Canon imageRUNNER 1435iF

imageRUNNER 1435iF

Kjo pajisje multifunksionale A4 është e projektuar për bizneset e kujdesshme për kostot dhe siguron rezultate efikase në monokromatik. Modeli i saj kompakt lejon që ajo të përshtatet në mënyrë të përsosur në ambiente të ndryshme, si një pajisje në tryezën e punës ose në dysheme.

Përfitimet

  • Funksionaliteti i printimit, kopjimit, skanimit me ngjyra, dërgimit dhe faksit
  • Rezultati monokromatik në A4 me efikasitet të kostove në 35 faqe/min
  • Kapaciteti deri në 1100 faqe
  • Skanoni në një seri destinacionesh me mbështetjen e PDF-së së kërkueshme (OCR)
  • Standardi origjinal Adobe Postscript dhe PCL
  • Menaxhimi i lehtë i pajisjes dhe grupit të pajisjes me integrimin e kontrollit të kostove
  • Pjesë të konsumueshme që ndërrohen lehtë
  • Mbështetja e printimit dhe skanimit në lëvizje*
  • Konsum i ulët energjie

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon imageRUNNER 1435iF

Rregulloni fluksin e punës të dokumenteve


imageRUNNER 1435iF menaxhon ngarkesat e punës për grupe të vogla pune falë një modeli të fuqishëm, një kapacitet maksimal me 1100 fletë letre dhe shpejtësinë e lartë të rezultatit me 35 faqe/min. Administrimi i dokumenteve kryhet pa asnjë vështirësi me operacione intuitive, si dhe skanimi produktiv me ngjyra dhe konvertimi në një seri formatesh. Përdoruesit mund të skanojnë dhe të dërgojnë me lehtësi dokumente drejtpërdrejt në një larmi destinacionesh të ndryshme, përfshirë emailin dhe dosjet e ndara. Më shumë elasticitet sigurohet nëpërmjet aftësive të printimit celular dhe skanimit, si dhe aftësisë për të skanuar ose printuar drejtpërdrejt nga memoria USB.

Kontrolloni kostot tuaja


Kjo pajisje ndërthur aftësitë e shumë pajisjeve në një dhe ofron rezultate efikase për kostot. Kostoja totale e printimit mund të ulet edhe më tej nëpërmjet aftësive që heqin ngarkesat administrative dhe menaxhuese. Këto përfshijnë mbledhjen automatike të matjeve, menaxhimin e tonerit dhe diagnostikimin në largësi, si dhe aftësi e centralizuara të menaxhimit të pajisjes dhe të grupit të pajisjeve.
Për më tepër, kontrolli i kostove të printimit nuk mund të ishte më i thjeshtë me mbështetjen e integruar për softuerin uniFLOW të Canon që siguron një transparencë dhe një menaxhim më të shkëlqyer, duke ju lejuar që të monitoroni si dhe të caktoni tarifa për detyra specifike të printimit për individët, departamentet, vendet dhe projektet, si dhe të siguroni raporte sipas përdoruesve.

Siguroni informacionet tuaja konfidenciale


Informacionet tuaja janë të mbrojtura nëpërmjet një seri veçorish standarde, si printimi origjinal i sigurt, por edhe nëpërmjet mbështetjes për protokollet standarde të industrisë për sigurinë e rrjetit si IP Sec. Opsionet shtesë të sigurisë, përfshirë kontrollin e aksesit sipas përdoruesit dhe PDF-në e enkriptuar, ofrojnë nivele shtesë të sigurisë për mbrojtjen e informacioneve tuaja konfidenciale.

Menaxhoni pajisjet tuaja me efikasitet


E pajisur me kontrolluesin e ri të imageRUNNER, ajo integrohet në mënyrë të njëtrajtshme me mjediset e teknologjisë së informacionit dhe mbështet standardet si PCL dhe Genuine Adobe PS. Pajisja imageRUNNER 1435iF ndihmon në uljen e ngarkesës menaxhuese dhe administrative të skuadrës suaj me mbledhjes e automatizuar të matjeve, menaxhimin e pjesëve të konsumit dhe diagnostikimet. Përditësimet e firmuerit në largësi mund të bëhen nga pajisja, duke i ulur edhe më shumë ndërprerjet e punës. Modeli i saj kompakt, mbi tryezën e punës ose e pavarur, i ndërthurur me aftësitë e përmirësuar të menaxhimit, e bëjnë pajisjen imageRUNNER 1435iF të përsosur për shpërndarje të ekuilibruara të punës në gamën e gjerë të imageRUNNER dhe të imageRUNNER ADVANCE.

Tregoni përgjegjësi për mjedisin


Kjo pajisje e kualifikuar për ENERGY STAR® plotëson kërkesat më të fundit të etiketimeve mjedisore, si Blue Angel, dhe ofron një normë të ulët të TEC, duke konsumuar 2W ose më pak në modalitetin e gjumit. Përveç kësaj, pajisja imageRUNNER 1435iF është ndërtuar duke përdorur plastikë të ricikluar dhe bioplastikë për pjesë të caktuara.

*disa aplikacione janë të disponueshme nëpërmjet një përmirësimi të firmuerit

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imageRUNNER 1435iF, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

ImageRUNNER ADVANCE logo

Konfiguruesi i produktit

Përdoreni këtë mjet për të eksploruar dhe ndërtuar konfigurime sipas nevojave tuaja.