Canon imageRUNNER ADVANCE 4245i Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Lazer Monokrom Shumëfunksional (Lexues/Printer i veçantë)

Funksionet thelbësore të disponueshëm

Printim, Kopjim*, Skanim*, Dërgim*, Faks Opaional dhe FAKS IP Opsional (Faks me IP)


* Kërkon LEXUES TË IMAZHIT ME NGJYRA NJËSIA-H1


Versioni vetëm printer kërkon KAPAK PRINTERI E1

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ)

iR-ADV 4225i: Deri 25 fnm (A4), Deri në 15 fnm (A3), Deri në 17 fnm (A4R), Min. 14 fnm, maks. 17 fnm (A5R)


iR-ADV 4235i: Deri 35 fnm (A4), Deri në 22 fnm (A3), Deri në 32 fnm (A4R), Min. 14 fnm, maks. 20 fnm (A5R)


iR-ADV 4245i: Deri 45 fnm (A4), Deri në 22 fnm (A3), Deri në 32 fnm (A4R), Min. 14 fnm, maks. 20 fnm (A5R)


iR-ADV 4251i: Deri 51 fnm (A4), Deri në 25 fnm (A3), Deri në 37 fnm (A4R), Min. 14 fnm, maks. 20 fnm (A5R)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorshme:


USB memory key, Karta të kujtesës (SD, Compact Flash dhe Memory Stick përmes LEXUESIT/SHKRUESIT MULTIMEDIA-A2 opsional)


Llojet e skedarëve të përdorshëm për printimin drejtpërdrejtë përfshijnë printimin nga RemoteUI, Advanced Space dhe Web Access:


JPEG, TIFF, PDF*, XPS*


* Kërkon KOMPLETIN E PRINTIMIT-AY1 për PDF ose KOMPLETIN E PRINTIMIT TE DREJTPERDREJTE (për PDF/XPS)-H1 për PDF/XPS. Printimi i drejtpërdrejtë XPS nga mediat e heqshme nuk është i disponueshëm.

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Një sferë programesh kompjuterike dhe zgjidhje të mbështetura në MEAP është e disponueshme për të siguruar printim nga pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

2 kaseta x 550 fletë


Sirtar me shumë qëllime me 80 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

2 kaseta x 550 fletë (NJËSIA E FURNIZIMIT TË KASETËS-AF1)


1 tryezë letrash nga anash x 2700 fletë (NJËSI E TRYEZËS TË LETRËS-B2 LITE-A1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

4980 fletë

Kapaciteti i daljes së letrës

Pa Përfundues: 250 fletë (80 gsm)


Me përfunduesin e brendshëm: 1000 fletë (me 1 sirtar), 100 + 500 fletë (me 2 sirtarë) (80 gsm)


Me Përfunduesin e Jashtëm: 3000 fletë (sirtari i sipërm: 1300 fletë, sirtari i poshtëm: 1700 fletë) (80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup


Me njësitë opsionale të përfundimit: Ngjit, Grup, Zhvendos, Kapëse, Qepje me mbështjellje, Shpuarje e vrimave

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


E Zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, Zarfa*


*Ndihma për zarfin vetëm përmes sirtarit të dytë. Kërkon BASHKËNGJITJEN E FUTJES SË ZARFIT-D1 opsionale.


Sirtari shumëfunksional:


E Zakonshme, E ricikluar, Me ngjyra, E rëndë, E shpuar paraprakisht, E lidhur, OHT (Transparencë), Etiketa, Zarfa

Madhësitë e mediave të përdorshme

Sirtari i Letrës 1:


Përmasë standarde: A4, A4R, A5R, Përmasë e lirë (139.7 mm x 182.0 mm to 297.0 mm x 390.0 mm)


Sirtari i Letrës 2, 3 dhe 4:


Përmasë standarde: A4, A4R, A3, A5R, Përmasë e lirë (139.7 mm x 182.0 mm deri në 297.0 mm x 431.8 mm), Zarfa* (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)


*Ndihma për zarfin vetëm përmes sirtarit të dytë. Kërkon BASHKËNGJITJEN E FUTJES SË ZARFIT-D1 opsionale.


