Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 Series Specifikimet

NJËSIA KRYESORE

Lloji i makinës

Pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Shpejtësia e procesorit

Canon Dual Custom Processor (Shared) 1.75 Ghz

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Memoria

Standard: 4.0GB RAM

Disku i ngurtë

Standard: 250 GB Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional (250GB, 1TB)

Lidhja e ndërfaqes

NETWORK Standard: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n); Opsional: NFC, Bluetooth Low Energy


Standardi - të tjera: USB 2.0 (pritës) x2, USB 3.0 (pritës) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; Opsionale: Ndërfaqja seriale, Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Futja e letrës (standarde)

2 x kaseta 550-fletë (80gsm)


Sirtar me shumë funksione me 100 fletë (80 gm2)

Futja e letrës (opsionale)

2 x kaseta 550-fletë (80gsm) (CASETTE FEEDING UNIT-AM1)


Kaseta 2,450-fletë (80gsm) (HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1)


2,700 të tjera (80gsm) (PAPER DECK UNIT-F1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

6,350 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

Pa përfunduesin: 250 fletë (80 g/m2), Me sirtarin e kopjimit: 100 fletë (A4, 80 g/m2). Me përfundues të brendshëm: Maks. 545 fletë (A4, 80 g/m2). Me përfundues të jashtëm: Maks. 3 250-fletë (A4, 80 gsm).

Kapacitetet e përfundimit

Sistemim, grupim


Me përfundues të brendshëm : Kolazh, Grupim, Offset, Kapëse, Shpim vrimash¹, Kapëse pa kapëse, Kapëse sipas kërkesës


Me përfundues të jashtëm : Kolazh, Grupim, Offset, Kapëse, Broshurë², Shpim vrimash³, Kapëse pa kapëse, Kapëse sipas kërkesës

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e trashë, letër me ngjyrë, letër e ricikluar, letër me vrima, transparencë, letër bond, zarf*, kokë letre


*Kërkon TAB FEEDING ATTACHEMENT F1 (vetëm kaseta 2)


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e trashë, letër me ngjyrë, letër e ricikluar, letër me vrima, transparencë, letër gjurmimi¹, etiketë, letër me pentagram. Letër bond, letër e veshur, zarf, kokë letre


Rafti i letrave (HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1): Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e trashë, letër me ngjyrë, letër e ricikluar, letër me vrima, letër bond, kokë letre


PAPER DECK UNIT-F1: Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e trashë, letër me ngjyrë, letër e ricikluar, letër me vrima, letër bond, kokë letre

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta e sipërme 1:


Madhësi standarde: A4, B5, A5, A5R


Madhësi e personalizuar: Min. 98.0 mm x 148 mm deri në 297 mm x 215.9 mm


Kaseta e poshtme 2:


Madhësi standarde: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5R


Madhësi e personalizuar: Min. 98.0 mm x 182 mm deri në 304,8 mm x 457.2 mm


Sirtari shumëfunksional:


Madhësi standarde: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, SRA3, Zarfe (Nr. 10(COM 10),


Monarch, ISO-C5, DL), Zarfe me madhësi të personalizuar (Min. 98.0 mm x 98.4 mm deri në 320.0 mm x 457.2 mm)


Madhësi e lirë: Min. 98.0 mm x 139,7 mm deri në 320,0 mm x 457.2 mm


CASETTE FEEDING UNIT-AM1


A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5R, Madhësi e personalizuar (Min. 98.0 mm x 182.0 deri në 304.8 mm x 457.2 mm)


HIGH CAPACITY CASSETTE FEEDING UNIT-A1


A4


PAPER DECK UNIT-F1


A4, B5

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat:


52 deri në 256 gm2


Sirtari shumëfunksional:


52 deri në 300 gsm


Në dy anë:


52 deri në 220 gm2


Rafti i letrave:


52 deri në 256 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak¹


Nga modaliteti i gjumit: 10 sekonda ose më pak

Përmasat (L x Gje x Th)

Modeli DADF: 950 mm x 620 mm x 742 mm


Modeli Platen: 827 mm x 620 mm x 729 mm

Hapësira e instalimit (L x Gje x Th)

943 mm x 1,176 mm (Bazë: kapaku i djathtë i hapur + sirtarët e kasetave të hapur)

