Canon imageRUNNER ADVANCE 6265i Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Pajisje me shumë funksione monokrome lazer (Lexuesi/Printeri të ndarë)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

iR-ADV 6255i: Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim* dhe Faks Opsional


iR-ADV 6265i: Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim* dhe Faks Opsional


iR-ADV 6275i: Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim* dhe Faks Opsional


* Kërkon NJESINE E LEXUESIT TE IMAZHEVE ME NGJYRA NGA TE DYJA ANET-G1


Versioni vetëm printeri kërkon MBULESEN E PRINTERIT-B1

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

iR-ADV 6255i: 55 fnm (A4), 32 fnm (A3), 40 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)


iR-ADV 6265i: 65 fnm (A4), 32 fnm (A3), 47 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)


iR-ADV 6275i: 75 fnm (A4), 37 fnm (A3), 54 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Drejtpërdrejt nga USB memory key, Kartat e kujtesës (SD, Compact Flash dhe Memory Stick përmes LEXUESIT/SHKRUESIT MULTIMEDIA-A2), IU nga Larg, Advanced Space and Web Access


Llojet e skedarëve të përdorshëm: JPEG, TIFF, PDF*, XPS*. * Kërkon KOMPLETIN E PRINTIMIT-AV1 PS për PDF ose KOMPLETIN E PRINTIMIT TE DREJTPERDREJTE (për PDF/XPS)-H1 për PDF/XPS. Printimi i drejtpërdrejtë XPS nga mediat e heqshme nuk është i disponueshëm.

Ndihmë për printimin e lëvizshëm dhe në re

Një sferë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 1500 fletë + 2 kaseta x 550 fletë (80 gsm)


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

1 tryezë letrash anësore x 3500 fletë (A4, 80 gsm) (NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS -A1 për A4)


1 tryezë letrash anësore x 3500 fletë (A4, 80 gsm) (NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS -D1 për A3)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

7700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

Me Sirtarin e Kopjimit: 250 fletë (A4, 80 gsm).


Me Sirtarin e Zhvendosjes: 500 fletë (A4, 80 gsm).


Me Përfunduesit e Jashtëm: Maks. 4000 fletë (A4, 80 gsm).

Kapacitetet e përfundimit

Me njësitë e përfundimit: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave, Futje, Palosje C & Z

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat e Sipërme Majtas/Djathtas (1/2):


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur


Kasetat e Poshtme (3/4):


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur, Letër kartele*.


*Letra e kartelës mund të futet nga kaseta 3 & 4 kur është instaluar KOMPLETI I BASHKËNGJITJËS SË FUTJES SË KARTELËS-B1 opsionale.


Sirtari shumëfunksional:


Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër e lidhur, Transparente, Etiketë, Letër me logo, Letër e lidhur, Zarf


NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-A1: Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur


NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-D1: Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyra, Letër e rëndë, Letër e shtypur me vrima paraprakisht, Letër me logo, Letër e lidhur

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetat e Sipërme Majtas/Djathtas (1/2):


Madhësia standarde: A4, B5


Kasetat e Poshtme (3/4):


Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R


Madhësia e lirë: 139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 487,7 mm


Sirtari shumëfunksional:


Madhësia standarde: A4, A4R, A3, A5R, B5, B5R, Zarfa (Nr. 10(COM 10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5, DL)


Madhësia e lirë: 100 mm x 148 mm deri në 297 mm x 487,7 mm


NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-A1: A4


NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-D1: A4, A3

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat: 52 deri në 220 gsm


Sirtari me shumë qëllime: 52 deri në 256 gsm


Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII / PCL5e/6 (Standart)


Adobe PostScript Niveli 3 Autentik (opsion)

Gërmat

Gërmat PCL: 93 Romake, 10 Bitmap, 2 gërma OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japoneze, koreane, kineze e thjeshtëzuar dhe tradicionale)*Kërkon KOMPLETIN E GERMAVE NDËRKOMBËTARE -A1 PCL.


