Canon imageRUNNER 1435iF Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Pajisje multifunksionale me laser bardhë-e-zi A4 (lexues/printer standard)

Funksionet thelbësore të disponueshme

Printimi, kopjimi, skanimi, dërgimi dhe faksi standard

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

35 faqe/min (A4 në një anë), 15 faqe/min (A5 në një anë)¹, 18 faqe/min (A4 në dy anë)

Metoda e printimit

Printim me Rreze Lazer

Rezolucioni i printimit

600 dpi x 600 dpi

Printimi nga të dyja anët

Automatik (Standard)

Printim direkt

Printimi i drejtpërdrejtë i disponueshëm nga memoria USB
Llojet e mbështetura të skedarëve: JPEG, TIFF, PDF

Printimi nga pajisjet e lidhura në internet

Një seri zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar printimin nga pajisjet celulare ose të lidhura në internet. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë 1 x 500 fletë (80 gm2), sirtar me shumë përdorime me 100 fletë (80 gm2)

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë 1 x 500 fletë (80 gm2) (Moduli i furnizimit të kasetës AC1)

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

1100 fletë (80 gsm)

Kapaciteti i daljes së letrës

100 fletë (80 gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Standard: Ngjit, Grup

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta/t:
Letër e hollë, letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër me ngjyra, letër e rëndë
Sirtari shumëfunksional:
Letër e hollë, letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër me ngjyrë, letër e rëndë, fletë transparente, etiketa, zarfe (nr. 10 (COM10), monarch, ISO-C5, DL)

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta(t) e letrës: A4
Sirtari shumëfunksional:

Madhësia standarde: A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, pasqyrë, zarfe (nr. 10 (COM10), monarch, ISO-C5, DL)
Madhësia e përshtatur (76 mm to 216 mm x 127 mm deri në 356 mm)

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta(t): 64 deri në 90 gm2
Sirtari me shumë përdorime: 60 deri në 220 gm2
Dyanshëm: 64 deri në 105 g/m²

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII , PCL5/6, Adobe Postscript niveli 3

Fontet

Fontet PCL: 93 Roman, 10 Bitmap, 2 fonte OCR
Gërmat PS: 136 gërma romake

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII: Windows/ Server 2003/Vista/Server 2008/7/Server 2008R2/8/ 8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose i mëvonshëm)
PCL: Windows/Server 2003/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/ 8/ 8.1/Server 2012/Server 2012R2
PS: Windows/Server 2003/Vista/Server 2008/7/Server 2008 R2/8/8.1/Server 2012/Server 2012R2, MAC OS X (10.5.8 ose i mëvonshëm)
PPD: MAC OS 9.1 ose i mëvonshëm, MAC OS X (10.3.9 ose i mëvonshëm), Windows XP*/Vista/7/8/8.1
Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemet dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.
Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP.

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

Ju lutemi referojuni shpejtësive të përmendura të printimit

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

7,9 sek (DADF)

Rezolucioni i kopjimit

600 dpi x 600 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në Up to 999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%
Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Opsional/Standard

Standard (DADF 50 fletë)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A4, B5, B6, ligjore, letër

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanim njëanësh: 50 deri në 105 gsm (DADF)
Skanim dyanësh: 64 deri në 105 gsm (DADF)

Rezolucioni i skanimit

Skanimi bardhë-e-zi: 300 dpi x 300 dpi, 300 dpi x 600 dpi
Skanimi me ngjyra: 300 dpi x 300 dpi, 300 dpi x 600 dpi

Skanim dyanësh

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Bardhë e zi në një anë: 28 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi), bardhë e zi në dy anë: 10 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi)
Me ngjyra në një anë: 10 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi), me ngjyra në dy anë: 6 ipm (A4, 300 dpi x 300 dpi)

Metodat e skanimit

Shtytja e skanimit: Funksionaliteti i dërgimit me ngjyra është standard.
Skanimi me tërheqje: Skanimi me tërheqje TWAIN/WIA i disponueshëm.
Skanimi në memorien USB: i disponueshëm
Skanimi në pajisje të lëvizshme ose pajisje të lidhura me internetin: një gamë zgjidhjesh është e disponueshme për të siguruar skanim në pajisje të lëvizshme ose në pajisje të lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN/WIA Tërheqja e skanimit
Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Window8.1
Skanimi në Mac (vetëm TWAIN)
Mac OS X 10.5.8 ose version i mëvonshëm
*Drajverët janë të disponueshëm përmes http://software.canon-europe.com.

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Opsional/Standard

Standard

Rezolucioni i dërgimit

300 dpi x 300 dpi

Destinacionet

Email, kompjuter (SMB, FTP)

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (Maks. 50 të kërkueshëm), lokal (maks. 300 përfshirë 281 numra të shpejtë)

Formatët e skedarit

SMB/FTP: JPEG, TIFF, PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme
Email: PDF, PDF kompakte, PDF e kërkueshme

Kompletet e Tiparit të Dërgimit Universal Opsional

Paketa e veçorive të sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E: dërgoni PDF të kriptuar dhe shtoni nënshkrimin dixhital të pajisjes në skedarët PDF.

