Canon imageRUNNER 1750i Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Me shumë funksione mono lazer

Funksionet thelbësore të disponueshëm

imageRUNNER 1730i: Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional


imageRUNNER 1740i: Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional


imageRUNNER 1750i: Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

imageRUNNER 1730i: Deri në 30 fnm (A4)


imageRUNNER 1740i: Deri në 40 fnm (A4)


imageRUNNER 1750i: Deri në 50 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi, Deri në 1200 x 1200 dpi (I përmirësuar)

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorushëm


Çelës i memorisë USB


Llojet e skedarëve të përdorshëm: JPEG, TIFF

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë e letrës me 550 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

3 kaseta x 550 fletë

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

2300 fletë

Kapaciteti i daljes së letrës

250 fletë (80gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Standart: Grup


Përfunduesi opsional i kapëses: Ngjit, grupo, kap

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta/kasetat: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër me Ngjyra, letër e Rëndë, letër e Shpuar, Zarf*


*Zarfi i përdorshëm vetëm përmes sirtarit 2. Kërkon Kasetën e Zarfit D1 opsionale


Sirtari me shumë qëllime: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër me Ngjyra, letër e Rëndë, letër e Shpuar, letër e Lidhur, Transparenca, Etiketë, Zarf (Nr.10


(COM10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e mediave të përdorshme

Sirtari i Letrës 1, 3 dhe 4:


Madhësia standarte: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, STMT


Sirtari i Letrës 2:


Madhësia standarte: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, STMT, Zarfa* (Nr.10 (COM10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5, DL)


Kërkon Kasetën e Zarfit D1 opsionale


Sirtari shumëfunksional:


Madhësia standarde: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, STMT, Madhësi e lirë (99 mm to 216 mm × 140 mm to 356 mm), Zarfa (Nr.10 (COM10), ISO-B5, Monarch, ISO-C5,


DL)

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta/kasetat: 64 deri në 105 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 64 deri në 128 g/m²

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII-LT(Standard)


PCL5e/6 (Standard)


Emulimi i Nivelit 3 PostScript (Standard)

Gërmat

Gërma PCL: 93 Roman


Gërma PS: 136 Roman

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII-LT: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PCL: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2


PS: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)


PPD: MAC OS 9,1 ose më i ri, MAC OS X (10.2.8 ose më i ri) Windows 2000/ Server 2003/ Server 2008/ XP/ Vista/ 7


Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemët dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.


Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

imageRUNNER 1730i: Deri në 30 fnm (A4)


imageRUNNER 1740i: Deri në 40 fnm (A4)


imageRUNNER 1750i: Deri në 50 fnm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Përafër. 5 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Veçori të tjera

Ngjitje (kërkon Përfunduesin), 4 në 1, Kopjimi i Kartës së ID

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Fakultativ/Standard

Standard në të gjithë modelet

Lloji

Shtrat i sheshtë me ngjyra dhe me ushqim të dyfishtë automatik të dokumentëve (DADF)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A4, A5, Legal, Letter, Madhësi të përsonalizuara (Gj x Th): Maks 216 mm x 356 mm Min. 140 mm x 140 mm)

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanimi nga njëra anë: 42 deri në 128 g/m²


Skanimi nga të dyja anët: 50 deri në 128 g/m²

Rezolucioni i skanimit

deri në 600*600 dpi në Bardhë e Zi


up to 300*300 dpi me Ngjyra

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Nga njëra anë mono:


imageRUNNER 1730: 30inm/A4(600dpi/300dpi)


imageRUNNER 1740/1750: 50inm/A4(600dpi/300dpi)


Nga të dyja anët mono:


imageRUNNER 1730: 20inm/A4(600dpi/300dpi)


imageRUNNER 1740/1750: 32inm/A4(600dpi/300dpi)


Nga njëra anë me ngjyra


imageRUNNER 1730: 30inm/A4(300dpi)


imageRUNNER 1740/50: 50inm/A4(300dpi)


Nga të dyja anët me ngjyra


imageRUNNER 1730: 20inm/A4(300dpi)


imageRUNNER 1740/50: 32inm/A4(300dpi)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjithë modelët.


Tërheqja e skanimit: TWAIN/WIA tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët


Skanimi në Çelsin e memorisë USB: Po, e disponueshme në të gjithë modelët

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN përmes dravërit TWAIN të rrjetit


OS të përdorshëm: Windows 2000/ Windows XP/ Windows Server 2003/ Windows Vista/ Windows Server 2008/ Windows 7 (32 bit, 64 bit në regjim përshtatjeje)

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Fakultativ/Standard

Standart në të gjithë modelet

Rezolucioni i dërgimit

deri në 600 * 600 dpi në Bardhë e Zi


deri në 300 * 300 dpi me Ngjyra

Destinacionet

E-Mail/ Internet FAX (SMTP), PC(SMB, FTP)

Libri i Adresave/ Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF (B&Z), JPEG, PDF, PDF (Kompakt), PDF të Kërkueshëm (opsional)

Kompletet e veçorive të dërgimit universal

Jo

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Fakultativ/Standard

Opsional në të gjithë modelët

Shpejtësia e modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Rezolucioni i faksit

