Canon iR1018J

iR1018J

iR1018J është një zgjidhje kompakte për zyrat e vogla që kanë nevojë për kopjim të besueshëm. Me mundësi të printimit të dyanshëm si standard ju mund të prisni kopje madhështore herë pas here me shpejtësi 18 faqe për minutë.

Përfitimet

  • Kopjim i 18 faqeve për minutë
  • Printim i dyanshëm i dokumentave
  • Rezolucion superior 1200 dpi
  • Funksionim kompakt, për desktop - e shkëlqyer për bizneset e vogla
  • Kursim automatik i energjisë kur nuk është në përdorim
  • Prodhim i përgjegjshëm ndaj mjedisit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon iR1018J

Kopje perfekte për zyrat shtëpiake dhe bizneset e vogla


Prezantoni përherë një imazh profesional me iR1018J.Ju mund të kopjoni dokumente biznesi A4 bardhë e zi në tavolinën tuaj me 18 faqe për minutë dhe me 1200 dpi mbresëlënëse në regjimin e ngritur. Dhe me printimin e dyanshëm të përfshirë si standard, ju do të lini një përshtypje të favorshme dhe do ulni harxhimet në të njëjtën kohë.

Nuk zë shumë vend dhe i shkallëzueshëm


I projektuar veçanërisht për të ngritur produktivitetin e bizneseve të vogla dhe grupeve punuese në zyra, iR1018J është një përmbushës kompakt me ide të mëdha.I konfiguruar me 600 fletë në linjë, ju mund të zgjeroni kapacitetin më tej deri në 1,100 fletë A4 nëse kërkohet.

Kujdesi për mjedisin


Teknologjia inovative sipas kërkesës mundëson një regjim të ruajtjes së energjisë gjatë qëndrimit të qetë, që të fillojë automatikisht kur pajisja nuk është në përdorim.Kur nevojitet, pajisja është në funksionim të plotë në më pak se 5 sekonda - një mënyrë e mirë për të ulur konsumimin e energjisë pa ndikuar në produktivitetin.

Metodat e prodhimit të kujdesshme për mjedisin sigurojnë që makina pajtohet me direktivat Evropiane RoHS dhe WEEE*, duke parandaluar substancat me grafit dhe ato të rrezikshme nga procesi i prodhimit.Përveç kësaj makina përputhet me International Energy Star Program.

*Restriction of Hazardous Substances (RoHS) dhe Direktiva e BE mbi Waste from Electrical and Electronic Equipment (WEEE)

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon iR1018J, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Energy Star