Pesha

Rreth 142 kg me toner


Modeli Platen: Rreth 131 kg me toner

SPECIFIKIMET E PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit (BW/CL)

iR-ADV C5535/C5535i


35 ppm (A4), 18 ppm (A3), 23 ppm (A4R), 35/4 ppm (A5R)


iR-ADV C5540i


40 ppm (A4), 22 ppm (A3), 24 ppm (A4R), 40/4 ppm (A5R)


iR-ADV C5550i


50 ppm (A4), 27 ppm (A3), 30 ppm (A4R), 50/4 ppm (A5R)


iR-ADV C5560i


60 ppm (A4), 32 ppm (A3), 36 ppm (A4R), 60/5 ppm (A5R)

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1 200 dpi x 1 200 dpi

Gjuhët e përshkrimit të faqes

iR-ADV C5535i/C5540i/C5550i/C5560i: UFR II, PCL 6, Genuine Adobe PostScript Level 3 (Standard)


iR-ADV C5535: UFR II (Standard), Optional PCL 6, Genuine Adobe PostScript Level 3

Printimi në dy anë

Automatik (standard)

Printimi i drejtpërdrejtë

Printim direkt i disponueshëm nga pajisje memorieje USB, hapësirë e avancuar, Remote UI dhe Web Access¹


Llojet e mbështetura të skedave: TIFF, JPEG, PDF, EPS, dhe XPS.

Printimi nga celulari dhe në renë kompjuterike

Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.


Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Fontet

Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT


J/K/S/T* (japonisht, koreane, kineze e thjeshtuar dhe tradicionale), Fontet e barkodeve**


Gërmat PS: 136 Romake


*Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional


**Kërkon BARCODE PRT KIT-D1 opsional

Sistemi operativ

UFRII: Windows: Server 2003/Server 2003 R2/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/ 8/Server 2012/8.1/Server 2012 R2/10, MAC OS X (10.6.8 ose më i ri)


PCL: Windows: Server 2003/Server 2003 R2/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/8/Server 2012/8.1/Server 2012 R2/10


PS: Windows: Server 2003/Server 2003 R2/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/8/Server 2012/8.1/Server 2012 R2/10, MAC OS X (10.6.8 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9.1 ose më i ri, MAC OS X (10.3.9 ose më i ri), Windows: Vista/7/8/8.1/10


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.


Ju lutem vizitoni http://www.canon-europe.com/support/business-product-support për më shumë informacion

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV C5535/C5535i: 35 ppm (A4), 18 ppm (A3), 23 ppm (A4R), 35 ppm (A5R)


iR-ADV C5540i: 40 ppm (A4) 22 ppm (A3), 24 ppm (A4R), 40 ppm (A5R)


iR-ADV C5550i: 50 ppm (A4), 27 ppm (A3), 30 ppm (A4R), 50 ppm (A5R)


iR-ADV C5560i: 60 ppm (A4), 32 ppm (A3), 36 ppm (A4R), 60 ppm (A5R)

Koha për fotokopjen e parë (BW/CL)

iR-ADV C5535/C5535i: Rreth 4.9/7.4 sekonda ose më pak


iR-ADV C5540i: Rreth 4.1/6.1 sekonda ose më pak


iR-ADV C5550i: Rreth 3.5/5.2 sekonda ose më pak


iR-ADV C5560i: Rreth 2.9/4.5 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në Up to 999 kopje

Zmadhimi

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

SPECIFIKIME TË SKANIMIT

Lloji standard

Ngjyra Platen dhe një kalim dupleks automatik


Furnizuesi i dokumenteve¹

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, B6R

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA


Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8/8.1/10


Windows Server 2003/Server 2003 R2/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme/peshat

Madhësia e medias Platen: Fletë, Libër, Objekte 3-dimensionale (deri në 2kg)


Madhësia e medias në furnizuesin e dokumenteve¹: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, B6


Pesha e medias në furnizuesin e dokumenteve¹:


Skanimi në 1 anë: 38 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm (BW/CL)


Skanimi në 2 anë: 50 deri në 157 gsm/64 deri në 157 gsm (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet


Skanimi në njësinë e memories USB: i disponueshëm në të gjitha modelet


Skanimi në celularë ose pajisje të lidhura në internet:


Një gamë e gjerë zgjidhjesh janë të disponueshme për të ofruar skanimin në pajisjet celulare ose në pajisjet e lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.


Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.


Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanim në 1 anë(BW)¹: 80 ipm (300pi) / 80 ipm (600 dpi)


Skanim në 1 anë (Ngjyra)¹: 80 ipm (300pi) / 60 ipm (600 dpi)


Skanim në dy anë (BW)¹: 160 ipm (300pi) / 150 ipm (600 dpi)


Skanim në 2 anë (Ngjyra)¹: 160 ipm (300pi) / 80 ipm (600 dpi)

Kapaciteti i letrës

150 fletë (80 gsm)¹

Skanimi nga të dyja anët

2-anë në 2-anë (Automatik)¹

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Destinacioni

E-mail/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (Opsional), IP Fax (Opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),


Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)


Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2,000)/Lokal (1,600)/Numrat e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skeda: FTP, SMB , WebDAV


Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (Kompakt, I kërkueshëm, Apliko rregulloren, Optimizo për Web, PDF A/1-b), XPS (Kompakt, I kërkueshëm), Office Open XML (PowerPoint, Word)


Opsional: PDF (Trace&Smooth, Enkriptuar), PDF/XPS (Firmë dixhitale)

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/standard

Opsional në të gjitha modelet

Linjat maks. të lidhjeve

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps


G3: 14,4 kbps

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3


*Dërguar si A4

Memoria e FAKSIT

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

SPECIFIKIMET E RUAJTJES

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse përdoruesish, 1 kuti hyrëse Memory RX,


50 kuti hyrëse për faks konfidenciale


Maksimumi 30,000 faqe të ruajtura

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV


Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)


Lidhjet njëkohësisht (Maks.): Lidhjet njëkohësisht (Maks.): SMB: 64, WebDAV: 3 (Seanca aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)


Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Media e memories

Standarde: Memoria USB

SPECIFIKIMET E SIGURISË

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit

Të dhënat

Standard: Trusted Platform Module (TPM), Kyçje e hard diskut me fjalëkalim, Fshirje e hard diskut, Mbrojtje me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptim i hard diskut (AES-256bit/CBC, FIPS140-2 Validated), Certifikim i kritereve të përbashkëta (DIN ISO 15408)¹


Opsional: Pasqyrim hard disku, Heqje e hard diskut, Parandalim i humbjes të të dhënave (Kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrim i adresës IP/Mac, IPSEC, Komunikim i enkriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, Autentifikim SMTP, Autentifikim POP para SMTP, S/MIME

Dokumenti

Standard: Printim i sigurt, Adobe LiveCycle® Rights Management ES2.5 Integration


Opsional: PDF e enkriptuar, Printim i sigurt i enkriptuar, Firma të përdoruesit dhe pajisjes, Watermark të sigurta, Kyçje e skanimit të dokumenteve

SPECIFIKIMET E MJEDISIT

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 °C (50 deri në 86 °F)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 6 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,8 kW


Printim: Rreth 849 W ose më pak¹


Në Pritje: Rreth 67,9 W


Modaliteti i fjetjes: Afro 0.8 W²


Plugin i fikur: Rreth 0.23W¹


Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC)³:


1.6 kWh (iR-ADV C5535/C5535i)


2.0 kWh (iR-ADV C5540i)


2.5 kWh (iR-ADV C5550i)


3.1 kWh (iR-ADV C5560i)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës (BW/CL)

Niveli i fuqisë të zhurmës (LwAd)³


Aktive (BW/CL) dhe në pritje:


iR-ADV C5535/i: 65.1 dB ose më pak/65 dB ose më pak¹ dhe 40 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5540i: 65.6 dB ose më pak/66,1 dB ose më pak¹ dhe 40 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5550i: 66.7 dB ose më pak/ 67 dB ose më pak¹ dhe 40 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5560i: 67.5 dB ose më pak/ 68,1 dB ose më pak¹ dhe 40 dB ose më pak⁴


Presioni i zhurmës (LpAm)²


Pozicioni i spektatorit aktive (BW/CL) dhe në pritje:


iR-ADV C5535/i: 47.6 dB ose më pak/ 47.8 dB ose më pak¹ dhe 24 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5540i: 47.7 dB ose më pak/ 48,2 dB ose më pak¹ dhe 25 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5550i: 48.8 dB ose më pak/ 49,1 dB ose më pak¹ dhe 24 dB ose më pak⁴


iR-ADV C5560i: 49.6 dB ose më pak/ 50,2 dB ose më pak¹, dhe 24 dB ose më pak⁴

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®


Shenja e ekonomisë


Engjëlli blu

SOFTUERI DHE MENAXHIMI I PRINTERIT

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:


Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (monitorim i pjesëve të konsumueshme, status dhe lajmërime, shpërndarjen e librave të adresave, konfigurimi i cilësimeve, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimi i matësit, administrimi i drajverit e burimeve)


Mirëmbajtja elektronike:


Shërbimet e pajtueshme pëmres RDS të integruar (Bën të mundur regjistrimin e matësit, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme, diagnostikimin në distancë dhe raportimin për ofruesit e shërbimeve për të ofruar mirëmbajtje të efektshme, të shpejtë dhe proaktive)


Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:


Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet e iR dhe aplikacionet e MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) - një ndërfaqe e bazuar në ueb për çdo pajisje që bën të mundur menaxhimin dhe kontrollin e pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:


Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:


Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)


Instaluesi i pajisjes NetSpot:


Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):


Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.


MEAP në ueb:


Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:


Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

SPECIFIKIMET E KONTROLLORIT FIERY PRINT 1

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-P1 (i integruar)

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PS3, PCL6

Memoria dhe hard disku

2 GB / 500 GB

Shpejtësia e procesorit dhe sistemi

Intel Cerelon G1820 2.7GHz / Fiery FS200

Fontet

PS: 138 Fonte


PCL: 113 Fonte

Sistemet operative të mbështetura

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2012 vetëm 64bit / Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.7 , 10.8 , 10.9 , 10.10 , 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

295 mm x 285 mm x 93 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 2 (Mbrapa x 2), USB2.0 x 4 (Mbrapa x 4)

Veçoritë e kontrollorit Fiery Print

Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Productivity Package Web Activate (Include Fiery JDF) / Hot folders license

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / SMB / FTP) / DNS

SPECIFIKIMET E KONTROLLORIT FIERY PRINT 2

Opsional/Standard

Opsional në imageRUNNER ADVANCE C5560i/C5550i

Emri

COLORPASS-GX500 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PS 3, PCL5 (pa drajver)

Memoria dhe hard disku

4 GB / 1 TB

Shpejtësia e procesorit dhe sistemi

Intel Core i5-4570S 2.9 GHz deri në 3.6 GHz w/ Turbo / Fiery FS200 Pro

Fontet

PS: 138 Fonte


PCL: 113 Fonte

Sistemet operative të mbështetura

Windows VISTA 32 dhe 64 bit / Windows 7 32 dhe 64 bit / Windows 8 32 dhe 64 bit / Windows 8.1 32 dhe 64 bit / Windows10 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 32 dhe 64 bit / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bit / Windows Server 2012 vetëm 64bit / Windows Server 2012 R2 vetëm 64bit / MAC OS (10.7 , 10.8 , 10.9 , 10.10 , 10.11)

Përmasat (L x Gje x Th)

485 mm x 215 mm x 483 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB3.0 x 6 (Para x 2, Mbrapa x 4), USB2.0 x 2 (Para x 2)

Standarde të kontrollorit Fiery Print

Fiery Hot Folders / Virtual Printers / Unity Display (kërkohet monitor) / Fiery JDF / Fiery Command WorkStation5 / Paper Catalog / Fiery Spot-On / Fiery Remote Scan

Opsione të kontrollorit Fiery Print

Fiery Impose / Fiery Compose / Fiery Impose and Compose / Graphic Arts Package Premium Web Activate / HDD Kit-B1 i lëvizshëm / Ndërfaqe integrimi dhe Mbajtëse (ekran 19", tastierë dhe maus)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPR/ Port 9100/ SNMP / IPP / HTTP/HTTPs / FTP / SMB) / DNS

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 51 TONER BK/C/M/Y


C-EXV 51L TONER C/M/Y

Toneri (Llogaritur në 5% mbulim)

C-EXV 51 TONER BK: 69,000 faqe


C-EXV 51 TONER C/M/Y: 60,000 faqe


C-EXV 51L TONER C/M/Y: 26,000 faqe

OPSIONET E FURNIZIMIT TË LETRËS

Pedestal opsional

Emri: Plain Pedestal Type - Q1


I zëvendësuar për njësinë e furnizimit të kasetës, piedestali e ngre pajisjen, pa shtuar më tej kapacitetin e letrës.

