Canon imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT Specifikimet

NJËSIA KRYESORE

Lloji i pajisjes

Printer shumëfunksional laser monokrom

Funksionet kryesore

Printim, kopjim **, skanim **, dërgim **, ruajtje dhe faksi opsional **

Shpejtësia e procesorit

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Paneli me prekje me ngjyra WSVGA LCD TFT 25,6 cm (10,1")

Memoria

Standarde: 3,0 GB RAM

Disku i ngurtë

Standard: 250 GB Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional 250 GB, 1 TB), Metoda: Raid**

Lidhja e ndërfaqes

Standardi i rrjetit: 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n); Opsionale: NFC


Standardi - të tjera: USB 2.0 (pritës) x2, USB 3.0 (pritës) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; Opsionale: Ndërfaqja seriale, Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Futja e letrës (standarde)

2 kaseta x 1500 fletë + 2 kaseta x 550 fletë (80 gm2)


Sirtar me shumë funksione me 100 fletë (80 gm2)

Futja e letrës (opsionale)

Plus 3500 fletë (POD DECK LITE-C1 ose PAPER DECK UNIT-E1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

7700 fletë (80 gm2)

Kapaciteti i daljes së letrës

Me sirtarin e kopjimit: 250 fletë (A4, 80 gm2). Me sirtarin e zhvendosjes: 500 fletë (A4, 80 gm2). Me Përfunduesit e jashtëm: Maks. 3500 fletë (A4, 80 gm2).

Kapacitetet e përfundimit

Ngjitje, Grupim, Ofset


Me njësitë e jashtme të përfundimit: Kapëse, Qepje me spirale, Shpimi i vrimave, Futje, Palosje C & Z

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat e sipërme majtas/djathtas (1/2):


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur


Kasetat e Poshtme (3/4):


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur, Letër kartele*.


*Letra me skeda mund të futet nga kaseta 3 dhe 4 kur është instaluar PAKETA E AKSESORIT TË FUTJES SË SKEDAVE-B1 (opsionale).


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë, letër me vrima paraprakisht, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, letër me kokë, letër me skeda, letër orientuese ¹

Llojet e mediave të përdorshme, vazhdon

POD DECK LITE-C1: Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë, letër me vrima paraprake, letër me kokë, letër e lidhur, fletë transparente, etiketa, letër me skeda


PAPER DECK UNIT-E1: Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë, letër me vrima paraprakisht, letër me kokë, letër e lidhur

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetat e sipërme majtas/djathtas (1/2):


Madhësia standarde: A4, B5


Kasetat e Poshtme (3/4):


Madhësia standarde: A3, A4, A4R, A5R, B5, B5R


Madhësia e përshtatur: 139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm


Sirtari shumëfunksional:


Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R


Madhësia e përshtatur: 100 mm x 148 mm deri në 297 mm x 431,8 mm


Madhësia e lirë: 100 mm x 182,2 mm deri në 297 mm x 431,8 mm


POD DECK LITE-C1:


A3, A4, A4R, A5R dhe Madhësia e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)


PAPER DECK UNIT-E1:


A4

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat:


52 deri në 220 gm2


Sirtari shumëfunksional:


52 deri në 256 gm2


Në dy anë:


52 deri në 220 gm2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja: 30 sekonda ose më pak


Nga modaliteti i gjumit: 30 sekonda ose më pak


Modaliteti i nisjes së shpejtë: 4 sekonda ¹

Përmasat (L x Gje x Th)

670 mm x 779 mm x 1220 mm

Hapësira e instalimit (L x Gje x Th)

1362 mm x 1353 mm (Bazë: Vetëm sirtari shumëfunksional + raftet e kasetës të hapura + sirtari i kopjimit)


2407 mm x 1353 mm (Me konfigurim të plotë: Përfshin përfunduesin e broshurave + Tryeza e Letrës A3 + Njësia e futjes dhe palosjes + Njësia e shpimit + Sirtarët e kasetës të hapur)


2381 mm x 1353 mm (Me konfigurim të plotë: Përfshin përfunduesin e broshurave + Tryeza e Letrës


A3 + Njësia e futjes dhe palosjes + Njësia e shpimit + Sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Rreth 234 kg ¹

SPECIFIKIMET E PRINTIMIT

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Shpejtësia e printimit

iR-ADV 6555i/6555i PRT


55 faqe/min (A4)


32 faqe/min (A3)


40 faqe/min (A4R)


35 faqe/min (A5R)


iR-ADV 6565i


65 faqe/min (A4)


