Canon imageRUNNER 3245e Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Multifunksional Laser A3 Monokrom (Lexues/Printer standard)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

iR3225e/iR3245e: Printim standard, Fotokopje, Skanim, Dërgim


iR3225Ne/iR3245Ne: Printim standard, Fotokopje, Skanim, Dërgim dhe Faks

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ/NGJ)

iR3225Ne /e ; 25 ppm (A4) ; 14 ppm (A3); 17/14ppm (A4R); 17/14ppm (A5R)


iR3245Ne /e ; 45 ppm (A4) ; 22 ppm (A3); 20/16ppm (A4R); 20/16 ppm (A5R)

Metoda e printimit

Printim monokrom me rreze laser

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi, 1200 dpi x 1200 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Jo i disponueshëm

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Canon Mobile Printing është i disponueshëm: iPad/iPhone (iOS), Android

Futja e letrës (Standarde)

iR3225Ne /iR3245Ne: 4 x 550-fletë (80 gsm) kasetë, 50-fletë


Sirtar multifunksional (80 gsm)


iR3225e /iR3245e: 2 x 550-fletë (80 gsm) kasetë, 50-fletë


Sirtar multifunksional (80 gsm)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

iR3225Ne /iR3245Ne: 2250 fletë (80 gsm)


iR3225e /iR3245e: 1150 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

iR3225Ne /iR3245Ne: 1000 fletë (80 gsm)


iR3225e /iR3245e: 150 fletë (80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

iR3225e /iR3245e: Sistemim, Grup


iR3225Ne /iR3245Ne me Përfundues të Brendshëm std: Sistemim, Grupi, Kapëse, Offset


Numri i sirtarëve: 1


Kapaciteti Standard i Sirtarit: 1000 fletë (A4/A5/A5R), 500 fletë (A3,A4R) (80 gsm)


Pesha e letrës: 64 deri 128 gsm


Pozicioni i Kapëses: Cep


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:Zakonshme, Ricikluar, Transparencë


Sirtari shumëfunksional:Zakonshme, Ricikluar, Ngjyrë, E rëndë, Transparencë, Etiketa, Zarfe

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetë letre 1: A4, A4R,A5R


Kaseta letre 2: A4, A4R, A3, A5R


Kaseta letre 3 dhe 4: A4, A4R, A3, A5R(vetëm iR3225Ne /iR3245Ne )


Sirtari multifunksional: A4, A4R, A3, SRA3, A5, A5R, Përmasë e lirë: 99 mm x 140 mm to 320 mm x 457 mm


Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta letre 1: 64 deri në 90 gsm


Kaseta letre 2 : 64 deri në 90 gsm


Kaseta letre 3 dhe 4: 64 deri në 90 gsm (vetëm iR3225Ne /iR3245Ne)


Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 128 gsm


Dyanshëm: 64 deri në 105 g/m²

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII/PCL5/6 (Standard)


PostScript Level 3 Emulation (Opsional)

Fontet

PCL fonts: 80 Roman, 1 Bitmap


PS fonts: 136 Roman fonts (Opsional)

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Windows 8.1/ Server 2012/ Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PCL: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/


Windows 8/ Windows 8.1/ Server 2012/ Server 2012R2


PS: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/


Windows 8, Windows 8.1/ Server 2012/ Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9.1 or later, MAC OS X (10.3.9 or later), Windows XP/Vista/ Windows 7/Windows 8


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

iR3225Ne /e ; 25 fpm (A4) ; 14 fpm (A3); 17/14 fpm (A4R); 17/14 fpm (A5R)


iR3245Ne /e ; 45 fpm (A4) ; 22 fpm (A3); 20/16 fpm (A4R); 20/16 fpm (A5R)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth


4.9 sek (iR3225e), Rreth 8.3 sek (iR3225Ne)


Rreth


3.9 sek (iR3245e), Rreth 6.7 sek (iR3245Ne)

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhim: 25-400 %


Raporti i fiksuar i zmadhimit: 25 %, 50 %, 71 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Një Njësi Lexuese Imazhi me Ngjyra standarde me një njësi skanimi me shtrat të sheshtë me ngjyra dhe një furnizues automatik dokumenti dupleks me 100 fletë (DADF).

Madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R,


Përmasat e lira (Gje x Gja): Maks. 297 mm x 432 mm, Min. 128 mm x 148 mm

Peshat e mediave të përdorshme

Skanim njëanësh: 42 deri në 128 g/m²


Skanim dyanësh: 50 deri në 128 g/m²

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Një anë:


iR3225Ne/e: 25/26 ipm (BW/CL, 600 dpi)


iR3245Ne/e: 45/26 ipm (BW/CL, 600 dpi)


Të gjitha modelet: 51/ 51 ipm (BW/CL, 300 dpi)


Dy anë:


Të gjitha modelet 17/17 ipm (BW/CL, 600 dpi)


Të gjitha modelet 17/17 ipm (BW/CL, 300 dpi)

Metodat e skanimit

Push Scan: Funksion dërgimi standard,


Pull Scan: TWAIN/WIA Pull scanning,


Skanim në Memorie USB: nuk mbështetet

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes Network TWAIN Driver (Colour Network ScanGear):


Sistemet e përdorimit të lejueshme: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në modalitetin e përshtatjes)*


WIA përmes Network WIA Driver:


Sistemet e përdorimit të lejueshme: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit)*


*Drajvërit janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 dpi x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 dpi x 400 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 1800)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

Universal Send Security Feature Set-B1, Universal Send Advanced Feature Set -B1@E, Digital User Signature Kit-B1@E

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Standard vetëm në iR3225Ne, iR3245Ne

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33.6 kbps (Deri në 3 sek/faqe ¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 3,700 faqe ¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

HDD

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Rreth


35 sek nga ndezja ON

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

10 sek ose më pak

Lloji i ndërfaqes

Ethernet: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/Port9100/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPv6, IPX/SPX (NDS,Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

800MHz & 400MHz

Kujtesa

1GB+256MB

Njësia e diskut të ngurtë

60 GB

Paneli i kontrollit

19 cm (7.5 inch) TFT VGA Colour LCD Touch Panel

Përmasat (Gj x Th x L)

iR3225Ne/iR3245Ne: 565 x 700 x 1127mm


iR3225e/iR3245e: 565 x 700 x 1125 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

1035 mm x 1158 mm (Dera djathtas hapur + Sirtarët e kasetës hapur)

Pesha

Peshat e përafërta:


iR3225Ne/ iR3245Ne: 120kg


iR3225e/iR3245e: 98kg

Mjedisia e përdorimit

Temperatura: 15 deri në 27.5ºC (59 deri në 81.5 ºF)


Lagështia: 25 to 75 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

AC 220-240 V (±10 %), 50Hz (±2 Hz)


AC 220 V (±10 %), 60Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW


Në Pritje: Rreth


67W (iR3225Ne/e), 75W (iR3245Ne/e)


Modaliteti i fjetjes: Rreth


1.5 W ose më pak ¹


Vlera e Konsumit Tipik të Energjisë (TEC)²: 1.428kWh(iR3225Ne/e), 2.830KWh (iR3245Ne/e)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zërit ¹


Aktiv: 74.8 dB


Në pritje: 53 dB

Adminstrimi i printerit dhe programet

Konsol Menaxhimi iW për menaxhim të centralizuar të pajisjes (Pjesët e konsumueshme dhe monitorim e lajmërime gabimesh)


Shërbimet e pajtueshme me Mirëmbajtjen elektronike përmes RDS të përfshirë (Lejon regjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg);


Mjet i Konfigurimit të Drajverave Canon, Ndërfaqe Përdoruesi në Distancë (RUI), Network ScanGear; MEAP (Platformë Aplikacioni Multifunksionale e Integruar)

Karakteristikat e sigurisë

Standard:


Filtrim Adrese IP/Mac, Printim i Sigurt, Fshirje të Dhënash, SSOH, ID Departamenti, Mailbox

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

C-EXV 11 TONER BK (rendimenti 21000 faqe ¹)


C-EXV 12 TONER BK (rendimenti 24000 faqe ¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Kapësja/Përfunduesi i Broshurave 1

NA

Përfunduesi i Kapëseve/Broshurave 2

NA

OPSIONE SHTESË

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

PS Printer Kit-AA1 @E, Barcode Printing Kit-D1@E

Pajisjet shtesë së sistemit

Web Access Software-H1@E , Secure Watermark-B1@E, Encrypted Printing Software-D1, Access Management System Kit-B1@E

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

NA

Opsione të tjera

Staple CRG-J1 GP

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%