Kasetë opsionale

Emri: Cassette Feeding Unit-AM1


Madhësia e letrës: A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5R


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaciteti: 2 x 550 fletë (80 gsm)


*Përmasat (Gje x The x La): 620 mm x 700 mm x 251 mm


Pesha: Rreth 22,5 kg


*Kur është i lidhur me njësinë kryesore

Kasetë opsionale

Emri: High Capacity Cassette Feeding Unit-A1


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaciteti i letrës: 2,450 fletë (80 gsm)


Përmasat (Gje x The x La)*: 620 mm x 700 mm x 251 mm


Pesha: Rreth 30,0 kg


*Kur është i lidhur me njësinë kryesore

NJËSIA E LETRËS

Emri: SIDE PAPER DECK UNIT- F1


Madhësia e letrës: A4,B5


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaciteti i letrës: 2,700 fletë (80 gsm)


Përmasat (Gje x The x La)*: 400 mm x 630 mm x 440 mm


Pesha: Rreth 31 kg


*Kur është i lidhur me njësinë kryesore

OPSIONET E DALJES

PËRFUNDUESI I BRENDSHËM

Emri: INNER FINISHER-H1


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 300 gsm/A4, B5, A5, A5R 45 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 45 fletë


Kapaciteti/pesha e sirtarit të poshtëm: 52 deri në 300 gsm/A4, B5, A5, A5R 500 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 250 fletë


Pozicioni/kapaciteti i kapëseve: Cep, dyshe/ A4, B5: 50 fletë (52 deri në 90 gsm) A3, B4, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 gsm)


Kapëse Eco: A3/A4/B4/B5: 4 fletë (65 deri në 81.4 gsm)


Kapëse sipas kërkesës: 40 fletë (80 gsm)


Përmasat (Gje x The x La)): 466 × 525 × 225 mm


Pesha: Rreth 8,6 kg

PËRFUNDUESI I KAPËSES

Emri: STAPLE FINISHER-Y1 (Kërkon BUFFER PASS UNIT- L1)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 256 gsm/A4, B5, A5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 125 fletë


Kapaciteti/pesha e sirtarit të poshtëm: 52 deri në 300 gsm/A4, B5, A5, A5R 3 000 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 1 500 fletë


Pozicioni/kapaciteti i kapëseve: Cep, dyshe/ A4, B5: 50 fletë (52 deri në 90 gsm) A3, B4, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 gsm)


Kapëse Eco: A3/A4: 4 fletë (65 deri në 81.4 gsm)


Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 gsm)


Përmasat (Gje x The x La)): 637 × 623 × 1 142 mm (kur sirtari është i nxjerrë)


Pesha: Rreth 31 kg

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE

Emri: BOOKLET FINISHER-Y1 (Kërkon BUFFER PASS UNIT- L1)


Pesha/kapaciteti i sirtarit të sipërm: 52 deri në 256 gsm/A4, B5, A5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 125 fletë


Kapaciteti/pesha e sirtarit të poshtëm: 52 deri në 300 gsm/A4, B5, A5, A5R 3 000 fletë, A3, B4, A4R, B5R, SRA3 1 500 fletë


Pozicioni/kapaciteti i kapëseve: Cep, dyshe/ A4, B5: 50 fletë (52 deri në 90 gsm) A3, B4R, A4R: 30 fletë (52 deri në 90 gsm)


Kapëse Eco: A3/A4: 4 fletë (65 deri në 81.4 gsm)


Kapëse sipas kërkesës: 50 fletë (90 gsm)


Madhësia e letrës të broshurave të qepura: A3, B4, A4R, Madhësi e personalizuar (195.0 x 270 deri në 304.8 x 457.2 mm)


Kapaciteti i kapëseve të broshurave të qepura: 20 fletë x 10 sete (81 gsm) (me 1 fletë kapaku deri në 256 gsm)


Përmasat (Gje x The x La)): 637 × 623 × 1 142 mm (kur sirtari është i nxjerrë)


Pesha: Rreth 57 kg

NJËSIA(TË) E SHPIMIT

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:


Dy ose katër vrima


* Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 gsm/Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R; Katër vrima A3, A4


4 HOLE PUNCHER UNIT-A1:


Katër vrima


* Kërkon STAPLE FINISHER-Y1 ose BOOKLET FINISHER-Y1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 gsm/Katër vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R


