Canon imageRUNNER 1750i

imageRUNNER 1750i

Kompakte dhe kursyese e hapësirës, kjo pajisje A4 me shpejtësi të lartë është ideale për zyrat e ngarkuara me punë. Kapacitetet me rendiment me shumë funksione kursejnë kohë, ndërsa tiparet që kursejnë koston ju ndihmojnë gjithashtu të kurseni para.

Përfitimet

  • Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional
  • Shpejtësia e printimit deri në 50 fnm
  • Kapacitet i lartë i letrës deri në 2300 fletë
  • Ekran LCD i pjerrët me prekje 5,7”
  • Përfundues me kapëse kompakt opsional
  • Gati për rrjet, mbështetje për PCL dhe PS
  • Efikas në energji
  • Kapaciteti për uniFLOW dhe e-Maintenance

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imageRUNNER 1750i

Prodhueshmëri e përparuar


Me një shpejtësi prodhimi prej deri në 50 fnm, një kapacitet maksimal letre prej 2300 fletë A4 dhe një përfundues që kursen hapësirë, imageRUNNER1750i kompakt është ndërtuar për të arritur nivelë të lartë rendimenti në grupet e punës të zyrave më të ngarkuara. Një ekran intuitiv me prekje 5,7- inç mund të përkulet për t'iu përshtatur çdo përdoruesi.

Kërkimi LDAP e bën shpërndarjen në e-mail më të shpejtë dhe më të lehtë, përmes gjetjes së shpejtë të adresave, duke kursyer kohë dhe duke përmirësuar rrjedhën e punës. Pajisja gjithashtu lejon që skanimet të dërgohen drejtpërdrejt në email me ngjyrë. Përveç kësaj, imageRUNNER1750i ofron lehtësinë e skanimit në - ose printimit nga - kujtesa USB *.

Kontrolli i kostos


Pajtueshmëria me programin kompjuterik uniFLOW të Canon siguron një transparencë më të madhe të kostove, duke lejuar që të ndiqni, si dhe të ngarkoni për punë të caktuara të printimit për individët, departamentet, vendet dhe projektet.

Pajtueshmëria me e-Maintenance të Canon mund të përmirësojë më tej kohën në punë përmes diagnostifikimit nga larg, lexime të automatizuara të matësit dhe mbikqyrje të pjesëve të konsumueshme, për të zvogëluar kohën administrative. Dhe me koston për klikim, paguani vetëm për atë që printoni, duke ju dhënë kontroll më të madh të kostove.

Siguria


Një tipar i sigurisë i integruar nënkupton se printimet “mbahen” derisa përdoruesi përkatës identifikon vetveten, duke përdoru një numër PIN. Kjo parandalon që dokumentet të bëhen stivë në sirtarët e daljes dhe të shihen nga sy të pa-autorizuar. Deri në 100 mund të vendosen në të njëjtën kohë. Përndryshe me zgjidhjen uniFLOW të Canon, kjo mund të kombinohet me sistemet e sigurisë me kartë, duke u lejuar përdoruesve mundësinë e përdorimit dhe printimit të sa më shumë punëve që dëshirojnë. Dhe pasi printohen, fshihen automatikisht për kontroll të plotë të dokumenteve.

Ndikim më i vogël mbi mjedisin


imageRUNNER1750i kualifikohet për ENERGY STAR® dhe ka një normë jashtëzakonisht të ulët të TEC (Konsumi Gjithsej i Energjisë) dhe konsumon aq pak sa një konsum prej 1 vat energji në modalitetin e fjetjes. Printimi nga të dyja anët mjaft produktiv ju kursen më shumë kosto dhe kohë, si dhe letër.

Integrimi në rrjet


imageRUNNER1750i mund të lidhet lehtësisht me rrjetin tuaj dhe të integrohet në mënyrë të përkryer në kuadrin tuaj ekzistues IT dhe mjedisin tuaj të printimit me mbështetjen UFRII-LT/PCL dhe PostScript. Pajtueshmëria uniFLOW nënkupton se pajisja mund të vendoset lehtësisht pranë të gjitha pajisjeve imageRUNNER ADVANCE për vendosje efikase të flotës së përzierë. Pasi është lidhur, iW Management Console (iWMC) siguron mbikqyrjen e centralizuar e nga larg dhe administrimin e të gjithë flotës.

*E disponueshme vetëm për skedarët JPEG dhe TIFF.
Imazhi i treguar më sipër është pajisja me kasetat opsionale të letrës.

Çmimet

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER 1750i, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.