Gërmat PS: 136 Romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PCL: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8


PS: Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9,1 ose më i ri, MAC OS X (10.2.8 ose më i ri), Windows Server 2003/Server 2008/XP/Vista/Windows 7/Windows 8


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 6255i: 55 fnm (A4), 32 fnm (A3), 40 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)


iR-ADV 6265i: 65 fnm (A4), 32 fnm (A3), 47 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)


iR-ADV 6275i: 75 fnm (A4), 37 fnm (A3), 54 fnm (A4R), 35 fnm (A5R)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

iR-ADV 6255i: Përafër. 3,3 sekonda ose më pak


iR-ADV 6265i: Përafër. 3,3 sekonda ose më pak


iR-ADV 6275i: Përafër. 3,3 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi: 25-400 % me rritje 1 %


Raporti i fiksuar i zmadhimit: 25 %, 50 %, 70 %, 100 %, 141 %, 200 %, 400 %

SPECIFIKIMET E PRINIMIT TE KONTROLLUAR NGA FIERY

Opsional/Standart

Opsional në të gjithë modelët

Emri

imagePASS-U2 (I jashtëml)

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL dhe Adobe PostScript 3

Kujtesa

2 GB

Njësia e diskut të ngurtë

250 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Pentium dual core E5300 2,6GHz

Gërmat

PS: 136 fonte Adobe PS


PCL: 113 fonte PCL

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows XP(SP3)/Server 2003 (SP2)/ Server 2008 (SP2)/ Vista (SP2)/ Vista SP1/


Windows 7, MAC OS (10,5 ose më i ri)

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB x 5 (Përpara x 1, Pas x 4)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100/ IPP/ SMB/ FTP), ATP/ DDP (AppleTalk)

Tjetër

SEEQUENCE COMPOSE, SEEQUENCE IMPOSE, SEEQUENCE SUITE

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

NJESIA E LEXIMIT TE IMAZHIT ME NGJYRA NGA TE DYJA ANET-G1 siguron: Njësi të skanimit me shtrat të sheshtë dhe futësin automatik të dokumentit nga të dyja anët me 300 fletë (Skanimi me ngjyra nga të dyja anët me 1 kalim).

Lloji

Futës me ngjyra me shtrat të sheshtë plus futës automatik të dokumentit nga të dyja anët me një kalim (Skanim nga të dyja anët me 1 kalim)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanim nga njëra anë: 38 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm (BZ/NGJ); Skanim nga të dyja anët: 50 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm (BZ/NGJ)

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi*, 400 dpi*, 600 dpi*


* Kërkon kujtesë opsionale 512MB

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Nga njëra anë (A4, 300 dpi): 120/85 inm (BZ/NGJ); Nga të dyja anët (A4, 300 dpi): 200/100 inm (BZ/NGJ)

Metodat e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet


Skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.


Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sferë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.


Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes Drajvërit të Rrjetit TWAIN (Rrjeti me Ngjyra ScanGear)


Sistemet e përdorimit të lejueshme: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit në modalitetin e përshtatjes)


WIA përmes Drajvërit WIA të Rrjetit


Sistemet e përdorimit të lejueshme: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8 (32 bit, 64 bit)

Opsional/Standard

Standard në të gjitha modelet (Kërkon NJESINË E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANET-G1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi*, 400 dpi*, 600 dpi*


* Kërkon kujtesë opsionale 512MB

Destinacionet

E-Mail/ Internet FAX(SMTP), PC(SMB, FTP), WebDAV

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/XPS të kërkueshëm, PDF/A-1b, Office Open XML (PowerPoint)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

KOMPETI I TIPARIT TE DERGIMIT UNIVERSAL TE PERPARUAR-E1 (opsion): Krijoni PDF e ravijuar (Gjurmim dhe Zbutje) dhe Adobe Reader Extensions PDF


KOMPLETI I TIPARIT TE DERGIMIT UNIVERSAL ME SIGURI-D1 (opsion): Dërgoni PDF të shifruar dhe shtoni firmën e pajisjes dixhitale tek skedarët PDF/XPS.