Sirtari shumëfunksional:


Përmasë standarde: A4, A4R, A3, A5R, Përmasë e lirë (99.0 mm x 148.0 mm deri në 297.0 mm x 431.8 mm), Zarfa (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Peshat e mediave të përdorshme

Kasetat: 60 deri në 128 gsm


Sirtari shumëfunksional: 52 deri në 220 g/m²


Dupleks: 60 deri në 105 gsm

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII (Standard)


PCL5e/6 (Standard)


Adobe PostScript Niveli 3 (Kërkon PS PRINTER KIT-AY1)

Gërmat

Gërmat PCL: 93 Romake, 10 Bitmap, 2 gërma OCR, Andalé Mono WT J/K/S/T* (japoneze, koreane, kineze e thjeshtëzuar dhe tradicionale)


*Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 PCL.


Gërmat PS: 136 gërma romake

Pajtueshmëria me sistemin operativ

UFRII: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ Server 2003/ Server 2008 R2/Server 2012 R2 , MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PCL: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ Server 2003/ Server 2008 R2/Server 2012 R2


PS: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ Server 2003/ Server 2008 R2/ Server 2012 R2 , MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9.1 ose më i ri, MAC OS X (10.3.9 ose më i ri), Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

iR-ADV 4225i: Përafër. 5,2 sekonda ose më pak


iR-ADV 4235i: Përafër. 3,8 sekonda ose më pak


iR-ADV 4245i: Përafër. 3,8 sekonda ose më pak


iR-ADV 4251i: Përafër. 3,7 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 1200 dpi x 1200 dpi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%


Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E KONTROLLUESIT TË PRINTIMIT FIERY

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

COLOR IMAGE READER UNIT-H1 opsionale: Njësi e skanimit me shtrat të sheshtë me ngjyra dhe Ushqyesin Automatik të Dokumenteve nga të Dyja Anët (DADF) me 100 fletë.

Madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A4R, A5, A5R, Përmasa të lira (Gjr. x Gjt.): Maks. 297 mm x 432 mm Min. 128 mm x 148 mm)

Peshat e mediave të përdorshme

Skanim njëanësh: 42 deri në 128 g/m²


Skanim dyanësh: 50 deri në 128 g/m²

Rezolucioni i skanimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi*, 400 dpi*, 600 dpi*


* Kërkon MEMORIE SHTESË TIPI A (512MB) kur merr skanim me ngjyra

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Me një anë (A4): 51 ipm 300 dpi (BW), 51 ipm 300 dpi (CL), 51 ipm 600 dpi (BW), 30 ipm 600 dpi (CL)


Me dy anë (A4): 17 ipm 300 dpi (BW), 17 ipm 300 dpi (CL), 17 ipm 600 dpi (BW), 10 ipm 600 dpi (CL)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët


Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet


Skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin dhe pajisje që mbështeten në re: Një sferë zgjidhjesh është në dispozicion për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme, pajisje të lidhura me internetin e pajisje të mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes Network TWAIN Driver (Colour Network ScanGear):


OS-të e mbështetura: Windows 2000/Windows XP/Windows Server 2003/Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012 R2 (32 bit, 64 bit në metodën e pajtueshmërisë)*


WIA përmes Network WIA Driver:


OS-të e mbështetura: Windows Vista/Windows Server 2008/Windows 7/Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012 R2 (32 bit, 64 bit)*


* Drajvërit janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com/.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard në të gjitha modelet (Kërkon LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NJËSIA-H1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi*, 400 dpi*, 600 dpi*


* Kërkon MEMORIE SHTESË TIPI A (512MB) kur merr skanim me ngjyra

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV.

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2000 të kërkueshme)/Lokal 1600 + 200 thirrje e shpejtë

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint)

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL TË PËRPARUAR-E1: Krijoni PDF të përvijuar (Ndjekje dhe butësi), Adobe Reader Extensions PDF


KOMPLETI I TIPARIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL ME SIGURI-D1: Dërgoni PDF të shifruar dhe shtoni firmën e pajisjes digitale te skedarët PDF/XPS.


