Canon imageRUNNER ADVANCE 6555i

imageRUNNER ADVANCE 6555i

imageRUNNER ADVANCE 6555i ofron një rendiment të lartë dhe rezultate cilësore mono për ambientet e zyrave me ngarkesë pune. Ky printer inteligjent shumëfunksional përmirëson produktivitetin nëpërmjet përmirësimit të flukseve të punës së dokumenteve dhe një eksperience superiore për përdoruesin.

Përfitimet

 • Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi, ruajtja dhe funksioni opsional i faksit
 • Rezultati në bardhë e zi me 55 faqe/min
 • Ekrani me prekje WVGA me ngjyra 10,1" (25,6 cm) si në smartfonë
 • Kapaciteti deri në 7700 fletë dhe administrimi elastik i medias
 • Aftësi të fuqishme për botimet dhe përgatitjen përfundimtare në zyrë
 • Procese inteligjente për marrjen dhe administrimin e dokumenteve
 • Opsione sigurie të avancuara
 • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe i skuadrës
 • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageRUNNER ADVANCE 6555i

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER ADVANCE 6555i, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

ImageRUNNER ADVANCE Brochure logo

Broshura

Zbuloni më shumë mbi portofolin e imageRUNNER ADVANCE

Zgjidhje Portative

Printoni me lehtësi nga pajisjet celulare

Sfera e ngjyrave të zyrës

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.

 • Canon
 • imageRUNNER ADVANCE 6555i