Kadfire dhe Canon

Një takim i rastit ndryshoj rrjedhën e një biznesi për Clive Blane dhe partnerin e tij Paul Newsom.

Një biznes i transformuar
“Ne po ndërtonim një biznes të mirë hardueri/softueri me praktika arkitekturore, duke zëvendësuar plloterat me penë me teknologjinë relativisht të re me hedhje boje.  Në një farë mënyre ne ishim përballë një kompanie trenash që po kërkonim një mënyrë të re të prodhimit të posterave të orareve me madhësi Double Royal – domethënë 635 mm x 1016 mm.  Ne u treguam atyre që printeri ynë me hedhje boje mund ta bënte punën për 90 sekonda dhe ne e blemë me ulje."

Zgjidhje specialist
Kadfire tani është specialisti kryesor në MB në zgjidhjet e orareve për kompanitë e trenave (TOCs). Ata gjithashtu kanë ndihmuar një TOC që të krijojnë funksionimin e tyre të printimit të brendshëm, me 20 stacione nyje që sigurojnë postera për shfaqje në të gjithë 160 stacionet TOC.

Clive thotë:  “Ne nuk kishim hezitim në rekomandimin e iPF8000S. Ka çmim konkurues, është i shpejtë, cilësia është e shkëlqyer dhe përshtatet më shumë sesa çdo gjë tjetër në treg.”