KOMPLETI I FIRMËS DIGITALE TË PËRDORUESIT TË DËRGIMIT UNIVERSAL KIT-C1: Shtoni firmën digitale te përdoruesit te skedarët PDF/XPS.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Opsional në të gjitha modelet (me SUPER G3 FAKS BORDI-AP1)

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe)¹

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 20000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 256 adresa nga libri i adresave plus ose destinacione të reja

Kopje rezervë e kujtesës

Po (afërsisht 3 orë)

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faksi i PC (vetëm TX), Faks-IP

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

30 sekonda ose më pak nga Ndezja


10 sek nga Ndezja (modaliteti Fillimi i Shpejtë)

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

10 sek

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë


Ethernet: 1000BaseT/100Base-TX/10Base-T


1 x USB Host (2.0), Shtesë 2 x USB Host (2.0) (Opsionale me PORTËN USB TË PAJISJES-E3)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk


Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,8 Ghz

Kujtesa

1GB+256MB (Opsionale 512MB për skanimin me ngjyra dhe dërgimin mbi 300 dpi)

Njësia e diskut të ngurtë

Hard Disk Drive Standart 160 GB (hapësira e përdorshme 160 GB)/Hard Disk Drive Opsional 1 TB (hapësira e përdorshme 1 TB)

Paneli i kontrollit

Ekran me prekje me ngjyra 21,3 cm (8,4 inç) TFT SVGA

Përmasat (Gj x Th x L)

565 mm x 708 mm x 1150 mm (ME LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NJËSIA-H1 dhe FURNIZIMIN ME KASETË NJËSIA-AF1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

1094 mm x 1267 mm (Konfigurim minimal me akses në kaseta letre dhe për qëllime shërbimi)

Pesha

Rreth 77.9 kg (me LEXUESIN E IMAZHIT ME NGJYRA NJËSIA-H1)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 5.6A

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW


Në Pritje: Rreth 62.5 W


Modaliteti i kursimit të energjisë: Përafër. 38.4 W (Metoda e Gjumit Përdorimi i Energjisë [I lartë] )


Modaliteti i fjetjes: Rreth 0.9 W ose më pak (Metoda e Gjumit Përdorimi i Energjisë [I ulët] )¹


Vlerësimi i Konsumit Tipik të Elektricitetit (TEC)²


iR-ADV 4225i: 1.2 kWh


iR-ADV 4235i: 2.0 kWh


iR-ADV 4245i: 2.4 kWh


iR-ADV 4251i: 2.8 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Të dhënat e tingullit

Nivelet e zhurmës (Niveli i presionit të tingullit, LpAm, Pozicion vëzhgues¹):


Aktiv: 53.23 dB (iR-ADV 4251i), 52.83 dB (iR-ADV 4245i), 51.17 dB (iR-ADV 4235i), 49.70 dB (iR-ADV 4225i)


Në pritje: I padëgjueshëm (Më pak se 30 dB)


Nivelet e zhurmës (Niveli i presionit të tingullit, LpAm, Pozicion operatori)¹:


Aktiv: 54.63 dB (iR-ADV 4251i), 55.30 dB (iR-ADV 4245i), 53.50 dB (iR-ADV 4235i), 51.40 dB (iR-ADV 4225i)


Në pritje: I padëgjueshëm (Më pak se 30 dB)

Zgjidhjet përkatëse softuerike

Menaxher Universal Hyrjeje: Aplikacion hyrjeje MEAP pa server për bizneset më të vogla që ofrojnë hyrje të leverdisshme, personalizim si edhe përdorim gjurmimi me bazë përdoruesi dhe kontroll sipas funksionit.


PRINT & SCAN celular: Aplikacion i thjeshtë MEAP pa server që ofron printim nga celularët dhe tabletët si edhe ndërlidhje kontrolli me bazë përdoruesi me Menaxherin Universal të Hyrjes.


Printim Celular Canon: Aplikacion i thjeshtë printimi celular për iPhone dhe iPad ose pajisje Android.