32 faqe/min (A3)


47 faqe/min (A4R)


35 faqe/min (A5R)


iR-ADV 6575i


75 faqe/min (A4)


37 faqe/min (A3)


54 faqe/min (A4R)


35 faqe/min (A5R)

Rezolucioni i printimit

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuhët e përshkrimit të faqes

UFR II, PCL 5e/6 (standard)


Adobe PostScript niveli 3 origjinal (opsionale)

Printimi në dy anë

Automatik (standard)

Printimi i drejtpërdrejtë

Printimi i drejtpërdrejtë i disponueshëm nga njësia e memories USB, hapësira e përparuar, ndërfaqja në largësi dhe aksesi në ueb ¹


Llojet e skedarëve të mbështetur: TIFF, JPEG, PDF dhe XPS.

Printimi nga celulari dhe në renë kompjuterike

Një sërë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja.


Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Fontet

Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT


J/K/S/T* (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale)*


*Kërkon KOMPLETIN E GERMAVE NDERKOMBETARE -A1 PCL.


Gërmat PS: 136 Romake

Veçoritë e printimit

Ndërprerja e printimit të pezulluar, përfundimi i nënserisë (vetëm PS), parametrat e profilit, printimi i sigurt, filigran, bordura e faqes, koka/fundi i faqes, struktura e faqes, printimi në dy anë, ngjitja, printimi i broshurës, grupimi, orientimet/madhësitë e përziera të letrës, nisja, printimi në fletë transparente, kapakët e përparmë/e pasmë, zvogëlimi i nivelit të tonerit, printimi i posterit

Sistemi operativ

UFRII:Server2003/Server2003/R2VistaServer2008/Windows7/Server2008R2/Windows8/Server2012/Windows8.1/Server2012R2/Windows10,MACOSX(10.5.8 ose i mëvonshëm)


PCL:Server2003/Server2003R2Vista/Server2008/Windows 7/Server2008R2/Windows8/Server2012/Windows8.1/Server2012R2/Windows10


PS:Server2003/Server2003R2Vista/Server2008/Windows7/Server2008R2/Windows8/Server2012/Windows8.1/Server2012R2/Windows 10,MACOSX(10.5.8 ose i mëvonshëm)


PPD:MACOS9.1 ose i mëvonshëm, MACOSX (10.3.9 ose i mëvonshëm), Windows Vista/7/8/8.1/10


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.


Referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet e tjera operative, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix.


Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT**

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 6555i: 55 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 40 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)


iR-ADV 6565i: 65 faqe/min (A4), 32 faqe/min (A3), 47 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)


iR-ADV 6575i: 75 faqe/min (A4), 37 faqe/min (A3), 54 faqe/min (A4R), 35 faqe/min (A5R)

Koha e kopjimit të parë

iR-ADV 6555i: Afro 3,3 sekonda ose më pak


iR-ADV 6565i: Afro 3,3 sekonda ose më pak


iR-ADV 6575i: Afro 3,3 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Ekspozimi i kopjeve

Automatik ose manual (9 nivele)

Zmadhimi

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 64%, 73%, 78%

Rritjet e paracaktuara

121%, 129%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, rregullimi i ekspozimit, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi rrjedhimor, kopjimi i kartës së identitetit, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

SPECIFIKIMET E SKANIMIT**

Lloji standard

Njësia e skanimit me shtrat të sheshtë me ngjyra plus furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me 300 fletë (skanimi me ngjyra në dy anë me 1 kalim).

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanimi në një anë: 38 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)


Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA


Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8/8.1/10


Windows Server 2003/ Server 2003 R2/ Server 2008/ Server 2008 R2/ Server 2012/ Server 2012 R2

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Origjinalet e pranueshme

Xhami i skanimit: fletë, libër, objekte tredimensionale (deri në 2 kg)


Madhësia e furnizuesit: A3, A4, A4R, A5, A5R


Pesha e furnizuesit:


Skanimi në një anë: 38 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)


Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 gm2/64 deri në 220 gm2 (BW/CL)

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet


Skanimi në njësinë e memories USB: i disponueshëm në të gjitha modelet


Skanimi në celularë ose pajisje të lidhura në internet:


Një gamë e gjerë zgjidhjesh janë të disponueshme për të ofruar skanimin në pajisjet celulare ose në pajisjet e lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.


Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.


Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (bardhë-e-zi/me ngjyra; A4)

Në një anë (A4, 300 dpi): 120/120 ipm (bardhë-e-zi/me ngjyra);


Në një anë (A4, 600 dpi): 120/60 ipm (bardhë-e-zi/me ngjyra);


Në dy anë (A4, 300 dpi): 240/220 ipm (bardhë-e-zi/me ngjyra)


Në dy anë (A4, 600 dpi): 150/60 ipm (bardhë-e-zi/me ngjyra);

Kapaciteti i letrës

300 fletë (80 gm2)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT**

Opsional/standard

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

Email/faks në internet (SMTP), SMB, FTP, WebDAV

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, shkalla gri),


Zgjedhja automatike e ngjyrave (ngjyra të plota, bardhë-e-zi)


Ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhë-e-zi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2000)/lokal (1600)/thirrje e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB, WebDAV


Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatimi i mbrojtjes së skedarit PDF nga Adobe Live Cycle Rights Management™, optimizimi për ueb, PDF A/1-b), XPS (kompakt, me kërkim), Office Open XML (PowerPoint, Word)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i fletëve të shumëfishta.

SPECIFIKIMET E FAKSIT**

Opsional/standard

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

2

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33,6 kbps ¹


G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A5 dhe A5R* deri në A3


*Dërguar si A4

Memoria e FAKSIT

Deri në 6000 faqe ¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia për skanimin, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, zbulimi i furnizuesit, furnizimi i fletëve të shumëfishta.

SPECIFIKIMET E RUAJTJES

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse të përdoruesit, 1 kuti hyrëse RX e memories, 50 kuti hyrëse konfidenciale të faksit, 30000 faqe të ruajtura maksimumi

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV


Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)


Lidhjet në të njëjtën kohë (maks.):


SMB: 64


WebDAV: 3 (sesionet aktive

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)


Rreth 480 GB (HDD 1 TB)

Veçoritë e hapësirës së përparuar:

Çaktivizimi i hapësirës së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

SPECIFIKIMET E SIGURISË

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, enkriptimi i njësisë së diskut të ngurtë (me miratimin FIPS140-2)


Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standard: Pritnimi i sigurt, integrimi i menaxhimit të të drejtave ES2.5 të Adobe LiveCycle®, skedari PDF i kriptuar


Opsional: printimi i sigurt i kriptuar, nënshkrimet e përdoruesit dhe pajisjes, filigranët e sigurt, kyçja e skanimit të dokumenteve

SPECIFIKIMET E MJEDISIT

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 2,4 KW


Në Pritje: Rreth 238 W


Modaliteti i kursimit të energjisë: Afro 237 W


Modaliteti i fjetjes: Afro 0,9 W ose më pak ¹


Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC)²:


4,9 kWh (iR-ADV 6555i/6555i PRT)


6,1 kWh (iR-ADV 6565i)


6,7 kWh (iR-ADV 6575i)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit ¹


Aktiv: 75 dB ose më pak


Në gatishmëri: 58 dB ose më pak

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®


Në përputhje me EU RoHS


Shenja e ekonomisë

SOFTUERI DHE MENAXHIMI I PRINTERIT

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsola e menaxhimit iW: Një softuer i bazuar në server për menaxhimin e centralizuar të flotave të pajisjeve (përfshin monitorimin e pjesëve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matjeve dhe raportimin, menaxhimin e softuerëve drejtues dhe burimeve);


Mirëmbajtja elektronike me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (Lejon rregjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve dhe konsumueshme, diagnostifikimin nga larg dhe raportimin për siguruesin e shërbimit për të ofruar mirëmbajtje të efektshme, të shpejtë dhe pro-aktive)


Sistemi i dorëzimit të përmbajtjes: Lejuon shpërndarjen në larësi të firmuerit, opsionet e iR dhe aplikacionet e MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) - një ndërfaqe e bazuar në ueb për çdo pajisje që bën të mundur menaxhimin dhe kontrollin e pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

ScanGear i rrjetit:


Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Mjeti i konfigurimit të softuerit drejtues të Canon:


Një mjet për ndryshimin e parametrave të paracaktuar të fabrikës për softuerët drejtues të printimit të Canon (i disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)


Instaluesi i pajisjes NetSpot:


Një softuer i thjeshtë shërbimi që ju lejon të caktoni parametrat e protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Platforma e aplikacionit të integruar shumëfunksional):


Një platformë JAVA e fuqishme e integruar për pajisjet e Canon që siguron një ndërthurje të fortë mes një game softuerësh dhe pajisjes.