KOMPLETI I FIRMES DIGITALE TË PERDORUESIT TË DERGIMIT UNIVERSAL-C1 (opsion): Shtoni firmën digitale të përdoruesit te skedarët PDF/XPS.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Opsional në të gjithë modelët

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe)¹

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 8000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus 256 destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

3 orë

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Koha e ngrohjes

Përafër. 30 sekonda nga Ndezja (modaliteti normal), 7 sekonda nga Ndezja (modaliteti fillimi i shpejtë),


30 sekonda nga modaliteti i fjetjes

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë


Ethernet 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T


2 x USB Host (2,0)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,8 Ghz

Kujtesa

2GB (Kujtesa opsionale 512 MB për skanimin me ngjyra dhe dërgimin mbi 300 dpi)

Njësia e diskut të ngurtë

Hard Disk Drive Standart 160 GB (hapësira e përdorshme 160 GB)/Hard Disk Drive Opsional 1 TB (hapësira e përdorshme 1 TB)

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra TFT LCD SVGA 21,3 cm (8,4 inç), Ekran me prekje me ngjyra TFT SVGA opsional 26,4 (10,4 inç) i kthyeshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

645 mm x 770 mm x 1220 mm (me NJËSINË E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-G1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

1362 mm x 1289 mm (Bazë: Vetëm sirtari me shumë qëllime + Sirtaret e kasetës të hapur + Sirtari i kopjimit)


2381 mm x 1353 mm (E konfiguruar plotësisht: Përfshin përfunduesin e broshurave + Tryeza e Letrës A3 + Njësia e futjes dhe palosjes + Njësia e shpimit + Sirtaret e kasetës të hapur)

Pesha

Përafër. 234 kg (me NJËSINË E LEXIMIT TË IMAZHIT ME NGJYRA NGA TË DYJA ANËT-G1)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 10 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 2,4 KW


Në Pritje: Përafër. 246 W


Modaliteti i kursimit të energjisë: Afërsisht. 223 W


Modaliteti i fjetjes: Përafër. 0,9 W ose më pak¹


Vlerësimi i Konsumit Tipik të Elektricitetit (TEC)²


5,3 kWh (iR-ADV 6255i)


5,8 kWh (iR-ADV 6265i)


6,7 kWh (iR-ADV 6275i)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹


Aktiv:


56 dB (iR-ADV 6255i)


57 dB (iR-ADV 6265i)


57 dB (iR-ADV 6275i)


Në pritje:


36 dB

Adminstrimi i printerit dhe programet

Konsola e Administrimit iW: Program kompjuterik i mbështetur në servër për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë vëzhgimin e pajisjeve të konsumueshme, vëzhgimin e gjendjes dhe njoftimet, shpërndarjen e librave të adresave, konfigurimi i cilësimeve, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, rregjistrimi i matësit, administrimi i drajvërit e burimeve);


Mirëmbajtja elektronike me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (Lejon rregjistrimin e matësit, administrimin automatik të pjesëve dhe konsumueshme, diagnostifikimin nga larg dhe raportimin për siguruesin e shërbimit për të ofruar mirëmbajtje të efektshme, të shpejtë dhe pro-aktive)


Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes: Lejon shpërndarjen nga lart të firmuerit, opsioneve iR dhe aplikacioneve MEAP;


Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI) Ndërfaqe e mbështetur në internet për secilën pajisje që ndihmon të sigurojë administrim dhe kontroll nga larg të pajisjes.


ScanGear i rrjetit: Skaner i pajtueshëm me TWAIN që lejon kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionueshmërinë e tërheqjes së skanerit të pajisjes.


Vegla e Konfigurimit të Drajvërit të Canon: Një mjet për ndryshimin e cilësimeve të paracaktuara nga fabrika të drajvërave të printimit të Canon (I disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)


Instaluesi i Pajisjes NetSpot: Mjet i thjeshtë i programit kompjuterik që ju lejon të bëni cilësime të protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.


MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform): Një Platformë e Integruar e fuqishme JAVA për pajisjet e Canon që siguron lidhjen e fortë ndërmjet një sferë programesh kompjuterike e pajisjes.