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh, përfshirë materialet e konsumueshme dhe monitorim të gabimeve e lajmërime, libër adresash, konfigurim dhe përditësim firmueri, shpërndarje e aplikacioneve MEAP, kapje metri, drajverë dhe menaxhim burimesh.


eMaintenance: RDS-ja e ngulitur lejon shërbime eMaintenance nga larg si për shembull kapje metri, menaxhim automatik i të konsumueshmeve dhe diagnostikim nga larg.


Sistemi i Dhënies së Përmbajtjes: Lejon shpërndarjen nga lart të firmuerit, opsioneve iR dhe aplikacioneve MEAP


Remote User Interface (RUI): Ndërfaqe e mbështetur në internet për secilën pajisje që ndihmon të sigurojë administrim dhe kontroll nga larg të pajisjes.


Colour Network ScanGear: Skaner i pajtueshëm me TWAIN që lejon kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionueshmërinë e tërheqjes së skanerit të pajisjes.


Instaluesi i Pajisjes NetSpot: Softuer utiliteti që mundëson konfigurimin e cilësimeve të protokollit të rrjetit në pajisjet Canon të lidhura në një rrjet.


Vegla e Konfigurimit të Drajvërit të Canon: Një mjet për ndryshimin e cilësimeve të paracaktuara nga fabrika të drajverëve të printimit të Canon (I disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit).


Programi kompjuterik i operatorëve në distancë: Lejon përdorimin e ekraneve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterë nga larg.


iW DESKTOP: Softuer botimi për printim Kap-dhe-Lësho për të kombinuar me lehtësi dokumentet dhe për të aplikuar lustrimin që të krijohen dokumente me pamje profesionale


MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform): Një platformë e fuqishme JAVA për pajisjet Canon e cila e integron pajisjen me një sërë zgjidhjesh softuerike Canon dhe të palëve të treta.


MEAP në internet: Shërbim në internet alternativ ndaj MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të vendosen nëpërmjet shërbimeve në internet.


Për detaje të softuerëve të tjerë përfshirë softuerët MEAP, ju lutem kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve.

Karakteristikat e sigurisë

Standard:


Filtrimi i Adresës së IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802,1X, Moduli i Platformës së Besueshme (TPM), Printimi i Sigurtë, Kyçja e Fjalëkalimit HDD, Fshirja e HDD, Administratori i Futjes Universale, ID i Departamentit, SSO-H, Kutia postare, Sistemi i Administrimit të Përdorimit.


Opsionale:


Printimi i Sigurtë i Shifruar, PDF e Shifruar, Pasqyrimi dhe Shifrimi i HDD, Firmat e Përdoruesit dhe të Pajisjes, Shenjat e Sigurisë, Kyçja e Skanimit të Dokumentit, Heqja e HDD.


Elementët e mëposhtëm kërkojnë uniFLOW: Printimi i sigurtë Printimi Im Kudo, Parandalimi i Humbjes së të Dhënave.

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishe toneri

TONER C-EXV 38 (34200 faqe¹) për iR-ADV 4245i, iR-ADV 4251i


TONER C-EXV 39 (30200 faqe¹) për iR-ADV 4225i, iR-ADV 4235i

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Përfunduesi i Kapëseve 1

PËRFUNDUESI I BRENDSHËM-D1 (përfundues i brendshëm kompakt)


Numri i sirtarëve: 1 standart plus 1 opsional


Kapaciteti i Sirtarit A: A4/A5R: 100 fletë; A3/A4R: 100 fletë (Sirtari a është një sirtar opsional)


Kapaciteti i sirtarit B: A4/A5R: 1000 fletë (pas Sirtarin A), 500 fletë (me Sirtarin A); A3/A4R 500 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R: 30 fletë


Dimensionet (Gj x Th x L): 410 mm x 554 mm x 295 mm


Pesha: Rreth 12.5 kg

Përfunduesi i Kapëseve 2

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-G1 (I jashtëm) (Kërkon NJËSINË E KALIMIT MBROJTES-H1)


Numri i sirtarëve: 2


Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R 1300 fletë; A3/A4R 650 fletë


Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R 1700 fletë; A3/A4R 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Vendi i kapëses: Kënd, dyfish


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë


Dimensionet (Gj x Th x L): 543 mm x 646 mm x 1097 mm


Pesha: Rreth 46 kg

Përfunduesi i broshurave

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-G1 (I jashtëm) (Kërkon NJËSINË E KALIMIT MBROJTES-H1)


Numri i sirtarëve: 2


Sirtari A (I sipërm) Kapaciteti: A4/A5R: 1300 fletë; A3/A4R: 650 fletë


Sirtari B (I poshtëm) Kapaciteti: A4/A5R: 1700 fletë; A3/A4R: 650 fletë


Pesha e letrës: 52 deri në 220 gsm


Pozicioni i kapëses: Qoshe, Dyshe, Qepje broshure


Kapaciteti i kapëses: A4: 50 fletë; A3/A4R: 30 fletë


Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R


Kapaciteti i kapëseve të qepjes së broshurave: 16 fletë (64 faqe, 64-81 gsm) x 10 broshura


Dimensionet (Gj x Th x L): 648 mm x 646 mm x 1097 mm


Pesha: Rreth 75 kg

Njësi e furnizimit me kasetë/Njësi e sirtarit të letrës 1

NJËSIA E FURNIZIMIT TË KASETËS-AF1:


Shton dy kaseta të letrave, me ngarkim nga përpara, të rregullueshme nga përdoruesi, me 500 fletë në furnizimin standart me letër.

Njësia e Tryezës së Letrës 2

NJESIA E TRYEZES Së LETRES-B2


Madhësia e letrës: A4


Pesha e letrës: 60 deri në 128 gsm


Kapaciteti i letrës: 2700 fletë (80 gsm)


Dimensionet (Gj x Th x L): 372 mm x 603 mm x 473 mm


Pesha: Rreth 37 kg

Njësi e Jashtme e Shpimit

Të gjitha njësitë e jashtme të shpimit kërkojnë PËRFUNDUESIN E BROSHURAVE-G1 PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-G1:


SHPUESI I JASHTËM ME 2 VRIMA-B2: 2 vrima


SHPUESI I JASHTEM ME 2/4 VRIMA-B2: 2 vrima (Franceze), 4 vrima (Franceze)


SHPUESI I JASHTËM ME 4 VRIMA-B2: 4 vrima (suedisht)

Njësi e Brendshme e Shpimit

Të gjitha njësitë e brendshme të shpimit kërkojnë PËRFUNDUES TË BRENDSHËM-D1:


SHPUES I BRENDSHËM 2 I VRIMAVE-A1: 2 vrima


SHPUESI I BRENDSHËM ME 2/4 VRIMA-A1: 2 vrima (Franceze), 4 vrima (Franceze)


SHPUES I BRENDSHËM 4 I VRIMAVE-A1: 4 vrima (Suedisht)

OPSIONE SHTESË

Pajisjet shtesë të harduerit 1

LEXUESI I IMAZHIT ME NGJYRA NJËSIA-H1: Furnizues Dupleks Automatik i Dokumenteve dhe Skaner Platen


MBULESA E PRINTERIT-E1: Mbulesa e printerit për trupin kryesor pa njësinë e leximit të imazheve me ngjyra.


KASETË FL-AQ1: Sirtari rezervë i kasetës me 550 fletë për kasetën 1


KASETË FL-AM1: Sirtari rezervë i kasetës me 550 fletë për kasetën 2, 3 dhe 4


imageRUNNER ADVANCE C2000 PLAIN PEDESTAL: Alternativë për NJËSINË E FURNIZIMIT ME KASETË-AF1 pa kapacitet tjetër letre.


BASHKENGJITJA E FURNIZUESIT TË ZARFIT-D1: I bashkëngjitet kasetës së 2-të të letrës për futjen e kollajtë të zarfit. Mban deri në 50 zarfa.


SIRTARI I BRENDSHEM ME 2 DREJTIME-H1: Shton një sirtar të dytë të brendshëm të nxjerrjes dhe rrit kapacitetin në 350 fletë.