INNER 2/4 HOLE PUNCHER-B1: Dy ose katër vrima


*Kërkon INNER FINISHER-H1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 gsm/Dy vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R Katër vrima A3, A4


INNER 4 HOLE PUNCHER-B1: Katër vrima


*Kërkon INNER FINISHER-H1


Pesha/madhësia e pranueshme e letrave me vrima: 52 deri në 300 gsm/Katër vrima A3, B4, A4, A4R, B5, B5R

INNER 2-WAY TRAY

INNER 2-WAY TRAY-J1 bën të mundur ndarjen e fotokopjeve, printimeve dhe skanimeve. Shton një sirtar të dytë të brendshëm të daljes për të dhënë një kapacitet të kombinuar të prodhimit me 350 fletë (sirtari i sipërm 100 fletë / sirtari i poshtëm 250 fletë).

SIRTARI I KOPJIMIT

SIRTARI I KOPJIMIT J2: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.


Kapaciteti: 100 fletë (80 gsm)

AKSESORËT HARDUERË

LEXUESIT E KARTAVE

IC CARD READER BOX-C1 - (vetëm iR ADV C5535) Një opsion për të mbajtur lexuesin e kartave MiCARDPLUS FOR ULM


MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW


COPY CARD READER-F1 - Sistem fizik magnetik i aksesit të kartës. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)


COPY CARD READER ATTACHMENT-B5 - Kit shtesë vetëm për Copy Card Reader-F1.

TË TJERA

TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-F1 - Lidhet me kasetën "2" për furnizim tabesh. I lejon përdoruesit të printojnë në letër tab me madhësi A4 të futur në kasetën e 2të të letrave. Letrat tab mund të kalohen gjithashtu përmes bajpasit të tufës.


BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara


SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

OPSIONET E SIGURISË

SIGURIA E DOKUMENTEVE

PAKETA E KYÇIT TË SKANIMIT TË DOKUMENTEVE-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.


SECURE WATERMARK-B1 - shmang dublikimin e dokumenteve delikate duke vendosur filigranë të fshehur që bëhen të dukshëm kur kopjohen.


ENCRYPTED PRINTING SOFTWARE-D1 - Enkripton punën e printimit në kalimin në pajisje dhe kërkon një fjalëkalim në printer para se të printohen dokumentet.

SIGURIA E TË DHËNAVE

HDD MIRRORING KIT-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.


HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.


HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


REMOVABLE HDD KIT-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

OPSIONET E SISTEMIT DHE TË KONTROLLUESIT

AKSESORËT E PRINTIMIT

PCL PRINTER KIT-BE1 (vetëm iR ADV C5535) Canon ndërtoi një kontrollor të integruar i cili bën të mundur printimin në rrjet me mbështetje për PCL 5e/6.


PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 (Kërkon PCL PRINTER KIT-BE1 me iR-ADV C5535) - Shton mbështetje PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht/koreane/kineze e thjeshtuar/kineze tradicionale).


PS PRINTER KIT-BE1 (vetëm iR ADV C5535) - Siguron mbështetjen e printimit në rrjet për printimin Adobe PostScript 3.

OPSIONET E DËRGIMIT

UNIVERSAL SEND SECURITY FEATURE SET-D1 - bën të mundur që përdoruesi të dërgojë skedarë PDF të kriptuar si dhe të shtojë nënshkrime dixhitale të pajisjes te një skedar PDF/XPS që ndihmojnë për të identifikuar pajisjen nga është dërguar dokumenti nëpërmjet nënshkrimeve të dukshme dhe/ose të padukshme dixhitale.


UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.


UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

PRINTIMI I BARKODEVE

BARCODE PRINTING KIT-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

FIERY CONTROLLER 1

IMAGEPASS-P1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e printimit të bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.

OPSIONET E FIERY CONTROLLER 1

PRODUCTIVITY PACKAGE WEB ACTIVATE - Shton veçori për menaxhim të avancuar të punëve dhe produktivitet përveç disa veçorive të edicionit premium për artet grafike. Komponentët përfshijnë: Hotfolders, Postflight, ImageViewer.