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Opsional/Standard

Standard

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33.6 kbps (Deri në 3 sekonda për faqe¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe ¹

Numrat e shpejtë

Maks. 281

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 310 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i dyfishtë, Faktsi i PC (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Rreth
20 sekonda nga ndezja

Rikthimi nga modaliteti i fjetjes

7,8 sekonda ose më pak

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed,1000BaseT/100Base-TX/10Base-T, 1 x pritës USB (para), 1 x pritës USB (prapa), 1 x pajisje USB
Zgjidhja pa tela e rekomanduar e palës së tretë është Silex SX-BR-4600WAN. Për më shumë detaje ju lutem shikoni www.silex-europe.com

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery)
Mbështetje për *IPv4/IPv6

Kujtesa

512 MB (RAM)

Hard Disku

Jo i disponueshëm

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me ndriçim nga prapa me 5 linja monokrom

Përmasat (Gj x Th x L)

Standard:
545 mm x 457 mm x 475,3 mm
Me Modulin opsional të furnizimit të kasetës AC1: 545 mm x 457 mm x 605,3 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

772,1 mm x 939,6 mm (njësia kryesore + sirtari shumëpërdorimësh i hapur + sirtarët e kasetës të hapur)

Pesha

Rreth
23,7 kg përfshirë tonerin

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 3.7 Amp

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1,5 KW
Në Pritje: Rreth
15 W
Modaliteti i fjetjes: Rreth
2,0 W ose më pak¹
Modaliteti i çaktivizimit të lidhjes: 0,1 W ose më pak
Vlerësimi i konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC)²: 1,5 kWh
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Nivelet e zhurmës së trysnisë së tingullit:
Aktiv: 55,2 dB
Në gatishmëri: nuk mund të dëgjohen (më pak se 30 dB)

Menaxhimi i printerit

eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.
Përputhshmëria e uniFLOW e integruar: Për integrimin me platformën e menaxhimit të rezultatit uniFLOW nga Canon.
Konsola e menaxhimit iW: Softueri i bazuar në server për menaxhimin e centralizuar të një grupi pajisjesh (përfshirë monitorimin e pajisjeve të konsumueshme, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, firmuerin, regjistrimin dhe raportimin e matjeve, menaxhimin e softuerëve drejtues dhe burimeve)
Sistemi i firmuerit në largësi (GDLS): lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit
Remote User Interface (RUI): Ndërfaqe e mbështetur në internet për secilën pajisje që ndihmon të sigurojë administrim dhe kontroll nga larg të pajisjes.
Canon Driver Configuration Tool (ofrohet nëpërmjet shërbimit): Një mjet për ndryshimin e parametrave të parazgjedhura të fabrikës për softuerët drejtues të printimit nga Canon.

Karakteristikat e sigurisë

Standard:
Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, Printimi i sigurt, ID-ja e departamentit
Opsionale:
Paketa e veçorisë së sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E

PJESËT E KONSUMUESHME

Shishe toneri

Toneri C-EXV 50 i zi (rendimenti: bardhë-e-zi 17 600) ¹

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Njësia e furnizimit të kasetës

Emri: Moduli i kasetës AC1
Përshkrimi: Njësia opsionale e furnizimit të kasetës me kapacitet letre 1 x 500 fletë. Rrit kapacitetin e letrës në kasetë deri në 1100 fletë.
Përmasat (Gj x Th x L): 520 mm x 451 mm x 155 mm
Pesha: Rreth
5 kg

Pajisjet shtesë të harduerit

Piedestali i thjeshtë i tipit G1 për përdorimin e pajisjes në dysheme

Pajisjet shtesë të harduerit 2

RECEPTORI K1 (i disponueshëm në Mbretërinë e bashkuar dhe në Afrikën e Jugut)

Pajisjet shtesë të kontrolluesit të printimit

PAKETA E PRINTIMIT TË BARKODIT D1@E: lejon printimin e barkodit me teknologjinë Jet Caps.

Pajisjet shtesë së sigurisë së dokumentit

Paketa e veçorive të sigurisë së dërgimit të PDF-së E1@E: dërgoni PDF të kriptuar dhe shtoni nënshkrimin dixhital të pajisjes në skedarët PDF.

Opsione të tjera

Njësia e tamburit C-EXV 50: Tamburi bardhë-e-zi me rendiment 35 500 faqe

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

*Emetimi i zhurmës i deklaruar në përputhje me ISO 7779

Shënimi në fund të faqes

¹ Nuk mbështetet A5 në dy anë

¹ Nuk mbështetet A5 në dy anë

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Modaliteti i fjetjes 2 vat mund të mos jetë i mundshëm në të gjitha rrethanat. Disa konfigurime dhe opsione të rrjetit mund të parandalojnë që pajisja të hyjë në modalitetin e gjumit të thellë. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit për më shumë informacion
² Vlerësimi i Konsumit tipik të elektricitetit (TEC) përfaqëson konsumin tipik të elektricitetit të konsumuar nga një produkt brenda 1 jave, të matur në kilovat-orë (kWh). Metodologjia e provës përkufizohet nga Energy Star (http://www.eu-energystar.org).

¹ Bazuar në mbulimin 6% (A4)