Canon imageRUNNER 2420 Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Me shumë funksione mono lazer

Funksionet thelbësore të disponueshëm

imageRUNNER 2420: Kopjim, Printim lokal (USB), Printim dhe skanim opsional nga rrjeti
imageRUNNER 2422: Kopjim, Printim lokal (USB), Printim dhe skanim opsional nga rrjeti

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

imageRUNNER 2420: Deri në 20 fnm (A4)/ Deri në 10 fnm (A3)
imageRUNNER 2422: Deri në 22 fnm (A4)/ Deri në 11 fnm (A3)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Opsional - Automatik

Printim nga mediat e kujtesës

Jo i përdorshëm

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë letre me 250 fletë
Sirtar me shumë qëllime me 80 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

3 kaseta x 250 fletë

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

1080 fletë

Kapaciteti i daljes së letrës

Standart: 250 fletë (A4) / 100 fletë (A3)
Me Përfunduesin me kapje: Deri në 30 grupe me kapje ose 770 fletë pa kapje (A4)
Me Sirtarin e brendshëm me 2 drejtime: Sirtari A: Deri në 100 fletë (A4)/ 50 fletë (A3), Sirtari B: Deri në 250 fletë (A4)/ 100 fletë (A3)

Kapacitetet e përfundimit

Standart: Grup, Rrotullim
Përfunduesi opsional i kapëses: Ngjit, Grup, Kap
Sirtari i brendshëm me 2 drejtime opsional: Grup, Rrotullim

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta/kasetat: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër me Ngjyra, letër e Rëndë, letër e Lidhur
Sirtari me shumë qëllime: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër me Ngjyra, letër e Rëndë, letër e Lidhur, Transparenca, Etiketë, Zarfa: Nr.10 (COM10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5,DL

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta/kasetat: A3 / B4 / A4 /A4R /B5 /B5R / A5
Sirtari me shumë qëllime: Madhësia standard: A3 / B4 / A4 /A4R /B5 /B5R / A5 /A5R, Madhësia e lirë (W x L): min 95 mm x 148 mm / max: 297 mm x 432 mm, Zarfa: Nr.10 (COM10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5,DL

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta/kasetat: 64 deri në 90 g/m²
Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 128 g/m²

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII-LT(Standard)

Gërmat

Gërmat PS ose PCL nuk janë të pajtueshme

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII-LT: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2, MAC OS X (10.4.9 or later), Linux.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

imageRUNNER 2420: Deri në 20 knm (A4)/ Deri në 10 knm (A3)
imageRUNNER 2422: Deri në 22 knm (A4)/ Deri në 11 knm (A3)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Përafër. 7,9 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Veçori të tjera

Grup, Rrotullim, Ngjitje, (Kapëse me Përfunduesin opsional), 4 në 1, Kopjim i Kartës së ID

SPECIFIKIMET E KONTROLLUESIT TË PRINTIMIT FIERY

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Fakultativ/Standard

Opsional - (kërkon NW IF ADAPTER IN-E14 opsional)

Lloji

Shtrat i sheshtë me ngjyra dhe me ushqim të dyfishtë automatik të dokumentëve opsional (DADF)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A4, A4R, A3, A5, Madhësi të personalizuar (W x L): Maks 297 mm x 420 mm Min. 148 mm x 210 mm

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanimi nga njëra anë / nga të dyja anët: 52 deri në 105 g/m²
Duke skanuar nga një letër: 37 deri në 128 g/m²

Rezolucioni i skanimit

deri në 300 x 300 dpi në B/Z dhe Ngjyrë

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Bardhë e Zi: Deri në 20 inm (A4)
Ngjyra: Deri në 6 inm (A4)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Nuk është e përdorshme
Tërheqja e skanimit: Tërheqja e skanimit TWAIN
Skanimi në çelës të kujtesës USB : Nuk është i përdorshëm

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes dravërit TWAIN të rrjetit
OS të përdorshëm: Windows 2000/ Windows XP/ Windows Server 2003/ Windows Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7 (32 bit, 64 bit në regjim përshtatjeje)