MEAP në ueb:


Një shërbim në ueb si alternativë për MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të shpërndahen nëpërmjet shërbimeve të uebit

Botimi i dokumentit

IW DESKTOP:


Një softuer i fuqishëm i printimit për botim që kombinon me lehtësi dokumente nga burime dhe formate të ndryshme skedarësh, që zbaton procesin e përfundimit me shikimin paraprak dhe me shabllonë për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

SPECIFIKIMET E KONTROLLUESIT TË PRINTIMIT FIERY

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-Y1 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

600/ 1200 dpi

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL, Adobe PostScript 3, APPE

Memoria

4 GB

Njësia e diskut të ngurtë

500 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Pentium G850 2,9 GHz

Sistemi

Fiery FS150Pro

Fontet

PS: 138 fonte të Adobe PS


PCL: 113 fonte PCL

Sistemet operative të mbështetura

Windows XP 32 dhe 64 bitë / Windows VISTA 32 dhe 64 bitë / Windows 8 32 dhe 64 bitë / Windows 8.1 32 dhe 64 bitë / Windows Server 2008 32 dhe 64 bitë / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / MAC OS (10.6 ose i mëvonshëm)

Përmasat (L x Gje x Th)

345 mm x 140 mm x 320 mm

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB x 5 (përpara x 1, prapa x 4)

Veçoritë standarde

Dosja e gatshme, spastrimi i sigurt, paketa VDP-A1, paketa e katalogut të letrës, printeri virtual

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100/ IPP/ SMB/ FTP), ATP/ DDP (AppleTalk)/printimi i drejtpërdrejtë në celular/printimi në renë kompjuterike PrintMe

Të tjera

FIERY IMPOSE , FIERY COMPOSE , FIERY IMPOSE COMPOSE , njësia e lëvizshme e diskut të ngurtë, ndërfaqja e integrimit dhe mbështetësja (ekrani 19", tastiera, miu dhe mbështetësja e mobilieve)

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

TONERI BARDHË-E-ZI C-EXV 36

Toneri (rendimenti i vlerësuar me mbulim 6%)

56 000 faqe

OPSIONET E FURNIZIMIT TË LETRËS

NJËSIA(TË) E RAFTIT TË LETRËS

Emri: POD DECK LITE-C1


Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R dhe madhësi e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gje x Th x L): 656 mm x 686 mm x 570 mm


Pesha: Rreth 68 kg


Emri: PAPER DECK UNIT-E1


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Kapaxciteti i letrës: 3500 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gje x Th x L): 363 mm x 630 mm x 572 mm


Pesha: Rreth 34 kg

OPSIONET E DALJES

PËRFUNDUESI I KAPËSES

PËRFUNDUESI I KAPËSES-V1 ( e jashtme)


Numri i sirtarëve: 3


Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4/A5R 3000 fletë, A3 1500 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë


Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:


A4: 65 fletë (80 g/m2)


A3/A4R: 30 fletë (80 g/m2)


Kapësja ekonomike:


A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)


4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)


3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)


Kapësja sipas kërkesës:


65 fletë (80 g/m2)


Përmasat (Gje x Th x L): 525 mm × 623 mm × 1099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i tërhequr)


Pesha: Rreth 35 kg

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-V1 (i jashtëm)


Numri i sirtarëve: 3


Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4/A5R 3000 fletë, A3 1500 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë


Kapaciteti i kapëses: kapja e dyfishtë dhe në kënde: A4: 65 fletë (80 gm2); A3/A4R: 30 fletë (80 gm2)

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE - vazhdon

Kapësja ekonomike:


A3/A4: 5 fletë (52 deri në 64 g/m2)


4 fletë (65 deri në 81,4 gm2)


3 fletë (81,5 deri në 105 gm2)


Kapësja sipas kërkesës:


65 fletë (80 g/m2)


Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave


A3, A4R, madhësi e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm)


Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave


20 fletë x 10 paketa (81 gm2) (përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 gm2)


Kapaciteti i palosjes pa kapëse deri në 3 fletë (A3/A4R)


Përmasat (Gje x Th x L): 525 mm × 623 mm × 1099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i tërhequr)


Pesha: Rreth 58 kg

NJËSIA(TË) E SHPIMIT

SHPUESJA E VRIMAVE 2/4-A1:


Dy ose katër vrima


* Kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V1 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V1


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm


Madhësia e pranueshme e letrës për shpimin: Dy vrima A3, A4, A4R; katër vrima A3,A4

SIRTARI I KOPJIMIT

SIRTARI I KOPJIMIT-R1: siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.