MEAP në internet: Shërbim në internet alternativ ndaj MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të vendosen nëpërmjet shërbimeve në internet

Karakteristikat e sigurisë

Standart: Filtrimi i Adresës së IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802,1X, Moduli i Platformës së Besueshme (TPM), Printimi i Sigurtë, Kyçja e Fjalëkalimit të Hard Disk, Fshirja e Hard Disk, Administratori i Futjes Universale, ID i Departamentit, SSO, SSO-H, Kutia postare, Sistemi i Administrimit të Përdorimit.


Opsional: Printimi i Sigurtë i Shifruar, PDF e Shifruar, Pasqyrimi dhe Shifrimi i Hard Disk, Firmat e Përdoruesit dhe të Pajisjes, Shenjat e Sigurisë, Kyçja e Skanimit të Dokumentit, Heqja e Hard Disk.


Elementët e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW: Printimi i sigurtë Printimi Im Kudo, Parandalimi i Humbjes së të Dhënave.

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

TONERI C-EXV 36 BK (Rezultati 56000 faqe¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Përfundues me kapje

Emri: PERFUNDUESI I KAPËSEVE-P1 (I jashtëm)


Numri i sirtarëve: 3


Sirtari A (Sipër) Kapaciteti: A4 1300 fletë, A3/A4R/A5 650 fletë


Sirtari B (Mes) Kapaciteti: A4 2450 fletë, A3/A4R/A5 650 fletë


Sirtari C (Poshtë) Kapaciteti: A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Pesha e letrës: 60 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë;


Dimensionet (Gj x Th x L): 644 mm × 656 mm × 1121 mm (kur sirtari i tërheqjes nuk është i tërhequr)


Pesha: Përafër. 48 kg

Përfunduesi i broshurave

Emri: PERFUNDUESI I KAPESEVE-P1 (I jashtëm)


Numri i sirtarëve: 3


Sirtari A (Sipër) Kapaciteti: A4 1300 fletë, A3/A4R/A5 650 fletë


Sirtari B (Mes) Kapaciteti: A4 2450 fletë, A3/A4R/A5 650 fletë


Sirtari C (Poshtë) Kapaciteti: A4/A5R 250 fletë, A3/A4R 125 fletë


Pesha e letrës: 60 deri në 256 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë;


Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R


Kapaciteti i kapëses së broshurës së qepur: 16 fletë (64 faqe, 64-81gsm) x 10 broshura


Dimensionet (Gj x Th x L): 646 mm × 656 mm × 1121 mm (kur sirtari i tërheqjes nuk është i tërhequr)


Pesha: Përafër. 70,5 kg

Njësia e tryezës së letrës

Emri: NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-A1


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 323 mm x 583 mm x 570 mm


Pesha: Përafër. 37 kg


Emri: NJËSIA E TRYEZËS SË LETRËS-D1


Madhësia e letrës: A4/A3/A4R


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 601 mm x 621 mm x 570 mm


Pesha: Përafër. 57 kg

Njësia/njësitë e shpimit

SHPUESI I JASHTËM ME 2 VRIMA-A1*: 2 vrima


SHPUESI I JASHTËM ME 4 VRIMA-A1*: 4 vrima


SHPUESI I JASHTËM ME 2/4 VRIMA-A1*: 2 vrima, 4 vrima (Frëngjisht)


*Kërkon ose PERFUNDUESIN E BROSHURAVE-P1 ose PERFUNDUESIN E KAPËSEVE-P1


Pesha e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 52 deri në 256 gsm


Madhësia e Pranueshme e Letrës së Shpimit: 2 vrima A3, A4, A4R; 4 vrima A3, A4

Njësia e Futjes/Palosjes së Dokumentit

Njësia e Futjes/Palosjes së Dokumentit-H1 (kërkon ose Përfunduesin e Broshurave-P1 ose Përfunduesin e Kapëseve-P1)


Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar


Madhësia e letrës së futjes/ Pesha: A3, A4, A4R, 60 deri në 256 gsm


Kapaciteti i futjes: 100 fletë (80 gsm)