NJËSIA E KALIMIT MBROJTËS-H1: Kërkohet për PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-G1 ose PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-G1


SIRTARI I BRENDSHËM SHTESE PËRFUNDUES-A1: Shton një sirtar të dytë për PËRFUNDUESIN E BRENDSHËM-D1.

Pajisjet shtesë të harduerit 2

MiCARD PLUS PROXIMITY CARD READER: Një lexuesi i kartës nga afër për autentifikimin e përdoruesit mbështetur te karta, duke lejuar përdorimin e teknologjive të shumta të kartave (HID, HiTag, Casi Rusco, Indala dhe MiFare, etj.).


UF MIFARE 10 CARD PACK: Karta afërsie MiFare për t'u përdorur me Micard PLUS PROXIMITY CARD READER me Menaxherin e Hyrjes Universale ose uniFLOW.


UF HID 10 CARD PACK: Karta afërsie HID për t'u përdorur me Micard PLUS PROXIMITY CARD READER me Menaxherin e Hyrjes Universale ose uniFLOW.


SIRTARI I VEGLAVE-A2: Siguron një zgjatje shtesë të sipërfaqes së punës për tastierën e përgatitjes të dokumenteve.


LEXUESI I KARTES SE KOPJIMIT-F1: Sistemi i përdorimit me kartë fizike magnetike.


BASHKËNGJITJA E LEXUESIT TË KARTËS SË KOPJIMIT-B3: Kompleti i bashkëngjitjes vetëm për LEXUESIN E KARTËS TË KOPJIMIT-F1.

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

KOMPLETI I PRINTIMIT TË KODIT TE SHIRITI-D1: Lejon printimin e kodit përmes teknologjisë jet caps.


PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 (Shton ndihmën PCL për Andalé Mono WT J/K/S/T(japonisht / koreanisht / kinezisht e thjeshtuar / kinezisht tradicionale).


KOMPLETI I PRINTERIT PS-AY1: Shton ndihmën për Genuine Adobe PostScript. Gjithashtu u lejonë përdoruesve të printojnë skedarët PDF/PS/EPS drejtpërdrejt në pajisje.


KOMPLETI I PRINTIMIT TË DREJTPËRDREJTË(PËR PDF/XPS)-H1: U lejon përdoruesve të printojnë skedarë PDF/XPS drejtpërdrejt në pajisje.

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumenta nga burime të ndryshme, zbaton përfundimin për të krijuar dokumente me pamje profesionale dhe lidhet pa probleme me printerin. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së PDF për rrjedhë pune dixhitale si korrigjimi dhe autorizimi.

Pajisjet shtesë të sistemit

PROGRAMI KOMPJUTERIK I PËRDORIMIN E INTERNETIT-J1: Siguron përdorimin e faqeve në Internet dhe përmbajtjes tjetër të mbështetur në Internetin. Përfshin gjithashtu MEAP Web (operator i shërbimit të uebit).


BORDI I FAKSIT SUPER G3-AP1: Shton funksionin e faksit


BORDI I FAKSIT SUPER G3 LINJA E 2-TE AP1: Shton linjën e dytë të faksit.


KOMPLETI I FAKSIT NGA LARG-A1: Lejon që pajisja të dërgojë dhe marë faks nga një pajisje tjetër e lidhur me një bord të faksit.


IP FAX EXPANSION KIT-A1: Mundëson pajisjen që të dërgojë dhe marrë faks me anë të rrjetit Faks IP.


PORTA E PAJISJES USB-E3: Shton dy porta shtesë USB për t'u përdorur me uniFLOW ose lexues të kartave të palës së 3-të ose LEXUESIN/SHKRUESIN MULTIMEDIAL-A2:


LEXUESI/SHKRUESI MULTIMEDIAL-A2 Lexuesi/shkruesi i jashtëm i kartës me shumë fole.


MEMORIE SHTESË TIPI A (512MB): Kërkohet kur skanohet me 200 x 400 dpi, 400 x 400 dpi or 600 x 600 dpi në metodën [Zgjedhje Automatike e Ngjyrave], [Ngjyra të Plota], ose [Shkallë gri].


