Canon imageRUNNER 2202N Specifikimet

Lloji i makinerisë

Multifunksional Lazer A3 BZ (Lexues/Printer standard)

Funksionet thelbësore të disponueshme

Printim, Fotokopje, Skaner me Ngjyra (Rrjet dhe USB standard)

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (BZ)

22 fnm (A4), 11 fnm (A3)

Metoda e printimit

Printim Rreze Lazer BZ

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Kërkon Duplex Unit-C1 opsional)

Printim nga mediat e kujtesës

Jo i disponueshëm

Printim nga pajisjet e lidhura në internet

Canon Mobile Printing ver 2.0 është një aplikacion falas për pajisje portative që mund të shkarkohet nga Apple store ose Google Play Store dhe të instalohet në pajisjen portative të përdoruesit për të mundësuar printimin nga pajisjet iOS dhe Android.

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë 1 x 250-fletë (80 gsm), sirtar multi-funksional 80-fletë (80 gsm)

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë tjetër x 250-fletë (80 gsm) (me Modul Furnizim Kasetë-AB1 opsional)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

580 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

50 fletë (80 g/m2)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Sistemim

Llojet e mediave të përdorshme

Kasetat:


Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë dhe Letër me vrima


Sirtari shumëfunksional:


Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër me vrima, Transparencë (Canon CL500), Etiketë, Zarf (No.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kasetat:


Përmasë standarde: A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë


Sirtari shumëfunksional:


Përmasë standarde: A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL), Përmasë personale: 148 mm x 95 mm to 431 mm x 297 mm

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta : 64 deri në 90 gsm


Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 128 gsm


Dupleks: 64 deri në 90 gsm (kur montohet Duplex Unit-C1)

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII Lite

Gërmat

Jo i disponueshëm

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

Windows XP/Server 2003/Vista/Server 2008/Windows 7/Server 2008 R2/Windows 8/Windows 8.1/Server 2012/Server 2012 R2, MAC OS X (10.5.8 ose më i ri)


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e fotokopjes (BZ)

22 fnm (A4 një anë, 600 x 600 dpi), 11 ppm (A3 një anë, 600 x 600 dpi)


14.7 fnm (A4 dy anë, 600 x 600 dpi), 6.9 fnm (A3 dy anë, 600 x 600 dpi) (me DADF-AM1 opsional)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

7.9 sekonda

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi


Printimi: 600 dpi x 600 dpi

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%


Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Standard (me MF Toolbox)


MF Toolbox mund të shkarkohet nga Canon Software Download Centre.


(http://software.canon-europe.com/)

Madhësitë e mediave të përdorshme

A3, A4, A5, B4, B5, Ligjore, Letër, Letër llogarish, Ekzekutive, Deklaratë, Zarfe (Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5,DL), Përmasë personale (431 mm x 297 mm)

Peshat e mbështetura të medias (DADF)

Skanim në një anë: 52 deri në 105 gsm (me DADF-AM1 opsional)


Skanim në dy anë: 52 deri në 105 gsm (me DADF-AM1 opsional)

Rezolucioni i skanimit

BZ 300 dpi, CL 300 dpi (me MF Toolbox)

Skanim dyanësh

2-anë në 2-anë (manual me anë të xhamit të platenit ose automatik kur DADF-AM1 opsional është i vendosur)

Shpejtësi e skanimit

Një anë: 22 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi)


Dy anë: 8 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi)

Metodat e skanimit

Tërheqje Skanimi: MF Toolbox

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

Tërheqje Skanimi: MF Toolbox

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

13 sekonda

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

7.9 seconds

Lloji i ndërfaqes

100Base-TX/10Base-T, 1 x Pajisje USB (Prapa)


Zgjidhja wireless e palës së tretë e rekomanduar është Silex SX-BR-4600WAN. Për më shumë detaje ju lutem shikoni www.silex-europe.com

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, RARP/BOOTP *Mbështetje IPv4/IPv6 (Printim)

Shpejtësia e procesorit

400 MHZ

Kujtesa

128 MB (RAM)

Hard Disku

Jo i disponueshëm

Paneli i kontrollit

Ekran TFT BZ 5 rreshta me ndriçim LED

Përmasat (Gj x Th x L)

622 mm x 589 mm x 502 mm (konfigurim standard)


622 mm x 589 mm x 607 mm (me DADF-AM1)


622 mm x 589 mm x 692 mm (me DADF-AM1 dhe Modul Furnizim Kasete-AB1)


622 mm x 589 mm x 692 mm (me DADF-AM1 dhe Plain Pedestal-E1)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

921 mm x 1010 mm

Pesha

Përafër. 29.0 kg (konfigurim standard, toneri nuk përfshihet) / 34.8 kg (me DADF-AM1)

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

200-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 2.7 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1500W ose më pak


Në Pritje: Përafër. 14.2 W


Modaliteti i fjetjes: Përafër. 2 W ose më pak (shiko shënimin 1)


Vlera e Konsumit Tipik të Energjisë (KTE) (shiko shënimin 2): 1.1 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zërit (pozicioni i spektatorit)


Aktiv: 51.6 dB ose më pak


Në pritje: 30 dB ose më pak

Adminstrimi i printerit dhe programet

MF Toolbox:


MF Toolbox është një aplikacion i lehtë për t'u përdorur që ju mundëson të skanoni dokumente nga printeri juaj multifunksional në kompjuter.. Ky softuer intuitiv ju lejon të kryeni detyre skanimi komplekse vetëm me disa klikime. Mund ta përdorni MF Toolbox për të ruajtur imazhet e skanuara në një folder në kompjuter, t'i përcillni ato në një aplikacion të caktuar, ose t'i ngjitni në një mesazh e-mail.


RDS Agent;


RDS Agent opsional lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen metrike, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumushme dhe diagnostikimin në distancë. Ju lutem kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve dhe/ose shërbimit për më shumë informacion.

Karakteristikat e sigurisë

SNMP ver1


Menaxhimi i ID të Departamenteve (maks 100 x ID departamentesh)

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishe toneri

Rendimenti i tonerit të zi C-EXV 42: 10,200 faqe (shiko shënimin 3)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Përfundues me kapje

Jo i disponueshëm

Njësia e furnizimit të kasetës

Emri: Cassette Feeding Module-AB1


Përshkrim: Njësi furnizimi e kasetës me kapacitet letre 1 x 250 fletë. 1 njësi kasete mund t'i shtohet një njësie kryesore


Përmasat (Gj x Th x L): 579 mm x 575 mm x 116 mm


Pesha: 5.75 kg

Pajisjet shtesë të harduerit

DADF-AM1:


Furnizues dokumentesh automatik dupleks opsional, i cili mundëson skanimin automatik dupleks të disa origjinalëve.


Plain Pedestal Type-E1:


Pedestali mund të vendoset poshtë kasetës standarde ose modulit të furnizimit të kasetës-AB1 për ta ngritur pajisjen kur qëndron e lirë. (Lartësia e Pedestalit: 116 mm)


Duplex Unit-C1:


Njësi opsionale e cila mundëson printimin automatik në dy anë.


FL Cassette-AU1:


Ky sirtar rezervë me 250-fletë ju lejon të ndërroni përmasat e letrave pa ndryshuar parametrat e printerit.

Shënimi në fund të faqes

¹ Modaliteti i fjetjes 2 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion.


² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Mbështetur në mbulimin 6% (A4)