Canon imageRUNNER 1133A Specifikimet

SPECIFIKIMET THEMELORE

Lloji i makinës

Me shumë funksione mono lazer

Funksionet thelbësore të disponueshëm

imageRUNNER 1133: Printim, kopjim, skanim
imageRUNNER 1133: Printim, kopjim, skanim
imageRUNNER 1133iF: Printim, kopjim, skanim, dërgim dhe faks

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

Deri në 33 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi, Deri në 1200 x 600 dpi (I përmirësuar)

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Printim nga mediat e kujtesës

Mediat e kujtesës të përdorushëm
USB memory key
Llojet e skedarëve të përdorshëm: JPEG, TIFF

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 500 fletë
Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

1050 fletë

Kapaciteti i daljes së letrës

50 fletë (60-89gsm)

Kapacitetet e përfundimit

Grup

Llojet e mediave të përdorshme

Kaseta dhe kaseta opsionale: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër e Rëndë, letër e Lidhur
Sirtari me shumë qëllime: Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër e Rëndë, letër e Lidhur, Transparenca, Etiketë, Zarf

Madhësitë e mediave të përdorshme

Kaseta dhe kaseta opsionale: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive
Sirtari me shumë qëllime: A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, Formulim, Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5, ISO-B5), Madhësi të personalizuara: Gjerësia 76 deri në 216 mm; Gjatësia 127 deri në 356 mm.

Peshat e mediave të përdorshme

Kaseta dhe kaseta opsionale: 60 deri në 128 g/m²
Bajpasi i stivës: 60 deri në 190 g/m²

Gjuha/gjuhët e përshkrimit të faqes

UFRII-LT(Standard)
PCL5e/6 (Standard me iR1133iF, Opsional në iR1133/A)
Emulimi i Nivelit 3 Postscript (Opsion për të gjithë modelët)

Gërmat

Gërma PCL: 93 Roman
Gërma PS: 136 Roman

Pajtueshmëria me sistemin e përdorimit

UFRII-LT: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)
PCL: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2
PS: Windows 2000/ XP/ Server 2003/ Vista/ Server 2008/ Windows 7/ Server 2008 R2, MAC OS X (10.4.9 ose më i ri)
PPD: MAC OS 9,1 ose më i ri, MAC OS X (10.2.8 ose më i ri) Windows 2000/ Server 2003/ Server 2008/ XP/ Vista/ 7
Ju lutemi referojuni http://software.canon-europe.com për disponueshmërinë e zgjidhjeve të printimit për sistemët dhe mjediset e tjerë të përdorimit, përfshirë AS/400, UNIX, Linux dhe Citrix. Disa nga këto zgjidhje janë me pagesë.
Llojet e pajisjeve SAP janë të disponueshëm përmes Tregut SAP

SPECIFIKIMET E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 33 knm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth
8 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% me rritje 1%

Veçori të tjera

4 në 1, Kopjim i Kartës së ID

SPECIFIKIMET E KONTROLLUESIT TË PRINTIMIT FIERY

SPECIFIKIMET E SKANIMIT

Fakultativ/Standard

Standard

Lloji

imageRUNNER 1133: Shtrat i sheshtë me ngjyra
imageRUNNER 1133A: Shtrat i sheshtë me ngjyra dhe me ushqim të dyfishtë automatik të dokumentëve (DADF)
imageRUNNER 1133iF: Shtrat i sheshtë me ngjyra dhe me ushqim të dyfishtë automatik të dokumentëve (DADF)

Madhësia/madhësitë e mediave të përdorshme

A4, A5, Legal, Letter, Madhësi të personalizuara ( W x L): Maks 215,9 mm x 355,6 mm Min. 139,7 mm x 128 mm)

Pesha/peshat e mediave të përdorshme

Skanimi nga njëra anë: 50 deri në 105 g/m²
Skanimi nga të dyja anët: 64 deri në 105 g/m²

Rezolucioni i skanimit

Skanim nga aplikacionet
Platen: deri në 600 dpi në Bardhë e Zi ose Ngjyrë
DADF: deri në 300 dpi në Bardhë e Zi ose Ngjyrë

Skanimi nga të dyja anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Shpejtësi e skanimit

Skanimi nga njëra anë BZ 600 dpi: 14 inm(A4)
Skanimi BZ 300 dpi: 28 inm(A4)
Skanimi NGJ 300 dpi: 9 inm(A4)
Skanimi nga të dyja anët BZ 600 dpi: 7 inm(A4)
Skanimi BZ 300 dpi: 10 inm(A4)
Skanimi NGJ 300 dpi: 6 inm(A4)

Metodat e skanimit

Shtyrja e skanimit Push Scan: Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme vetëm në iR1133iF.
Tërheqja e skanimit: TWAIN tërheqja e skanimit e disponueshme në të gjithë modelët
Skanimi në celësin e kujtesës USB: Po, në të gjithë modelët

Specifikimet e tërheqjes së skanimit

TWAIN Via MF Toolbox
OS të përdorshëm: Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8

SPECIFIKIMET E DËRGIMIT

Fakultativ/Standard

Standard në iR1133iF. Jo i përdorshëm në të gjithë modelët iR1133/A

Rezolucioni i dërgimit

Platen/DADF: deri në 300 dpi në Bardhë e Zi ose Ngjyrë

Destinacionet

E-Mail/ PC (SMB)

Libri i Adresave/ Numrat e shpejtë

Maks. 200

Formatët e skedarit

TIFF (B&Z), JPEG, PDF, PDF (kompakt)

Kompletet e veçorive të dërgimit universal

Jo

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Fakultativ/Standard

Standard në iR1133iF. Jo i përdorshëm në të gjithë modelët iR1133/A

Shpejtësia e modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi
E mirë: 200 x 200 dpi
Fotografi: 200 x 200 dpi
E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi
Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Memoria e faksit

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200 (duke përfshirë 19 numra me një prekje)

Thirrjet në grup/Destinacionet

Maks. 199 numra/ Maks.199 destinacione

Transmetimi i njëpasnjëshëm

Maks. 201 vende

Rezerva e memories

1 orë

Veçori të tjera

Dërgimi i Faksit në një Numër Tjetër, Përdorimi i Dyfishtë, Recepsioni nga Larg, Faks i Kompjuterit (vetëm tekst)

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHËM

Koha e ngrohjes

Rreth
11 sekonda ose më pak nga ndezja

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë
10BASE-T/100BASE-TX
Opsional me valë 802,11b/g
Ndërfaqja 1 x Host USB (Pjesa e përparme e pajisjes)
Ndërfaqja opsionale shtesë Host USB për lexuesin uniFLOW MiCARD (Ana e djathtë e pajisjes)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100, HTTP), SMB, SNMP v1, WSD, mbështetje për IPv4/ IPv6

Shpejtësia e procesorit

300 Mhz

Kujtesa

256 MB (e përbashkët)

Njësia e diskut të ngurtë

Jo (standardi i Printimit të sigurtë të mbështetur në RAM)

Paneli i kontrollit

Ekran LCD me ndriçim nga prapa me 5 linja monokrom

Përmasat (Gj x Th x L)

iR1133 (modeli platen): 450 x 472 x 413mm / 450 x 472 x 550mm (me kasetë opsionale)
iR1133A/iF (modelët ADF): 450 x 472 x 465mm/ 450x472x603mm (me kasetë opsionale)

Hapësira e instalimit (Gj x Th)

iR1133A/iF: 450 x 1.141 x 724 mm (me bashkëngjitjen e kasetës opsionale të letrës)
iR1133: 450 x 1.044 x 721 mm (me bashkëngjitjen e kasetës opsionale të letrës)

Pesha

iR1133iF: Përafër. 20,7 kg (21,5 kg me kutinë fillestare të bojës)
iR1133A: Përafër. 20,5 kg (21,3 kg me kutinë fillestare të bojës)
iR1133: Përafër. 18,3 kg (19,1 kg me kutinë fillestare të bojës)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1200 W
Në Pritje: Rreth
9 W
Modaliteti i fjetjes: Rreth
2,5 W
Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,3 kWh në të gjithë modelët
Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹
Aktiv: 70,6 dB ose më pak
Në pritje: 43 dB ose më pak

Adminstrimi i printerit dhe programet

iWMC - Administrimi i centralizuar i pajisjes
Pajtueshmëria e mirëmbajtjes elektronike - lejon leximin e matësit, administrimin automatik të pajisjeve të konsumueshme dhe diagnostifikimin nga larg
Instalatori i pajisjesNetSpot
MF Toolbox
I përdorueshëm i largët i brendshëm
Menaxhimi me departmentin ID
uniFLOW Klienti i hyrjes në pajisje - Pajtueshmeria e përfshirë uniFLOW

Karakteristikat e sigurisë

Filtrimi i adresës IP/ Mac, ID i departamentit, Printimi i sigurtë (i mbështetur në RAM). Lëshimi i thjeshtë i punës përmes uniFLOW (Opsion)

PJESËT E KONSUMUESHME

Kutia/kutitë e bojës

TONER C-EXV40 (6.000 faqe¹) Dërgohet me kutinë fillestare të bojës (2.200 faqe¹)

SPECIFIKIMET PËR OPSIONE

Njësitë e ushqimit të kasetës

Emri: Moduli i furnizimit të kasetës Canon-Z1
Dimensionet: 450 x 472 x 138 mm
Pesha: Rreth
5,2 kg

OPSIONE SHTESË

Opsione shtesë

Takëmi i printerit PS-AP1
Takëmi i printerit PCL-AP1
Opsioni i rrjetit me valë-C1
Takëmi i Printimit të Barcode-E1: Siguron aftësine e printimit të Barcode, duke përdorur teknologjinë Jet Caps
Shtojca e takëmit MiCARD-A1: Për lexuesin e uniFLOW MiCard, shtoni një USB I/F në anën e djathtë të pajisjes
Lexuesi i Kartës së Kopjimit Canon-F1: Sistemi i futjes fizike të kartës që kufizon përdorimin tek përdoruesit e autorizuar
Shtojca e takëmit lexuesit të kartës-G1: Shtojca e takëmit për Lexuesin e kartës-F1
Kompleti i ndërfaqes së kontrollit të kopjimit-C1: Për zgjidhjet e shitjes me monedha
Moduli i furnizimit të kasetës Canon-Z1: Kasetë shtesë me 500 fletë
Bazamenti i sheshtë: Bazamenti mund të vendoset nën njësinë standarde/opsionale të ushqimit të kasetës, për të ngritur pajisjen kur qëndron vetë

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 7779

¹ Mbështetur në mbulimin 6%