KOMPLETI I NDERFAQES SERIALE K1: Ndërfaqe seriale për Zgjidhjet e rimarrjes së kostos.


COPY CONTROL INTERFACE KIT-A1: Lejon lidhjen (CCVI I/F) ndërmjet terminalit të kontrollit të kopjimit të palës së tretë dhe sferës iR-ADV të Canon për përdorimin e rimarrjes së kostos.

Pajisjet shtesë së pajisjes së sigurisë

ENKRIPTIM & PASQYRIM I TË DHËNAVE NË HDD-C4: Siguron shifrimin dhe pasqyrimin si të të dhënave të përkohshme, ashtu edhe të atyre të përhershme. Shifrimi lejon që imazhet e kopjuara ose të skanuara të shifrohen PERPARA sesa të ruhen në diskun e ngurtë të pajisjes. Paketa përfshin Kompletin e Sigurisë MFP 2,01 të verifikuar nga Canon të Kriterit të Përbashkët në nivelin EAL3. Pasqyrimi kopjon të gjitha të dhënat në kohë reale, duke siguruar një kopje arkivimi mjaft të besueshme.


HDD 2,5INÇ/160GB G1: HDD shtesë kërkohet për funksionin e pasqyrimit të hard disk.


HDD 2,5INÇ/1TB -K1: Një HDD zëvendësues për të rritur hapësirën e ruajtjes në pajisje. Shënim: Funksioni i pasqyrimit kërkon një HDD të dytë 1TB.


KOMPLET HDD I HEQSHËM-AJ1: Lejon për heqjen fizike të Hard Disk Drive kur pajisja nuk është në përdorim për të mbrojtur të dhënat konfidenciale.

Pajisjet shtesë të sigurisë së dokumentit

KOMPLETI I KYÇJES SË SKANIMIT TË DOKUMENTIT-B1: Rrit sigurinë e dokumentit duke përfshirë kod të rregjistrimit dhe kyçjes brenda dokumenteve të kopjuar ose printuar për të kufizuar kopjimin, dërgimin dhe dërgimin me faks të pa-autorizuar.


SECURE WATERMARK-B1: Shkurajon dublikimin e dokumentave sensitive duke vendosur shenja të sigurisë që bëhen të dukshme kur kopjohen.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PRINTIMIT TË SHIFRUAR-D1: Shifron punën e printimit gjatë tranzitit tek pajisja dhe kërkon një fjalëkalim tek printeri përpara sesa dokumentet sensitive të mund të printohen.

Pajisjet shtesë të përdorueshmërisë

ADF ACCESS HANDLE-A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur.


PROGRAMI KOMPJUTERIK I PERDORUESVE NGA LARG-B1: Lejon përdorimin e ekranëve të panelit të kontrollit të pajisjes nga kompjuterët nga larg.


KOMPLETI I UDHEZIMIT ME ZE-F2: Zëri i rregjistruar siguron konfirmim të cilësimeve thelbësore të menusë, duke e bërë sistemin më të thjeshtë për t'u përdorur për njerëzit me pa-aftësi të shikimit.


KOMPLETI I PERDORIMIT ME ZE-C2: Lejon që përdoruesi të caktojë funksione të ndryshme në pajisje duke përdorur udhëzime me gojë dhe komente të dëgjueshme.

Opsione të tjera

FISHEK BOJE STAMPIMI-C1: Fishek boje për NJËSI STAMPIMI-B1.


NJËSIA E STAMPIMIT-B1: Lejon që makina të printojë një stampë në anën e përparme të origjinalëve të skanuar dhe të dërguar.


FISHEKU I KAPËSEVE-D3: Fisheku i kapëseve për mbështjellje për PËRFUNDUESIN E BROSHURAVEBOOKLET FINISHER-G1.


KAPËSE-J1: Fishek i kapëseve për letër të zakonshme për PËRFUNDUESIN E BRENDSHËM-D1, PËRFUNDUESIN E BROSHURËS-G1 dhe PËRFUNDUESIN E KAPËSEVE-G1.

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 1 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%