Canon imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT

imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT

Për printime më të shpejta dhe me cilësi të qëndrueshme, imageRUNNER ADVANCE 6555i PRT është i shkëlqyer për zyra me ngarkesë pune me ekranin e tij inteligjent me prekje dhe të lehtë në përdorim.

Përfitimet

  • Printime në bardhë e zi me 55 faqe/min
  • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
  • Kapaciteti deri në 7700 fletë dhe administrimi elastik i medias
  • Aftësi të fuqishme për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
  • Opsione sigurie të avancuara
  • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

ImageRUNNER ADVANCE logo

Konfiguruesi i produktit

Përdoreni këtë mjet për të eksploruar dhe ndërtuar konfigurime sipas nevojave tuaja.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Broshura

Zbuloni më shumë mbi portofolin e imageRUNNER ADVANCE

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Sfera e ngjyrave të zyrës

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.

  • Canon
  • imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT