Canon imageRUNNER 2525i

Hapat e ardhshëm

Kërkoni informacione

Plan i thjeshtë i shërbimit

Për qetësinë e plotë të mendjes, ruani investimin tuaj në Canon.

Çmimet e produktit dhe standardet

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutem shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për hollësi të mëtejshme.

  • Canon
  • ARCH 000 imageRUNNER 2525i