk Drive Opsional 1 TB

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra me dritë nga pas TFT SVGA LED 21,3 cm (8,4 inç)

Përmasat (Gj x Th x L)

620 mm x 700 mm x 1082 mm (me NJESINE E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2)


620 mm x 712 mm x 1182 mm (me NJËSINË E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2)


620 mm x 715 mm x 1201 mm (me NJESINE E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

850 mm x 1196 mm (iR-ADV C5250/5250i/5255/5255i + Sirtari me shumë qëllime + Sirtarët e kasetës të hapur)


850 mm x 1164 mm (iR-ADV C5235i/5240i + Sirtari me shumë qëllime + Sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Përafër.168 kg (me NJËSINË E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F2), 172 kg (me NJËSINË E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA-F1), 177 kg (me NJËSINË E FUTJES NGA KASETA dhe LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-E1)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 4,3-5,6 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,8 KW (iR-ADV C5250/5250i/5255/5255i), 1,5 KW (iR-ADV C5235i/5240i)


Në Pritje: Rreth 110 W


Modaliteti i kursimit të energjisë: Përafër. 60 W


Modaliteti i fjetjes: Rreth 0,8 W¹


Vlerësimi TEC²:


2,9 kwh (iR-ADV C5255/5255i), 2,7 kwh (iR-ADV C5250/5250i), 2,2 kwh (iR-ADV C5240i), 1,9 kwh (iR-ADV C5235i)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës (BZ/NGJ)

Presioni i zërit¹


Aktiv: iR-ADV C5255/5255i: 53dB, C5250/5250i: 52 dB, C5240i: 51 dB, C5235i: 51 dB


Në pritje: iR-ADV C5255/5255i: 31dB, C5250/5250i: 31 dB, C5240i: 25 dB, C5235i: 26 dB

Adminstrimi i printerit dhe programet

iW Management Console për administrimin e centralizuar të pajisjes (Vëzhgimin e njoftimet për pjesët e konsumueshme e gabimet, libri i adresave, konfigurimi dhe azhornimi i firmuerit, shpërndarja e aplikacioneve të MEAP, regjistrimi i matësit, administrimi i drajvërit e burimeve);


Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon regjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);


Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes (Shpërndarja nga larg e firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet e MEAP);


Vegla e Konfigurimit të Drajvërit të Canon; Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI);


ScanGear e Rrjetit; Instaluesi i Pajisjes NetSpot;


MEAP (Platforma e Integruar Shumëfunksionale e Aplikacioneve); MEAP Internet

Karakteristikat e sigurisë

Standard:


Filtrimi i Adresës së IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802,1X, Moduli i Platformës së Besueshme (TPM), Printimi i Sigurtë, Kyçja e Fjalëkalimit HDD, Fshirja e HDD, Administratori i Futjes Universale, ID i Departamentit, SSO-H, Kutia postare, Sistemi i Administrimit të Përdorimit.


Opsionale:


Printimi i Sigurtë i Shifruar, PDF e Shifruar, Pasqyrimi dhe Shifrimi i HDD, Firmat e Përdoruesit dhe të Pajisjes, Shenjat e Sigurisë, Kyçja e Skanimit të Dokumentit, Heqja e HDD.


Elementët e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW: Printimi i sigurtë Printimi Im Kudo, Parandalimi i Humbjes së të Dhënave.

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

TONERI C-EXV 28 BK/CY/MG/YL (rezultati 44000/38000/38000/38000 faqe¹ (për iR-ADV C5250/5250i/5255/5255i)


TONERI C-EXV 29 BK/CY/MG/YL (rezultati 36000/27000/27000/27000 faqe¹ (për iR-ADV C5235i/5240i)

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE/BROSHURAVE 2

Staple Finisher 1

PËRFUNDUESI I BRENDSHËM -E1 (përfundeusi i brendshëm kompakt)


Numri i sirtarëve: 1 (sirtar shtesë i disponueshëm si opsion)


Kapaciteti i i Sirtartit Standard: 500 fletë (A4/A5/A5R), 200 fletë (SRA3, A3, A4R) (80 gsm)


Kapaciteti me sirtarin opsional: Sirtari i sipërm: 100 fletë (të gjitha madhësitë), sirtari i poshtëm: 200 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë


Dimensionet (Gj x Th x L): 865 mm x 540 mm x 234 mm


Pesha: rreth 12 kg, me sirtarin shtesë: 13 kg

Staple Finisher 2

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-J1 (I jashtëm) (Kërkon NJËSINË E KALIMIT MBROJTES-G1)


