Canon imageRUNNER ADVANCE C5500 Series

canon-imagerunner-advance-c5500-series.jpg

Seria imageRUNNER ADVANCE C5500 ofron performancë të lartë dhe printim me ngjyra me cilësi të lartë për ambientet e zyrave shumë kërkuese. Këto pajisje inteligjente multifunksionale rritin produktivitetin përmes përmirësimit të përpunimit të dokumenteve dhe një eksperience intuitive për përdoruesin duke i mbajtur ndërkohë të dhënat të sigurta. Duke i bërë ato një pjesë thelbësore të çdo ambienti pune të ditëve moderne.

Canon imageRUNNER ADVANCE C5535

Kjo pajisje inteligjente e thjeshtë me ngjyra A3, kompakte dhe e lehtë për përdoruesin, ju siguron komunikimet me ngjyra me cilësi të lartë dhe rregullon fluksin e punës për dokumentet tuaja. Duke u integruar lehtë në çdo ambient pune, siguria dhe veçoritë e tij për kontrollin e kostove i shtojnë vlerë të vërtetë grupeve të ngarkuara të punës.

iR_ADV_35_range_page.jpg

Përfitimet

 • Rezultat me ngjyra dhe B&Z në 35 fnm
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Kapacitet letre deri në 6.350 fletë
 • Aftësi mahnitëse për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Aftësi sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Informacione për produktin

Zbuloni më shumë informacione rreth the imageRUNNER ADVANCE C5535

Canon imageRUNNER ADVANCE C5535i

Kjo pajisje inteligjente e thjeshtë me ngjyra A3, kompakte dhe e lehtë për përdoruesin, ju siguron komunikimet me ngjyra me cilësi të lartë dhe rregullon fluksin e punës për dokumentet tuaja. Duke u integruar lehtë në çdo ambient pune, siguria dhe veçoritë e tij për kontrollin e kostove i shtojnë vlerë të vërtetë grupeve të ngarkuara të punës.

Përfitimet

 • Rezultat me ngjyra dhe B&Z në 35 fnm
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Printimi UFRII, PCL dhe Adobe PS3
 • Kapacitet letre deri në 6.350 fletë
 • Aftësi mahnitëse për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Procese inteligjente për marrjen dhe administrimin e dokumenteve
 • Aftësi sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

iR_ADV_35i_range_page.jpg

Informacione për produktin

Zbuloni më shumë informacione rreth the imageRUNNER ADVANCE C5535i

Canon imageRUNNER ADVANCE C5540i

Kjo pajisje inteligjente e thjeshtë me ngjyra A3, kompakte dhe e lehtë për përdoruesin, ju siguron komunikimet me ngjyra me cilësi të lartë dhe rregullon fluksin e punës për dokumentet tuaja. Duke u integruar lehtë në çdo ambient pune, siguria dhe veçoritë e tij për kontrollin e kostove i shtojnë vlerë të vërtetë grupeve të ngarkuara të punës.

iR_ADV_40i_range_page.jpg

Përfitimet

 • Printim me ngjyra dhe bardhë e zi në 40 ppm
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Printimi UFRII, PCL dhe Adobe PS3
 • Kapacitet letre deri në 6.350 fletë
 • Aftësi mahnitëse për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Procese inteligjente për marrjen dhe administrimin e dokumenteve
 • Aftësi sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Informacione për produktin

Zbuloni më shumë informacione rreth the imageRUNNER ADVANCE C5540i

Canon imageRUNNER ADVANCE C5550i

Kjo pajisje inteligjente e thjeshtë me ngjyra A3, kompakte dhe e lehtë për përdoruesin, ju siguron komunikimet me ngjyra me cilësi të lartë dhe rregullon fluksin e punës për dokumentet tuaja. Duke u integruar lehtë në çdo ambient pune, siguria dhe veçoritë e tij për kontrollin e kostove i shtojnë vlerë të vërtetë grupeve të ngarkuara të punës

Përfitimet

 • Printim me ngjyra dhe bardhë e zi në 50 ppm
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Kapacitet letre deri në 6.350 fletë
 • Aftësi të fuqishme për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Aftësi sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

iR_ADV_50i_range_page.jpg

Informacione për produktin

Zbuloni më shumë informacione rreth the imageRUNNER ADVANCE C5550i

Canon imageRUNNER ADVANCE C5560i

Kjo pajisje inteligjente e thjeshtë me ngjyra A3, kompakte dhe e lehtë për përdoruesin, ju siguron komunikimet me ngjyra me cilësi të lartë dhe rregullon fluksin e punës për dokumentet tuaja. Duke u integruar lehtë në çdo ambient pune, siguria dhe veçoritë e tij për kontrollin e kostove i shtojnë vlerë të vërtetë grupeve të ngarkuara të punës.

iR_ADV_60i_range_page.jpg

Përfitimet

 • Printim me ngjyra dhe bardhë e zi në 60 ppm
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Kapacitet letre deri në 6.350 fletë
 • Aftësi të fuqishme për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Aftësi sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Efektshmëri e energjisë udhëheqëse e kategorisë

Informacione për produktin

Zbuloni më shumë informacione rreth the imageRUNNER ADVANCE C5560i

Specifikimet

Zbuloni më shumë rreth imageRUNNER ADVANCE seria C5500, veçorive të tij dhe se çfarë mund të bëjnë.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Brochure

Discover more about the imageRUNNER ADVANCE portfolio

Download Brochure

Çmime