HOT FOLDERS LICENSE - Bën të mundur produktivitetin duke automatizuar paraqitjen e punëve me kërkesa të ngjashme konfigurimi. Ky opsion ndihmon gjithashtu në uljen e printimeve të këqija nga gabimet në rregullimin e punës. Hot Folders u lejojnë përdoruesve të hedhin skedat në një folder me parametra printimi të përcaktuara më parë.

FIERY CONTROLLER 2

COLORPASS - Kontrollori GX500 EFI me bazë FIERY ofron pçroduktivitet të avancuar dhe menaxhim të sofistikuar të ngjyrave për ambientet me grafike intensive.

OPSIONET E FIERY CONTROLLER 2

GRAPHIC ARTS PACKAGE PREMIUM WEB ACTIVATE- I ndihmon përdoruesit t'i përmbahen standardeve të industrisë dhe stimulon karakteristikat për procese të tjera duke siguruar ndërkohë lehtësira optimale për punën. Mbështetje për Window 7 OS.


MBAJTËSE DHE PAJISJE GUI PËR SERVERIN - Përfshin monitorin, tastierën, mausin dhe mbajtësen për ColorPASS-GX500.


REMOVABLE HARD DISK DRIVE KIT-B1 - I jep përdoruesit aftësinë të heqë hard diskun e serverit (kur nuk përdoret) për ta mbajtur në një vend të sigurt.

OPSIONET E KONTROLLORIT FIERY (të dy)

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.


FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.


FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

AKSESORËT E SISTEMIT

WEB ACCESS SOFTWARE-J2 - ofron aksesin në sajtet e uebit dhe përmbajtje të tjera të bazuara në ueb.


COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.


SERIAL INTERFACE KIT-K3 - Ndërfaqe seriale për zgjidhje të rikuperimit të kostos.


BLUETOOTH CONNECTION KIT - A1 - Çipi Bluetooth është një opsion për komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur Bluetooth


NFC CONTROL PANEL-C1 - Paneli i kontrollit NFC është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin midis njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera duke përdorur NFC-në

AKSESORËT E FAKSIT

SUPER G3 FAX BOARD-AS1 - shton funksionalitetin e faksit.


SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1 - shton një linjë të dytë faksi


REMOTE FAX KIT-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.


IP FAX EXPANSION KIT-B1 - (Kërkon Super G3 FAX Board-AS1) U lejon përdoruesve të dërgojnë dhe marrin dokumente faksi përmes rrjetit IP Fax

OPSIONE TË TJERA

AKSESORËT E AKSESIT

ADF ACCESS HANDLE-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.


VOICE GUIDANCE KIT-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.


VOICE OPERATION KIT-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

FISHEKU I KAPËSES

STAPLE-P1 - Për kapëse (3 x 5000 copë)


STAPLE CARTRIDGE-Y1 - Për qepje (2 x 2,000 copë)

Shënimet e fundfaqes

¹ Me INNER 2/4 HOLE PUNCHER-B1 ose INNER 4 HOLE PUNCHER-B1


² Vetëm BOOKLET FINISHER-Y1


³ Me 2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 ose 4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

¹ Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.

¹ Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni start

¹ Mbështetet vetëm printim PDF nga faqet e internetit

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Modaliteti i gjumit 0.8W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.


³ Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).


³ Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 7779, ⁴ Të dhënat e marra nga deklarata ECO

¹ Certifikimi i kritereve të përbashkëta (DIN ISO 15408) - Testimi është programuar të finalizohet nga fundi i vitit 2016

¹ Me INNER 2/4 HOLE PUNCHER-B1 ose INNER 4 HOLE PUNCHER-B1


² Vetëm BOOKLET FINISHER-Y1


³ Me 2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 ose 4 HOLE PUNCHER UNIT-A1

¹ Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.

¹ Koha midis ndezjes të pajisjes dhe kur aktivizohet butoni start

¹ Mbështetet vetëm printim PDF nga faqet e internetit

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ N/A iR ADV C5535 është vetëm model Platen

¹ Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Modaliteti i gjumit 0.8W nuk është i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuara.


³ Vlera e konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Të dhënat merren nga informacionet e përdoruesit të certifikimit Blue Angel


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).


³ Emetimi i deklaruar i zhurmës në përputhje me ISO 7779, ⁴ Të dhënat e marra nga deklarata ECO

¹ Certifikimi i kritereve të përbashkëta (DIN ISO 15408) - Testimi është programuar të finalizohet nga fundi i vitit 2016