Madhësia e letrës C-Fold / Pesha: A4R / 60 deri në 105 gsm


Kapaciteti i daljes C-Fold: 40 fletë


Madhësia e letrës Z-Fold / Pesha: A3, A4R / 60 deri në 105 gsm


Kapaciteti i daljes Z-Fold: 40 fletë


Dimensionet (Gj x Th x L): 662mm x 679mm x 1242mm


Pesha: Përafër. 76 kg

Njësia e futjes së dokumentit

Njësia e Futjes/Palosjes së Dokumentit-L1 (Opsional dhe kërkon ose Përfunduesin e Broshurave-P1 ose Përfunduesin e Kapëseve-P1)


Numri i sirtarëve të futjes: 1 sirtar


Madhësia e letrës së futjes/ Pesha: A3, A4, A4R, 60 deri në 256 gsm


Kapaciteti i futjes: 100 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 662mm x 679mm x 1242mm


Pesha: Përafër. 40 kg

OPSIONE SHTESE

Pajisjet shtesë të harduerit 1

MBULESA E PRINTERIT-B1: Mbulesa e printerit për trupin kryesor pa njësinë e leximit të imazheve me ngjyra.


SIRTARI I KOPJIMIT-Q1: Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat thelbësore të prodhimit. Kapaciteti: 250 fletë (A4).


SIRTARI I ZHVENDOSJES-E1: Kapaciteti: 500 fletë


KOMPLETI I BASHKËLIDHJES SË FUTJES SË KARTELAVE-B1: U lejon përdoruesve të printojnë në letër kartele të madhësisë A4 që është vendosur në kasetën e letrës 3 dhe 4

Pajisjet shtesë të harduerit 2

LEXUESI I KARTËS NGA AFËR MiCARD PLUS: Një lexuesi i kartës nga afër për autentifikimin e përdoruesit mbështetur te karta, duke lejuar përdorimin e teknologjive të shumta të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare, etj.). Integrohet me Administratorin e Futjes Universale dhe uniFLOW.


LEXUESI I KARTËS-F1: Sistemi i përdorimit me kartë fizike magnetike. (Integrohet me ID i Departamentit, jo për përdorim me uniFLOW)


BASHKËNGJITJA E LEXUESIT TË KARTËS SË KOPJIMIT-A2: Kompleti i bashkëngjitjes vetëm për Lexuesin e Kartës së Kopjmit-F1.


SIRTARI I PERDORIMIT A2: Sirtar shtesë për të mbajtur një tastierë të jashtme USB.


NJËSIA E STAMPIMIT B1


PANELI VERTIKAL I KONTROLLIT: Ekran me prekje me ngjyra opsional TFT SVGA 26,4 (10,4 inç)


FLETA E PANELIT TË KONTROLLIT-E1

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 (Shton ndihmën PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T(japonisht / koreanisht / kinezisht e thjeshtuar / kinezisht tradicionale).


KOMPLETI I PRINTERIT-AV1 PS: Shton ndihmën për Genuine Adobe PostScript. Gjithashtu u lejonë përdoruesve të printojnë skedarët PDF/PS/EPS drejtpërdrejt në pajisje.)


KOMPLETI I PRINTIMIT TË DREJTPËRDREJTË(PËR PDF/XPS)-H1: U lejon përdoruesve të printojnë skedarë PDF/XPS drejtpërdrejt në pajisje.


KOMPLETI I PRINTIMIT TË SHIRITIT TË KODIT-D1: Lejon printimin e shiritave të kodit në mjedise SAP R/3, programe kompjuterike të tjera të Planifikimit të Burimeve të Sipërmarrje (ERP), si dhe aplikacioneve të mbështetura në Windows.

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumente nga burime dhe formate skedarësh të ndryshëm, zbaton përfundimin me shikimin paraprak dhe shabllona për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së PDF për rrjedhë pune digitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Kontrolluesi i mbështetur në EFI-Fiery

IMAGEPASS-U2: Kontrolluesi i printimit i mbështetur në FIERY i bashkë-krijuar nga Canon dhe EFI për grupe pune të zyrave të ngarkuar që kërkojnë rendiment të lartë dhe prodhim të saktë të ngjyrës. Lejon PCL dhe printimin nga Adobe PS3.


KOMPLETI I HARD DISK DRIVE TË HEQSHËM-B4: I siguron përdoruesit aftësinë për të hequr hard disk drive të servërit (kur nuk është në përdorim) për ruajtje në një vendndodhje të sigurtë.

