Canon imageRUNNER ADVANCE C350P

imageRUNNER ADVANCE C350P

Një printer lazer me ngjyra i fortë për tavolinë ose dysheme i cili jep performancë të lartë dhe rezultate mahnitëse.

Përfitimet

  • Printim me ngjyra dhe mono në 35 ppm
  • Ekran me prekje me ngjyra WVGA i lëvizshëm 17.8 cm
  • Kapacitet letre deri në 2.300 fletë
  • Publikim, kontroll kostoje dhe integrim i fuqishëm
  • Opsione sigurie të avancuara
  • Menaxhim i lehtë i pajisjeve
  • Ndërrim i lehtë i pjesëve të konsumueshme
  • Konsum i ulët i energjisë

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER ADVANCE C350P

Arrini rezultate mahnitëse në çdo rast


imageRUNNER ADVANCE C350P është ideal për nevojat e grupeve të rënda të punës, falë ndërtimit dhe motorit të fortë, me një kapacitet maksimal letre prej 2,300 fletësh. Teknologjitë e reja të imazhit V² (Vivid & Vibrant) të Canon sigurojnë që dokumentet tuaja të mahnitin në çdo rast dhe të dallohen nga të tjerat. Opsioni i kapjes automatike i kombinuar me zgjidhjen e publikimit të dokumenteve iW Desktop të Canon jo vetëm që ju kursen kohë, por ju jep mundësi të prodhoni dokumente të personalizuara për të komunikuar me efektshmëri me audiencën dhe klientët tuaj.

Modernizoni punën e printimit


Në një mënyrë të vazhdueshme me të gjithë gamën imageRUNNER ADVANCE, ky printer ofron një ekran të madh me prekje me ngjyra, menu intuitive dhe autentifikim të mençur të përdoruesit për një eksperiencë unike dhe të personalizuar dhe përdorim të thjeshtë. Integrimi i ngushtë me një gamë softuerësh të menaxhimit të daljeve optimizon proceset e dokumenteve, falë MEAP të mençur dhe platformës të aplikacioneve të uebit MEAP.
Zgjidhje punimi elastike dhe mbështetje për standardet e industrisë e bëjnë më të lehtë për punonjësit në lëvizje të printojnë nga pajisjet e tyre portative.

Kontrolloni kostot tuaja


Autentifikimi i mençur i përdoruesit lejon kontrollin e aksesit dhe të drejtave të përdoruesit, ndërkohë duke siguruar dukshmërinë e përdorimit përmes raporteve të gjurmimit të aktivitetit. Vendosni politika printimi për të kufizuar aksesin në funksione specifike nga përdoruesi për të kontrolluar kostot, për shembull të kufizoni përdorimin e ngjyrave vetëm për ata përdorues që kanë nevojë për to. Integrimi i ngushtë me zgjidhjet e menaxhimit të daljeve të tilla si uniFLOW siguron aftësinë për të kursyer më shumë përmes rikuperimit të kostos dhe shpërndarjes.
Platforma imageRUNNER ADVANCE e Canon është ndërtuar për të ulur koston totale të printimit me aftësitë e saj çmimfituese¹ për publikimin e dokumenteve dhe menaxhimin e pajisjeve, ndërkohë duke i mbajtur informacionet tuaja të sigurta.

Menaxhoni pajisjet tuaja në mënyrë efikase


Suporti vendas për standardet e industrisë si Genuine Adobe PostScript dhe PCL sigurojnë integrim të thjeshtë në rrjetet dhe zgjidhjet korporatë. Konfiguroni, menaxhoni dhe përmirësoni pajisjen tuaj, qoftë individualisht apo si pjesë e një game më të madhe me mjetet e menaxhimit të pajisjeve të cilat gjithashtu monitorojnë, raportojnë dhe diagnostikojnë për mirëmbajtje proaktive dhe efikase. Aftësitë e shërbimeve në distancë për menaxhimin automatik të tonerave dhe koleksionin e matësve e heqin barrën administrative dhe ju lejojnë të përqendroheni në prioritetet e punës tuaj. Ndërtimi me nevojë të mirëmbajtjeje të pakët i imageRUNNER ADVANCE C350P siguron më pak kohë joproduktive falë pjesëve të konsumueshme që ndërrohen me lehtësi.

Siguroni informacionet tuaja konfidenciale


Veçoritë standarde dhe opsionale për pajisjen, siguria e rrjetit dhe dokumenteve bëjnë të mundur pajtueshmërinë me nivelet më të larta të standardeve të sigurisë. Printimi i sigurt dhe fshirja e sigurt e punëve në Hard Disk ndihmon për t'i mbajtur informacionet tuaja të mbrojtura. Opsioni i uniFLOW ofron efikasitete dhe siguri të mëtejshme përmes My Print Anywhere të sigurt si edhe Parandalimit të Humbjes të të Dhënave të printimeve.

Ji i përgjegjshëm për mjedisin


Kjo pajisje e kualifikuar nga ENERGY STAR® ofron një vlerë TEC* lider në kategori dhe konsumon 1W ose më pak në metodën e gjumit. Për më tepër, imageRUNNER ADVANCE C350P është bërë duke përdorur plastikë bio dhe të ricikluar për disa pjesë të caktuara.
¹Menaxheri i Hyrjes Universale i Canon ka marrë çmimin Arritje të Jashtëzakonshme në Inovacion të BLI-së në 2013. Burimi: www.buyerslab.com
* Konsumi Tipik i Energjisë. Metodologjia e përcaktuar nga ENERGY STAR (www.eu-energystar.org)

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE C350P, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.