Kapaciteti: 250 fletë (80 gm2)

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE-P1 (opsionale dhe kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V1 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V1)


Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar


Madhësia e letrës së futjes/pesha: A3, A4, A4R/60 deri në 256 gm2


Kapaciteti i futjes: 100 fletë 80 gm2


Përmasat (Gje x Th x L): 662mm x 679mm x 1.242mm


Pesha: Rreth 40 kg

NJËSIA E FUTJES/PALOSJES SË DOKUMENTEVE

NJËSIA E FUTJES/PALOSJES SË DOKUMENTEVE-J1 (kërkon PËRFUNDUESIN E KAPËSES-V1 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-V1)


Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar


Madhësia e letrës së futjes/pesha: A3, A4, A4R/60 deri në 256 gm2


Kapaciteti i futjes: 100 fletë (80 gsm)


Madhësia e letrës së palosjes C/pesha: A4R/60 deri në 105 gm2


Kapaciteti i daljes së palosjes C: 40 fletë (80 gm2)


Madhësia e letrës Z-Fold / Pesha: A3, A4R / 60 deri në 105 gsm


Kapaciteti i daljes së palosjes Z: 40 fletë (80 gm2)


Përmasat (Gje x Th x L): 662mm x 679mm x 1.242mm


Pesha: Rreth 76 kg

AKSESORËT HARDUERË

LEXUESIT E KARTAVE

MiCARD PLUS PËR ULM - një lexuesi i kartës nga afër për verifikimin e përdoruesit sipas kartës që mbështet shumë teknologji të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare etj.). Integrohet me Menaxherin e hyrjes universale dhe uniFLOW


LEXUESI I KARTËS-F1 - një sistem i aksesit me kartë fizike magnetike (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)


AKSESORI I LEXUESIT TË KARTËS SË KOPJIMIT-A3 - një paketë shtesë vetëm për Lexuesin e kartës së kopjimit-F1.

TË TJERA

PAKETA E AKSESORIT TË FUTJES SË SKEDAVE-B1 - i lejon përdoruesit të printojnë në letër me skeda të madhësisë A4 që është vendosur në kasetën e letrës 3 dhe 4


BOJA E STAMPIMIT CRG-C1 - një fishek boje për printimin e pullave në origjinalet e skanuara dhe të dërguara


SIRTARI I SHËRBIMIT-B1 - një sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.

OPSIONET E SIGURISË

SIGURIA E DOKUMENTEVE

PAKETA E KYÇIT TË SKANIMIT TË DOKUMENTEVE-B1 - rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë një kod të fshehur të monitorimit dhe kyçit brenda dokumenteve të kopjuar ose të printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të paautorizuar.


FILIGRANI I SIGURT-B1 - shmang dublikimin e dokumenteve delikate duke vendosur filigranë të fshehur që bëhen të dukshëm kur kopjohen.


SOFTUERI I KRIPTUAR I PRINTIMIT TË SIGURT-D1 - kripton detyrën e printimit gjatë kalimit në pajisje dhe kërkon një fjalëkalim te printeri para se dokumentet të mund të printohen.

SIGURIA E TË DHËNAVE

PAKETA E PASQYRIMIT TË HDD-J1 - bën të mundur kopjimin e të dhënave në rast të defekteve të harduerit të diskut për rikuperimin e të dhënave.


HDD 2,5INÇ/160GB-N1 - një HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të diskut të ngurtë.


HDD 2,5INÇ/1TB-P1 - Një HDD zëvendësuese për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


PAKETA E HDD E HEQSHME-AL1 - lejon heqjen fizike të diskut të ngurtë kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale

OPSIONET E SISTEMIT DHE TË KONTROLLUESIT

AKSESORËT E PRINTIMIT

PAKETA E FONTEVE NDËRKOMBËTARE PCL-A1 - shton mbështetjen PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T (japonisht / koreanisht / kinezishte e thjeshtuar / kinezishte tradicionale).


PAKETA E PRINTERIT PS-BC1 - siguron mbështetje për printimin në rrjet për printimin me Adobe PostScript 3.

OPSIONET E DËRGIMIT

PAKETA E VEÇORIVE Të SIGURISË PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-D1 - bën të mundur që përdoruesi të dërgojë skedarë PDF të kriptuar si dhe të shtojë nënshkrime dixhitale të pajisjes te një skedar PDF/XPS që ndihmojnë për të identifikuar pajisjen nga është dërguar dokumenti nëpërmjet nënshkrimeve të dukshme dhe/ose të padukshme dixhitale.