Opsionet 2 të kontrolluesit të mbështetur në EFI-Fiery

SEEQUENCE IMPOSE: Një zgjidhje e vendosjes se dokumentit përmes platformave që është e disponueshme nëpërmjet Stacionit të Punës të Komandimit në kontrolluesin e mbështetur në FIERY.


SEEQUENCE COMPOSE: Një zgjidhje e hartimit dhe bashkimit të dokumentit përmes platformave për kontrolluesin e mbështetur në FIERY që është e disponueshme përmes Stacionit të Punës të Komandimit.


SEEQUENCE SUITE: Zgjidhja e vendosjes dhe hartimit të dokumentit për kontrolluesin e mbështetur në FIERY, që përfshin si SeeQuence Impose dhe SeeQuence Compose në një paketë.

Pajisjet shtesë të sistemit

PROGRAMI KOMPJUTERIK I PËRDORIMIN E INTERNETIT-H1: Siguron përdorimin e faqeve në Internet dhe përmbajtjes tjetër të mbështetur në Internetin.


BORDI I FAKSIT SUPER G3 AL1: Shton funksionueshëri e faksit


BORDI I FAKSIT SUPER G3 LINJA E 2-TE AL1: Shton linjën e dytë të faksit.


KOMPLETI I FAKSIT NGA LARG-A1: Lejon që pajisja të dërgojë dhe marë faks nga një pajisje tjetër e lidhur me një bord të faksit.


LEXUESI/SHKRUESI MULTIMEDIA A2: Lexuesi/shkruesi i kartës së kujtesës i jashtëm me shumë fole.


KOMPLETI I NDËRFAQES SERIALE K1: Ndërfaqe seriale për Zgjidhjet e rimarrjes së kostos.


KOMPLETI I NDËRFAQES SE KONTROLLIT TË KOPJIMIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet skajit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës imageRUNNER ADVANCE të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.


LLOJI I KUJTESËS SHTESE D (512MB)

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

KOMPLETI I SHIFRIMIT DHE PASQYRIMIT TË TË DHËNAVE TË HDD-C5: Siguron shifrimin dhe pasqyrimin si të të dhënave të përkohëshme, ashtu edhe të atyre të përherëshme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Paketa përfshin Kompletin e Sigurisë MFP 2,01 të verifikuar nga Canon të Kriterit të Përbashkët në nivelin EAL3. Pasqyrimi kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.


HDD 2,5INÇ/160GB J1: HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të hard disk.


HDD 2,5INÇ/1TB -K1: Një HDD zëvendësues për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


KOMPLETI I HDD TË HEQSHËM AG1: Lejon për heqjen fizike të Hard Disk Drive kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale.

Siguria e dokumentit

KOMPLETI I KYÇJES SË SKANIMIT TË DOKUMENTIT-B1: Rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë kod të rregjistrimit dhe kyçjes brenda dokumentave të kopjuar ose printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të pa-autorizuar.


SHENJA E SIGURISË-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TË SHIFRUAR TË SIGURTË-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit te pajisja dhe kërkon një fjalëkalim te printeri përpara sesa dokumentet të mund të printohen.

Pajisjet shtesë të përdorueshmërisë

DOREZA E PËRDORIMIT ADF A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PËRDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.


KOMPLETI I UDHËZIMIT ME ZE-F2: Zëri i rregjistruar siguron konfirmim të cilësimeve thelbësore të menusë, duke e bërë sistemin më të thjeshtë për t'u përdorur për njerëzit me pa-aftësi të shikimit.


KOMPLETI I PËRDORIMIT ME ZE-C2: Lejon që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme në pajisje duke përdorur udhëzime me gojë dhe komente të dëgjueshme.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI C1


FISHEKU I KAPËSEVE-D3: (R) GP për Përfunduesin e Broshurave-P1.


FISHEKU I KAPËSEVE-J1: GP për Përfunduesin e Kapëseve J1 dhe Përfunduesin e Broshurave-P1.

Klauzola

Të githa specifikimet mund të ndryshohen pa njoftim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 0,9 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me with ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1