Numri i sirtarëve: 2


Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë


Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë;


Dimensionet (Gj x Th x L): 559 mm x 646 mm x 1097 mm (kur sirtari i tërheqjes nuk është i tërhequr)


Pesha: rreth 46 kg

Booklet Finisher

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-J1 (I jashtëm) (Kërkon NJËSINË E KALIMIT MBROJTES-G1)


Numri i sirtarëve: 2


Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1300 fletë, A3/A4R 650 fletë


Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1700 fletë, A3/A4R 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Pozicioni i kapëses: Qoshe, Dyshe, Qepje broshure


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë


Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R


Kapaciteti i kapëseve të qepjes së broshurave: 16 fletë (64 faqe, 64-81 gsm) x 10 broshura


Dimensionet (Gj x Th x L): 671 mm x 646 mm x 1097 mm (kur sirtari i tërheqjes nuk është i tërhequr)


Pesha: rreth 75 kg

Prerësi i broshurave

Jo i disponueshëm

Njësia e Tryezës së Letrës 1

NJESIA E TRYEZES Së LETRES-B2


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 105 gm2


Kapaciteti i letrës: 2700 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 372 mm x 603 mm x 473 mm


Pesha: rreth 37 kg

NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS 3

Njësia/njësitë e shpimit

(Njësitë e shpimit kërkojnë ose PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-J1 ose PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-J1)


SHPUESI I JASHTËM ME 2 VRIMA-B2: 2 vrima


SHPUESI I JASHTËM ME 4 VRIMA-B2: 4 vrima (suedisht)


SHPUESI I JASHTEM ME 2/4 VRIMA-B2: 2 vrima, 4 vrima (frëngjisht)

SHPUES PROFESIONAL

Cassette Feeding Unit

NJESIA E FURNIZIMIT TE KASETES-AD2


Shton dy kaseta të letrave, me ngarkim nga përpara, të rregullueshme nga përdoruesi, me 500 fletë në furnizimin standart me letër.

PAJISJET SHTESË TË HARDUERIT

Hardware accessories 1

LLOJ I BAZAMENTIT TË THJESHTË-A1: Alternativë ndaj NJËSISË SË FURNIZIMIT TË KASETëS-AD2 pa kapacitet shtesë të letrës.


SIRTARI I BRENDSHËM ME DY DREJTIME-F1: Shton një sirtar të dytë të brendshëm të futjes për të dhënë një kapacitet të kombinuar të prodhimit me 350 fletë (sirtari i sipërm 100 fletë / sirtari i poshtëm 250 fletë).


SIRTARI SHTESE I PERFUNDUESIT TË BRENDSHËM-A1: Shton një sirtar të dytë të prodhimit për PERFUNDUESIN E BRENDSHËM-E1.

Hardware accessories 2

SIRTARI I KOPJIMIT-J1: Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat thelbësore të prodhimit. Kapaciteti i prodhimit është 100 fletë (A4).


MiCARD PLUS PROXIMITY CARD READER: Një lexuesi i kartës nga afër për autentifikimin e përdoruesit mbështetur te karta, duke lejuar përdorimin e teknologjive të shumta të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare, etj.).


SIRTARI I PËRDORIMIT A2: Sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.


NJËSIA E TASTIT TË ÇELËSIT-A2: Lejon që administratorët të aktivizojnë dhe/ose të çaktivizojnë funksionet e sistemit që janë të përdorshme për të gjithë përdoruesit me një çelës fizik.


NJËSIA E STAMPIMIT-B1: Lejon që makina të printojë një stampë në anën e përparme të origjinalëve të skanuar dhe të dërguar.

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT TE SHIRITI-D1: Lejon printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumenta nga burime të ndryshme, zbaton përfundimin për të krijuar dokumente me pamje profesionale dhe lidhet pa probleme me printerin. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së PDF për rrjedhë pune dixhitale si korrigjimi dhe autorizimi.

Opsione të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

KOMPLETEI I VENDOSJES DHE GUI PER SERVERIN: Përfshin monitorin, tastierën, mouse dhe vendosjen për ColorPASS-GX400.


KOMPLETI I HARD DISK DRIVE TË HEQSHËM-B1 (për ColorPASS GX-400): I siguron përdoruesit aftësinë për të hequr hard disk drive të servërit (kur nuk është në përdorim) për ruajtje në një vendndodhje të sigurtë.