Standart: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Memoria e faksit

Deri në 1000 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 500

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 499 numra

Transmetimi i njëpasnjëshëm

Maks. 500 adresa + 32 destinacione të rinj

Rezerva e memories

1 orë

Veçori të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Përafër. 30 sekonda ose më pak nga ndezja

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë


10BASE-T/100BASE-TX


1 x USB Host (2,0) - Pjesa e pasme e pajisjes


Qendër me 3 Porta USB Host (2,0) opsionale - Në anë të pajisjes

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100, HTTP), SMB, SNMP v1, WSD, mbështetje për IPv4/ IPv6

Shpejtësia e procesorit

400 Mhz

Kujtesa

512 MB (e përbashkët)

Njësia e diskut të ngurtë

Jo (standarti i Printimit të sigurtë të mbështetur në RAM)

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me prekje, i kthyeshëm 5,7 inç monokrom

Përmasat (Gj x Th x L)

560 mm x 500 mm x 633 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

787 mm x 960 mm)


1182 mm x 960 mm (Konfigurimi i plotë përfshin përfunduesin e kapëseve)

Pesha

Përafër. 44,3kg (me përjashtim të tonerit)

OPERATING ENVIRONMENT

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afërsisht. 1600 W


Në Pritje: Afërsisht. 43 W ose më pak


Modaliteti i kursimit të energjisë: Afërsisht. 8,5 W ose më pak


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1 W ose më pak


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹


Aktiv:


iR1730i 69,5 dB ose më pak


iR1740i 73,0 dB ose më pak


iR1750i 75,0 dB ose më pak


Në pritje:


iR1730i 43,0 dB ose më pak


iR1740i 53,0 dB ose më pak


iR1750i 53,0 dB ose më pak

Adminstrimi i printerit dhe programet

iWMC - Administrimi i centralizuar i pajisjes


Pajtueshmëria e mirëmbajtjes elektronike - lejon leximin e matësit, administrimin automatik të pajisjeve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg


ScanGear i rrjetit


NetSpot Device Installer


Remote User Interface (RUI)


Department ID Management


uniFLOW Klienti i hyrjes në pajisje - Pajtueshmeria e përfshirë uniFLOW

Karakteristikat e sigurisë

Filtrimi i adresës IP/ Mac, ID i departamentit, Printimi i sigurtë (i mbështetur në RAM). Printimi i sigurtë Printimi im kudo me Zgjedhjen e punës përmes uniFLOW (opsion)

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

KUTIA E BOJES C-EXV37 (15.100 faqe¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Staple Finisher

Emri: Përfundues me kapje-H1


Numri i sirtarëve: 1


Kapaciteti i stivës: Me kapësen: 20 komplete. Pa kapësen: 500 fletë


Kapaciteti maksimal i kapëses: Deri në 50 fletë


Pesha e letrës: 64 deri në 128 g/m²


Pozicioni/pozicionet e kapëses: I vetëm (lart-majtas)


Dimensionet (Gj x Th x L): 798 mm × 395 mm × 263 mm


Pesha: Afërsisht 10,5 kg

BOOKLET TRIMMER

Njësitë e ushqimit të kasetës

Emri: Moduli i kasetës-Y1


Dimensionët (Gj x Th x L): 540 mm × 500 mm × 158 mm


Pesha: Afërsisht 7,7 kg

OPSIONE SHTESË

Opsione shtesë

Moduli i kasetës-Y1: Kasetë shtesë me 550 fletë


Kaseta e zarfit-D1: lejon futjen e zarfit në sirtain 2 të letrës


Përfundues me kapje-H1: Përfundues kompakt me kapje


Takëmi i Printimit të Barcode-B1: Siguron aftësine e printimit të Barcode, duke përdorur teknologjinë Jet Caps


Qarku Super G3 Faks-AJ1: Shton funksionueshmërinë e faksit


Takëmi i dërgimit të PDF të kërkueshëm me ngjyrë-E1: Opsioni i PDF të kërkueshëm për funksionueshmërinë e Dërgimit


Lexuesi i Kartës së Kopjimit Canon-F1: Sistemi i futjes fizike të kartës që kufizon përdorimin te përdoruesit e autorizuar


Shkojca e lexuesit të kartës së kopjimit-C1: Takëmi i shtojcës për Lexuesin e Kartës-F1 ose për lexuesin uniFLOW MiCARD si kllapë

(continued)

Takimi i Aplikacionit të USB me Ndërfaqje prej 3 portash-B1: Takëmi i ndërfaqjes USB me 3 porta për kujtesën USB


Doreza e Hyrjes ADF A1: I bashkëngjitet futësit të dokumentit, duke e bërë përdorimin më të lehtë për përdoruesit që janë ulur


Kaseta FL-AP1: Sirtar rezervë me 550 fletë letre për të gjitha kasetat


Bazamenti i sheshtë (lloji i lartë): Bazamenti mund të vendoset nën modulin standard/opsional të kasetës, për të ngritur pajisjen kur qëndron vetë


Bazamenti i sheshtë (lloji i ulët): Bazamenti mund të vendoset nën modulin standard/opsional të kasetës, për të ngritur pajisjen kur qëndron vetë

Klauzola

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimet e fundfaqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me with ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%