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

SPECIFIKIMET E FAKSIT

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Përafër. 13,0 sekonda ose më pak nga ndezja.
Përafër. 1 sekonda ose më pak nga Modaliteti i fjetjes

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0
10BASE-T/100BASE-TX opsional (NW IF ADAPTUESI IN-E14)

Protokollet e rrjetit

Mbështetje për TCP/IP (LPD/HTTP), IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

150 Mhz

Kujtesa

64 MB (e përbashkët)

Njësia e diskut të ngurtë

Jo

Paneli i kontrollit

LCD me 5 linja monokrom

Përmasat (Gj x Th x L)

622 mm x 638 mm x 580,4 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

1018 mm x 1249 mm

Pesha

Përafër. 37,9kg

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afërsisht. 1373 W
Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 4,5 W ose më pak

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹
Aktiv:
iR2422:66,7dB ose më poshtë
iR2420:66,0dB ose më poshtë
Në pritje:
43 dB ose më poshtë

Adminstrimi i printerit dhe programet

iWMC - Administrimi i centralizuar i pajisjes
ScanGear i rrjetit
Instalatori i pajisjes NetSpot
I përdorueshëm i largët i brendshëm
Department i menaxhimit ID

Karakteristikat e sigurisë

Filtrimi i adresës IP/ Mac, ID i departamentit

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

Toneri i Zi C-EXV 14: (8.300 faqe¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Staple Finisher

Emri: Përfundues me kapje-U2
Numri i sirtareve: Një sirtar me stivë + Sirtar opsional (i brendshëm)
Kapaciteti i stivës: 770 fletë (A4/A5/ A5R), 380 fletë (A4R/ A3)
Kapaciteti maksimal i kapëses: Deri në 50 fletë (A4), Deri në 30 fletë (A3, A4R)
Pesha e letrës: 64 deri në 128 g/m²
Pozicioni/pozicionet e kapëses: I vetëm (lart-majtas)
Dimensionet (Gj x Th x L): 460 mm × 520 mm × 300 mm
Hapësira e instalimit (Gj x Th): 1.065 mm × 765 mm (Me sirtarë të hapur)
Pesha: Afërsisht 10,0 kg

Njësitë e ushqimit të kasetës

Emri/emrat: Moduli i kasetës-J1, Moduli i kasetës-K1
Kapaciteti i letrës: 1 kasetë x 250 fletë (J1), 2 kaseta x 250 fletë (K1)
Dimensionet (Gj x Th x L): 580,3 mm x 569,3 mm x 116,8 mm(J1), 580,3 mm x 569,3 mm x 201,8 mm (K1)
Pesha: Afërsisht 6,0 kg (J1), 12,0 kg (K1)

OPSIONE SHTESË

Opsione shtesë

Njësia nga të dyja anët-A1: Siguron aftësinë e printimit nga të dyja anët
ADAPTUESTI NW IF IN-E14: Siguron aftësine e printimit dhe skanimit në rrjet
Kaseta me ngarkim nga përpara-AC1 : Sirtar rezervë i letrës me 250 fletë për të gjitha kasetat
Bazament i sheshtë i lartë iR2016/20: E ngre pajisjen për kombinimin e imageRUNNER 2420/2422 vetëm me Modulin e Futjes CST-J1
Bazament i sheshtë i lartë iR2016/20: E ngre pajisjen për kombinimin e imageRUNNER 2420/2422 vetëm me Modulin e Futjes CST-J1+ K1

(continued)

Sirtari shtesë i Përfunduesit-C1: sirtar shtesë për Përfunduesin-U2
Kapësja-J1 GP: Kapëset për Përfunduesin-U2.
Takëmi i Furnizimit me Energji Q: Njësia e Furnizimit me Energji. (Ju lutemi vini re: Vetëm 1 Takëm opsional i Furnizimit me Energji-Q1 kërkohet kur shtoni 1 ose më shumë nga opsionet e mëposhtëm: Përfunduesi-U2 dhe Moduli i ushqimit të kasetës-K1)
Sirtari i brendshëm me dy drejtime-E2: Sirtar shtesë i daljes

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me with ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%