Lundeby dhe Co & Canon

Një vizitë te DRUPA në 2008 për ekspertët e shërbimeve fotografike norvegjeze, Lundeby & Co, hapi imagjinatën për zgjerim në një epokë komplet të re.

Në sinergji me biznesin tonë
“Kur ekipi nga Canon Norvegji zgjodhi mundësinë për t'u bërë një ofrues shërbimi i Artit sipas kërkesave, duke përdorur një printer me format të gjerë Canon, ne pamë një sinergji të menjëhershme me shërbimet tona ekzistuese dhe bazën e klientëve,” kujton CEO Kåre Lundeby.

Cilësi fleksibilitet dhe mundësi të reja
Një iPF8100 imagePROGRAF u instalua në shtator 2008, në një pritje entuziaste nga stafi.  Sipas Kåre, ai është futur në biznes me minimumin e rrëmujës dhe nuk na ka zhgënjyer.

“Ne pamë shumë printera konkurues me format të gjerë dhe ishim shumë të qetë që lekët t'i shpenzonim për Canon. Por prova është në nxjerrjen dhe disa muaj më vonë, ne e dimë me siguri që imazhet që ne po krijojmë me imagePROGRAF iPF8100 lënë pas çdo gjë tjetër në kategorinë e vetë përsa i përket cilësisë.”