Opsionet 2 të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

HOT FOLDERS V3.3 (për imagePASS-B2)


PAKETA E RENDIMENTIT (për imagePASS-B2): Shton tipare për administrimin dhe rendimentin e përparuar të punës përveç disa tipare të artit grafik të edicionit premium. Elementët përbërës përfshijnë: Hot folders, Postflight, ImageViewer.


PAKETA E ARTEVE GRAFIKE, EDICIONI PREMIUM, V.2,2 (për ColorPASS GX-400): Siguron aftësi të fuqishme të korrigjimit dhe rrjedhje pune të optimizuar me simulime të prodhimit për mjedisin e arteve grafike.


SEEQUENCE IMPOSE: Një zgjidhje e vendosjes së dokumentit që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të Punës të Komandimit në kontrolluesin e mbështetur në FIERY.


SEEQUENCE COMPOSE: Një zgjidhje e hartimit dhe bashkimit të dokumentit për kontrolluesin e mbështetur në FIERY që është e disponueshme përmes Stacionit të Punës të Komandimit.


SEEQUENCE SUITE: Një paketë që përfshin si SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose


i1 KONTROLL I PROCESIT: Përmban një spektrometër për matjen e ngjyrave, mbikqyrjen dhe kontrollin e cilësisë së printerit dhe lejon krijimin e profilit ICC për monitorë dhe printera CMYK.

Pajisjet shtesë të sistemit

PROGRAMI KOMPJUTERIK I PËRDORIMIN E INTERNETIT-H1: Siguron përdorimin e faqeve në Internet dhe përmbajtjes tjetër të mbështetur në Internetin.


BORDI I FAKSIT SUPER G3 LINJA E 2-TE AE1: Shton linjën e dytë të faksit.


KOMPLETI I FAKSIT NGA LARG-A1: Lejon që pajisja të dërgojë dhe marë faks nga një pajisje tjetër e lidhur me një bord të faksit.


PORTA E PAJISJES USB-E1: Shton dy porta shtesë USB për t'u përdorur me uniFLOW ose lexues të kartave të palës së 3-të ose Lexuesin/shkruesin multimedial A2 për ndihmë shtesë të mediave.


KOMPLETI I NDERFAQES SERIALE K1: Ndërfaqe seriale për Zgjidhjet e rimarrjes së kostos.


COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLETI I SHIFRIMIT DHE PASQYRIMIT TË TË DHËNAVE TE HDD-C1: Siguron shifrimin dhe pasqyrimin si të të dhënave të përkohëshme, ashtu edhe të atyre të përherëshme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Paketa përfshin Kompletin e Sigurisë MFP 2,01 të verifikuar nga Canon të Kriterit të Përbashkët në nivelin EAL3. Pasqyrimi kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.


HDD 2,5INÇ/160GB G1: HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të hard disk.


HDD 2,5INÇ / 1TB-H1: Një HDD zëvendësues për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


KOMPLETI I HDD TË HEQSHËM AC1: Lejon për heqjen fizike të Hard Disk Drive kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale.

DOCUMENT SECURITY

Pajisjet shtesë të sigurisë së dokumentit

KOMPLETI I KYÇJES SË SKANIMIT TË DOKUMENTIT-B1: Rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë kod të rregjistrimit dhe kyçjes brenda dokumenteve të kopjuar ose printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të pa-autorizuar.


SECURE WATERMARK-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TË SHIFRUAR-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit tek pajisja dhe kërkon një fjalëkalim tek printeri përpara sesa dokumentet sensitive të mund të printohen.

Pajisjet shtesë të përdorueshmërisë

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.


KOMPLETI I UDHEZIMIT ME ZE-F2: Zëri i rregjistruar siguron konfirmim të cilësimeve thelbësore të menusë, duke e bërë sistemin më të thjeshtë për t'u përdorur për njerëzit me pa-aftësi të shikimit.


KOMPLETI I PERDORIMIT ME ZE-C2: Lejon që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme në pajisje duke përdorur udhëzime me gojë dhe komente të dëgjueshme.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI C1


FISHEKU I KAPËSEVE-D3: (R) GP për Përfunduesin e Broshurave-J1.


FISHEKU I KAPËSEVE-J1: GP për Përfunduesin e Brendshëm-E1 dhe Përfunduesin e Kapëseve J1

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%


² Mbështetur në mbulimin 6%