PAKETA E NËN SHKRIMIT TË PËRDORUESIT DIXHITAL PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-C1 - siguron vërtetësinë e një skedari PDF/XPS duke identifikuar përdoruesin që e ka dërguar dokumentin nëpërmjet një nënshkrimi dixhital të dukshëm dhe/ose të padukshëm.


PAKETA E SKEDARËVE PDF ME GJURMIM DHE ZBUTJE PËR DËRGIMIN UNIVERSAL-A1 - bën të mundur që pajisja të krijojë dhe të dërgojë skedarë PDF me gjurmim dhe zbutje

PRINTIMI I BARKODEVE

PAKETA E PRINTIMIT TË BARKODEVE-D1 - ofron aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D në dalje me anë të teknologjisë së kapsulave me hedhje.

KONTROLLUESI I BAZUAR NË EFI-FIERY

IMAGEPASS-Y1 - Canon dhe EFI zhvilluan së bashku kontrolluesin e bazuar në FIERY të projektuar për ambiente dhe grupe pune në zyra me ngarkesë të lartë që kërkojnë një rendiment të lartë përpunimi ose printime për të dhëna të ndryshme. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.


PAKETA E DISKUT TË NGURTË TË HEQSHËM-B4 - i ofron përdoruesit aftësinë për të hequr diskun e ngurtë të serverit (kur nuk është në përdorim) për ruajtje në një vendndodhje të sigurt.

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY

FIERY IMPOSE - një zgjidhje e vendosjes së dokumentit mes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit në kontrolluesin e bazuar në FIERY.


FIERY COMPOSE - një zgjidhje e hartimit dhe montimit të dokumentit mes platformave për kontrolluesin e bazuar në FIERY që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të punës të komandimit.


FIERY IMPOSE AND COMPOSE - një zgjidhje për vendosjen dhe hartimin e dokumenteve për kontrolluesin e bazuar në FIERY që përfshin SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë të vetme.

AKSESORËT E SISTEMIT

SOFTUERI I AKSESIT NË UEB-J2 - ofron aksesin në sajtet e uebit dhe përmbajtje të tjera të bazuara në ueb.


PAKETA E NDËRFAQES SERIALE-K2 - një ndërfaqe seriale për zgjidhjet e rikuperimit të kostove.


PANELI I KONTROLLIT TË NFC-B1 - paneli i kontrollit të NFC-së është një paketë opsionale që bën të mundur komunikimin mes njësisë kryesore dhe pajisjeve të tjera me anë të NFC-së

AKSESORËT E FAKSIT

PANELI I FAKSIT SUPER G3-AR1 - shton funksionalitetin e faksit.


PANELI I LINJËS 2 TË FAKSIT SUPER G3-AS1 - shton një linjë të dytë faksi


PAKETA E FAKSIT NË LARGËSI-A1 - bën të mundur që pajisja të dërgojë dhe të marrë fakse nga një pajisje tjetër e lidhur me një panel të faksit.


PAKETA E ZGJERIMIT TË FAKSIT ME IP-B1 - bën të mundur që përdoruesit të dërgojnë dhe të marrin dokumente faksi me rrjetin e faksit me IP

OPSIONE TË TJERA

AKSESORËT E AKSESIT

DOREZA E AKSESIT PËR ADF-A1 - lidhet me furnizuesin e dokumenteve, duke e bërë më të lehtë aksesin për përdoruesit që janë ulur.


PAKETA E UDHËZIMEVE ME ZË-G1 - zëri i regjistruar siguron konfirmimin e parametrave bazë të menusë, duke e bërë sistemin më të lehtë për t'u përdorur për njerëzit me dëmtime të shikimit.


PAKETA E PËRDORIMIT ME ZË-D1 - bën të mundur që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme duke përdorur udhëzime verbale dhe reagime me zë.

FISHEKU I KAPËSES

FISHEKU I KAPËSES-X1 - për kapjen me tela


FISHEKU I KAPËSES-Y1 - për kapjen e broshurave në mes

Klauzola

** Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT

** Nuk është i disponueshëm në 6555i PRT

Shënimet e fundfaqes

¹ Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.

¹ Koha për kryerjen e veprimeve kryesore në panelin me prekje është 3 sekonda ose më pak.

¹ Duke përfshirë shishen e tonerit.

¹ Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 0,9 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.

¹ Koha për kryerjen e veprimeve kryesore në panelin me prekje është 3 sekonda ose më pak.

¹ Duke përfshirë shishen e tonerit.

¹ Vetëm printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 0,9 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779