General-Anzeiger & Canon

Departamenti i prodhimit i gazetës së përditshme Bonn, General-Anzeiger, gjeti një zgjidhje për problemet e tyre të printimit të mostrave me imagePROGRAF iPF710.

Një problem i zakonshëm
Gazeta e përditshme Bonn, General-Anzeiger - si shumë të tjera - vuante nga problemi i vazhdueshëm që printimet mostër në letër të zakonshme ose letër mostre e veçantë për printim lajmesh, nuk korrespondonin me paraqitjen përfundimtare të printimit. Por me ndihmën e një Canon imagePROGRAF iPF710 dhe EFI ColorProof ata zbuluan një zgjidhje që funksiononte.

Mostra me ngjyra të sakta
Zgjidhja nga Canon i lejon General-Anzeiger që t'u përgjigjet me më shumë efektshmëri kërkesave në rritje të klientëve për riprodhimin e ngjyrave në reklama dhe materiale të printuara. Puna dekorative e klientit riprodhohet kaq saktësisht në mostrat e printimit të lajmeve saqë ajo korrespondon saktësisht me paraqitjen e printimit përfundimtar. Si rezultat, printimet mostër janë detyruese për të dyja palët.

"Bojërat me ngjyrime të iPF710 janë veçanërisht të vlefshme për ne meqenëse ato kanë një hapësirë më të madhe ngjyrash sesa bojërat ekuivalente me pigmente. Kjo ishte një nga arsyet që ne zgjodhëm printerin Canon," thotë Thomas Köhns.